Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kad je Široki zadnji put pobijedio Borca?
Ovo je smiješno.
Više Rudar iz Prijedora zapne protiv Borca.
Mogu zamisliti kako je navijačima dolje kad znaju da će izgubiti i tako godinama.
Ovo je smiješno.
Više Rudar iz Prijedora zapne protiv Borca.
Mogu zamisliti kako je navijačima dolje kad znaju da će izgubiti i tako godinama.
-
12345678922
- Kontakt:
Ma boli me i **** ako ćeš iskreno, ne znam samo kako je bit sportista a znaš da moraš izgubitMikiPirs je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:18Ma pustili, namjesteno, pisi email UEFA sa linkom utakmice…12345678922 je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:17Onaj dobi loptu u for ide sam prema golu, on nju pušta u gol aut HAHAHAHAHAHAHAHAH i sledeći napad go dobijaju, 4torica lafo idu idu da izblokiraju centaršut hahahahahahaha![]()
Ove sezone ćemo izvuć najveću sjekiru koju imamo i dekapitirat lažnog trabant velikana za sva vremena. 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Što bi rekli ovi iz Međugorja sa adresom u Mostaru,mentalitet pobjednika
Borac 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
epidemijaZ
- Kontakt:
Jel vas stid imalo ovako gol pustiti ko Dobojlije? 60sekundi prije van ofsajda ima izglednu situaciju on pusta loptu u gol aut, fol mislio da je korner. A kod gola 2 igraca Borca na tacni cekaju lopte, da nije smijesno bilo bi zalosno.
- Combattente87
- Kontakt:
nikad ne podcjenjuj srce šampiona 
Ne znam zašto se nervirate, ovakav scenario je najavio juče Klafurić, vratiće Širokom VAR negdje, dok malo sunce jače ugrije
-
TribuneEst
- Kontakt:
Zasluzeno Borac.
Postade liga trka u dvoje definitivno.
Sta prica ovaj trener Sirokog
Covjek poceo neke memoare, samo sto nije pomenuo svjetsko u Urugvaju xD
Deveterostruki šampion naspram dvostrukog osvajača 1. lige republike srpske
Klafuric ocigledno poprimio ovaj pravoslavni mentalitet otkako je trenirao furdu preko mosta
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Čuj onog demagoga Klafurića. 

Sad mu VAR ne odgovara...
Šatro Cryff, Michels, Beckenbauer, Arigo Sachi.

Sami ste sebe pobijedili.
Sad mu VAR ne odgovara...
Šatro Cryff, Michels, Beckenbauer, Arigo Sachi.
Sami ste sebe pobijedili.
Zadnja izmjena: Samba71, dana/u 23 nov 2025, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Kako trka u dvoje, za borac igra jos 5 ekipa u ligi, ma treba pauzu napravit od pracenja ove lige, ovo je preslo sve granice zdravog razuma...TribuneEst je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:25Zasluzeno Borac.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Posjeta ti sve govori što ljudi misle o svom klubu.Derbi utakmica 100 ljudi na tribinama.Zna cijelo mjesto da igraju utakmice za kladionice i interes FK Borca.
Jedini klubovi koji mogu uzeti bodove i redovno uzimaju Borcu su Velež,Sarajevo,Željeznicar i Zrinjski.Ostatak lige je poklopljen.Pogledajte samo zadnju utakmicu protiv Zrinjskog kad su igrali presing i markiranje igrač na igrača čak i sa igračem manje u polju dok se protiv Borca pretvaraju da je namanje došao Bayern u goste.

Zadnja izmjena: Zaboljesutra, dana/u 23 nov 2025, 19:34, ukupno mijenjano 2 puta.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Ja ne znam koga vi nazivate sportistom, ali to ovi što igraju po ovakvim klubovima nisu
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Borac od one greške protiv nas ima sasvim normalno suđenje. Spinuje se na ljude, a škutori pokradoše Široki pa Mufta pusti gol i onda Radnik pokradoše. Borac ima moj blagoslov da izađe iz ovih poštenih okvira i vrati škutorima na isti način. Aj Borac 

- Combattente87
- Kontakt:
Na trenutak i pomislim da si prosječan sa pameću, ali ipak.....Rigoletto je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:26Deveterostruki šampion naspram dvostrukog osvajača 1. lige republike srpske
Klafuric ocigledno poprimio ovaj pravoslavni mentalitet otkako je trenirao furdu preko mosta
A što se veličine, u svijetu sporta, ime Borac je za vaš bezimeni plasticni uštaško jevrejski klub tri svjetlosne godine ispred
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Meni je to jasno. Isto to sam pisao ranije. Željo, Sarajevo, Velež i Zrinjski mogu osvojiti bodove u utakmicama s njima i eto osvojili su. U Banja Luci lakrdija protiv Sarajeva i Veleža.Zaboljesutra je napisao/la: ↑23 nov 2025, 19:30Posjeta ti sve govori što ljudi misle o svom klubu.Derbi utakmica 100 ljudi na tribinama.Zna cijelo mjesto da igraju utakmice za kladionice i interes FK Borca.
Jedini klubovi koji mogu uzeti bodove i redovno uzimaju Borcu su Velez,Sarajevo,Zeljeznicar i Zrinjski.Ostatak lige je poklopljen.Pogledajte samo zadnju utakmicu pritiv Zrinjskog kad su igrali presing i markiranje igrac na igraca cak i sa igracem manje u polju dok se protiv Borca pretvaraju da je namanje došao Bayern u goste.
Vidjećemo sljedeće kolo Želju.
Ne mogu nas dobiti ukoliko sudija pusti da se igra, bez obzira što smo u rezultatskoj krizi.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, NJAZRI, RodjeniiBrato, Samba71, Zaboljesutra i 33 gosta.