limVo te ljoŽe!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Normalno, najbolja uprava poslije rata. Aferim
limVo te ljoŽe!
limVo te ljoŽe!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
S kim vi ratujete? S nas par koji navijamo za Zelju i koji smatramo da smo u sportskom kurcu. I sad kao vi nesto pobijedili. Nije bolest sve sto boli. Mister sedam posto imenovao sve i jednog clana Skupstine i kao oni ce biti protiv njega. 20 clanova Skupstine istaknuti forumasi, u godinu dana dovedemo 30 igraca i zavrsimo na petom mjestu, a predsjednik koji je to u stvari samo na papiru kaze necemo imenovati sportskog direktora. Tome se radujete? Blago vama. Pozdrav, zove Grbavica.

sve ih miske imenovao
Mjesto Sportskog diše je ostavljeno i čuva se za mistera "naturna laž"
Čeka se samo da riješi svoj status u SD-u..ako ne dobije čiste papire od istih,Miske im plaća obeštećenje u faksu

Čeka se samo da riješi svoj status u SD-u..ako ne dobije čiste papire od istih,Miske im plaća obeštećenje u faksu
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Stvarno ne kontam sta vam smeta u radu uprave.Ljudi su se potrudili i na zimskom prelaznom roku doveli igrace koje svaki klub u drzavi samo pozelit moze, svako bi iih doveo bez puno razmisljanja samo da moze. Na kraju kad se nije ostvario cilj ljudi su smijenili trenera. Sta bi vi radili na njihovom mijestu mijenjali trenere u aprilu il maju il ostavili trenara koji nije ostvario zadati cilj a obezbijedjeni mu svi usllovi da to uradi. Stvarno vas ne razumijem uradili su sve sto bi svaka normalna uprava u svakom normalnom klubu uradila. Stvari vezane za stadion da i ne pominjem. Da me ne shvatite pogresno ne govorim nista protiv Mulalica al covjek nije ostvario zadati cilj i dobio je otkaz normalna stvar u nogometu.samoplavi je napisao/la:S kim vi ratujete? S nas par koji navijamo za Zelju i koji smatramo da smo u sportskom kurcu. I sad kao vi nesto pobijedili. Nije bolest sve sto boli. Mister sedam posto imenovao sve i jednog clana Skupstine i kao oni ce biti protiv njega. 20 clanova Skupstine istaknuti forumasi, u godinu dana dovedemo 30 igraca i zavrsimo na petom mjestu, a predsjednik koji je to u stvari samo na papiru kaze necemo imenovati sportskog direktora. Tome se radujete? Blago vama. Pozdrav, zove Grbavica.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
- zeljoooooooooo
Niti jednom!Muerte je napisao/la:Kojim to iskusnim i provjerenim igracima je data noga?
Niko ko se dokazao nije dobio nogu.
Čak ni za Thiagom ne žalim, mada mi je bio prirastao srcu i mislio sam da može još dati Želji, ali je pao na kraju.
Svi ostali nisu zadovoljili apetite Želje, a taman posla da su nešto vele doprinijeli i da je šteta što su otišli.
darkangel4 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Strahoba video
Stvarno moras biti dusmanin kluba pa da pljujes po upravi
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- zeljoooooooooo
Konzerva je napisao/la:darkangel4 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Strahoba videopa stvarno upravi svaka cast, definitivno najbolja uprava od rata, jos samo istok da se izgradi to ce biti strava onda
Stvarno moras biti dusmanin kluba pa da pljujes po upravi
jel danas sa olimpicom prijateljska??
gubimo sad vidjo na nekoj kladionici 0-1mirza_it je napisao/la:jel danas sa olimpicom prijateljska??
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Aha u toku je 0-1 gubimomirza_it je napisao/la:jel danas sa olimpicom prijateljska??
Ma nema ko ne igra dva sastava dva poluvremena, ma testna prva tekma
Re: RE: Re: FK Željezničar
uspio sam se okladit na poluvremenu u nasu pobjedu hahah al tesko da cemo okrenuti.JoseeMourinho je napisao/la:Aha u toku je 0-1 gubimomirza_it je napisao/la:jel danas sa olimpicom prijateljska??
Ma nema ko ne igra dva sastava dva poluvremena, ma testna prva tekma
koja kladionica bogati?
betflag.ittokmak19 je napisao/la:koja kladionica bogati?
- zeljoooooooooo
Igrali su i kadeti sa Olimpicom, pobijedili 2:1Adibhf88 je napisao/la:bilo je i na tipwin...ja sam mislio da je onaj turnir mladi..
ma vidio sam kad je bilo 1-1 reko seniori izjednacili pa posle poveli haha kad ono kadeti
- amazon
- Kontakt:
Otjerali jedne doveli druge osrednje igraci. Mulalic broj 2 je Kostic. Igra bez igre iako je sami pocetak moglo se vidjeti da nas ocekuje jos jedna sezona patnje. Malo o pojacanjima. Spanac kao da je dosao na termin hoda, Ugljesa-Zahirovic dva. Secerovic spreman ali nista nije pokazao. Pozder kao Mujagic isti tip igraca, bolje Mujagu forsirati. 18 igrao na pocetku desno krilo, ko ga je doveo nek se rokne. Lijevi bek nije los, ima materijala vjerovatno ce biti dobro pojacanje.
Jedini vrijedan pomena opet nase dijete Zeric, mali je beton. Ovo ostalo sranje kao prije, jedne dovedes, druge otjeras a pomaka ni na mapi. Raje bilo sigurno opet milja.svaka cast
Jedini vrijedan pomena opet nase dijete Zeric, mali je beton. Ovo ostalo sranje kao prije, jedne dovedes, druge otjeras a pomaka ni na mapi. Raje bilo sigurno opet milja.svaka cast
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 19 jun 2016, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- akisarajevo92
- Kontakt:
je l' te stid tako pisati na polovini juna i poslije prve pripremne "utakmice"?
Don't believe the hype.
igra kurcu ne valja, pare se rastalile za igrače, sve promašaji...
kakvih sve ljudi ima
kakvih sve ljudi ima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.