Znači koliko su me košarkaši obradovali toliko me i onaj **** sjebo u zivot. Ko da smo na derbiju pokradeni, tako se osjećam. Gineš 90 minuta, povedeš, zabiješ za pobjedu, svira ti nepostojeći ofsajd u situaciji kada malo fali da ga uguraš u mrezu i dođe majmun da ti se posere na to sve. Fuj **** ti ligu. Igrače imamo da im se kapa skine !!!!!!!!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma daj ba, pročitali ste nekoliko postova i odma to znači da svi njih dozivljavamo kao prijatelje. Zbog Vedrana ne mogu 
Znači koliko su me košarkaši obradovali toliko me i onaj **** sjebo u zivot. Ko da smo na derbiju pokradeni, tako se osjećam. Gineš 90 minuta, povedeš, zabiješ za pobjedu, svira ti nepostojeći ofsajd u situaciji kada malo fali da ga uguraš u mrezu i dođe majmun da ti se posere na to sve. Fuj **** ti ligu. Igrače imamo da im se kapa skine !!!!!!!!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Allah se pise velikim slovom.terabajt je napisao/la:Ti si svoje pokazao koliki si smrad i lazov na diskusijama i nakon sto su te razotkrili tvoje lazi imas obraza jos pisati hahaha. Ja bi promienio nik allaha mi da sam na tvom mjestuRuleHz je napisao/la:Ono sto je svirano se ne moze promijeniti. Neka neka... Nema Brkovica vise u klubu i savezu, nema vise priznatih neregularnih golova da bi titula bila na grbii...
Sve se vraca, KARMA IS BITCH!!!
Mora da niste u skoli dosli do takvih stvari, polako naucit ces.
Nijaze, vrati se
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
A cekajte. Ako je tim A ostecen tri puta na utakmici, a tim B pet puta. To znaci da se tim A ne smje buniti za sudjenje jer je eto tim B vise ostecen. Nikad ne mozes znati kako bi zavrsilo da nije bilo one prve greske suca. Treba se uvijek buniti pa taman tebi sviran pogresan aut, a protivnik ostecen za tri gola. Jbt, do kad cete gledati tko je vise ostecen? Svi su osteceni i dok se svi ne dignu nece biti bolje. Sarajevo se nije bunilo jer je dobilo, a da je Siroki uzeo sipali bi drvlje i kamenje. I klubovi koji dobijaju trebaju da se dignu, a ne da budu sretni s bodovima i onda sute, a kad ih se sje*e placu.
Naravno smradovi sa BHT nisu prikazali nijednu situaciju u kojoj smo opljackani. Koja je to mafija, sve povezano jbm im pleme lopovsko.
zao i meni tebe zbog opredjeljenja pa sutim, nisam ti se obratio nikakohilmo je napisao/la:Meni je tebe žao!!!godrina je napisao/la:a sve iz rezije nekih divova koji imaju neke tudje haram pare
haram vam bilo, ma ima Boga oplakat cete vi i to dobro
Da sredili smo i to da nam protiv tog istog kluba, koji ne zaslužuje da mu ime pomenem, ponište čist gol i ne dosude čist penal.
ibrakovic i kompanija su dali dovoljno kesa da se osteti zeljo i prosle a i ove godine
jednostavno strah ih je, ali dzaba vidjet cete
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Razumijem vas ipak trenutno ste 10-ti na tabeli ali sutra se igra jos jedna tekma možete pasti još niže 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma oni su ti dresirani da i kada je cista situacija kazu sumnjiva ili nesto izmajmunisu u prenosu..EmirTM87 je napisao/la:Naravno smradovi sa BHT nisu prikazali nijednu situaciju u kojoj smo opljackani. Koja je to mafija, sve povezano jbm im pleme lopovsko.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/gredic-s ... jom/169409
Gredić konacno pokazao muda i prozvao prave ljude, one pitare iz Saveza
oni iza svega ovoga stoje. Veceras su nam ukrali 2 boda

Gredić konacno pokazao muda i prozvao prave ljude, one pitare iz Saveza
Pozivam Salema Prolića i Elmira Pilava da nam pojasne kakve namjere Savez ima prema našem klubu.
Pa otići će i on uskoro, pa koga ČEŠ onda krivitigodrina je napisao/la:zao i meni tebe zbog opredjeljenja pa sutim, nisam ti se obratio nikakohilmo je napisao/la: Meni je tebe žao!!!
