Safet Sušić - Pape

Eskobar
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Eskobar » 06 mar 2014, 10:22

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:slika
Najbolji prikaz naseg selektora :lol: :lol: :lol:
vidi mu keza pleme mu seljacko
nema odmora dok traje obnova

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 06 mar 2014, 10:23

ma katastrofa i igraci i safet!!!

ovo je loše stvarno

ovako ako nastavimo ne trebamo ici na SP

nikad nisam podrzavao Safeta a od danas ne podrzavam i neke igrace :P

jadno da jadnije ne moze biti

treba promjeniti selektora i otpustiti pojedine igrače

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 06 mar 2014, 10:34

damirdamic72 je napisao/la:ma katastrofa i igraci i safet!!!

ovo je loše stvarno

po onom sinoc onda ne bi vise imali Dzeku, Spahica, Medunjanina, Mujdzu..Samo da se bavi svojim poslom, da poziva najbolje trenutno i da jednostavno napravi normalnu formaciju s igracima koji ta mjesta igraju u svojim klubovima.. Kad se sjetim fenomenalnog pristupa u Parizu i fakat odlicno postavljene formacije i kad vidim ono sinoc, zgadi mi se sve.. Ovdje nesto drugo ba ima, ne mogu se igraci svi do jednog onako ponasat, ko da su dosli na rekreaciju..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 06 mar 2014, 10:38

jasko_juve je napisao/la:

ovo je loše stvarno

po onom sinoc onda ne bi vise imali Dzeku, Spahica, Medunjanina, Mujdzu..Samo da se bavi svojim poslom, da poziva najbolje trenutno i da jednostavno napravi normalnu formaciju s igracima koji ta mjesta igraju u svojim klubovima.. Kad se sjetim fenomenalnog pristupa u Parizu i fakat odlicno postavljene formacije i kad vidim ono sinoc, zgadi mi se sve.. Ovdje nesto drugo ba ima, ne mogu se igraci svi do jednog onako ponasat, ko da su dosli na rekreaciju..
Kakav narod takva i repka
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 06 mar 2014, 10:40

ovo je loše stvarno

Samo selektora. Nezna poslozit ekipu,nezna ih motivisat,nezna im yebat mater kad se vuku po terenu. Samo zna sutit,stajat pored one kuce i telecim pogledom posramljivat citavu drzavu kakav nam selektor vodi ekipu. Fuj fuj fuj. Ovo je za otkaza automatski poslje utakmice a on jos pljuje po navijacima i predstavlja nam pojacanja ko da smo maloumni. Bjeri pape bio si igracina ali si ko trener qurac
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 06 mar 2014, 10:43

Susic je zajebo nije sve Ahbabe pozvo pa su neki bojkotirali utakmicu i pjevali zasto Ibre nema medju nama

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 06 mar 2014, 10:57

Tulln1 je napisao/la:Susic je zajebo nije sve Ahbabe pozvo pa su neki bojkotirali utakmicu i pjevali zasto Ibre nema medju nama
:lol: :lol: :lol:
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 mar 2014, 11:00

Neće biti smjene do SP, nema vremena da nas novi preuzme sve bi se poremetilo, pogotovo stranac.

Nije u savezu niko lud, ne ide to tek tako, mislite doci ce novi i za njime svi igraci.

Malo sutra!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 06 mar 2014, 11:10

DonCorleone je napisao/la:Fali i Bada u stilu "sve sam Safete gospodine" :lol: .
Pa, mora neko i spavati i ustati rano, moj Corleone. :mrgreen: Evo Bade, a Safeta i dalje smatram gospodinom, svakako.

Nije najbolje vrijeme da pišem duge izvještaje, direktor je u blizini, a mislim da ga mnogo ne zanima Sušić. :mrgreen: Sinoćna utakmica je bila jedna od lošijih u zadnje vrijeme, no, gledajući ranijih dana, djelovalo mi da su previše opušteni došli na pripreme, sa babama, kumovima, shvatili su to perbukvalno prijateljski, pa se negdje to moralo odraziti, očekivano.

Sinoć je bilo grešaka na svim stranama, i pored terena, i na terenu. Igrači se nisu dovoljno zalagali, postoji li nešto iza paravana, ne znam. Voljela bih da i ne saznam, nego samo da se riješi do narednog susreta u zatvorenim prostorijama (ako postoji).

Edin je još jednom bio zatvoren, nije imao podršku veznog reda, a nije se pretjerano ni trudio da sam dođe do lopte. Da li je zaista u pitanje neka povreda, ne znam, ali smatram da nije trebao odigrati svih 90 minuta. Možda na kraju Safet nije htio vaditi ga iz igre, da se ne pomisli da je pao pod utjecaj publike i njihovih zvižduka... Vjerujem da i to nećemo saznati.

Smatram da je Izet trebao ranije na teren, da vidimo šta možemo s njim kao igračem u sredini, ili bar na desno dok je još i Mujdža bio u igri. Jer, ne može Mujdža držati svih 90 minuta oba pravca.

