Nisam majke mi citao komentare.Penaltiky je napisao/la:Komentari krvaviASD je napisao/la:Imao je potencijala da za puno manje pare izgleda kao Marija Serifovic.
Tek sad kad si ti rekao.
Moderator/ica: insider
Ja sam tebe nagradio 1 bodom, sjetio sam se kakva si legenda, da si pravi nosilac europskih vrijednosti, upoznat si sa idejom i konceptom ZS-a i pritome jos opasno nerviras one moje sa teme CelikaRigoletto je napisao/la: Druze ti bi od mene dobio 6b sigurno al sam skroz zaboravio, nisam se mogo nikog pametnog sjetit pa sam onda helci dao
ima finih likova na temi Celika, ali ima ih par za kante.Marsal je napisao/la:Ja sam tebe nagradio 1 bodom, sjetio sam se kakva si legenda, da si pravi nosilac europskih vrijednosti, upoznat si sa idejom i konceptom ZS-a i pritome jos opasno nerviras one moje sa teme CelikaRigoletto je napisao/la: Druze ti bi od mene dobio 6b sigurno al sam skroz zaboravio, nisam se mogo nikog pametnog sjetit pa sam onda helci dao![]()
Realno zasluzujes svih 6 ali morao sam ispostovat topnicku bracu.
Oni sa teme Celika mogu samo za kante godine.
Na Ilidži padaDerdiyok je napisao/la:Pada li kod vas snijeg ?
U kojem dijelu tačno ? Jel priznat snijegFoSte95 je napisao/la:Na Ilidži padaDerdiyok je napisao/la:Pada li kod vas snijeg ?
federalnomDerdiyok je napisao/la:Je li neko imao problema sa kičmom ? Mislim na ozbiljnije probleme.
U kojem dijelu tačno ? Jel priznat snijegFoSte95 je napisao/la:Na Ilidži padaDerdiyok je napisao/la:Pada li kod vas snijeg ?
I onda idioti zale ovu stoku i imaju obraza da ih porede sa nasim izbjeglicama devedesetih ili cak sa nasim ljudima danas po Zapadu koji su civilizacijski u 25-tom stoljecu u usporedbi sa ovim pecinarima.Bosniacum Lilium je napisao/la:Advokat i kardiolog iz Pakistana silovali 18togodisnju djevojku u Bihacu. Nema panike, oni su samo u prolazu
Plasim se da cemo mi imati tamo problema zbog ovih debila. To je teska bagra koja silom namece svoju kulturu gdje god dosli. I to domicilno stanovnistvo mijesa sa islamom. Za silovatelje je jedina pravedna kazna - kastracija. Ja bih ovo sve otjerao nazad.Kajzer10 je napisao/la:I onda idioti zale ovu stoku i imaju obraza da ih porede sa nasim izbjeglicama devedesetih ili cak sa nasim ljudima danas po Zapadu koji su civilizacijski u 25-tom stoljecu u usporedbi sa ovim pecinarima.Bosniacum Lilium je napisao/la:Advokat i kardiolog iz Pakistana silovali 18togodisnju djevojku u Bihacu. Nema panike, oni su samo u prolazu
Jah, pojedinci. Komesar jednog kantona izbaci podatke kako u prosjeku SVAKI DAN ti ljudi urade nesto lose, od kradja, provala, ubistava, napada, narusavanja JRM a evo poceli su i silovati i opet cemo brujiti o pojedincima. Odi do Krajine i upitaj tamosnje stanovnike kako zive i kako se ponasaju te "izbjeglice". Cuj izbjeglice.Gotham je napisao/la:@kajzer10
Sve su to pojedinici, u svakom zitu ima kukolja, ne osudjuj cjelinu zarad pojedinacnih slucajeva, bilo je sigurno primjera gdje su i nase izbjeglice radile nekad nesto negdje slicno.
Europa od naseg covjeka dobije gotov proizvod. Zna raditi svoj zanat, ima polozen jezik, suti i radi svoj posao. Pakistance i co moras uciti od abecede pa dalje kako ce sta raditi a najgore sto taj i ne zeli raditi.Bosniacum Lilium je napisao/la: Plasim se da cemo mi imati tamo problema zbog ovih debila. To je teska bagra koja silom namece svoju kulturu gdje god dosli. I to domicilno stanovnistvo mijesa sa islamom. Za silovatelje je jedina pravedna kazna - kastracija. Ja bih ovo sve otjerao nazad.
Rodjak koji inace radi kao izbacivac u jednom klubu u Njemačkoj, radio je na obezbjedjivanju tih kampova po Njemačkoj. Bukvalno je u 25 godina prosao sve po klubovima, ali kaze da nije vidio vecu stoku u zivotu od ovih migranata.
Nasa dijaspora u Europi je najbolja dijaspora ikad. Probale su Svabe i sa drugim nacijama, pa su vidjeli da nema hajra i opet otvorili granice za nas
Nas čovjek cuci ko pas pred ambasadom godinu dana za komad papira. Prvo nadje posao, polozi jezik i ode raditi. Sve legalno i transparetno.Gotham je napisao/la:@Kajzer
Isto takvo misljenje kao ti o njima, imat ce za nase ljude Hans iz Dortmunda, dok ce Philipp iz Gelsenkirchena reci sve najbolje o njima zavisi s kakvom je ko vrstom ljudi imao iskustva. Tako da ne postoji losa ili dobra nacionalna pripadnost, postoje samo losi ili dobri ljudi.
Gotham je napisao/la:Uzimas samo pozitivne primjere nasih ljudi, ali vjeruj da znam bezbroj nasih koji nisu bas pozitivni primjeri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.