RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
MOze li neko objasniti, kako ste ovo propustili ?
http://sourc.e.ba/clanak/1849000/sport/ ... ?ref=tiker
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
normala je to,petokraka i takorob do bagro je napisao/la:MOze li neko objasniti, kako ste ovo propustili ?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
cijaaa je onoooo zvjeeezdaaaaa
sa malom doradom, mostarci mogu ono pretvorit u grb veleza
sa malom doradom, mostarci mogu ono pretvorit u grb veleza
Nevesinjci su uvijek bili zvezdasi i planina Velez je u RS-u. Nemam nista protiv zvezdinog grba cak im saljem cestitke za ulozen trud i dobro odradjen grb. Moze dok ne ugrozava nas vidokrug
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
To je lako objasniti.Ovo je 's one strane',sa strane istočne Hercegovine koje se ne vidi iz Mostara.Vidi se iz Nevesinja i okoline,iz Mostara ne.rob do bagro je napisao/la:MOze li neko objasniti, kako ste ovo propustili ?
Uostalom,naučili smo da oko nas postavljaju raznorazne simbole...ti sa krizom identiteta i željom da se nametnu.A nadmeću se sa brda..
A mi dole,uz Neretvu,svi do 50mnm,ne penjemo se po brdima da bi se dokazivali...a i dalje im trn u oku.
Znate kako je gledati sa brda na grad,sa mržnjom,i biti nemoćan da uništiš to.
To su oni likovi koji se pranalaze u stihovima tipa ...postala je kraljica trotoara

Zadnja izmjena: tepsija, dana/u 29 jul 2013, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Neka izvucemo bod.
Gledao sam par pripremnih utakmica, definitivno smo bolji nego lani. To sto nismo iskoristili nekoliko 100% sansi protiv Slavije znaci da nas vezni red stvara 100% sanse. Ako se napadaci uigraju, bit ce sve to uredu. Ako nam je odbrana u pola one od lani, nadam se top 8 finisu.
Objektivno, ako smo 9-10 na kraju sezone, dobar je znak. Lani su poceli taj proces rekonstrukcije kluba koji inace traje 5 godina... Rezultati u naredne 4 sezone meni nisu vazne.
Gledao sam par pripremnih utakmica, definitivno smo bolji nego lani. To sto nismo iskoristili nekoliko 100% sansi protiv Slavije znaci da nas vezni red stvara 100% sanse. Ako se napadaci uigraju, bit ce sve to uredu. Ako nam je odbrana u pola one od lani, nadam se top 8 finisu.
Objektivno, ako smo 9-10 na kraju sezone, dobar je znak. Lani su poceli taj proces rekonstrukcije kluba koji inace traje 5 godina... Rezultati u naredne 4 sezone meni nisu vazne.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
Mogu mislit kako je njemu sad tamo. 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- pravnik1981
- Kontakt:
Ja bih se zakleo da je i prije bilo ovo na planini al samo petokraka i da su oni ovih dana doradili i pretvorili u grb CZV..ako mognem naci cu sliku jer bilo je slika
Koji je ovo tata samo sjedi u hladu pusi bublu i sere bezeMostaracVelezovac je napisao/la:Mogu mislit kako je njemu sad tamo.
[youtube][/youtube]

