Ne znam sta su najavili za subotu.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Evo mene kisa probudi,valjda ce stati,prvo sto ce unistiti teren a drugo uticace znatno na posjetu 
Promjenljivo sa kisnim intervalima i sutra, prekosutra i u subotu. Dalje nisam gledao. Daj Boze da nas zaobidju padavine, ne mora da se uvijek prognoza ispostavi tacnom.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Šta god da su najavili pravom Borčevcu je mjesto na Gradskom. Očekujem dobru utakmicu i nadam se da možemo uspješno započeti nastavak prvenstva.
To stoji. Ko je Lesinar u srcu i dusi, cijim venama tece sveta Crveno-Plava krv, doce da bodri nasu Svetinju makar sikire padale. Ali pricam za one ostale, koji nisu tako redovni... Mada vjerujem da nece biti ispod 2000-2500 sta god se desilo od vremenskih i ostalih prilikaNeshaFCB je napisao/la:Šta god da su najavili pravom Borčevcu je mjesto na Gradskom. Očekujem dobru utakmicu i nadam se da možemo uspješno započeti nastavak prvenstva.
AJ BORAC!
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
NeshaFCB je napisao/la:Šta god da su najavili pravom Borčevcu je mjesto na Gradskom.
Ovako razmišljaju pravi navijači svojih klubova!
Evo primaklo se, tri dana pa je red najaviti.
Za utakmice sa Borcem me vežu jako lijepe uspomene, sada već mnogo davne 2003.
Zaljubih se tada u Đurđicu koja je prodavala ulaznice sa frendicom! Mnogo lijepa djevojka, mnogo!
Za mlađe navijače, i vaše i naše, jedan bitan infor iz prošlosti. Sloboda i Borac su sredinom 60-tih godina bili baš rivali jer su dva puta igrali kvale za Prvu saveznu ligu. Upravo drugi put kada smo se mi plasirali i ostali u društvu najbolji do rata, doveli smo vaše sugrađane, Omera Jusića i Mesuda Nalića. Obojica su ostavila duboke tragove, ali nažalost više nisu sa nama. Nalić je umro ima desetak, a Jusić prije nekih 5 godina. Jusića sam osobno poznavao, kao klincima nam je ispričao mnoge priče, a činjenica je da je često znao sa ljubavlju spomuniti Banja Luku. Njegov unuk je naš prvotimac Omar Pršeš i bit će na klupi u subotnju utakmicu.
S druge strane, kao mlađi sam poštovao izdanja Lešinara, a posebno ste imali onaj period kad se razvaljivali sa koreografijama. Ona beba kako sanja Borca u Evropi, fazon "sanjam pobjede u nizu", je po meni najbolja koreo u BiH ikada.
U prognoze na terenu neću ulaziti. Vjerujem u dobru utakmicu i neka ostane tako. Mi hoćemo da igramo, vama treba i po meni je to dovoljno da gledamo pošten megdan. Moje zadovoljstvo je još veće obzirom da ću sa strane posmatrati vaše i naše navijače te je to i više nego dovoljno razloga da je ova subota davno bukirana.
tuzlanska Sloboda
ma pusti price, nego konkretno! sta bi sa djurdjicom??? 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
vlakanje je napisao/la:ma pusti price, nego konkretno! sta bi sa djurdjicom???
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
,, uzeli se ,, ....vlakanje je napisao/la:ma pusti price, nego konkretno! sta bi sa djurdjicom???
Mracni vladari iz sjenke.
Slobodi zelim da osvoji titulu, ali da izgubi u subotu. Aj Borac!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
de ozbiljno...i mene to zanima..ako nije problemRedBlue je napisao/la:Mracni vladari iz sjenke.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Upravni odbor
Sloboda teško može osvojiti titulu ali može uz nastavak dobrih igara do Evrope
Sloboda teško može osvojiti titulu ali može uz nastavak dobrih igara do Evrope
imena vam nista nece znaciti... od poznatih likova, znate direktore.
zrilic je i dalje direktor kluba a branimir tulic, ex u21bh selektor je sportski direktor.
u upravnom odboru mislim da ne znate nikoga osim ljubojevica.
zrilic je i dalje direktor kluba a branimir tulic, ex u21bh selektor je sportski direktor.
-
VelikiKemo
- Kontakt:
Gorki je napisao/la:Momci,koliko je karta za gostujuće navijače?
0 KM ,reciprocitet!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
-
veteran 1987
- Kontakt:
Spajkov mali, sposoban momak.aleksandar_veliki je napisao/la:Mene interesuje ime ovog sto nije u Upravi, a sto ustvari vodi kliub. Mracni vladar iz sjene, kako rece kolega...vlakanje je napisao/la:imena vam nista nece znaciti... od poznatih likova, znate direktore.
"JOŠ OD 1926"
Hvala na odogovoru.
Čuj ko,kao prvo stranka uz pomoć ljudi u crnom
samo kao što smo navikli takve informacije ne idu u javnost. 
Čuj ko,kao prvo stranka uz pomoć ljudi u crnom
Pobjeda je bolja od orgazma!
Nisam nikad bio na stadionu Borca,jer nisam iz Banja Luke. Ali u subotu cu doci pogledati utakmicu,pa me zanima na koju tribinu,kao neutralan ? A da gledam u rahatluku 
Zapad brate i skaci kad damo gol hehe
Pod krov, zapad…sekretar je napisao/la:Nisam nikad bio na stadionu Borca,jer nisam iz Banja Luke. Ali u subotu cu doci pogledati utakmicu,pa me zanima na koju tribinu,kao neutralan ? A da gledam u rahatluku
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.