FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dajte pogledajte na video kako je ofirno pao, sve sa nogicama, ko bi mu ovaj penal svirao sve i da je vidio ruku? Frajko vuče prema istoku ovaj pada sa nogu na stomak prema sjeveru. Baš bi vas volio vidjeti u obrnutoj stiuaciji da je ovo isto uradio Novaković Menalu recimo... Uozbiljite se. Loše smo odigrali cijelu utakmicu, nije se samo igralo 3 minuta oko penala.
To što je kod gola lik ko duh u 16m uletio i zakucao loptu i to je kriv Valjić i nedosuđen penal? Ma hajte molim vas.
To što je kod gola lik ko duh u 16m uletio i zakucao loptu i to je kriv Valjić i nedosuđen penal? Ma hajte molim vas.
Samo Saraj'vo.
Ako je bio penal bio je i to je sudijska greška...To je odredilo dalji tok utakmice...
Ma onaj što je bandovica zvao je mala maca sta ovi u savezu rade... Sramite se i vi i ljudi kojima delegirate...
Ne morate ga ponovo suspendovat jer ništa ne znači...
Ma onaj što je bandovica zvao je mala maca sta ovi u savezu rade... Sramite se i vi i ljudi kojima delegirate...
Ne morate ga ponovo suspendovat jer ništa ne znači...
- Evolution87
- Kontakt:
**** ti nebooooooooooooooo
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
"Mi smo u nastavku pokušali da se vratimo, napravili smo i tri izmjene, ali nismo uspjeli."

Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dobro je ista i rekao. Ja jos nisam progovorio.PitarBordo je napisao/la:"Mi smo u nastavku pokušali da se vratimo, napravili smo i tri izmjene, ali nismo uspjeli."

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Amateri ba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Hej al' pazi pokušali smo se da vratimo tako što smo uradili ono što haman 99% ekipa uradi u svakoj utakmici. Izvršili 3 izmjene. Daj ba o čemu pričamo mi ovdje.Sarajlijica1946 je napisao/la:Dobro je ista i rekao. Ja jos nisam progovorio.PitarBordo je napisao/la:"Mi smo u nastavku pokušali da se vratimo, napravili smo i tri izmjene, ali nismo uspjeli."
Samo Saraj'vo.
Mogao je svirati penal, a mogao je i da ga ne svira. Nismo ga zaslužili kako god.
Najgore od svega mi je što imam osjećaj da je Ahmetović mogao do lopte, al je odlučio da padne. **** centarfora kojeg nema pola sezone ionako.
Najgore od svega mi je što imam osjećaj da je Ahmetović mogao do lopte, al je odlučio da padne. **** centarfora kojeg nema pola sezone ionako.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sve znam. Ako moze nek mi neko ovo objasni. U svakom trenutku igre u polju su nam pravili visak. Ali konstantno, Al Bekic ja ne znam sta taj frajer vise radi u klubu.
Haj' ne rise. Niko nije rekao da je Valjic kriv sto smo izgubili. Kriv je sto nije svirao penal, koji je bio 100%. Da ga je svirao, i da smo zabili, tok utakmice bi bio drugaciji. Ali ni u toj situaciji niko ne garantuje kakav bi rezultat bio na kraju. Sta ti nije jasno? Je l' to znaci da treba biti nijem kad nas ostete? Previse mracis.PitarBordo je napisao/la:Hahaha, eno sad Valjić kriv, a to što nismo za 90 minuta šuta kako treba imali to je druga priča.. Il' je sudija, il' pritisak navijača, jooooooj....
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Tugo moja... Sta im je kao da u rudniku rade izmedju utakmica, daj Cala zovi malog Nedima ako Boga znas, je*o ga Bekic i majka..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
rasavoje je napisao/la:Haj' ne rise. Niko nije rekao da je Valjic kriv sto smo izgubili. Kriv je sto nije svirao penal, koji je bio 100%. Da ga je svirao, i da smo zabili, tok utakmice bi bio drugaciji. Ali ni u toj situaciji niko ne garantuje kakav bi rezultat bio na kraju. Sta ti nije jasno? Je l' to znaci da treba biti nijem kad nas ostete? Previse mracis.PitarBordo je napisao/la:Hahaha, eno sad Valjić kriv, a to što nismo za 90 minuta šuta kako treba imali to je druga priča.. Il' je sudija, il' pritisak navijača, jooooooj....

- PitarBordo
- Kontakt:
Ko te ba oštetio? Frajko ga povukao u desnu stranu on podvio noge i pao na nos, sudija to sve gleda s leđa, Pandža haman gotovo na Breci iz te pozicije. Na kraju krajeva ko ti garantuje da bi dali iz penala? Ako ćemo već neke dodatne paralele povlačiti, nismo li fulali u mnogo bitnim utakmicama iste? Ma hajte molim vas. Isto i prošlu tekmu je pao na retardiran način i nikada neće takav penal dobiti osim u utakmici gdje sudija hoće da svira isti.rasavoje je napisao/la:Haj' ne rise. Niko nije rekao da je Valjic kriv sto smo izgubili. Kriv je sto nije svirao penal, koji je bio 100%. Da ga je svirao, i da smo zabili, tok utakmice bi bio drugaciji. Ali ni u toj situaciji niko ne garantuje kakav bi rezultat bio na kraju. Sta ti nije jasno? Je l' to znaci da treba biti nijem kad nas ostete? Previse mracis.PitarBordo je napisao/la:Hahaha, eno sad Valjić kriv, a to što nismo za 90 minuta šuta kako treba imali to je druga priča.. Il' je sudija, il' pritisak navijača, jooooooj....
Čuj previše mračiš nismo šutirali prema golu kako treba. Gol primili kao trećeligaš. Izgubili kući od ekipe protiv koje treba da imamo najveću motivaciju. Ma da. Neka tebe.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kad god dode bruka raje mi popusimo, ja idem i samo slusam necu ja vise nikad doci. Yebo me svak kud dodoh...
- PitarBordo
- Kontakt:
Bravo lutko. Hladno je primio loptu i imao vremena da je opali prema golu, a on podvio noge i bacio se. Kratko i jasno.Locust je napisao/la:Mogao je svirati penal, a mogao je i da ga ne svira. Nismo ga zaslužili kako god.
Samo Saraj'vo.
Da tebe nije paco zaganjo pa si ranije pobjegaoPantelija je napisao/la:ja sam krenuo kuci, lagano

To stoji da je mogao da krene prema lopti, ali je naivno pao, zato i nije bio penal.PitarBordo je napisao/la:Bravo lutko. Hladno je primio loptu i imao vremena da je opali prema golu, a on podvio noge i bacio se. Kratko i jasno.Locust je napisao/la:Mogao je svirati penal, a mogao je i da ga ne svira. Nismo ga zaslužili kako god.
-
- Kontakt:
Mene najviše brine šta dalje nakon završetka sezone. Halalio bi sve utakmice do kraja, nek sve izgubimo ali da se na kraju podvuče crta, da se otjeraju igraci koji nisi kvalitet i koji ne mogu, da se zacrta cilj i plan, da se dovedu profesionalci, da se konacno krene naprijed, ali tesko. Ako se ostane na ovom nivou, 70% ce nas obolit.
- egocentrik
- Kontakt:
Calin poraz, i Al.Bekic ako ima obraza nek hettrik dole da i kod mene se oprao.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
šta bi na istoku?Garant neko psovo Calu?
I na zapadu su bili zakuhali
I na zapadu su bili zakuhali
Trenutno korisnika/ca: benko21, Bing [Bot], JavierBosnia, juka55, nedimmmm1337, Rodman i 54 gosta.