Hvala.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nisam bio upoznat s tim da mu je Djole gostovao. Vjerovatno gaje neko bas prisno prijateljstvo. Svejedno ne bih volio da moram ici slusati narodnu muziku da bih cuo Djoleta.
Hvala.
Hvala.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
još dvije sedmice pa na godišnji
Sutra je Valentinovo. Stavi ovo na svoj status ako ti je drago što je prekosutra Liga prvaka. 
- _karabaja_
- Kontakt:
Jel sad pocinjes to da odbrojavas?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:još dvije sedmice pa na godišnji
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
asylum je napisao/la:Sutra je Valentinovo. Stavi ovo na svoj status ako ti je drago što je prekosutra Liga prvaka.
Ovo bi dobro bilo, inace u Beogradu kada je Miroslavu Djole bio gost otpjevao je pjesmu ratnik paorskog srcaBaDa12 je napisao/la:[youtube][/youtube]tanzla je napisao/la:[youtube][/youtube]
"Narodnjaci na kljucnim mestima, narodnjaci na glavnim vestima.. Na dzinovskim plakatima u boji, kud koji mili moji, DA VAM NE CUJEM GLAS!!"
Nesto sumnjam da ce Djole biti GOST jednom pjevacu narodne muzike. Iskreno se nadam da nece.![]()
Njegovu turneju jedva cekam, vise sam i zaboravio kako je slusati ga uzivo.
I da..
"Narodnjak ante portas, njihov dolazi cas."
On je njemu već bio gost u Areni u Beogradu. A, Miroslav nije "onaj" narodnjak, kako ljudi zovu današnju muziku, ako se ovo što se danas sluša može nazvati tako.![]()
Dobar je Miroslav, ali jedan je Đole. Da bar hoće u BiH.
nema potpisa
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
_karabaja_ je napisao/la:Jel sad pocinjes to da odbrojavas?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:još dvije sedmice pa na godišnji
hehehehe,neću opet,dosta je jednom
potpisujem... ja bi radije slusao kuci na svojim zvucnicima balasevica nego isao na koncert narodne muzike... meni nije bas bitno jel ovaj ili onaj narodnjak ja ne slusam ni jedne ni drugetanzla je napisao/la:Nisam bio upoznat s tim da mu je Djole gostovao. Vjerovatno gaje neko bas prisno prijateljstvo. Svejedno ne bih volio da moram ici slusati narodnu muziku da bih cuo Djoleta.
Hvala.
You are someone else I am still right here
Ja bih otiso da je uspio i Sobica nagovorit da gostuje, al' ovako ko ce trpit Miroslava Ilica, ne mogu ja to. 
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
- neutralan__
- Kontakt:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:_karabaja_ je napisao/la:Jel sad pocinjes to da odbrojavas?kakavdanakneiskustvu je napisao/la:još dvije sedmice pa na godišnji
hehehehe,neću opet,dosta je jednom
au ima da nabijes postova na godisnjem
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
-
melanholicar
- Kontakt:
ima li bludnih ove večeri ?

Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Mislis jutrosmelanholicar je napisao/la:ima li bludnih ove večeri ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Misliš maloprijeasylum je napisao/la:Mislis jutrosmelanholicar je napisao/la:ima li bludnih ove večeri ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
melanholicar
- Kontakt:
Jedno je misliti,a drugo biti siguran!

E da nmg vjerovat,al znači ne mogu vjerovat kakvu sam curu vidio.
Kakva je Batistute timelanholicar je napisao/la:Jedno je misliti,a drugo biti siguran!![]()
![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Napredna i nazadnamelanholicar je napisao/la:Jedno je misliti,a drugo biti siguran!![]()
![]()
![]()
-
melanholicar
- Kontakt:
Svetim imenom se nikad ne kunem jer to je religija za mene.
Ma ljepše oči nisam vidio kroz okna od naočala. Jednostavno skroz je ok,iako sam skontao da je klempava nema veze jer je druga stvar koju mi je rekla danas bilo da ima tetku u Firenzi. Nisam mogao a da joj ne kažem " ako me pogledaš poljubiću te" ona je pogledala i kraj priče ipak nije za širok auditorijum.Sretan sam pobjeda Fiorentine, cura koja ima tetku u Fiorenzi je možda moja buduća žena majka hipotetički mog prvog djeteta koje će možda kad dobije vizu otići u Fiorenzu i u dresu Batistute iz 98 sa SP trenirati sa petlićima Fiorentine.....
Ma ljepše oči nisam vidio kroz okna od naočala. Jednostavno skroz je ok,iako sam skontao da je klempava nema veze jer je druga stvar koju mi je rekla danas bilo da ima tetku u Firenzi. Nisam mogao a da joj ne kažem " ako me pogledaš poljubiću te" ona je pogledala i kraj priče ipak nije za širok auditorijum.Sretan sam pobjeda Fiorentine, cura koja ima tetku u Fiorenzi je možda moja buduća žena majka hipotetički mog prvog djeteta koje će možda kad dobije vizu otići u Fiorenzu i u dresu Batistute iz 98 sa SP trenirati sa petlićima Fiorentine.....
- alfarouqaminu
- Kontakt:
hoce neko haxballa 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Semrush [Bot] i 5 gostiju.