Da sredili smo i to da nam protiv tog istog kluba, koji ne zaslužuje da mu ime pomenem, ponište čist gol i ne dosude čist penal.
ibrakovic i kompanija su dali dovoljno kesa da se osteti zeljo i prosle a i ove godine
Nadam se da si ti mentalno dobar. Pa Sarajevo je u svakoj utakmici osteceno za 4 5 situacije (ofsajd , penali ,ruke ) . Ovo nema veze ni sa jednim klubom , ovo je losa sudijska organizacija glavni krivac i NS BIH . Strane sudije su spas za nasu ligu.godrina je napisao/la:zao i meni tebe zbog opredjeljenja pa sutim, nisam ti se obratio nikakohilmo je napisao/la:Meni je tebe žao!!!godrina je napisao/la:a sve iz rezije nekih divova koji imaju neke tudje haram pare
haram vam bilo, ma ima Boga oplakat cete vi i to dobro
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Smradu mali niste nista bolji, ne zaboravi da ste igrali 3 kuci a mi 3 u gostima.Eld0rado je napisao/la:Razumijem vas ipak trenutno ste 10-ti na tabeli ali sutra se igra jos jedna tekma možete pasti još niže
Željo oštećen, taman odgledah snimku ovu..zanimljivo da je ovaj pomoćnik bio u liniji i fino je mogao vidjeti situaciju..
klubovi moraju stati zajedno i tražiti bolje suce, uvjete, infrastrukturu i ostalo inače ovako ne može naprijed
klubovi moraju stati zajedno i tražiti bolje suce, uvjete, infrastrukturu i ostalo inače ovako ne može naprijed
Tebi svaka čast.brig je napisao/la:Željo oštećen, taman odgledah snimku ovu..zanimljivo da je ovaj pomoćnik bio u liniji i fino je mogao vidjeti situaciju..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Široki je prošle sezone zbog sudija izgubio Evropu, na Grbavici su pokradeni i još par puta su odluke išle na njihovu štetu, treba biti realan, nemaju oni veze sa ovom kuhinjom. Savez se igra sa klubovima, kompenziraju greške iz prošlosti, a to vodi u još veću dubiozu jer da bi nekome 'vratio' - nekoga moraš oštetiti...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gledaj šta ovi analiziraju na BHT-u, puštenu prednost iz kojeg je Travnik zabio.
I šta će biti sad sa ovim? Pa ovo ni onaj sa Novog Zelanda ne bi svirao.
EVO PRAVDANJA, EVO PRIČE DA SE SVIMA DEŠAVA...
MAFIJO!
I šta će biti sad sa ovim? Pa ovo ni onaj sa Novog Zelanda ne bi svirao.
EVO PRAVDANJA, EVO PRIČE DA SE SVIMA DEŠAVA...
MAFIJO!
egocentrik je napisao/la:Forumasi i 80% vasih navijaca. Svaka cast za Vedrana na svakoj utakmici s listicom i pravi ultras nikad nece skrnaviti Vedranovo ime kao sto su neki vasi pojedinci 2011te u korteu, ali to nije tema.shzna je napisao/la:Ko se bolan pobratimio? Jesil čuo možda skandiranje imena momka koji je dole život izgubio?
Samo prelistaj podforum listice i vas pdf godinama unazad prije utakmica.
Joj jeste naucili lagati nije dzaba karadzic bio u klubu svaka vam cast
Alleenn je napisao/la: Joj jeste naucili lagati nije dzaba karadzic bio u klubu svaka vam cast
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Licno mislim da nije kriv siroki za ovakvo sudjenje. Kriv je Salem & co. Ljudi su se zalili na sudjenje u prva tri kola, i muslim da su bili u pravu. Sada im je vracen jedan bod, i to je to. **** kompenzacije su ovu ligu i unistile. Klubovi rastu, i financijski i igracki i organizaciono. To su cinjenice. A Savez? Mislim da je na nizim granama nego u vrijeme suspenzije. Sudije? Ma dovesti brate sudije iz inozemstva, ocito ovi nasi na mogu bez korupcije i kompenzacija. Ne zbog Zelje, Sarajeva ili Sirokog, vec zbog bh nogometa. Juce je Webb priznao kako je pogriješio u jednoj tekmi. Macic-koji-ne - vidi-bijele-vrane ni na sudnjem danu nece priznati gresku. U tome i jeste problem.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa davno smo mi to rekli...savez jeste napredovao, ali ni blizu koliko treba i to su uglavnom kozmeticke promjene...ako se o necem ne pise , ne prica i ako se to krije sa tv-a, ne znaci da se vise ne desava..
ali hajd polako ce i ostali nadoci...a PL je jos i zlato kakve su nize lige...pusta zelja je to nazalost, ali idealno bi bilo citav monitoring lige, ne samo sudjenje, dati strancima
ali hajd polako ce i ostali nadoci...a PL je jos i zlato kakve su nize lige...pusta zelja je to nazalost, ali idealno bi bilo citav monitoring lige, ne samo sudjenje, dati strancima
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Salem može kazniti Macića samo da mu ukrade ručak!
Njemu ne treba psovat familiju, djecu i sl. Najgore mu je dirnut u obrok, zaklet ga da nikad više ne vidi očima fine janjetine i bureka.
Njemu ne treba psovat familiju, djecu i sl. Najgore mu je dirnut u obrok, zaklet ga da nikad više ne vidi očima fine janjetine i bureka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.