Debitanti nisu mogli pokazati ništa. Smatram da ne možemo na osnovu ove igre reći da su levati ili čak novi prvaci svijeta, jer su se samo uklopili u opću katastrofu. Oba momka su solidni igrači, tehnički vrlo dobri, idu naprijed, ali kao takvi nam nisu pod moranje u ovom trenutku. Svakako da se nadam da će imati još prilike da se pokažu, pa i da budu u timu standardni (na spisku od 23, ne u XI) nekad u budućnosti. Sa njima će biti dobro kad se budu tretirali kao centralni vezni, pa i ofanzivni, a ne kao defanzivni (možda Anel i ovdje može, ali Tino ne). Tad mislim da neće biti problem ako se i budu nalazili na spiskovima za budućnost, ali u pravoj kategoriji. Kad se veza rastereti, za sad imamo odlične momke u tom segmentu.

Dobra je bila početna zamisao sa Sejom u veznom redu, ali i on je sinoć podbacio. Ne znam koliko bi bilo ispravno tu trpati Seu, jer je odličan na beku, ali pošto i Sejo može biti dobar na beku, pretpostavljam da bi se mogla napraviti neka kombinacija.

Sinoć smo ipak ostvarili jednu pobjedu. A, to je Sead Kolašinac. Momak je na nevjerovatnom profesionalnom nivou, nije mu bitno igra li protiv Reala, Egipta ili Hoffenheima, on dere redom. Trebali bi se ostali ugledati na njega, ujedno mu svaki put zahvaljivati što je naš.

Da, dodam i oduševljenje povratkom Ognjena Vranješa. Mislim da za njega ima mjesto u ovoj reprezentaciji uvijek.

Ima još do prvenstva, potrebno je uraditi neke promjene. Nadam se već od jutra da se krenulo ozbiljno o tome razmišljati, jer stagniramo već dugo. (Da ne kažem da padamo.) Najprije je potrebno vratiti dobru atmosferu, valjda će uspjeti u tome. A, igračima ne preostaje ništa nego da se bore u svojim klubovima, da maj dočekaju u najboljoj mogućoj formi, jer će biti malo vremena za neko ispravljanje, a Safetov posao nije da ih vraća u formu, nego da selektuje one koji su u top formi. Valjda će ih biti par u toj situaciji.

Sretno i selektoru i momcima. Možda poraz boli, ali svaki vrijedi ako se iz njega nešto nauči! ;)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 06 mar 2014, 11:18

najvise me boli tino sven susic covjek je dobar igrac za hajduk ali dobri igraci hajduka nisu ni blizu repr bosne onda pa selektore jel zasita mislis da je narod bosne budala prvo nam lazes da je sven zadnji vezni a covjek to nije pa ga omda guras da debituje od pocetka ostavljas naseg izu naseg kralja fudbala ostavljas ga na klupi ubacujes u sredinu 3 ljevaka tri ista igraca salihovica medunjanina i salihovica pa covjece nikakve logike nema tu sve si zrtvovao radi svog bratica ni poraz me ne boli kako sto me boli sto pokazuje da ga **** boli za misljenje nas navijaca **** bi ti susicu igdej pobijedio da nije bilo navijaca da neko ponese igrace jedva cekam da ti vidim ledja
Samo Sarajevo

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 mar 2014, 11:19

Nije mi jasno kako mozes govoriti protiv navijaca i da na stadionu to nisu isti navijaci? Pa jesi li jeo mamenih gljiva Pape?
Zasto Hajrovic nije igrao od pocetka? Zasto dovodis igrace iz drugih liga? Koji ti je interes Pape?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 mar 2014, 11:29

Kad nas Egipat ona istuce, sta ce nam tek Nigerija uraditi. Ne smijem ni da zamislim. :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2014, 11:32

Nikada nije lijepo utakmicu. Rekao sam im na poluvremenu, tačnije sam insistirao da se utakmica pokuša dobiti, odnosno da se poradi na tome da se ova utakmica ne izgubi
Aha, kako mudro. :lol:
Dali smo sada pojedinim materijala da sad pišu i kritikuju, ako mislite da sam ja zabrinut zbog ovog poraza, niste u pravu.
Sve sam Safete. :mrgreen:
Ovo je jedna od mnogih od prijateljskih utakmica koje smo izgubili, izgubiti ćemo možda i naredne dvije
Ne mogu vjerovati da ovakvo nesto selektor moze izjaviti.
Igrač koji igra u Schalke standarno nije upitan i već sam ranije rekao da će on biti rješenje na lijevom boku u narednih deset godina. Žao mi je što je morao izaći, prijatlejska je utakmica. Da je bila kvalifikaciona utakmica sigurno bih insitirao da igra, ipak vidio sam bolnu grimasu na njegovom licu, konsultovao sam se sa doktorom, a i njega sam pitao kako se osjeća, da bi i on priznao da bi bolje bilo da izađe”,
A Dzeku nece da mjenja kad je trazio, zanimljivo. Zasto? Sad ce on reci nemamo treceg napadaca na klupi, a zasto ga nemamo gospodine Safete? Zato sto skautiras 6 mjeseci Tinu Sven Susica, a u 12 mjeseci se sigurno moze naci i integrirati jedan 3. napadac.
Razlog poraza je možda što mi nismo dovoljno poznavali ekipu Egipta, da sutra igramo možda bi isto bilo
A zasto to ne poznajemo Egipat?? Ciji je zadatak da skautira protivnika? Neka, kako rece Pape, Nigeriju cu skautirati tek kad krene utakmica na SP protiv Irana. :roll:

I slag na tortu je, da je rekao da su Tino i Hadzic pokazali da se na njih moze racunati u buducnosti.... :oops:

Karte za Brazil cekirane, Tinky, ceka te Copacabana. :!:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 06 mar 2014, 11:43

Selektor nam je flop.Kratko i jasno.Hvala igracima sto su nas odveli u Brazil fakticki bez selektora.Nadam se da ce u Brazilu dati sve od sebe kako se nebi blamirali. :)

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 mar 2014, 11:45

ponasanje papansko, trenersko znanje = 0
iako jeste Fudbalska legenda Sarajeva i PSG-a, kao i Jugoslavije,

pozivanje jednih te istih reprezentativaca, koji su igrali jednu te istu taktiku???
Dzeko ozlijedjen igrao, trazio da ga zamijeni, on ga ne mijenja???
Mujdza poslije ozljede ne moze se pomac, Spaha kriza umoran sta li?
Kolasinac strasan i odskakao kilometrima od ostalih, kad ti lijevi bek predje na desnu
da zaustavi akciju onda znas da si u problemima, izasao je jer je imao ogranicenje Schalkea na 45 min.

mogli smo komotno pozvat 20 novih igraca i iz Premijer Lige i iz Evrope,
cisto da ih registrujemo i ne bi bilo pritiska tolikog niti bi kome smetalo da izgubimo,
a mislim bilo bi i motiva kod tih novih da se dokazu(bas kao i ovi egipcani),
a ako neko zna kakav je ovo nacin treniranja kad nijemo gledas kako igraci grijese i sutis???
pa drekni malo jbt il nek ti zamjenik drekne, mozete ovako i od kuce repku vodit...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 mar 2014, 11:47

BaDa12 je napisao/la:
Da, dodam i oduševljenje povratkom Ognjena Vranješa. Mislim da za njega ima mjesto u ovoj reprezentaciji uvijek.

On je samo još jedan u nizu kloceva koji su preko menadžerskih agencija pozvani u A tim.
Sinoć je kriv za prvi gol jer je po ko zna koji put zaboravio igrača.

Hadžić
Vranješ
Tino
Vršajević
Bičakčić

Ovog škarta se treba pod hitno riješiti.Najveći škart od svih je Safet Sušić.

Zanimljiva je Sušićeva konstatacija kako Prcić igra za slab klub koji se bori za opstanak u francuskoj ligi ali zato Bičakčić predvodi moćni Braunschweig koji vodi bitku za naslov.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 mar 2014, 11:49

Namjerno nisam sinoc nista pisao, jer bi onom nasem 'strucnjaku' na klupi vjerovatno opsovao citavo porodicno stablo poprijeko.

Kako ono Papeljubci? Susic ponovo pljuske dijeli? :D

Dame i gospodo, Safet Susic. Nikad prije u jednoj osobi nisam vidio toliku tvrdoglavost, seljakluk, nekompetentnost, inat, primitivizam i bahatost. Tesko mi pada kad pomislim da cemo izgubiti ovako dobru generaciju fudbalera, samo zbog jedne ovakve budale.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2014, 11:52

@Saurman

Necemo pretjerivati. Bicakcic i Vranjes su i dalje igraci na koje se moze racunati. Za nase uslove, oni su dobri igraci. Sta ces imati od toga ako izbacis Bicu i Vranjesa? Sunjic i Pandza ce ti biti glavni na spisku, a beka ce ti igrati Avdija kad se Mujdza povrijedi.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 06 mar 2014, 11:57

E moj pape,svaka tebi cast kao igracu al kao trener si jedna velika nula.Mali Besic je yasluzio poziv u A tim.Kao prvo prosao je kroz u21 selekciju za koju jos moze nastupati a i momak je proglasen najboljim stranim igracem madjarske lige.A igra poziciju koja Je deficitirana u nasem timu.Samo me interesuje da li si pogledao njegovu koju utakmicu kad je igrao za u21 il u madjarskoj ligi.Al jok ti odmah zoves Tina u A tim.Nije on los, al onakav tip igraca nam trenutno nije potreban.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 06 mar 2014, 11:59

Goalgetter je napisao/la:@Saurman

Necemo pretjerivati. Bicakcic i Vranjes su i dalje igraci na koje se moze racunati. Za nase uslove, oni su dobri igraci. Sta ces imati od toga ako izbacis Bicu i Vranjesa? Sunjic i Pandza ce ti biti glavni na spisku, a beka ce ti igrati Avdija kad se Mujdza povrijedi.
Ne kazem da se Bicakcica treba rijesiti, ali zaboravio si na Zukanovica koji je, po meni, bolji stoper i od Ermina i od Ogia.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.