Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 dec 2018, 18:58

Penaltiky je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la: Treba brigada ovakvih ko ja da mi firmu u minus baci. :kafa:
Ti si one man brigada kad je cuga u pitanju :mrgreen:

Idi bolan za Češku i Slovačku, tamo se zaposli u kakav pilsner, šta gubiš vrijeme u Tuzli, ne kontam fakat šta čekaš, ili Švabiju, nit studiraš, nit si oženjen, nit imaš kakvih obaveza, ha ja, za tebe se to ubilo.
Sad bi klizno u Češku da mogu.
Pa što ne ganjaš, ima ovih firmi koliko hoćeš da traže radnike tamo, il u Slovačkoj. Za Njemačku da ne pričam. Fakat mi za tebe nije jasno što ne kopaš i rukama i nogama da se ispališ, nemaš ovdje žene i djece, ne čekaš da završiš faks. Il ako ništa što ne ganjaš ono za CNC programiranje, ima onaj kurs u Mostaru, odradiš i primit će te svaka ozbiljna firma, tu par mjeseci i vani se ispališ, nemaš šta čekati tu u pivari, samo gubiš vrijeme.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 dec 2018, 18:59

kobe24 je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Doors u Klosterskoj, provjeriću za još dva.
To uopste nije IZ-ov objekat.
Dok je Izo držao Doors sjećam se da ga je nešto IZ zajebavala za alkohol za vrijeme ramazana i da su ga na kraju ostavili na miru. Ali sam 99% siguran da je od njih iznajmljivao, pitaću.

@Rio ma nemam pojma u kolotečini sam, a ti kursevi su kerov **** kad ja više znam nego lik koji predaje :rol:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 dec 2018, 19:00

Ja živim za petak i Maju Čengić, taman me zagrije za ostatak večeri
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 dec 2018, 19:05

Osim13 je napisao/la:Ja živim za petak i Maju Čengić, taman me zagrije za ostatak večeri
Ušo bi u Maju ko Hendo u regrutni centar Al Qaide.

Zoky
Kontakt:

Post Postao/la Zoky » 14 dec 2018, 19:32

prisonbreak je napisao/la:
Profesor je napisao/la:
prisonbreak je napisao/la:Pogledas facu od onog iz N Travnika, pa pogledas facu sada ovog iz Bihaca, i vidis da su nevjerovatno slicni.
I cesto se moze vidjeti da ovakve face najcesce cine monstuozna djela.
Zalosno, al prije par godina ucio sam, neki naucink ne mogu se sjetiti imena, napisao je da bas likovi, fizicki izgled moze biti velik uzrocnik krimalni djela, tj neke licne osobine. ( bas konkreno nabrojano izgled face i ostalo)
Zalosno al istinito, da je nekako donijeti zakon, pravilinik da se pokusaju pratiti ovakvi likovi, al pitanje da li bi to ista donjelo, al sigurno ima istine za ovo gore recenom
U SADu su u jednoj studiji otkrili da ljudi koji imaju kromoskomsku deformaciju (xyy), da su najcesce kriminalci ili ljudski sljam, drustveno dno. Tako da ogromna brojka ljudi po americkim zatvorima ima taj sindrom. Mozete naravno provjeriti,znanstvena studija.
Jest, jest ucio sam o tome :D
Mrsko mi sada traziti knjigu da izvlacim o tome, uglavmom knjiga kriminologije.
Mislis skripta :mrgreen:
Cesare Lombrosso :mrgreen:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 dec 2018, 19:33

Penaltiky je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Ja živim za petak i Maju Čengić, taman me zagrije za ostatak večeri
:mrgreen:

Evo Dodo priča o revitalizaciji VRS-a, sreća Džafer je PreCjednik neće mu dozvoliti

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 dec 2018, 19:35

Osim13 je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
:mrgreen:

Evo Dodo priča o revitalizaciji VRS-a, sreća Džafer je PreCjednik neće mu dozvoliti
Mislim da on sjedi i razmišlja kako da uzburka situaciju po cijeli dan.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 dec 2018, 20:15

A vala i ovaj Senad, frajer živi za trenutak kad će zapucati negdje oko nas.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 dec 2018, 20:18

Osim13 je napisao/la:A vala i ovaj Senad, frajer živi za trenutak kad će zapucati negdje oko nas.
Više Dijaspore, više para od Donacija

Džigare me od danas bole ima da gledam Clerkse i nastavke cijeli vikend

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 14 dec 2018, 20:26

ASD je napisao/la:
Asteriks je napisao/la:Pa preskocio si odgovore na masu cinjenica koje sam prezentirao.

Protivnik nije samo onaj u drzavi koji misli na tu foru, vec u regionu koji i dalje polaze neko pravo na nas teritorij.. Gore sam prikazao sto rade profesionalni, sto im je zadaca uslovljena zakonom a ti se svezao nekakvih omjera zbog kojih bi sutra ima jedva jednu brigadu. 10k zna odnijeti prednost na 30k, uz dobro naoruzanje i takticku obucenost ali 3000 se ne mogu suprostaviti iole vecem napadu.

Nisam ti dzaba prikazao istorijat samo jednog korpusa od 30k. Ne daj boze da se ponovi slicno stanje, cim bi raspolagao. Dobrovoljcima jel, bez ikakvog znanja, majstorima, profesorima il mozda penzionerima, ma daj.

