FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

astra1922
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la astra1922 » 02 feb 2013, 09:57

mislim da je onaj komentar neko drugi napisao i predsatavio se kao on.ali obradovala me je vijest da postoji mogucnost da dode tako jak covjek u slobodu i vrati je gdje joj je mjesto.ako se to desi svi trebaju stati uz njega jer kako god bude radio bice bolje nego sada.navratim cesto na vasu temu i i rastuzim se tuzlaci to ne zasluzuju .od srca vam zelim da sto prije izadete iz ove krize i vratite se u premijer ligu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 02 feb 2013, 10:13

Mah ako je istina i ako održi obećanje odma do Tvrtka spomenik mu dići :mrgreen:

skauttuzla
Kontakt:

Post Postao/la skauttuzla » 02 feb 2013, 10:59

fukara87 je napisao/la:AZMIR HUSIĆ
Iduće hefte sam na mjestu PRESEDNIKA FK Sloboda i prvo mijenjamo TRENERE i Sporskog direktora a onda kupujemo ekipu za povratak u prem ligu, Plate će biti veće al ćese morati radit ko kod PRIVATNIKA. Neće se više TRENERI grebat -PROSIT ko CIGANI od seljaka -roditelja ko što je do sad bilo.Raspisat ćemo konkurs i prvi uslov je da donesu LJEKARSI da su PSIHO-FIZIČKI sposobni što do sad nije bilo i da NE PIJU. POzdrav od PRESEDNIKA AZMIRA HUSIĆA
E vala jesi nasao tacnu i provjerenu informaciju! Ni manje ni vise na komentarima u TUZLA-LIVE.
Dovoljno da se raja napali...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 feb 2013, 12:55

ja bi sad pristao da se ova godina(koja je vec ustvari izgubljena) pa eto i naredna provedu u prvoj ligi federacije, ali da se srede stvari u klubu, da se napravi neki sporazum i srede stvari sa dugovanjima prema igracima i dobavljacima( je.o dug drzavi zbog tog niko nece propast nit bit suspendovan, komitenti su bitni), da se reorganizuje omladinski pogon i vrati pod nadleznost kluba, stane u kraj roditeljima koji placaju da djeca igraju, dovedu u red razni menadzeri koji sa treninga odvedu dijete u drugi klub a Sloboda ne dobije nista, razradi nacin finansiranja -ukratko koliko god vremena je potrebno da se napravi ozbiljan klub ja se ne bih to vrijeme opterecavao rezultatima. Ovo je liga BiH , za godinu rezultati dodju, ali stabilnost i organizacija cesto nikada.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

nazrnusoli
Kontakt:

Post Postao/la nazrnusoli » 02 feb 2013, 13:06

astra1922 je napisao/la:mislim da je onaj komentar neko drugi napisao i predsatavio se kao on.ali obradovala me je vijest da postoji mogucnost da dode tako jak covjek u slobodu i vrati je gdje joj je mjesto.ako se to desi svi trebaju stati uz njega jer kako god bude radio bice bolje nego sada.navratim cesto na vasu temu i i rastuzim se tuzlaci to ne zasluzuju .od srca vam zelim da sto prije izadete iz ove krize i vratite se u premijer ligu
A mi od srca želimo da se što prije zamijenimo sa vama :D Da se svako vrati tamo gdje mu je mjesto

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 02 feb 2013, 13:21

nazrnusoli je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:mislim da je onaj komentar neko drugi napisao i predsatavio se kao on.ali obradovala me je vijest da postoji mogucnost da dode tako jak covjek u slobodu i vrati je gdje joj je mjesto.ako se to desi svi trebaju stati uz njega jer kako god bude radio bice bolje nego sada.navratim cesto na vasu temu i i rastuzim se tuzlaci to ne zasluzuju .od srca vam zelim da sto prije izadete iz ove krize i vratite se u premijer ligu
A mi od srca želimo da se što prije zamijenimo sa vama :D Da se svako vrati tamo gdje mu je mjesto
:roll: :roll: :roll:
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 feb 2013, 13:22

nazrnusoli je napisao/la:
veoma ostroumno nema sta.mislim da se to vise nikad nece desiti.nova historija se pise od slave se ne zivi

Nova sezona nova nafaka

nazrnusoli
Kontakt:

Post Postao/la nazrnusoli » 02 feb 2013, 13:26

Kad se liga smanji na 10 timova hvala Bogu svako selo neće moći igrati premijer ligu :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 feb 2013, 13:31

nazrnusoli je napisao/la:Kad se liga smanji na 10 timova hvala Bogu svako selo neće moći igrati premijer ligu :lol:
dodi ti sine u nase selo pa pogledaj malo stadion i posjetu na utakmicama.vasa carsija nam papuca nemoze okrenuti.rukomet odbojka kosarka i naravno fudbal u premijer ligi.a ne vidim nesto ko to od vasih timova igra premijer ligu.ali da nebude off necu vise raspravljat s tobom.nemam ja nista protiv vas kao sto ti imas.sve vam najbolje zelim i da se sto prije izvucete iz problema

Nova sezona nova nafaka

IgorVisent
Kontakt:

Post Postao/la IgorVisent » 02 feb 2013, 13:34

nazrnusoli je napisao/la:Kad se liga smanji na 10 timova hvala Bogu svako selo neće moći igrati premijer ligu :lol:
...reče stanovnik grada koji sporta gotovo da i nema...
Diavolo. ACM

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 02 feb 2013, 13:41

ma ovo uopste nije neki navijac Slobode jer da jeste otišao bi u BKC a ne sra*o po forumu
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 feb 2013, 13:46

