pazi samo da te ne prenese kada ga babuka zabijesekretar je napisao/la:Nisam nikad bio na stadionu Borca,jer nisam iz Banja Luke. Ali u subotu cu doci pogledati utakmicu,pa me zanima na koju tribinu,kao neutralan ? A da gledam u rahatluku
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ma jok
Nisam iz Tuzle. Iz Krajine sam ovamo. Cazin,Bihac i to
Inace mi je Sarajevo omiljeni klub u BiH. Ali eto bit ce dobra utakmica ,a to mi je sat vremena voznje. 
Bez lazi,u toj utakmici su mi simpatije na strani Slobode. Jer su trenutno najzdraviji sportski kolektiv u BiH.
Bez lazi,u toj utakmici su mi simpatije na strani Slobode. Jer su trenutno najzdraviji sportski kolektiv u BiH.
znam, vidio sam tvoj post na našoj temi, zato sam i napisao, nemoj da te prenese 
DaChinaglia je napisao/la:znam, vidio sam tvoj post na našoj temi, zato sam i napisao, nemoj da te prenese
Moje simpatije na strani Slobode
Na zapad slobodno, sjedi i cuti i neces imati problema. 
salebl je napisao/la:Na zapad slobodno, sjedi i cuti i neces imati problema.
Pogledati utakmicu,napiti se navecer i kuci
Ja bi rado ostao u BL naveče,po meni nema jačih guzova (žena) nego tamo 
Pobjeda je bolja od orgazma!
Odosmo van nogometa maloGorki je napisao/la:Ja bi rado ostao u BL naveče,po meni nema jačih guzova (žena) nego tamo
A sto jest-jest. Nevezano za temperaturu, uvijek su tu subotom naveceGorki je napisao/la:Ja bi rado ostao u BL naveče,po meni nema jačih guzova (žena) nego tamo
Zapad, kako ostali rekose, pokazi neku pozitivnu reakciju kad povedemo, n' that's all. Karta ti je 6 kemi.
Sto se same utakmice tice, Slobodu ocekujem u standardnom izdanju ove sezone, jos su se pojacali a bogme i mi dobrano, tako da bice tu fudbala za vidjet. Kvalitetna utakmica ce da bude, pasce 2 gola ako ne i vise, sad regularnost sudjenja, zavisi ko ce suditi. Ocekujem, normano, nasu pobjedu a Slobodi sretno u narednih 11 kola
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- Tristan
- Kontakt:
Ne znam sto ih lazes. Zapad je 4 KM, sjever i istok 2 KM.
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 6482_o.jpg
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... 6482_o.jpg
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Vip zapad, tj centralni dio je 6KM. Ostatak tribine je 4.
I vip i ostatak pise da ce biti 6, bar na nekim je tako pisalo. Usput:
На % ? ¥ сте ? $ $ прве $ ? на " су " $ са $ & са ' за " $ 19. ? " ? ". $ су ? " $ ? ? у & ? те у / Нова % $ Grawe ".
" $, " " ? $ $ у $ ? ", своје ', & % је " $, % је $ $ $ на " $ & ?, $ су у ' центру $, $ % " на Тргу ", на " ?, " $ city light-a.
E OVO se zove marketing
На % ? ¥ сте ? $ $ прве $ ? на " су " $ са $ & са ' за " $ 19. ? " ? ". $ су ? " $ ? ? у & ? те у / Нова % $ Grawe ".
" $, " " ? $ $ у $ ? ", своје ', & % је " $, % је $ $ $ на " $ & ?, $ су у ' центру $, $ % " на Тргу ", на " ?, " $ city light-a.
E OVO se zove marketing
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Tomislav Cuic sudi... borac -sport.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5601:lakrdija-na-pomolu-protiv-radnika-sudi-cuic&catid=48:fudbal&Itemid=113
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Lijepi su ovi bilbordi, drago mi je da se malo radi na marketingu, kako tako... a valjda nekad docekamo i fan shop kakav spada 
Karata jos nema u prodaji, kazu bice tek sutra... A na sajtu rekli da pocinje prodaja vec u srijedu, sto bi bilo logicno s obzirom na interesovanje. Navodno bice 7000 odstampano
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Sto se posjete tice, stadion ce biti daleko od punog. Od 14.400 stolica, koliki je kapacitet u startu oduzeti 2.500 mjesta na sjeveru jer ce tamo biti gostujuci navijaci. Ocekujem do 5000 ljudi, sve preko ce biti iznenadjenje.
nas stadion ima kapacitet 9500 (otkud tebi 14.400 ? ) a kad se zavrsi i jug (jednog dana) trebao bi biti oko 12 hiljadavlakanje je napisao/la:Sto se posjete tice, stadion ce biti daleko od punog. Od 14.400 stolica, koliki je kapacitet u startu oduzeti 2.500 mjesta na sjeveru jer ce tamo biti gostujuci navijaci. Ocekujem do 5000 ljudi, sve preko ce biti iznenadjenje.
Danas je bilo oko 3000 ljudi, tako nesto ? Sve u svemu, dobar bod protiv lidera prvenstva, samo ovako jako nastaviti i opstajemo u ligi
Meni se ucinilo da je bilo vise ljudi,na zapad je bilo preko 2000,njih je bilo 250/300,mislim da je na istoku bilo vise od hiljadu ljudi....
Moguce cak da je i 4hiljade bilo, u svakom slucaju po meni - premalo. Iz razloga sto je krenula ta kampanja za Borac, dosao je jesenji prvak - ocekivao sam bar 6 hiljada.. ali sta je tu jeGrk1234 je napisao/la:Meni se ucinilo da je bilo vise ljudi,na zapad je bilo preko 2000,njih je bilo 250/300,mislim da je na istoku bilo vise od hiljadu ljudi....
Vjerovatno je mislio na ukupan kapacitet stadiona, ne br stolica, a moze se tu nagurati jedno 12 milja. Sto se tice posjete, na zapadu oko 2500 plus minus, nas barem 600 ako ne i 900-1000 koliko sam mogao da procjenim plus ostatak istoka za koji tek mogu da pretpostavim posto nisam vidio “odozgo“ mozda 400... Ukupno na istoku preko hiljadu, do hiljadu ipo plus fuksi negdje 200. Ukupno preko 3000 u svakom slucaju.
Bod nam je bitan, mada sad za vitezom zaostajemo 2 boda vise jer oni pobjedise Veleza danas (kud nisam uplatio tiket). Ali samo ovako nastaviti, dizati formu i igru, i opstanak ne gine.
Bod nam je bitan, mada sad za vitezom zaostajemo 2 boda vise jer oni pobjedise Veleza danas (kud nisam uplatio tiket). Ali samo ovako nastaviti, dizati formu i igru, i opstanak ne gine.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.