ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Felixians4
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Generalno čišćenje osim jednog servis gamea- Neka pauza od 5 minuta bila je na 2-0,taman uključio. "Mali,moraš puno leba jesti,slušati Juan Carlosa,upijati,sticati iskustvo i ovakve bolne poraze u kojima si full nedorastao". Otprilike to mu Rafa poručuje svojim najboljim izdanjem sezone. Ovako je znao pomesti svoje sunarodnjake i na rg i dati im po 3 gema(Almagro,Verdasco) na 3 seta.
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 05 maj 2021, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Povrijedio je kod jedne razmjene na pocetku meca trbusni zid i odmah je bio MTO,vjerovatno i zbog toga je ovako los.
Ma da jos je on previse zelen da igra sa kraljem sljake,ali za njega najvece iskustvo do sada,igra sa covhekom koji mu je zivotna inspiracija
Ma da jos je on previse zelen da igra sa kraljem sljake,ali za njega najvece iskustvo do sada,igra sa covhekom koji mu je zivotna inspiracija
Isner 32 as servisa odservirao,treba to uspjeti na sljaci
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo pravi znalci su mogli predvidjeti njegovu pobjedu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Felixians4
- Kontakt:
Doduše,Madrid nije najobičnija šljaka. A on je vjerojatno i najjači otpor ne računavši Robina pružio Nadalu na RG u prvom tjednu. Odnosno,općenito u pobjedničkim mečevima osim Novaka 2012. i 2013. možda Feda 2006.
Inače,Alcaraz Garfia upravo je punoljetnost danas proslavio. Prigodno,valjda neki simbol velike karijere ko španjolski nasljednik iako on je u intervjuima isticao da je igru "podesio" prema Rogeru i da mu je njegov stil najbliži.
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 05 maj 2021, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje tabela,ne mogu se orjentisatiBosniaBoston je napisao/la: ↑05 maj 2021, 21:04Samo pravi znalci su mogli predvidjeti njegovu pobjedu![]()
Nisam mu vjerovao sekunde al eto
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovaj moj pripravnik još nije uradioronaldo99 je napisao/la: ↑05 maj 2021, 21:07Gdje tabela,ne mogu se orjentisatiBosniaBoston je napisao/la: ↑05 maj 2021, 21:04Samo pravi znalci su mogli predvidjeti njegovu pobjedu![]()
Nisam mu vjerovao sekunde al eto
#Punoljetstvo
- Nail for Real
- Kontakt:
Medo polako postaje odvratan, nije mi jos nivo Cicibana, ali drago mi je sto je ispao.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Medo je los igrac na sljaci to je opce poznata stvar,lik nije niti jednom do sada prosao prvo kolo RG. Ali hajde recemo da ce ove godine valjda proci
.
Uglavnom ja mu vise na sljaci ne vjerujem i od sad tipujem kontra njega
Uglavnom ja mu vise na sljaci ne vjerujem i od sad tipujem kontra njega
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Pa sta je ovo , dva puta zaredom tipujem 2-0 protiv Isnera i bas tad lik krene igrat najbolji tenis na sljaci. A i ovaj Rublev je kurcina.
Kakav je Isner na sljaci?
Tipujem na Medu reko da napravim finu prednost na pogadjanju i sjebe me.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ovaj donji dio zrijeba se bas otvorio Tsitsipasu,po meni ima autoput do finala.
@Justin
Evo ne znam sta da kazem za Isnera brat lupa as servise kao da je hard u pitanju.
@Justin
Evo ne znam sta da kazem za Isnera brat lupa as servise kao da je hard u pitanju.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Izner se jako dobro snalazi na šljaci. Ide ga servis tu je i ritern kad treba. Dva velika skalpa u dva dana potpuno zasluženo.
Uvijek je Isner na šljaci odličan bio. Visok odskok mu odgovara, ima više vremena da se namješta na udarce a servis ko servis, kad imaš onakav da igraš u pijesku bio bi oružje. Pogotovo kik na prednost stranu, ode u nebo loptica, nerealno nešto.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Novak veći ambasador zemlje od Pjanića i ostalih zvijezda koji u Bosnu dođu samo kad moraju, koja legenda Nolo

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Casper 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ja rece autoput za Tsitsipasa do finala,a on ispade na prvoj prepreci i to ga Rudd isprasi samo tako,brejk loptu mu nije dao.
Kakvi rezultati u Madridu
Kakvi rezultati u Madridu
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Ili Delbonis
Evo Sasa igra iznenadjujuce dobro,mogli bi sutra gledati dobar mec njega i Rafe ako ovaj prodje.
Nego Rudd,Garin,Bublik ili Berettini/Delbonis neko od ove 4-ce ce igrati finale mastersa
Nije valjda da će ovaj parmak,oderat i Tima. 
https://****.com - Confidential Dating - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Girls Dating [/url]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.