Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Chat
https://www.lol.ba/v4/News.aspx?usluga= ... cfce80fd62
Sa iskrenim žaljenjem Vas obavještavamo da će od 23:59 sati 13.02.2011. godine prestati pružanje Logosoft usluga kablovskog pristupa internetu (KIP) preko kablovskog operatora Telemach. Razlozi prestanka daljeg pružanja usluga su izvan kontrole Logosofta („viša sila“).
Sa iskrenim žaljenjem Vas obavještavamo da će od 23:59 sati 13.02.2011. godine prestati pružanje Logosoft usluga kablovskog pristupa internetu (KIP) preko kablovskog operatora Telemach. Razlozi prestanka daljeg pružanja usluga su izvan kontrole Logosofta („viša sila“).
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 14 feb 2011, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- legenda reala
- Kontakt:
napravi sobu pa javialfarouqaminu je napisao/la:hoce neko haxballa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Hajde baš da te vidimlegenda reala je napisao/la:napravi sobu pa javialfarouqaminu je napisao/la:hoce neko haxballa
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Sexmachineboy je napisao/la:Hajde baš da te vidimlegenda reala je napisao/la:napravi sobu pa javialfarouqaminu je napisao/la:hoce neko haxballa
danas sam ceo dan trenirao,videcete u zivotnoj sam formi
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Hajd baš da vidim:
- Soba: Alfa u životnoj formi
- Pass: kanada
Ulazite..
- Soba: Alfa u životnoj formi
- Pass: kanada
Ulazite..
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- legenda reala
- Kontakt:
hajde
sportsport rom
pasw:1234
sportsport rom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jos igrica igrate aaaaa
Pa gdje su te dzoje , vutra , trebe , ...
Cuj haksbol
Pa gdje su te dzoje , vutra , trebe , ...
Cuj haksbol
-
melanholicar
- Kontakt:
E raja raja dabogda vi svi bili sretni kao ja večeras,a biću još sretniji bar u materijalnom smislu ako Blazersi ovo dobiju večeras. GOB is KING!
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa gde cemo legendo,pogledaj dve sobe, napravi i sexmashina...najbolje otici spavatilegenda reala je napisao/la:hajde
sportsport rom
- legenda reala
- Kontakt:
hajde bolan ulazi i ne pitaj punoalfarouqaminu je napisao/la:pa gde cemo legendo,pogledaj dve sobe, napravi i sexmashina...najbolje otici spavatilegenda reala je napisao/la:hajde
sportsport rom
mašina nije napravio samo te zajebaje
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Dok Alfa to skonta.........................
Doči ću i ja samo da jedem... samo me ova konekcija zeza malo..
Doči ću i ja samo da jedem... samo me ova konekcija zeza malo..
Igratel haxa dosadno mi
Dobio me Donnie u pesu u zadnjoj minuti gol dade opuco sam miš od sto dobro je osto čitav 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Uđi sportsport.room pass 1234 da ja i ti razvalimo alfu i legendu..LBJ MVP je napisao/la:Igratel haxa dosadno miDobio me Donnie u pesu u zadnjoj minuti gol dade opuco sam miš od sto dobro je osto čitav
Ebo vas i hax i pes, usr-ali ste ovaj forum načisto, evo ne mozes ni na chatu fino prozboriti ni sa kim
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Donnie Darko
- Kontakt:
ja sam prosle godine tako sjebo jedan misLBJ MVP je napisao/la:Igratel haxa dosadno miDobio me Donnie u pesu u zadnjoj minuti gol dade opuco sam miš od sto dobro je osto čitav
Donnie Darko je napisao/la:ja sam prosle godine tako sjebo jedan misLBJ MVP je napisao/la:Igratel haxa dosadno miDobio me Donnie u pesu u zadnjoj minuti gol dade opuco sam miš od sto dobro je osto čitav
cijeli se raspo nakon sta sam ga razvalio
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
dobro je kad je mis,da neje kompDonnie Darko je napisao/la:ja sam prosle godine tako sjebo jedan misLBJ MVP je napisao/la:Igratel haxa dosadno miDobio me Donnie u pesu u zadnjoj minuti gol dade opuco sam miš od sto dobro je osto čitav
cijeli se raspo nakon sta sam ga razvalio
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Znam da sad nema gotovo nikog tu, ali valjda će neko sutra odgovoriti na ovo
Treba mi link da preuzmem ovu pjesmu:
Radoslav Jovanovic - LALE - Vućica?
Treba mi link da preuzmem ovu pjesmu:
Radoslav Jovanovic - LALE - Vućica?
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Znate u subotu kad smo igrali haxa, kad sam ja bio na očevom laptopu i ono kad sam napisao "odo" on nešto krenu da prikovča i dotaknu pogrešno kad puče jbt .... I laptop gotov !!!!

Veceras svi sa djevojkama,zenama,a ja haxballa igram i to prvenstveni match
Sinoc sam sa drugom odbolovao Valentinovo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 63 gosta.