FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

vrebac86
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la vrebac86 » 13 nov 2013, 12:49

arminu@
To je cijena , naručio sam preko Zaland-a. Poštarina im je besplatno čak i ako nepase besplatno se vraća!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 13 nov 2013, 12:56

vrebac86 je napisao/la:arminu@
To je cijena , naručio sam preko Zaland-a. Poštarina im je besplatno čak i ako nepase besplatno se vraća!!
pa to je super onda, hvala ti..odo da vidim sta cu kupit :D
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 13 nov 2013, 12:56

SiamoNoi je napisao/la:Samo mi jos Dzeko treba ovdje.Ne hvala.A srećom od toga ni neće biti ništa.

Navodno bi Mazzari mogao Mbayea vratiti na zimu pa se ne bi kupovao bek.
e jbg sad,,Mbaye moze a Dzeko ne moze,,do neki dan ste zalili Coutinha,Livaju,Longa,Duncana,sad pretjerujete jbg,,drugi najbolji strijelac kvalifikacija za SP,prosle godine 14 golova u Premier L. bez ijednog penala,,i sad taj nije pozeljan jer ima Belfodil,,daj ba,,nije ni Benzema nista bolji od njega,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 nov 2013, 13:30

Ma neće doć.Prevelika plaća plus koliku bi odštetu trebalo platiti?!A napadači nisu trenutno najveći problem.Uopće ne vjerujem u tu mogučnost.A protiv sam zato što treba druge pozicije pojačat i ne uklapa se u ono da će se dovoditi mlađi igrači.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 13 nov 2013, 13:42

"Kao dječak ste navijali za Milan. Da li biste voljeli zaigrati u dresu "Rosonera"?

I danas navijam za Milan, nikada nisam ni prestao. Ševčenko mi je bio uzor dok je igrao za Milan. Volim njegov stil igre.
Samo sto dalje od Intera...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 nov 2013, 13:56

Stoo dalje od Intera, slazem se.
Nemam apsolutno nista protiv njega ili toga sto je Bosanac, naprotiv, odmah bi potpisao Pjanica npr., al profil igraca poput Dzeke nam ne treba, napadaca ima i moze se i bolji deal napraviti za manje para tako da mi je nelogican taj potez i ne vjerujem da ce se dogoditi, ali eto nek imaju mediji o cemu pricati.
...Život za Široki...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 13 nov 2013, 14:02

SiamoNoi je napisao/la:Ma neće doć.Prevelika plaća plus koliku bi odštetu trebalo platiti?!A napadači nisu trenutno najveći problem.Uopće ne vjerujem u tu mogučnost.A protiv sam zato što treba druge pozicije pojačat i ne uklapa se u ono da će se dovoditi mlađi igrači.
pa treba i druge ja ne kazem da ne treba,,trebaju nam brt bratu 3 igraca,,prima punta koje nemamo,jedan na sredinu i jedan u odbranu,,svi kazu da je dosta oko 20 miliona za Dzeku a vjerujem da ih Thohir ima,,kad su mogli Militu davat 4,5 miliona u zadnje dvije godine iako nije ni igrao,mogu i njemu,,da ne govorim sto su produzili ugovor Chivuu,,

@Huska:
Berardi, un gol ogni 94 minuti: così il bomber che tifa Inter fa felice Sassuolo. E la Juve
Giaccherini:"Sono tifoso dell'Inter e quindi se un giorno dovessi indossare la maglia nerazzurra sarebbe la realizzazione di un sogno"
Cassano: ''Finalmente all'Inter, la squadra per cui tifo. Ho raggiunto il top''
Vieri: "Ok lo ammetto, tifo Juve: sono bianconero dentro"
itd itd
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 13 nov 2013, 14:06

Nisu napadaci najveci problem zato sto je Palacio zdrav. On i Dzekson u napadu 8-)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 13 nov 2013, 14:14

pa to i jest,,samo nas on drzi,,sutra nek se on povrijedi nema nista,,pa onda sve isto ko prije,,trazi Carewa kakvog na silu,,a Milito ionako ide na ljeto,,il uzeli sad napadaca il u junu sve isto,,odnosno sad jos bolje,,a za 20 miliona sta ces nac,jednog Osvalda max,,

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 13 nov 2013, 14:20

Ne znam sto se oko toga uopste raspravlja kad Dzeko nece doci, a jedini koji ga sele u Inter su ovi nasi novinari. Jer valja obici jedno 30-ak klubova, a krenuli su sa Interom.

Pa lik ima primanja kao svi nasi napadaci, plus Mačkari trazi pokretne napadace koji imaju izuzetno visok work ratio.

