Sad je komisija "poslao poruku"SMR187 je napisao/la:https://sportsport.ba/borilacki-sport/b ... ost/299112Culic u elementu..Predsjednica UFC-a Dana White rekla je da će jednogodišnja suspenzija za Khabiba biti "nepoštena", ali priznaje da bi komisija na taj način "poslala poruku".
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Jbg pravite Wall Street Journal od sportsportba, a niko ne zna ni ko ni pod kakvim uslovim lik radi i piše postove. Da bi napiso smislen post ovde od 20 redova treba ti sat vremena posla i opet kamara grešaka i dezinformacija. A valja danas napisati ili prevesti pet, deset članaka.
Federer17 je napisao/la:Sad je komisija "poslao poruku"SMR187 je napisao/la:https://sportsport.ba/borilacki-sport/b ... ost/299112Culic u elementu..Predsjednica UFC-a Dana White rekla je da će jednogodišnja suspenzija za Khabiba biti "nepoštena", ali priznaje da bi komisija na taj način "poslala poruku".![]()
Pucanje po savovima
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Jos ovo vrijeme sve blize minusu, tacno treba imati razumijevanja.sljivo je napisao/la:Jbg pravite Wall Street Journal od sportsportba, a niko ne zna ni ko ni pod kakvim uslovim lik radi i piše postove. Da bi napiso smislen post ovde od 20 redova treba ti sat vremena posla i opet kamara grešaka i dezinformacija. A valja danas napisati ili prevesti pet, deset članaka.
Jedino ako ne radi u kakvoj državnoj instituciji i od tamo štanca te postove, to bi bila druga priča. 
u 21. stoljeću ih može iz kreveta u pidžami štancatsljivo je napisao/la:Jedino ako ne radi u kakvoj državnoj instituciji i od tamo štanca te postove, to bi bila druga priča.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako covjek ne prati ufc i nema pojma o tome sto uopste izbacuje clanke o ufcu.
Dnevno za 25 neloših članaka ti treba 4 sata osim ako nisi duduk.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Evo novogodišnja rasvjeta po SA neki loš pokušaj Sarajevske Pahulje '84.
Živio nam Adem Zolj i Abdulah Sidran.
Živio nam Adem Zolj i Abdulah Sidran.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Da ih kopiras, provuces kroz google translate i ispravis greske. Da.topnik1 je napisao/la:Dnevno za 25 neloših članaka ti treba 4 sata osim ako nisi duduk.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Dok sam ja to radio procitao bi clanak u originalu na stranom portalu i onda ga prepricao. Gledao sam da ne budu kratki. Islo mi je to od ruke i obarao sam rekorde, bio sam stvarno dobar u tome. Koncizan, obuhvatim srž, ne tušim ali ima se šta pročitat, bez seljačkih doskočica.Penaltiky je napisao/la:Da ih kopiras, provuces kroz google translate i ispravis greske. Da.topnik1 je napisao/la:Dnevno za 25 neloših članaka ti treba 4 sata osim ako nisi duduk.
Autorski ipak traže više vremena.
Kad bi mi ss.ba dao dnevnu kvotu od 25 članaka trebala bi mi 4 sata da to bude kako treba.
Radio bih to za 15 maraka dnevno.
Eto, kontaktirajte me na pp.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Cudo nije bio ovako neki post..rasavoje je napisao/la:Danas mi auspuh spao.
Shvatili kakve shitove slusjau pa se povukliOsim13 je napisao/la:Đe aerials, đe kavaj, ostao Sarma sam od Kandže ganga