Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Još im damo fore igrača manje i opet nam ništa ne mogu.. Široki sudije izvukle na pecari 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
Sunderland
- Kontakt:
Ovaj SS kasni il ...tabela iz prosle sezone.
Kako izgleda sada trenutna tabela posle 4 kola
Kako izgleda sada trenutna tabela posle 4 kola
Sloboda je moja nacija
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Ovaj debeli je najvece zlo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Oni imaju svoje sudije koje šalju da rade prljave poslove i sudije koje se kompromituju, zašto u zadnjih nekoliko godina ni jedan sudija.iz kantona Sarajevo nije cirkus napravio, pa zato sto se s njima radi i ljudi.napreduju, ili zašto.onaj. Mali Bandic nije nikad kino.napravio zato sto momak ulaze u sebe i želi da napreduje i da se ne povlači, dok.Macica boli k.arina
Sve mi se cini da po ovom sablonu svinjskom stimaju evo u zadnje dvije tekme I nas I vas **** plus nas nasi igraci I trener ostaje da vidimo sta ce bit u naredna 4 kola
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Beduin
- Kontakt:
Ne znam za vas, ali po ovoj liniji kako je trava pokosena ofsajd je bas na samoj ivici, cini mi se i nije bilo lahko procijeniti linijskom sudiji, pogledajte udaljenost obja igraca od te linije? Mislim, mozda i grijesim, ali onako na prvu mi se ucini sve ovo.invincible1921 je napisao/la:Crveni cist ko suza, onda nam ponisti cis go kakava kradja![]()
I smijesno mi gledati kako placete radi sudijskih lakrdija, neizbacivanja lopte vani, valjanja po terenu, a smijete se nama (ne kazem direktno ti) kad smo pljuvali sudiju koji je zgadio fudbal na Tusnju u toj utakmici.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Prva 2 tima na tabeli zajedno postigla 8 golova na 8 meceva 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posjeta u 4. kolu :
Sarajevo - Zrinjski 7.000
Široki - Željezničar 2.500
Sloboda - Borac 2.000
Travnik - Čelik 1.500
Velež - Vitez 550
Drina - Rudar 500
Mladost - Radnik 500
Sloboda - Borac 2.000
Travnik - Čelik 1.500
Velež - Vitez 550
Drina - Rudar 500
Mladost - Radnik 500
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 17 avg 2015, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ova slika baš i nije ok jer je ovdje već lopta otišla, a samim tim i Tiago, bila je negdje bolja slika gdje se jasnije vidi da nije offside.
DRUG NEBI TI PUNCA
- invincible1921
- Kontakt:
Svaki istinski navijac Zelje u 99% situacija navija protiv Sarajeva i svaki pitar navija protiv zelje...ko ti kaze drugacije ili laze ili je rodjen prije 85 pa mu je jos u glavi Juga.egocentrik je napisao/la:Forumasi i 80% vasih navijaca. Svaka cast za Vedrana na svakoj utakmici s listicom i pravi ultras nikad nece skrnaviti Vedranovo ime kao sto su neki vasi pojedinci 2011te u korteu, ali to nije tema.shzna je napisao/la:Ko se bolan pobratimio? Jesil čuo možda skandiranje imena momka koji je dole život izgubio?
Samo prelistaj podforum listice i vas pdf godinama unazad prije utakmica.
Sta kao mi smo "bosnjacka" braca, a siroki su ustase pa da navijam za sarajevo....ma daj molim te
@Beduin jes u tom trenutku linija, ali lotpa je upucena djelic sekudne ranije. Vidio sam na sport24 imas video u clanku gdje se lijepo vidi da ofsajd nije postojao. Pa kud ces dalje kad Suko kaze da nije bio
=\_1921_/=
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
@invincible
Nisi u pravu!!!
Nisi u pravu!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Posjeta u 4. kolu :
Sloboda - Borac 2.000
Travnik - Čelik 1.500
Velež - Vitez 550
Drina - Rudar 500
Mladost - Radnik 500
Hahaha opet kradu nama
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Hilmo bi li volio vise da osvoji titulu Zeljo ili bilo koji drugi klub ?hilmo je napisao/la:@invincible
Nisi u pravu!!!
