Penaltiky je napisao/la:
Ko je opravdavao vožnju u pijanom stanju? Nisam takav post vidio a ovo je dvadeseti post da referirate na to.
Fino kažem da pretpostavljam da je platio jer je član SDA i da se ti ljudi nigdje ne javljaju, da je neki tako pregazio mog člana porodice ne bih sjedio skrštenih ruku dok se ondi kandiduju a ni privedenkži, ni ispitani nikad nisu.
Nisam lagao znam da je gazda imao problem s IZ za vrijeme Ramazama jer je od njih prostor iznajmljivao.
Evo za pola minute trazenja sam uspio ovo naci, a sjecam se da je bilo jos slicnih postova.
ASD je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Ko ne zna, i ne treba da pije. Greška je što se raznim glavonjama uopšte pokazao alkohol, al eto. Staviti granicu od toliko i toliko promila, ako si preko granice a za volanom si - tretirati ga kao ubicu, tjt.
Tako je.
ASD je napisao/la:On sa kolicinom alkohola koju je imao u krvi jeste potencijalni ubica, i treba ga maksimalno kazniti za ovo, ali se ne slazem da ukoliko neko popije nesto malo alkohola da je on potencijalni ubica na cesti.
Eto njih dvojica znaju granicu kad covjek pod dejstvom alkohola za volanom gubi maksimalan fokus na voznju i kad njegovi refleksi i sposobnost prosudjivanja drasticno padaju.
Doors sigurno nije u IZ-ovom objektu, ali je taj gazda mozda imao problema s njima zato sto je imao muziku uzivo u vrijeme dok se u Turalibegovoj dzamiji klanjala teravija.
Jos jednom ponavljam, nisam simpatizer SDA stranke i ne zanima me sto je Efendic njihov. Isto ovako bih pisao i da se na njegovom mjestu nasao bilo ko drugi.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."