Definitivno se može igrati u Širokom,uz solidno suđenje možemo odigrati dobru utakmicu.Borbenost treba da bude na nivou,u što više ne treba sumnjati.možemo do remija a zašto ne i do pobjede.Vjerujem da će Ibro dobro pripremiti ekipu za tu utakmicu i da će nas obradovati.NAPRIJED ROĐENI
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- pravnik1981
- Kontakt:
Sve to stoji, ali bez podrske navijaca moral je u pola manji nego sa navijacima..Zato u Siroki u sto vecem brojuemil02in je napisao/la:Definitivno se može igrati u Širokom,uz solidno suđenje možemo odigrati dobru utakmicu.Borbenost treba da bude na nivou,u što više ne treba sumnjati.možemo do remija a zašto ne i do pobjede.Vjerujem da će Ibro dobro pripremiti ekipu za tu utakmicu i da će nas obradovati.NAPRIJED ROĐENI
Forza velez
Sto se tice ovoga da je Velez vise bio u drugoj ligi nego u prvoj, Velez je 3 sezone bio u drugoj ligi samo.bagrcavi je napisao/la:moRAja je napisao/la:Ma RAja stipu ove mazlume. Posjetit cemo ih kad im budu pilali lokomotivu s grbavice da je prodaju u zeljezo kad dodje naplata duga. Ode im onaj jmunma pa podivljali,mane rapa ni za fleki. Meni su vazda bili smijurija klub,nas vazda ( i prije rata mislim) islo na grbavicu po 2000-3000 milje a njih u mostar dolazilo po 200. Tek se malp trznuli poslje rata dodje ih 300![]()
![]()
![]()
reče navijač kluba koji je od zadnjih 20 godina više proveo u drugoj ligi nego u prvoj kakva god ona bila.Igrači bježe sa priprema, nestaju ko da su u crnu zemlju propali a on priča o ozbiljnosti.A kad smo kod navijača pogledaj tribinu i sve će ti se samo reći.Čuvaj se da vas neko ne ugasi.A možda si bio na bradini ili prošle godine pa sad imaš traume.
Sto se tice ovog bjezanja s priprema - otiso je igrac koji je fakticki bio na probi u Velezu, nije imao potpisan ugovor uopste, znaci covjek bio na probi, javili se neki problemi privatni i otiso je. Ne vidim ko to bjezi s priprema Veleza?
De ne svađajte se sa njima. Ko ih yebe. Ima mnogo stvari o kojima bi se moglo pisati. Pomenušmo utakmicu sa Širokim. Dakle, svi smo složni da se može nešto izvući iz Lištice. Ja se nadam da će momci da ginu, i sigurno smo u boljoj situaciji nego oni ( bez obzira što se igra na gostujućem terenu ), što se već par puta pomenulo.
Mislim da možemo iskoristiti njihov zamor u našu korist.
Mislim da možemo iskoristiti njihov zamor u našu korist.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Hoce bit' ista organizirano za listicu
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trebalo bi tito bar 2-3-4 autobusa sredit. Ne isplati se autom ic europejci mi razbise kamenom sajbu prije par godina. Valjda takvi obicaji u EUTitova-Juga je napisao/la:Hoce bit' ista organizirano za listicu
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ni pod koju cijenu, tamo je kamenjanje hobi. Bio bi prezadovoljan bodom iako mislim da ove god mozemo i do sva 3!moRAja je napisao/la:Trebalo bi tito bar 2-3-4 autobusa sredit. Ne isplati se autom ic europejci mi razbise kamenom sajbu prije par godina. Valjda takvi obicaji u EUTitova-Juga je napisao/la:Hoce bit' ista organizirano za listicu
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
To treba klub i RA da se dogovore bar 2 autobusa da se obezbjede. Medjutim moguce da ce biti kao i do sada polazak zajedno sa malim autima i to je to. Ja sam svakako planirao da idem u svojoj reziji. Ako bude ista organizovano onda jos bolje
A kada smo vec kod ovoga saranja po brdima. Bilo bi jako lijepo organizovati jednu akciju pa na Fortici malo osvjeziti onaj stari most i natpis BiH volimo te

A kada smo vec kod ovoga saranja po brdima. Bilo bi jako lijepo organizovati jednu akciju pa na Fortici malo osvjeziti onaj stari most i natpis BiH volimo te

- Titova-Juga
- Kontakt:
Adma je napisao/la:To treba klub i RA da se dogovore bar 2 autobusa da se obezbjede. Medjutim moguce da ce biti kao i do sada polazak zajedno sa malim autima i to je to. Ja sam svakako planirao da idem u svojoj reziji. Ako bude ista organizovano onda jos bolje![]()
Plus ispod vratiti stari naziv

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Geografija level ispod nulerob do bagro je napisao/la:MOze li neko objasniti, kako ste ovo propustili ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.