Postao/la oldtown1990 » 11 maj 2017, 00:17
Najjaci lik trenutno u FK Sarajevo je Said, cojk 'ladno uzima bar 10 milja mjesecno i trlja muda na klupi ili tribinama.
Ne kontam sta se desava s njim, jel se povrijedio ponovo ili sta? Ako nije spreman za bar 15min po tekmi onda ne znam za sta je spreman.. Jel trenira uopste, tu neku povredu je imao davno davno, nije moguce za toliko mjeseci da kroz treninge nije usao u tu neku formu da bar 15min moze odigrat, ako nije onda sigurno i ne trenira kako treba-zasto ga ne suspenduju zbog nezalaganja?
Najveca misterija trenutnog Sarajeva je Said i njegov status.
O danasnjoj igri ne treba trositi rijeci, ne znaju akcije izvesti, sve sami amateri, mi smo kao nesto napredovali od dolaska Tana ali u onom najbitnijem segmentu smo jedna velika 0, sta ce nam akademija, sta ce nam trening centar, sta ce nam taj stadion novi koji se spominje kad prva ekipa igra ko qurac, patnja ih gledati, ne znaju akcije smisliti! Najgore sto igraci nisu krivi sto ne znaju, krivi su oni koji su smatrali da oni znaju i koji su ih doveli tu gdje jesu. I dalje mi nije jasno kako sa ovakvim igrackim odnosno neigrackim kadrom smo dosli do situacije da se borimo za ta dva trofeja. Nek nam je Bog na pomoci u Europskim utakmicama.
Zadnja izmjena:
oldtown1990, dana/u 11 maj 2017, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.