Jos ovo i fakat stajem.

BiH su odbranili hrabri borci koji su sluzili vojni rok u Jugi. Danas imas masu feminiziranih tipova koja se kakne kada neko u prisustvu repetira kalas.
A ti si odgovarao na sve?
Evo ovo je moj zadnji post na diskusiju.

Ti smatras da 10 000 obucenih vojnika moze pobijediti 30 000 neobucenih.
Slazem se.
Ali sad da ja tebe pitam, da li njihovih 10 000 obucenih, moze pobijediti nasih 30 000 neobucenih.
I da li ti to ima smisla placati i obucavati tako bezveze vojnike 10 000 nasih i 10 000 njihovih? podsjetit cu te da mi nismo razvijena drzava i da imamo mnogo prije svega ekonomskih problema.
Možda Asteriks planira obučavat samo svoje, a za protivnike važi demilitarizacija! :lol:
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 dec 2018, 20:28

Penaltiky je napisao/la: @Rio ma nemam pojma u kolotečini sam, a ti kursevi su kerov **** kad ja više znam nego lik koji predaje :rol:
Ma jbg, bitan ti je papir, možeš se strpiti tih par mjeseci i onda za mašinu malo iskustva i u roku godine dana si vani.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 14 dec 2018, 20:29

Gradonacelnik je napisao/la: Možda Asteriks planira obučavat samo svoje, a za protivnike važi demilitarizacija! :lol:
Koji su njegovi ?
Koji su naši ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 dec 2018, 20:31

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la: @Rio ma nemam pojma u kolotečini sam, a ti kursevi su kerov **** kad ja više znam nego lik koji predaje :rol:
Ma jbg, bitan ti je papir, možeš se strpiti tih par mjeseci i onda za mašinu malo iskustva i u roku godine dana si vani.
Da mi je uletit gdje ko konstruktor imam iskustva, neloš portfolio i sad to radim ko freelancer. Rado bi u Češku, Sloveniju ili Slovačku.

Mogao bi raditi recimo ko dizajner namještaja po mjeri stolarije i slično, **** proizvodnju tu si uvijek donji.

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 14 dec 2018, 20:33

Derdiyok je napisao/la:
Gradonacelnik je napisao/la: Možda Asteriks planira obučavat samo svoje, a za protivnike važi demilitarizacija! :lol:
Koji su njegovi ?
Koji su naši ?
Pitaj Asteriksa!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 14 dec 2018, 20:39

Yebem ti smetljarsku državu i radni vikend.
Pa i ne zasluzjemo bolje kad nas gaze ugovorima koje krše ,a sami smo ih potpisivali
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 14 dec 2018, 20:41

Gradonacelnik je napisao/la: Pitaj Asteriksa!
Hoću pitati Asteriksa koji su tvoji ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 dec 2018, 20:41

Asteriks je napisao/la:Mislim da mos, naravno ak imas funkcionalne ekstremitete. :mrgreen:

Jedna grupa konjicana nedavno dobila posao a druga ceka papire. Koliko sam cuo traze preko 200k rado sposobnih.

Eo je'an isjecak firmi od njemacke agencije iz te zemlje, kojoj se obracaju ceski i ostali poslodavci, a kao sto rekoh, danas ga dobio mailom...
slika

tebe sam tražio, daj malo detalja kako otići, kako dobiti dozvolu, posao, jel moguće doći do posla konstruktora sa SSS teh. Mehatronike i malo priča makar iz druge ruke

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 14 dec 2018, 20:44

Barbarossa je napisao/la:Yebem ti smetljarsku državu i radni vikend.
Pa i ne zasluzjemo bolje kad nas gaze ugovorima koje krše ,a sami smo ih potpisivali
Ja prošli mjesec radio prekovremeno subote, nešta hitno trebalo i ja se prijavim. Imao ukupno 5 dana više nego kolege i dobijem 30KM više. Odem do do fute koja obračunava kad baci šuplju, po njenom sve uredu, haj reko dobro. Obratim se drugom čovjeku, kaže nije problem, poslaću im mail da ti naredni daju stimulaciju. Nije prošlo par dana kad ofajla zove, eto nismo znali da je to tako hitno bilo ha hu... U sebi kontam, jah eto ja džaba ću doći raditi :roll:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 14 dec 2018, 20:45

Derdiyok je napisao/la:
Barbarossa je napisao/la:Yebem ti smetljarsku državu i radni vikend.
Ja prošli mjesec radio prekovremeno subote, nešta hitno trebalo i ja se prijavim. Imao ukupno 5 dana više nego kolege i dobijem 30KM više. Odem do do fute koja obračunava kad baci šuplju, po njenom sve uredu, haj reko dobro. Obratim se drugom čovjeku, kaže nije problem, poslaću im mail da ti naredni daju stimulaciju. Nije prošlo par dana kad ofajla zove, eto nismo znali da je to tako hitno bilo ha hu... U sebi kontam, jah eto ja džaba ću doći raditi :roll:
Razlika radna subota u srednjoj Europi i kod nas - nebo i zemlja
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 dec 2018, 20:47

Ponedjeljak treba bit neradni dan

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.