Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Treba biti umjeren kao ja, izaći Petkom u 19, popiti pivo, eventualno još jedno malo ako je baš luda prigoda i u 21 kući 
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
bravo..a ne u 21 al u nedeljuPenaltiky je napisao/la:Treba biti umjeren kao ja, izaći Petkom u 19, popiti pivo, eventualno još jedno malo ako je baš luda prigoda i u 21 kući
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Pazi problem je zastava ili tito.
To sto nas lagano gamad tamani sa ulica nije problem.
Ali de ako je tako daj nam opciju da se odbranimo,pa nece niko zvat Drzavu da reaguje.
Primitivni sklopovi koji cine zlodjela po cesti ne bi smjeli sunce vidjet do kraja zivota bilo iza resetki bilo da ih Drzava lisi zivota jer u zakonu mora postojati nesto sto bi pomoglo u ophodjenju sa nepopravljivim osobama.
Florida,Texas,Oklahoma,New Hampshire imaju odgovor na to.
A zagovornicima ljudskih prava porucujem nabijem vas na qrac.
To sto nas lagano gamad tamani sa ulica nije problem.
Ali de ako je tako daj nam opciju da se odbranimo,pa nece niko zvat Drzavu da reaguje.
Primitivni sklopovi koji cine zlodjela po cesti ne bi smjeli sunce vidjet do kraja zivota bilo iza resetki bilo da ih Drzava lisi zivota jer u zakonu mora postojati nesto sto bi pomoglo u ophodjenju sa nepopravljivim osobama.
Florida,Texas,Oklahoma,New Hampshire imaju odgovor na to.
A zagovornicima ljudskih prava porucujem nabijem vas na qrac.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Odem četvrtkom u 6 iskuće u park na jedno dođem u nedjelju u podne balzamovanSage je napisao/la:bravo..a ne u 21 al u nedeljuPenaltiky je napisao/la:Treba biti umjeren kao ja, izaći Petkom u 19, popiti pivo, eventualno još jedno malo ako je baš luda prigoda i u 21 kući
Odme na vikend u Tajan produžim u Sa privalim se rodbini i vratim se u petak kući
Evo, sad baš pogledah stranicu KS Novi Travnik u pogledu krivičnog djela iz člana 336. stav 4. u vezi sa 332. stav 3) i ima presuda koja je objavljena 7.12.2018.godine.
Sanel Mlinarić je preticao na cesti sa 1,82 promila, izazvao smrtnu posljedicu kod čovjeka koji je vozio automobil na svojoj kolovoznoj traci, a njegovoj ženi nanio teške tjelesne ozljede.
Izrečena kazna? 1 (jedna) godina zatvora. Bonus: optuženom (jer još uvijek nije pravosnažna presuda) se posebnim rješenjem ima vratiti privremeno oduzeta vozačka dozvola.
Ono što je bizarno u ovom postupku je to što se nije išlo sa težom kvalifikacijom (ona gdje je omamljenost uzrok izazvane ugroženosti ljudi) nego sa "običnom" kvalifikacijom iz 332. stav 3) gdje je maksimalna kazna tri godine zatvora. Valjda je 1,82 promila ništa.
Sanel Mlinarić je preticao na cesti sa 1,82 promila, izazvao smrtnu posljedicu kod čovjeka koji je vozio automobil na svojoj kolovoznoj traci, a njegovoj ženi nanio teške tjelesne ozljede.
Izrečena kazna? 1 (jedna) godina zatvora. Bonus: optuženom (jer još uvijek nije pravosnažna presuda) se posebnim rješenjem ima vratiti privremeno oduzeta vozačka dozvola.
Ono što je bizarno u ovom postupku je to što se nije išlo sa težom kvalifikacijom (ona gdje je omamljenost uzrok izazvane ugroženosti ljudi) nego sa "običnom" kvalifikacijom iz 332. stav 3) gdje je maksimalna kazna tri godine zatvora. Valjda je 1,82 promila ništa.
Penaltiky je napisao/la:Odem četvrtkom u 6 iskuće u park na jedno dođem u nedjelju u podne balzamovanSage je napisao/la:bravo..a ne u 21 al u nedeljuPenaltiky je napisao/la:Treba biti umjeren kao ja, izaći Petkom u 19, popiti pivo, eventualno još jedno malo ako je baš luda prigoda i u 21 kući![]()
Odme na vikend u Tajan produžim u Sa privalim se rodbini i vratim se u petak kući
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
SBK je katastrofa.Stalno automobilske nesrece a niko nista.Luduje se na cestama nikog to ne zanima.Svako malo neko nekog udari bez velikih posljedica
https://www.klix.ba/vijesti/regija/drza ... /181210104
Ovo mi je baš nekako u duhu komunizma. Bravo Hrvatska
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Alkohol je otrov
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Kaće u Beogradu?Osim13 je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/regija/drza ... /181210104
Bitch pleaseOsim13 je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/regija/drza ... /181210104

pogledaj koliki je kip slobode u usporedbi sa ovim
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Derdiyok je napisao/la:Sanja Cerić
Top Trending Searches in Bosnia and Herzegovina Today
Sanja Ceric
Sanja Bihac
Svi traže, ali izgleda nema
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ima jedan, al sam svojom sveopštom i krajnje detaljnom analizom utvrdio da je fejk. Moramo provaljivat u Face, nema druge.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Marsal
- Kontakt:
Ja opet ubjeđen da je ono onaOsim13 je napisao/la:Ima jedan, al sam svojom sveopštom i krajnje detaljnom analizom utvrdio da je fejk. Moramo provaljivat u Face, nema druge.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Može u pp linkMarsal je napisao/la:Ja opet ubjeđen da je ono onaOsim13 je napisao/la:Ima jedan, al sam svojom sveopštom i krajnje detaljnom analizom utvrdio da je fejk. Moramo provaljivat u Face, nema druge.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Šupci zašto mi je inbox prazan? Ako ja nisam zaslužio mačora da sapunjam na to, ko jeste recite vi meni?Marsal je napisao/la:Ja opet ubjeđen da je ono onaOsim13 je napisao/la:Ima jedan, al sam svojom sveopštom i krajnje detaljnom analizom utvrdio da je fejk. Moramo provaljivat u Face, nema druge.
Kako uvijek naletim kad treba
Marsale brate šalji
Djesi Helco siso
Djesi Helco siso
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
dajte link
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.