La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
meni je bez obzira na sve zabavno 

Ne znam kako je ovaj Real uopšte drugi na tabeli jel' realno da je liga ovoliko pala.
Barcelona kao nešto pokušava al' dok Messi nešto ne uradi nema koristi, gledam onog Griezmana samo smeta u napadu i zabija se u saigrače.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
ma slaba je liga....propala bas jbg...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovo je jos i odlicno obzirom da Real igra bez lijevog beka i desnog krila. Fede daleko najpotentniji igrac. Vini jos uvijek 0 u zavrsnici.
Taj rodrygo je prebacen u Real B ili kako se vec zove mladi tim, bolje da su viniciusa tu poslaliHZ_ilidzaa je napisao/la: ↑01 mar 2020, 21:58Real treba poslati Hazarda i pljusnut 150 mil. Mbappea.
Klub vapi za nekim all star igračem... Šta je sa Rodrygom ? Meni bolji od Viniciusa...
Trebaju dat Barceloni Hazarda za Messija, jel de Romario. Win win 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nema ga već neko vrijeme. Počinjem se brinuti za njega.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Hajde ba Kike budalike, gurni Fatin Anus i Brejtvajta u igru.
Makar zijanili tri razlike...pa i ako se izgubi ostaje -1, a eventualnom pobjedom se mnogo toga dobija.
Makar zijanili tri razlike...pa i ako se izgubi ostaje -1, a eventualnom pobjedom se mnogo toga dobija.
- akisarajevo92
- Kontakt:
kakvo je ovo kretanje i setkanje igraca Barcelone, vise trke i zelje vidim na nekim revijalnim utakmicama
Don't believe the hype.
Vinicius - Duljević za bogate
Vini ce u Granadi zavrsiti ...
Choli skidam kapu sto se rijesio ove francuske prevare...iskoristio ga maksimalno ,i na kraju jos zaradio 100 miliona ....
Choli skidam kapu sto se rijesio ove francuske prevare...iskoristio ga maksimalno ,i na kraju jos zaradio 100 miliona ....
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 01 mar 2020, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
malo je ovo rasisticki bilo al ok, nije daleko od istine
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Junior je uzas,brazilac a sve sto zna nabij loptu i pokusaj pretrcati igraca
inače barca nije uspjela prodati sve karte u gostujućem sektoru 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.