Ja u duxi sad..**** sebi sve trenutnoSarajlijica1946 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Cekaj, nisam kuci brate..trenutno je pravo toplo, mozes komotno u sorcu ali haj javim ti za pola satamma_hz je napisao/la:Morto@ samo tebi vjerujem..
Reci mi vremenske prilike danas od 18-20h.?
Ja cu jaknu za svaki slucaj.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MOLIM VAS OTVORITE 4 ULAZAEvolution87 je napisao/la:Valjda ovaj put otvore vise od 2 ulaza na istok

I da ga još Heba zabije...
SARAJEVO
Ko je uzeo već kartu zna koliko će ulaza biti otvoreno, a ja uzeo.Evolution87 je napisao/la:Valjda ovaj put otvore vise od 2 ulaza na istok

SRETAN BROJ - 1725
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Uzeo sam i ja. Ali ne znam koliko ce biti.pitic je napisao/la:Ko je uzeo već kartu zna koliko će ulaza biti otvoreno, a ja uzeo.Evolution87 je napisao/la:Valjda ovaj put otvore vise od 2 ulaza na istok

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
C2, C3, C5pitic je napisao/la:Pa koliko ti piše ulaza na karti.
Ne znam, bolje da pitam nego da lupam.

To je toSarajlijica1946 je napisao/la:C2, C3, C5pitic je napisao/la:Pa koliko ti piše ulaza na karti.
Ne znam, bolje da pitam nego da lupam.

SRETAN BROJ - 1725
Maloprije mi drug šalje poruku, inače simpatizer Želje, ima l' mjesta u autu. Momak je u životu 2 put bio na stadionima u BiH, i to Sarajevo - Gladbach i Željo - Standard. Ako čak i takvi evropa-navijači dolaze, ima da bude velika cašpija.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Znajući da velika većina ide na Istok, čep se samo može stvoriti samo na Istoku upravo radi onih koji hoće da uđu 5 minuta prije početka utakmice da ne bi čekali početak utakmice na tribinama + one koji krenu u zadnji čas na utakmicu i uhvati ih gužva. Tako je uvijek. Budite kao ja saburlija ranije krenite, ranije dođite, ispričajte se sa ostalim pitarima i uđite bez srkleta. 

SRETAN BROJ - 1725
**** nas sto radimo do 5h.pitic je napisao/la:Znajući da velika većina ide na Istok, čep se samo može stvoriti samo na Istoku upravo radi onih koji hoće da uđu 5 minuta prije početka utakmice da ne bi čekali početak utakmice na tribinama + one koji krenu u zadnji čas na utakmicu i uhvati ih gužva. Tako je uvijek. Budite kao ja saburlija ranije krenite, ranije dođite, ispričajte se sa ostalim pitarima i uđite bez srkleta.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jbg. Takvi ne mogu sebi pomoći. Život nije pošten.mma_hz je napisao/la:**** nas sto radimo do 5h.pitic je napisao/la:Znajući da velika većina ide na Istok, čep se samo može stvoriti samo na Istoku upravo radi onih koji hoće da uđu 5 minuta prije početka utakmice da ne bi čekali početak utakmice na tribinama + one koji krenu u zadnji čas na utakmicu i uhvati ih gužva. Tako je uvijek. Budite kao ja saburlija ranije krenite, ranije dođite, ispričajte se sa ostalim pitarima i uđite bez srkleta.

SRETAN BROJ - 1725
- Evolution87
- Kontakt:
ZA SARAJEVOM JEDNOSTAVNO LUDIM, A OVE GODINE SA DUPLOM KRUNOM SE BUDIIIIM
HAJDEEEEEE
HAJDEEEEEE
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Od malena za sva vremena
Lijepo vrijeme, finale, ne toliko skupe karte za finale je garant da će najzahtjevniji navijači na dunjaluku pohoditi Koševo. 

SRETAN BROJ - 1725
hehehBelminM23 je napisao/la:
Živ je.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- egocentrik
- Kontakt:
Provjerite svoj imenik, šaljite redom poruke, pozivnice "Dolaziš li ti večeras?".
Znate protiv koga igramo, nama podrška treba, opšta mobilizacija, motiva ne fali.
Hajde raja, složniji i glasniji nego ikad, za Vedrana, za 11 boraca na terenu, za svu prošlost !!!!
Znate protiv koga igramo, nama podrška treba, opšta mobilizacija, motiva ne fali.
Hajde raja, složniji i glasniji nego ikad, za Vedrana, za 11 boraca na terenu, za svu prošlost !!!!
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, Semrush [Bot] i 15 gostiju.