Dule 078 je napisao/la:moze li malo konkretnije ako neko zna biografiju njega i njegove porodice?
pomenuste 4 grada,pa tek sad nista ne znam,a zanima me to
100% gacko, mislim fazlagica kula,spahiceva mama isto tako
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Dule 078 je napisao/la:moze li malo konkretnije ako neko zna biografiju njega i njegove porodice?
pomenuste 4 grada,pa tek sad nista ne znam,a zanima me to
gacko,fazlagica kula, ali mislim da su se prije svi iz tog djela radjali u trebinju, najbliza bolnica, zato sam napiso...Dule 078 je napisao/la:nema poznatije osobe na svijetu a da je teze saznati bilo sta o njegovom porijeklu nego edin dzeko...cak je i google tu nemocan,svega na jedno ili dva mjesta se pominje da je uopste i on rodjen u sarajevu,a pogotovo nema nista odakle je porijeklom....kao da njegovo postojanje pocinje patnjama u ratnom sarajevu,sve price krecu odatle,a prije toga nista....ali eto,ovo mi je isto neka informacija,mada haris kaze da mu je majka iz gacka,a po nickovim postovima povezujem da mu je otac otuda (ili oboje)...bio je neki dzeko i u iskri iz bugojna,to je sigurno ovaj koga haris pominje
Naravno da ce aBd igrati od pocetka, Balo prošlu, on ovu, pa on je prvi strijelac klubaAlipasino je napisao/la:Hajde ba kakve veze ima odakle je.Nego hoce li pocet trasu,ja mislim da nece i da ce tek za vikend zaigrat protiv Norvica.E onda ce ovima dobro guzove da odere.
Omerbavarac je napisao/la:http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Ed ... 15287.html
Da vam zagolicam mastu, mozda sad jos vise budete sumnjali u njegov identitet.![]()
Sta rekoste Gacko?
mozda onda i bude igraoAllAbout je napisao/la:steta za veceras samo stream ili snimak tekme
Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, KarlMarx, MiranGlasnic i 21 gost.