Hajmo se baciti u dovodjenje bekova i veznjaka, jer tu skripi, napad je i vise nego solidan.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 13 nov 2013, 14:47

Puma je napisao/la:Ne znam sto se oko toga uopste raspravlja kad Dzeko nece doci, a jedini koji ga sele u Inter su ovi nasi novinari. Jer valja obici jedno 30-ak klubova, a krenuli su sa Interom.

Pa lik ima primanja kao svi nasi napadaci, plus Mačkari trazi pokretne napadace koji imaju izuzetno visok work ratio.

Hajmo se baciti u dovodjenje bekova i veznjaka, jer tu skripi, napad je i vise nego solidan.
http://www.fcinternews.it/rassegna-stam ... ter-132840

http://www.fcinternews.it/focus/corspor ... are-132832

http://www.fcinternews.it/news/sm-dzeko ... lpo-132792

pisu i drugi,mrsko mi trazit,,bilo je i na SKY-u,,za trece mjesto nam treba vise od jednog igraca,,a otkako smo poceli igramo sa jednim napadacem,,da ih imamo igrali bi sa 2,,bar protiv jednog Livorna ili Cagliarija itd

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 nov 2013, 14:57

Puma je napisao/la:Ne znam sto se oko toga uopste raspravlja kad Dzeko nece doci, a jedini koji ga sele u Inter su ovi nasi novinari. Jer valja obici jedno 30-ak klubova, a krenuli su sa Interom.

To sam si i ja mislio i odem na who scored da mu pogledam malo profil i pod slabosti su mu naveli "defensive contribution" :mrgreen: Gledam mu statistiku za to i očajan je.Nismo toliko dobri u defanzivi da bi si mogli dopustit da jedan igrač uopće ne igra obranu i Mazzari vjerojatno to zna tako da od toga neće biti ništa.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 13 nov 2013, 14:59

Joj ja jos zaboravio da on citav zivot navija za ****..Ma nemojte ga dovoditi zivi bili, radije nek Vedo dodje... :mrgreen:

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 13 nov 2013, 15:04

SiamoNoi je napisao/la:

To sam si i ja mislio i odem na who scored da mu pogledam malo profil i pod slabosti su mu naveli "defensive contribution" :mrgreen: Gledam mu statistiku za to i očajan je.Nismo toliko dobri u defanzivi da bi si mogli dopustit da jedan igrač uopće ne igra obranu i Mazzari vjerojatno to zna tako da od toga neće biti ništa.

znaci treba nam napadac i jedan dobar alla Hummels u odbrani :) ako ni to nije dovoljno onda prodat i Ranocchiu i Juan Jesusa pa uzet 2 u odbrani jer ako njih 2 nisu dobri u odbrani onda koji ce nam,,ja ne mogu zamislit da mi i dalje igramo sa jednim napadacem a jos gore kad pomislim da se Palacio povrijedi,,evo 12 utakmica odigrasmo a mi nemamo nikog u napadu osim Palacia,,

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 13 nov 2013, 15:06

Ado jesil ti svjestan da mi imamo Cavania,Radamela,Lewandowskog i Ibrahimovica, da bi Mazzari i dalje igrao samo sa jednim napadacem ? Nazalost tako je, ni meni se ne svidja sto jadan Palacio sam igra svaku utakmicu 90 minuta ali to je Mazzarijeva taktika i nema nam druge nego da se naviknemo na to..

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 13 nov 2013, 15:10

ma ja,najbolje uzet Gilardina ili Bianchija onako za backup ako se Fadil povrijedi :roll:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 13 nov 2013, 15:13

I da, ako vec moramo nesto trgovati sa arapima, da im damo handu, oni nama Yayu. :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 nov 2013, 15:14

Kad se Icardi vraća?Negdje početkom 1.mjeseca?

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 13 nov 2013, 15:14

Kako god, sa Džekom u ekipi bi to sve drugačije izgledalo. Imali bi izglednije šanse za to 3 mjesto ili nesto vise. A to sto navija za Milan pa ga necemo, mislim kakve su to gluposto. Covjek je profesionalac, samo radi svoj posao. Da hoce on nama doći, a za ostalo cemo mi lahko. Svakako se mi ništa ne pitamo. :D
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 13 nov 2013, 15:16

Ma Dzekson je ostao bez motivacije, treba mu neko poputa Waltera da mu ukaze povjerenje i onda imas napadaca top klase ;)
Sta ima veze sto je milanista?? Koliko puta je to ispricana prica...

Istina, bitnije je dovesti Radju i nekog wing-backa ali isto tako Palacia stavis na SS i Dzeksona u vrh i imas vrhunski napad i dobitnu kombinaciju za borbu za minimalno 3. mjesto.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.