Jesi li banovao onog što kaže da će pljuvati po upravi da osvoji Željo ligu prvaka sa ovom upravom?admin je napisao/la:Potpisujem.POLITICAR je napisao/la:Yebo te tito, pa ti se ne praviš glup, ti si fakat takav?
bojkotuj nas, molim te.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jesi li banovao onog što kaže da će pljuvati po upravi da osvoji Željo ligu prvaka sa ovom upravom?admin je napisao/la:Potpisujem.POLITICAR je napisao/la:Yebo te tito, pa ti se ne praviš glup, ti si fakat takav?
bojkotuj nas, molim te.
amazon je napisao/la:Misimovic ima para, neka iskesira istok i poslovne prostore uzme na 10 godina i et. Pa nisu navijaci centralna banka. Odakle vise. Onda najbolje da navijaci vode klub. Pa nece navijaci davati pare za godisnje, dresove, istok, a oni da se igraju menadzera s igracima. Odvode,dovode, nikog ne prodaju, ljudi dobijaju raskide itd. Dat cemo pare ali da se pitamo nesto u klubu. ha ya
Ma ovaj tip akcije se mogao napraviti kad napravis neki sportski rezultat, budes pri vrhu tabele, igras dobro. Moglo bi se mozda namaknuti 100 ljudi, ovako od ovoga nema nista. Ali je Misimovic rekao da ako ovo ne uspije da ce on naci sponzore izvan zemlje i da ce se to zavrsiti. Pa da vidimo.samoplavi je napisao/la:Akcija je OK samo u danasnjem vaktu malo raje ima novca za podrzati je. Mene interesuje recimo da li ce istocna tribina imati poslovne prostore? Ako hoce ko ce biti njihov vlasnik, ko ce ih koristiti? Pricalo se o nekom javnom partnerstvu prilikom izgradnje prema kojem bi onaj koji ulozi novce u izgradnju na odredjen vremenski period dobio prostore poslovne na koristenje.
Koristiti ce onaj kome ih iznajmi klub. Gradnju istocne tribine ce finansirati klub i navijaci.samoplavi je napisao/la:Akcija je OK samo u danasnjem vaktu malo raje ima novca za podrzati je. Mene interesuje recimo da li ce istocna tribina imati poslovne prostore? Ako hoce ko ce biti njihov vlasnik, ko ce ih koristiti? Pricalo se o nekom javnom partnerstvu prilikom izgradnje prema kojem bi onaj koji ulozi novce u izgradnju na odredjen vremenski period dobio prostore poslovne na koristenje.
Znaci odustalo se od tog partnerstva? Zna li se otprilike koliko ce novca kostati izgradnja kompletnog istoka?Muerte je napisao/la:Koristiti ce onaj kome ih iznajmi klub. Gradnju istocne tribine ce finansirati klub i navijaci.samoplavi je napisao/la:Akcija je OK samo u danasnjem vaktu malo raje ima novca za podrzati je. Mene interesuje recimo da li ce istocna tribina imati poslovne prostore? Ako hoce ko ce biti njihov vlasnik, ko ce ih koristiti? Pricalo se o nekom javnom partnerstvu prilikom izgradnje prema kojem bi onaj koji ulozi novce u izgradnju na odredjen vremenski period dobio prostore poslovne na koristenje.
Pa ja mislim da je ova prva faza negdje preko milion. Tu se ne racuna krov, niti uredjenje poslovnih prostora, koliko ja znam. Nadam se da cemo uskoro dobiti vise informacije, i ja ovo nagadjam na osnovu nekih prije informacija.samoplavi je napisao/la:Znaci odustalo se od tog partnerstva? Zna li se otprilike koliko ce novca kostati izgradnja kompletnog istoka?Muerte je napisao/la:Koristiti ce onaj kome ih iznajmi klub. Gradnju istocne tribine ce finansirati klub i navijaci.samoplavi je napisao/la:Akcija je OK samo u danasnjem vaktu malo raje ima novca za podrzati je. Mene interesuje recimo da li ce istocna tribina imati poslovne prostore? Ako hoce ko ce biti njihov vlasnik, ko ce ih koristiti? Pricalo se o nekom javnom partnerstvu prilikom izgradnje prema kojem bi onaj koji ulozi novce u izgradnju na odredjen vremenski period dobio prostore poslovne na koristenje.
Radit ce Unigradnja. Sin je potpisao novi ugovorMuerte je napisao/la:To ne znam. Ako bude unigradnja radila vjerujem da ce cijena biti podnosljiva. Oko 5000.
@omare
Radi se citava tribina iz jednog dijela. Druga faza nece biti, tj. hoce, ali nece se radi ono sto se govorilo.
I njima je jasno da ce tesko ici, ali treba probati. Nije zgoreg. Ne ovisi tribina od ove akcijeTikTak je napisao/la:Tesko ce ovo ici. Mnogo love je za nas obicne smrtnike. Mozda da se ukljuce bivsi igraci, kupe po nekoliko stolica i poklone svojoj raji. Mozda i firme malo ulete i neko od raje ko ima love.