pitic je napisao/la:Evander je napisao/la:Halalim kup za 3 boda u Mostaru!
I da tako bude, a ništa se na kraju ne osvoji prvi ćeš pljuvati po svemu što ima veze sa Sarajevom i udarati nove prognoze oko negative.
Najdrazi su mi ovi pametni (naravno sarkastican san glede ovoga)
Decko, jesi svijestan da ako ne dobijemo u Mostaru, da ce gamad doci na Kosevo da proslave titulu, a nas nece biti ni 5000? Zelis da ti se stoka razmili po Kosevu i da gore orgijaju?
Jesi svijestan ako budemo u prilici za titulu za derbi, da cemo se mi konacno dici nakon dugo vremena i da ce Sarajevo opet poceti zanimati raju, bar za tu utakmicu?
Kup je fino osvojiti, ali to je utjesna nagrada. Dokaz tome je da prizeljkujemo da nas bude 7,8 hiljada u srijedu. Dobijes li u Mostaru, bit ce nas 18000.Kontas razliku?
Nauci da u zivotu gledas malo stvari sire. Ti si ocito od onih koji vise vole sad 10KM da im neko da, nego da za mjesec dana umjesto toga dobiju 100KM.
I da se razumijemo. Ja cu "pljuvati" za stvari koje su nelogine i koje su lose, sve da duplu uzmemo. I da uzmemo tu duplu, ja evo sad kazem da smo mi katastrofa i da nam je ekipa ****. Kad mi budem dobri, kad se vidi napredak, sve da i nista ne osvojimo, ako neko zaista bude bolji, necu ni A reci.