@ nazrnusoli

daj bolan, popusti ljude .. koji ti je bolan? momci nisu rekli ništa loše .. a nas su uvijek dobro dočekali tamo u Gradačcu, jezero, ovo ono, druženje .. sasvim sigurno najbolji domaćini što se naše šaban lige tiče .. u ostalim gradovima to nije moguće zbog tog ultra fazona i rivalstva, al' bez obzira .. umjesto što takve nazivaš "čobanima" i slično, zapitaj se kakvi smo to mi .. pozdrav Gradačanima, ne obazirite se na ovakve primitivce ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 02 feb 2013, 13:50

Sa koje planine si ti sišao !Ne sramoti Tuzlu moze neko pomisliti da si Tuzlak !Vjeruj da mi te je iskreno zao sto si zaostala osoba da od tolikih problema gdje fukare pokusavaju da dignu Slobodu na noge da se rijese seljaka pout tebe koji su unistili tuzlansku svetinju ! Ako im ne zelis pomagati pusti ljude da ostvare cilj kome bi se radovao svako normalan!POZZ!

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 02 feb 2013, 17:01

http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=63" onclick="window.open(this.href);return false;

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 feb 2013, 17:03

Sloboda pobjedila Rudar iz Ugljevika sa 2:0..

Vidi se na momcima da ima zelje u njima i bore se ali ovako nece moci u nastavku prvenstva !

Cestitke momcima na pobjedi i zalaganju !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 feb 2013, 17:08

Nakon sastanka prije nekoliko minuta ja sam optimista , pa ljudi moji za nekliko sekundi se skupilo 300 KM za registraciju udruzenja navijaca, uskoro se otvara ziro racun i moci ce se uplacivati pomoc za Slobodu, vec ima dosta kandidata koji ce uplatit veliku sumu novaca, svaka cast za Azmira Husica jer covjek je jasno dao do znanja da zeli pomoci Slobodi.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 feb 2013, 17:17

Eh ovako upravo sam sa sastanka i mogu reci da se pocelo nesto pozitivno desavati. Azmir Husic je prije svega jedan veliki gospodin u sto sam ja iskreno sumnjao ali eto pozitivno me je iznenadio. Dakle dobra volja postoji, planovi postoje sad je velika stvar u nama da to odradimo do kraja.. Kao sto sam rekao bitno je bilo da napunimo tu salu za pocetak i uradili smo to, moglo se vidit i mlado i staro sto voli Slobodu. Bio sam i na utakmici, mali udje s klupe i zabi 2 gola.. inace je 96. godiste :!: Meni licno se vise svidja ovaj sastav sa djecom nego ono iz prvog dijela sezone :D
075

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 feb 2013, 17:21

moze se reci da sam umjereni optimista nakon svega, ako se ovo odradi kako je zamisljeno tih 30.000 KM mjesecno potrebnih za stabilizaciju kluba se moze k'o iz picke skupit, ima sposebnih momaka voljnih pomoci, samo treba pozitivan feedback u klubu, nova uprava i ljudi s kojim ce se moci suradjivati. pocetni entuzijazam treba iskoristiti. Izaslo se sa konkretnom idejom i sto je najvaznije znamo rokove realizacije.
Ad hoc skupljanje love je dobro za moral i dobro da imamo kao rezultat nesto danas ali treba nam sistem skupljanja love i mislim da smo svi zajedno u stanju osmisliti neki.
Sada nam treba podrska za ovaj momenat pozitivne price o Slobodi, od strane medija kao i svih koji mogu na bilo koji nacin pomoci prici..bitna je i ljubav prema klubu da se stvori atmosfera i to ce pomoc da se pokrene neko ko ima para da pomogne. svako ko ima bilo kakve veze na medijima nek ih povuce da se pokrene prica o Slobodi ali ovaj put iz drugog ugla, ugla vjere da cemo uspjeti spasiti klub

samo mi je krivo sto vise sadasnjih ili bivsih igraca nije bilo tu i sto nismo napunili 2 onakve sale, to nam treba biti misija za naredni put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 feb 2013, 17:37

Proslo je sasvim uredu. Treba ici dalje. Ima nas voljnih dati prilog u novcu. Azmira treba podrzati, bice dobro.
Nego Gracic opet zeli sa Olimpicom u Tuzlu, pregovara sa Imamovicem.
Iako sam bio za fuziju, vise nisam. Nismo mi qurava da se neko sa nama igra. Ako treba da propadnemo neka propadnemo dostojanstveno.
Al poslije danasnjeg dana siguran sam da necemo propasti, niti nestati. Ici cemo opet putevima stare slave.
Podrska Azmiru i sretan oporavak! Hvala danas svima koji su dosli! Amin.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 feb 2013, 17:39

Probisvjet je napisao/la:Proslo je sasvim uredu. Treba ici dalje. Ima nas voljnih dati prilog u novcu. Azmira treba podrzati, bice dobro.
Nego Gracic opet zeli sa Olimpicom u Tuzlu, pregovara sa Imamovicem.
Iako sam bio za fuziju, vise nisam. Nismo mi qurava da se neko sa nama igra. Ako treba da propadnemo neka propadnemo dostojanstveno.
Al poslije danasnjeg dana siguran sam da necemo propasti, niti nestati. Ici cemo opet putevima stare slave.
Podrska Azmiru i sretan oporavak! Hvala danas svima koji su dosli! Amin.
Amin! dobro receno i ja se zahvaljujem sto smo napunili danas plavu salu u BKC-a.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.