Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A vi bi igrali drugu ligu.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Divna je to i pitoma sredina. Prvo mjesto nakon drugog svjetskog rata gdje su tjerali ljude da nose trake radi brže procedure smaknuća. Majke se naprčimo vama i vašem gostoprimstvu
Ja sam jednom nasao neki stari intervju sa Ogijem Vranjesom (u tom trenutku star preko godinu i po), isjekao njegovu izjavu od 20ak sekundi gdje govori da BiH vise nikad nece otici na veliko takmicenje i okacio taj video na forum (u svrhu zajebancije i prepucavanja). Poslije pola sata Ganibegovic napravio clanak sa tim videom, a isti su onda prenijeli mnogi portali iz zemlje i regiona (Klix, hrvatski Index, crnogorski Mondo itd.)
https://sportsport.ba/fudbal/ognjen-vra ... sna/460691
Govorimo o Premijer ligi BiH. Ili da onda spomenemo i četrdesete godine prošlog vijeka,ako već spominješ devedesete.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:59Divna je to i pitoma sredina. Prvo mjesto nakon drugog svjetskog rata gdje su tjerali ljude da nose trake radi brže procedure smaknuća. Majke se naprčimo vama i vašem gostoprimstvu
Budala sam ja što uopšte obraćam pažnju na tebe.
Jel' taj Ganibegović pitao Barbareza za onog Dinu u vezi repke?
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Teško da se razmišljanje promjenilo od tada zato pusti o gostoprimstvu pogotovo viZigazaga je napisao/la: ↑24 nov 2025, 12:02Govorimo o Premijer ligi BiH. Ili da onda spomenemo i četrdesete godine prošlog vijeka,ako već spominješ devedesete.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:59Divna je to i pitoma sredina. Prvo mjesto nakon drugog svjetskog rata gdje su tjerali ljude da nose trake radi brže procedure smaknuća. Majke se naprčimo vama i vašem gostoprimstvu
Budala sam ja što uopšte obraćam pažnju na tebe.
Zaustavit cu se na skandiranju "Ratko Mladic" .Zigazaga je napisao/la: ↑24 nov 2025, 11:34Šta je bilo primitivno protiv Sarajeva ? Što su 15 sekundi skandirali "kraljevina Srbija " ?
A zato kad gledaš prenose ili hajlajtove utakmica,na dosta ostalih stadiona 50% gledalaca cijelu utakmicu hebu mrtvu majku,djecu...gostojućim igračima. I niko nespominje tu " primitivnu stoku " !
Prije par kola kad je Željo gostovao u PD,na istočnoj tribini,na 30 metara od Alkosa ja sam vidio bar 20 navijača Želje (pretpostavljam Bihać,Krupa...) koji navijaju otvoreno. Niko im riječ ružnu nije rekao. I u subotu,na istoku medju nas 100 domaćih,jedan stariji lik navija za Sarajevo. Niko mu riječ nije rekao.
Kamo sreće da u ovoj državi i ligi svi gosti budu dočekani svuda,kao u Prijedoru.