Mozda ti i nisi takav, ali 99% raje jest....nemoj da se lazemo. Ja nisa licemjeran ja sto puta perem vas kad imama razloga, ali isto tako i muski podnesem kad je obratna situacija, nisam jedan od onih sto se nasladjuje vasom mukom a onda kad uspijete govori svaka cast i slicno
=\_1921_/=
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja bih volio da Zeljo osvoji ispred Sirokog, ali znam da ste ublehaci i uholoze najvece koje ce svoj trofej da nabijajaju ostalima na nos i prave se veci od ostalih, tada mi je svejedno onda jer niko ne zna biti dostojanstven kada osvoji..
Ne zna se ko je gori ovi sto govore da su prvaci sugave drzava ili ovi sto govore da su velikani i da im igraju djeca, a da su ostali mali
Ne zna se ko je gori ovi sto govore da su prvaci sugave drzava ili ovi sto govore da su velikani i da im igraju djeca, a da su ostali mali
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 17 avg 2015, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Vedatore buraz, kad će emisija biti na mreži, zaboravih pogledati emisiju od ove euforije oko eurobasketa? 
1946
Re: Odg: RE: Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Ja bih najviše volio da Sarajevo odbrani titulu, a ako to ne budemo mi, budite vi.invincible1921 je napisao/la:Hilmo bi li volio vise da osvoji titulu Zeljo ili bilo koji drugi klub ?hilmo je napisao/la:@invincible
Nisi u pravu!!!
Mozda ti i nisi takav, ali 99% raje jest....nemoj da se lazemo. Ja nisa licemjeran ja sto puta perem vas kad imama razloga, ali isto tako i muski podnesem kad je obratna situacija, nisam jedan od onih sto se nasladjuje vasom mukom a onda kad uspijete govori svaka cast i slicno
Koliko god imali nedstataka i bubica, vi ste moji sugrađani. I ne mogu da vjerujem šta pojedini pišu na vašoj temi.
Odoh spavati da mi ovo divno veče ne bi pokvarili ljudi koji ne razmišljaju svojom glavom.
- invincible1921
- Kontakt:
Kad bi biro lupam Velez ili Zrinjski uvijek bi naravno izabro velez da bude prvak, ali kad je sarajevo u pitanju onda sam iskljuciv. Sad ce mi neki rec fol kompleks, ali to nema nikakve veze sa tim jer meni je potpuno to normalno stanje. Pa danima su oni spremali slike sa Van Damom da ih objave kad ispadenmo ....tuzlak1987 je napisao/la:Ja bih volio da Zeljo osvoji ispred Sirokog, ali znam da ste ublehaci i uholoze najvece koje ce svoj trofej da nabijajaju ostalima na nos i prave se veci od ostalih, tada mi je svejedno onda jer niko ne zna biti dostojanstven kada osvoji..
Iskreno da ti kazem ne volim nesto posebno Slobodu radi svega sto se desavalo izmedju vas i nas, ali hladno navijam za vas protiv Sarajeva...
Znaci na utakmice idem redovno od 2006./07. sezone. Tamo negdje do 2004. ili 2005. bilo mi je normala kad sarajevo u ervropi napravi nesto ili slicno ono nisam se radovo ali bilo mi je ok cak i drago ponekad, međutim nakon BLEKIĆA, HUSEINOVICA, DINE SELIMOVIĆA, pitarske mrznje najgore vrste u godinama nase dominacije, NAKON VRIJEĐANJA OSIMA i svih sličnih stvari...ja da nekad za njih navijam pa ...hahaha
Volim ja i Sarajevo, al u kantonalnoj ligi
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 17 avg 2015, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Sudije 1-1 Zeljo
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
A fino ljudi govorili da se pazimo da će nas yebati sudije 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja bih volio vise Zelju i Sarajevo ispred Sirokog, Borca, Zrinjskog jer ce se prema tom peharu ponasati kao sto se treba ponasati prema peharu ove drzave. A vas bih vec nekako podnosio, bacio bih koju flasu na vas kad dodjete i olaksao se 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.