FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Mago
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Mago » 20 nov 2013, 19:30

Di Marzio: "Inter su Jucilei, Mitroglou e un esterno"

Ovo bi bilo super. Ova dvojica imenovanih i taj bek nek bude Vrsaljko i mislim da plasman u LP ne bi smio doc u pitanje.

Jucileiu istice ugovor i ne bi puno kostao najvise 5 miliona,Mitroglou se spominje oko 7 i Vrsaljko nek je toliko i eto za 20 miliona puno jace ekipe.

Valjalo bi da Thohir dovede sta na zimu iako smo i sad konkurentni u borbi za 3. mjesto.

Ufff da je dobit Bolognu sad u nedjelju al bit ce prejbeno.

Forza Inter !!!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 20 nov 2013, 19:39

Thohir rece da bi volio Radju dovesti 8-) ali da nece o tome dok ne vidi sa Mazzarrijem.
Radja je idealan.. ali kazu da ni taj Jucilei nije los.

Mitroglou mi nije uvjerljiv, bojim se da nije samo uhvatio neku ludu formu inace je ne konstatan... Mnogo je setao po posudbama. Ali nek me razuvjeri :)

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 20 nov 2013, 19:47

poz momci ,imal kakvih vjesti o malo zvucnijim pojacanjima.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 nov 2013, 20:01

Ovisi koga bi smatrao za zvučno pojačanje.
Mago je napisao/la: Ovo bi bilo super. Ova dvojica imenovanih i taj bek nek bude Vrsaljko i mislim da plasman u LP ne bi smio doc u pitanje.
Jucileiu istice ugovor i ne bi puno kostao najvise 5 miliona,Mitroglou se spominje oko 7 i Vrsaljko nek je toliko i eto za 20 miliona puno jace ekipe.
Ja bi nekako radije Mbayea vratio i forsirao nego dovodio Vrsaljka.

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 21 nov 2013, 13:32

Vidim da se spominje i razmjena Handanovic Dzeko sto bi za nas bilo idealno a i za City mislim, Citiju fali golman pouzdan a boljeg od Hande nece naci na trzistu dok nama fali jos jedan dobar napadac a milim da bi Dzeko bio odlican u Italiji naravno sa tim da Bardija vratimo sa posudbe, cime nista nebi izgubili imali bi i dalje extra golmana a dobbili bi iDzeksona malte ne za dzaba..
Interista al 100 %

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 nov 2013, 13:53

Mislim da bi u slučaju takve razmjene prestao pratit nogomet.

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 21 nov 2013, 13:55

PS Novi predsjednik je izrazio zelju i da se sto prije u ekipu vrate M'Baye i Bardi sa posudbe ali ipak odluku o tome prepusta WM ... sve vise milim da je ova prica oko razmjene Dzeko Handanovic vise od spekulacije..
Interista al 100 %

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 21 nov 2013, 13:58

ne rijesavaju se talijani tako lako dobrih golmana, uvijek su bili najcjenjeniji igraci u timu...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 21 nov 2013, 14:00

Ja mislim da bi to bilo odlicno rijesenje .. Ne rijesavaju se kad imaju jednog ali kad imaju dva odlicna golmana uvjek jednog od njih dobro unovce a u ovom slucaju bi bilo rijec o Handanovicu ... Ja se nadam da je ovo tacno.
Interista al 100 %

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 nov 2013, 14:08

Nije niko glup pa da vrsi takve idiotske razmjene, pogotovo sad Thohir koji je strasno racionalan i proracunat. Znaci ti bi hladno zamijenio jednog takvog golmana za napadaca koji uglavnom grije klupu i koji je malo vise spremniji od mene, a takav pritisak i teret prvog golmana Intera bi stavio na pleca 20-godisnjaka ?

