Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

prisonbreak
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la prisonbreak » 14 dec 2018, 12:56

Profesor je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:Pogledas facu od onog iz N Travnika, pa pogledas facu sada ovog iz Bihaca, i vidis da su nevjerovatno slicni.
I cesto se moze vidjeti da ovakve face najcesce cine monstuozna djela.
Zalosno, al prije par godina ucio sam, neki naucink ne mogu se sjetiti imena, napisao je da bas likovi, fizicki izgled moze biti velik uzrocnik krimalni djela, tj neke licne osobine. ( bas konkreno nabrojano izgled face i ostalo)
Zalosno al istinito, da je nekako donijeti zakon, pravilinik da se pokusaju pratiti ovakvi likovi, al pitanje da li bi to ista donjelo, al sigurno ima istine za ovo gore recenom
U SADu su u jednoj studiji otkrili da ljudi koji imaju kromoskomsku deformaciju (xyy), da su najcesce kriminalci ili ljudski sljam, drustveno dno. Tako da ogromna brojka ljudi po americkim zatvorima ima taj sindrom. Mozete naravno provjeriti,znanstvena studija.
Jest, jest ucio sam o tome :D
Mrsko mi sada traziti knjigu da izvlacim o tome, uglavmom knjiga kriminologije.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 14 dec 2018, 13:04

Oprao vas Asteriks na ruke. Sve neki pametolozi, svi se u sve razumiju. To su isti oni koji su držali oružje po kućama, ili još gore predavali isto neprijatelju zbog mira.

Nego, kad već punimo budžet preko leđa nacionalne sigurnost, ajde da ga punimo preko leđa alkoholičara, povećati akcize na alkohol ... pazi sad reakcija, tri, četiri ...
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 dec 2018, 13:19

Akcize i poskupljenja samo čine kontraefekat od početno zamišljenog.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 dec 2018, 13:42

VolimTz je napisao/la:Oprao vas Asteriks na ruke. Sve neki pametolozi, svi se u sve razumiju. To su isti oni koji su držali oružje po kućama, ili još gore predavali isto neprijatelju zbog mira.

Nego, kad već punimo budžet preko leđa nacionalne sigurnost, ajde da ga punimo preko leđa alkoholičara, povećati akcize na alkohol ... pazi sad reakcija, tri, četiri ...
Ako će pare od akciza ići na liječenje bolesti uzrokovanih alkoholom može. Treba oporezivati vjerske zajednice, jedine firme koje mlate keš a ne plaćaju porez.
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 14 dec 2018, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 14 dec 2018, 13:47

Penaltiky je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:Oprao vas Asteriks na ruke. Sve neki pametolozi, svi se u sve razumiju. To su isti oni koji su držali oružje po kućama, ili još gore predavali isto neprijatelju zbog mira.

Ako će pare od akciza ići na liječenje bolesti uzrokovanih alkoholom može. Treba oporezivati vjerske zajednice, jedine firme koje mlate keš a ne plaćaju porez.
Ide u budžet care, znaju oni najbolje kako s tim haha. Normalno, i partizanska udruženja također.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 dec 2018, 13:49

Upravo, u "partizanskim udruženjima" se obrne godišnje koji milion.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 14 dec 2018, 13:50

Osim13 je napisao/la:Upravo, u "partizanskim udruženjima" se obrne godišnje koji milion.
Ne obrne, ali se šire pogubne ideje.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 dec 2018, 13:52

VolimTz je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Upravo, u "partizanskim udruženjima" se obrne godišnje koji milion.
Volio bi čuti primjer, samo jedan.

Da se razumijemo puca mi qrcz za njima, ali uzimati njih u nekakav primjer je smiješno. A kad malo razmislim ne znam ni da postoje al ok.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 14 dec 2018, 13:54

Osim13 je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Volio bi čuti primjer, samo jedan.

