FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoplavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoplavi » 26 jun 2016, 13:21

POLITICAR je napisao/la:Zašto onda držati te igrače i plaćati ih ako nisu ništa pokazali? Onaj ko ih je tražio je i dobio otkaz. Ni Bogdanović nije htio produžiti ugovor, tako da je laž da je otjeran, sam je otišao. Zolotić otjeran? Pa čovjek je bio na posudbi jadan ne bio :rol:
Spinovanje, vi ste na poslu 24 sata i s vama se ne moze diskutovati. Nije otjeran, ali nismo kurcem mrdnuli da ga zadrzimo. Otjerani su oni koji su ih trazili, a bajke su na opstim diskusijama.

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 26 jun 2016, 13:24

Spinovanje je to što ti radiš. Ja pišem činjenice i to će ti svako potvrditi. Ne znam čemu uopšte diskusija sa čovjekom koji kaže da je Zolotić otjeran, a čovjek bio pola godine na posudbi kod nas :facepalm:
sporcki podpis

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 26 jun 2016, 13:29

Ukljuci mozak i sve ce ti biti jasno. Cinjenice su da smo doveli 19 igraca u dva prelazna roka i da smo 12 otjerali. To su cinjenice kao sto su cinjenice i da su Zola, Djelmic i Bogdanovic otjerani. Samo je tebi to tesko shvatiti, a ja nemam vremena da ti crtam.

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 26 jun 2016, 13:38

Znači ti bi želio da igrači koji ništa nisu pokazali ostanu u klubu i da mu budu finansijski teret, iako klub od njih nema koristi. Pa tako reci, odgovara ti loš rezultat ekipe jer onda imaš minimalne razloge za laganje po forumu. Kad budu rezultati bolji, tvoje postojanje ovdje gubi smisao.
I Đelmiću i Bogdanoviću je ponuđen novi ugovor, to što ga oni nisu htjeli produžiti jer su imali ponude za dalje (Đelmić), nije u nadležnosti kluba. A Zola jest otjeran, otjeraše ga u šampiona Belgije za 300 hiljada € :rol:
sporcki podpis

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 jun 2016, 13:50

samoplavi je napisao/la:Ukljuci mozak i sve ce ti biti jasno. Cinjenice su da smo doveli 19 igraca u dva prelazna roka i da smo 12 otjerali. To su cinjenice kao sto su cinjenice i da su Zola, Djelmic i Bogdanovic otjerani. Samo je tebi to tesko shvatiti, a ja nemam vremena da ti crtam.
Ti gori sto ovom djetetu odgovara s uopće. Pusti ga neka na prepucavanjima supljira s 23 naloga.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 26 jun 2016, 14:03

amazon je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Ukljuci mozak i sve ce ti biti jasno. Cinjenice su da smo doveli 19 igraca u dva prelazna roka i da smo 12 otjerali. To su cinjenice kao sto su cinjenice i da su Zola, Djelmic i Bogdanovic otjerani. Samo je tebi to tesko shvatiti, a ja nemam vremena da ti crtam.
Ti gori sto ovom djetetu odgovara s uopće. Pusti ga neka na prepucavanjima supljira s 23 naloga.
Pokusavam normalno diskutovati, ali uzalud. Nisam znao da je on povratnik iz Banovica inace ne bih. S takvim ne diskutujem i prekinut cu. Njemu je normalno da dovedemo 19 igraca i nakon tri mjeseca otjeramo 12. Sta reci vise.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 jun 2016, 14:16