Neka Hande jos godinu-dvije, mozda jedino u slucaju bas neke jake ponude. Arape udaraju po usima svi, pa ne vidim zasto ne bi i Thohir.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 21 nov 2013, 14:10

[quote="Puma"]Nije niko glup pa da vrsi takve idiotske razmjene, pogotovo sad Thohir koji je strasno racionalan i proracunat. Znaci ti bi hladno zamijenio jednog takvog golmana za napadaca koji uglavnom grije klupu i koji je malo vise spremniji od mene, a takav pritisak i teret prvog golmana Intera bi stavio na pleca 20-godisnjaka ?
Hoces reci da igrac koji je postigao 10 golova u 10 utakmica u kvalifikacijama za svjetsko prosjecan i los napadac?? Isti taj napadac koji je dao 3 gola u engleskoj u nes malo vise od 350minuta ?
Interista al 100 %

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 21 nov 2013, 14:22

ja samo znam da Bardija ne treba vracat u Inter da grije klupu jer ce ga syebat ko Viviana,,isto tako ne vjerujem da ce Bardi htjeti da igra jos 3 godine u Livornu,,isto tako ne vjerujem da ce mu Inter davati platu jos 3 godine a da igra u drugom klubu,,znaci vrlo brzo ocekujem prodaju Handanovica ili zamjenu za nekog igraca koji nam nedostaje,,to ne mora bit Dzeko,moze bilo ko,,prije bih to podnio nego prodaju Bardija,,jedino je sigurno da obojica u Interu biti nece ;)

Inviato dal mio GT-I9505 utilizzando Tapatalk
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 21 nov 2013, 14:24

Je.bo te Džeko. Kad mu bude stalo do fudbala, a ne do ekskluzive i pijančenja u Bosni na Ilidži onda nek' dođe.
Željezničar za život cijeli!

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 21 nov 2013, 14:26

otici ce vam prica u glupost za i protiv Dzeke, a tu cete navuci raznoraznih forumasa i napravit cirkus
montana, hocemo ti reci da Dzeko nije los nego da je glupa razmjena, Dzeku ces na ljeto moci kupiti za 5-7 mil. a Handa sad vrijedi 30 i vrijedit ce jos vise iz godine u godinu...na kraju krajeva zasto ne traziti od arapa 50-60 milki, pa kad ih drugi deru mozemo i mi...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 21 nov 2013, 15:31

nek ga mijenjaju za Suareza 8-)

http://www.fcinter1908.it/ultim-ora/in- ... lcol-97499

evo kazu u Argentini da ne igra jer ima problema sa alkoholom,, :mrgreen: kazem ja ljudi da nam treba napadac a vi hocete Vrsaljka :P
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 nov 2013, 17:15

TonnyMontana je napisao/la:Nije niko glup pa da vrsi takve idiotske razmjene, pogotovo sad Thohir koji je strasno racionalan i proracunat. Znaci ti bi hladno zamijenio jednog takvog golmana za napadaca koji uglavnom grije klupu i koji je malo vise spremniji od mene, a takav pritisak i teret prvog golmana Intera bi stavio na pleca 20-godisnjaka ?
Hoces reci da igrac koji je postigao 10 golova u 10 utakmica u kvalifikacijama za svjetsko prosjecan i los napadac?? Isti taj napadac koji je dao 3 gola u engleskoj u nes malo vise od 350minuta ?
Nikoga ja ne pljujem, samo gledam stvari realno i objektivno. Uostalom, ovaj Inter nikad nece dovesti preplacenog igraca.
neroazzurni je napisao/la:otici ce vam prica u glupost za i protiv Dzeke, a tu cete navuci raznoraznih forumasa i napravit cirkus
montana, hocemo ti reci da Dzeko nije los nego da je glupa razmjena, Dzeku ces na ljeto moci kupiti za 5-7 mil. a Handa sad vrijedi 30 i vrijedit ce jos vise iz godine u godinu...na kraju krajeva zasto ne traziti od arapa 50-60 milki, pa kad ih drugi deru mozemo i mi...
[/quote]

Tako nekako. ;)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 nov 2013, 17:17

Vidim i da još uvijek vjeruju "70 pivi Kovačića i ekipe".Presmiješno.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 nov 2013, 17:17

slika

"U kontaktu sam sa rukovodstvom Intera i oni su zainteresovani za njega.Italijanski fudbal odgovara Ramiresu.Moram da se sastanem sa rukovodstvom Sautemptona i vidim da li ce on dobijati vecu minutazu ili treba da trazi novi klub."-Pablo Betankur.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 nov 2013, 17:25

Morgan Schneiderlin je moja najveća želja.

slika
Poor bird is the result of guarin's long shot
:mrgreen:

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 21 nov 2013, 17:50

M'baye i Vrsaljko rjesavaju nase probleme, dugorocno! I Radja. 8-)
A Handu fakat treba sto prije unovcit, Bardi je za 6 mjeseci taman za nas.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.