Da se razumijemo puca mi qrcz za njima, ali uzimati njih u nekakav primjer je smiješno. A kad malo razmislim ne znam ni da postoje al ok.
Znamo svi kako je završilo bratstvo i jedinstvo, opet ga propagirati znači ponoviti isto.

To su ti oni što obilaze titin grob i nosaju zastave jugoslavije po šumama i gorama i dan danas, ima takvih udruženja.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 dec 2018, 13:58

Jakog problema u **** materinu. Možeš mislit ljudi nosaju zastave pod kojima nam je državnost vraćena. I slike čovjeka koji je to omogućio.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 dec 2018, 14:01

Pa nema šta, to treba pod hitno u proceduru uvesti i ukinuti, odma će nam sve na bolje krenuti.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 dec 2018, 14:02

#1 u trendingu

jošš kad pogledaš komentare :shifty: :crazy:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 dec 2018, 14:22

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 14 dec 2018, 14:36

Penaltiky je napisao/la:Jakog problema u **** materinu. Možeš mislit ljudi nosaju zastave pod kojima nam je državnost vraćena. I slike čovjeka koji je to omogućio.
Punimo budzet buraz, ne znam sto bi ti oporezivao vjerske zajednice kada nikada nisi bio korisnik istih. Niti si placao hodzarinu i ostalo, pa da ti se kao nesto vrati. Istom mjerom samo.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 dec 2018, 14:45

VolimTz je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Jakog problema u **** materinu. Možeš mislit ljudi nosaju zastave pod kojima nam je državnost vraćena. I slike čovjeka koji je to omogućio.
Punimo budzet buraz, ne znam sto bi ti oporezivao vjerske zajednice kada nikada nisi bio korisnik istih. Niti si placao hodzarinu i ostalo, pa da ti se kao nesto vrati. Istom mjerom samo.
Pa ne koristim ni usluge kozmetičkog salona na Slatini pa opet plaćaju porez.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 dec 2018, 14:46

Lisa hodnik se vratila na scenu

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 14 dec 2018, 15:13

Penaltiky je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
Pa ne koristim ni usluge kozmetičkog salona na Slatini pa opet plaćaju porez.
Mrzis buraz, a ideologija ti satro poziva na toleranciju to je poenta.

Blago majci svi se za budzet sikiramo. :)

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 dec 2018, 15:25

VolimTz je napisao/la:

Mrzim samo zato što pozivam najprofitabilnije firme u državi da plaćaju porez?

Naravno da se sikiram, ja plaćam porez, PIO, ZZO mada doktoru ne idem, plaćam porez na platu, PDV. Firma mi plaća porez na promet, akcize i porez na dobit, i još par nekih nameta za šume, puteve, ekologiju. Naravno da se sikiram đe završe pare koje ja zaradim.

Evo ti 50-50 rješenje, nek IZ, SPC, KC i ostale kompanijr iz sektora iluzionizam počnu plaćat porez i dadžbine a sve pare u odbranu, jel može?

Daj da moji ne plaćaju porez al daj da onaj uplaćeni trošimo opet na moje.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 dec 2018, 15:32

Penaltiky je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:

Mrzim samo zato što pozivam najprofitabilnije firme u državi da plaćaju porez?

Naravno da se sikiram, ja plaćam porez, PIO, ZZO mada doktoru ne idem, plaćam porez na platu, PDV. Firma mi plaća porez na promet, akcize i porez na dobit, i još par nekih nameta za šume, puteve, ekologiju. Naravno da se sikiram đe završe pare koje ja zaradim.

Evo ti 50-50 rješenje, nek IZ, SPC, KC i ostale kompanijr iz sektora iluzionizam počnu plaćat porez i dadžbine a sve pare u odbranu, jel može?

Daj da moji ne plaćaju porez al daj da onaj uplaćeni trošimo opet na moje.
Možda ovaj lik radi u IZ, Penaltiky shvati ga. :kafa:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 dec 2018, 15:32

Ma ne radi, znamo se, rega je lik samo ne kontam što se ovoliko zapali za porez IZ.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.