Pa imas ovdje dvojicu, trojicu, aco ih je opomenuo imaju 23 naloga i kod njih je sve dobro. A sutra kad otjeraju i ove sto su doveli, pisat ce da je levat, lose igrao. Sta se s njima ima pisati, uzaludno. Sta ces pisati kad oni nece da shvati da niko nije protiv Zelje, niti bilo sta, nego da se nezadovoljno nekim stvarima, koje ne idu na dobru.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

krajina87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la krajina87 » 26 jun 2016, 14:16

samoplavi je napisao/la:
amazon je napisao/la:
Pokusavam normalno diskutovati, ali uzalud. Nisam znao da je on povratnik iz Banovica inace ne bih. S takvim ne diskutujem i prekinut cu. Njemu je normalno da dovedemo 19 igraca i nakon tri mjeseca otjeramo 12. Sta reci vise.
Jel ti kontas sta je momak napisao za Djelmica,Bogdanovica i Zolu i tacno je , procitaj ponovo nista netacno nije napisao

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 jun 2016, 14:21

Djelmic pristao do produzi novi ugovor pod boljim uslovima, nasi mu rekli nije problem. Kad je dosao trenutak da se potpise nasi mu rekli ono ne vazi, ako hoces potpisi pod istim uslovima, momak rekao necu i otisao. Znaci isto kao da su ga otjerali. Bogdanovica nisu htjeli isto ispostovati s ugovorom, momak otisao. Svjesno se pripremao teren za Kostica i njegove stopere.Sta ti nije jasno? Pa nisi valjda toliki tokmak. Kad ste svi pisali za Tiaga da ide u Brazil, fino sam vam napisao nemojte biti djeca, otjerali ga i dali mu papire. Za Zolotica ne znam. Ti sad vjeruj sta ti zelis, a vi svakako vjerujete sta vam strajkaci napisu, ali nemoj da smaraju s glupostima.

JoseTreci
Kontakt:

Post Postao/la JoseTreci » 26 jun 2016, 14:26

Za djelmica ova prica iznad nije istinita, a hvala vam sto sam saznao da igraču kada istekne posudba on je otjeran kvonje u rangu one kradje oko jarbola [emoji144] [emoji144]

I da meni je jedino zao Adnana i dade, ovi ostali uvijek ce takvi dolaziti i odlaziti, da se lutalo puno oko pojačanja jeste ali svaki trener je imo svoje zamisli, zato se nadam ostajanju kostica koju godinu na klupi i tada ce i biti manje transfera ;)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 jun 2016, 14:30

Kostic ce biti otjeran za 5 mjesec ako ne bude imao rezultate i igre. A po svemu sudeci da ce tako biti. Ne pravi se pita od go.vana i od dovodjenja polovnjaka iz slovenije.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 26 jun 2016, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 26 jun 2016, 14:35

Jedan igrač iz Slovenije doveden. Gdje ti nađe više njih?
sporcki podpis

JoseTreci
Kontakt:

Post Postao/la JoseTreci » 26 jun 2016, 14:37

Po čemu ce biti otjeran isto ko da ja kažem uzimamo LP sa njim iduće godine ;)

I da jedini "Polovnjak" iz Slovenije je ovaj italijan za kojeg opet ne znamo kakav je, ali valjda se treneru ispuni zelja kada hoće nekog igrača bar po meni ;)

Inače u nasu ligu i u zelju su sve stizali reprezentativci čekali smo uvijek završetak eura i SP-a da vidimo koga dovest :rol: realnost je da ćeš uvijek dovoditi slobodne igrače i to ili one za koje se nadaš da ce oživiti karijeru a tada ih niko neće ili one za koje se nadaš da su spremni igrat nivo iznad, a igrali su u slabijem timu od nas ;)

Ja kako god nadam se da ce Grku reci da ni ne dolazi i da ce sanel doći [emoji144]

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 jun 2016, 14:39

Samo se kod nas moze desiti da predstavis igraca, odradi jedan trening i ode. Pa gdje to ima, a prvenstvno za manje od mjesec pocinje. To mogu samo uraditi amateri u sportu. Cuj Cenan :facepalm:

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 26 jun 2016, 14:39

amazon je napisao/la:Kostic ce biti otjeran za 5 mjesec ako ne bude imao rezultate i igre. A po svemu sudeci da ce tako biti. Ne pravi se pita od go.vana i od dovodjenja polovnjaka iz slovenije.
Al' si i ti na ovom forumu nepopravljivi pesimista.
Odlazi Safete.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 26 jun 2016, 14:41

JoseTreci je napisao/la:Za djelmica ova prica iznad nije istinita, a hvala vam sto sam saznao da igraču kada istekne posudba on je otjeran kvonje u rangu one kradje oko jarbola [emoji144] [emoji144]

I da meni je jedino zao Adnana i dade, ovi ostali uvijek ce takvi dolaziti i odlaziti, da se lutalo puno oko pojačanja jeste ali svaki trener je imo svoje zamisli, zato se nadam ostajanju kostica koju godinu na klupi i tada ce i biti manje transfera ;)
Niko nije pokusao zadrzati Zolu, razgovarati s njim i klubom oko nove posudbe. On ce opet na posudbu i zato kazem otjeran, ali vi ste bukvalci i covjek vam treba crtati. Djelmica i Bogdanovica smo ucjenjivali i zato kazem otjerani. S njima nismo pregovarali nego smo ih ucjenjivali dok s Grkom bez pasosa smo pregovarali. Da skratimo, je li vama normalno da dovedemo 19 igraca i nakon tri mjeseca otjeramo 12? Meni je to za zatvora, vama?

krajina87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la krajina87 » 26 jun 2016, 14:44

amazon je napisao/la:Samo se kod nas moze desiti da predstavis igraca, odradi jedan trening i ode. Pa gdje to ima, a prvenstvno za manje od mjesec pocinje. To mogu samo uraditi amateri u sportu. Cuj Cenan :facepalm:
Ako mislis na Grka nije osao jer mu se islo i nije bilo ovde ,on je od srijede sa ekipom i valjda je radio sa licnim trenerom.
A za Cenana je i Miske rekao: On ce raditi dobro svoj posao ili ga nece raditi

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 26 jun 2016, 14:49

samoplavi je napisao/la:
JoseTreci je napisao/la:Za djelmica ova prica iznad nije istinita, a hvala vam sto sam saznao da igraču kada istekne posudba on je otjeran kvonje u rangu one kradje oko jarbola [emoji144] [emoji144]

Niko nije pokusao zadrzati Zolu, razgovarati s njim i klubom oko nove posudbe. On ce opet na posudbu i zato kazem otjeran, ali vi ste bukvalci i covjek vam treba crtati. Djelmica i Bogdanovica smo ucjenjivali i zato kazem otjerani. S njima nismo pregovarali nego smo ih ucjenjivali dok s Grkom bez pasosa smo pregovarali. Da skratimo, je li vama normalno da dovedemo 19 igraca i nakon tri mjeseca otjeramo 12? Meni je to za zatvora, vama?
Neće Zola da igra ovdje. Ako će na posudbu, hoće u bolju ligu i tu se mi ništa ne pitamo. Znači lažeš.
Đelmić i Bogdanović su dobili nove ugovore, nisu ih prihvatili. Znači opet lažeš.
Jesi li ikada otišao dalje od Kobilje Glave? Kako misliš majke ti da čovjek uđe u zemlju bez pasoša? Yebo te tito, pa ti se ne praviš glup, ti si fakat takav.
Jeste normalno kad nisu ispunili očekivanja i pokazali kvalitet. Tražiš bolje.
Do kad da te šamaramo svi redom?
sporcki podpis

Euzebio
Kontakt:

Post Postao/la Euzebio » 26 jun 2016, 14:54

:lol:

JoseTreci
Kontakt:

Post Postao/la JoseTreci » 26 jun 2016, 14:55

Kojih 19 igrača je došlo u martu 2016 i kojih 12 je dosada otjerano?
Ako može lista znaci za tu tvrdnju mart-juni 2016, hvala ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 39 gostiju.