Sta ce nam taj psihopata, ludjak, seljacina i primitivac. Jesi mi dobar?delinjo je napisao/la:ma Dusko mora ostati jednostavno ,ako bas izrazi zelju da ide i ako ne moze vise,Dusko Vujosevic je slobodan probati nesto sa njim dogovoriti,uglavnom treba odmah reagovati i razgovarati sa Ivanovicem
Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- skyisthelimit
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
15.10 - 15.06 ...
Znaci nisam fulio ipakTaRgEt_ je napisao/la:Svaka cast trebao bi kosarku poceti pratitiRios je napisao/la:Kosarka mi nije neka specijalnost,moze se reci i da sam laik,ali koliko sam upratio mi bi trebali imati protiv Finske prednost u skoku ( koji mi generalno na ovom Euru ne izgleda lose kao nekad ranije ili je to zato sto sam poravnio kad su ocekivanja u pitanju,ne znam ) dok bi oni trebali imati prednost u vanjskom sutu,jesam li upravu?Ili i oni mogu dobro skakati?
E sad,pod uslovom da sam upravu,nase pristojno sutersko izadnje plus ocekivan nadmoc pod kosem bi nam mogla donijeti pobjedu!?

Sudeci po ovome onda bi prevaga mogli biti Sutalo,Gordic i Alex kao nasi glavni suteri

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
nama takav i treba ,da pisaju krv,jel ti mislis da je Ivanovic popustljiv,jesi vidio nekad kakvi su treninzi kod njega,krv pisaju vjeruj miskyisthelimit je napisao/la:Sta ce nam taj psihopata, ludjak, seljacina i primitivac. Jesi mi dobar?delinjo je napisao/la:ma Dusko mora ostati jednostavno ,ako bas izrazi zelju da ide i ako ne moze vise,Dusko Vujosevic je slobodan probati nesto sa njim dogovoriti,uglavnom treba odmah reagovati i razgovarati sa Ivanovicem

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- skyisthelimit
Nije u pitanju strogoca vec o mentalnoj poremecenosti ovog kojeg prizivate.delinjo je napisao/la: nama takav i treba ,da pisaju krv,jel ti mislis da je Ivanovic popustljiv,jesi vidio nekad kakvi su treninzi kod njega,krv pisaju vjeruj mi
Strogoca se iskazuje kroz treninge. Ne mora te kamera snimiti kako davis svog igraca da bi upao u kategoriju strogog.
15.10 - 15.06 ...
Nije to poenta. Duško ima takve treninge, a gospodin je. Ovaj možda ima sličan pristup, ali je barem dvoje od ove 4 imenice kojim je bio počašćen iznad.delinjo je napisao/la:nama takav i treba ,da pisaju krv,jel ti mislis da je Ivanovic popustljiv,jesi vidio nekad kakvi su treninzi kod njega,krv pisaju vjeruj miskyisthelimit je napisao/la:Sta ce nam taj psihopata, ludjak, seljacina i primitivac. Jesi mi dobar?delinjo je napisao/la:ma Dusko mora ostati jednostavno ,ako bas izrazi zelju da ide i ako ne moze vise,Dusko Vujosevic je slobodan probati nesto sa njim dogovoriti,uglavnom treba odmah reagovati i razgovarati sa Ivanovicem
Samo naprijed Saraj'vo!
Jaro previse si pojednostavio stvari. Nemoj se ljutiti.Rios je napisao/la:Znaci nisam fulio ipakHvala buraz,pratim ja Mirzu i repku ovako kad igra,al nekako sam vise vvezan za fudbal,sto aktivno sto pasivno
![]()
Sudeci po ovome onda bi prevaga mogli biti Sutalo,Gordic i Alex kao nasi glavni suteri

Ma ne ljutim se buraz,u postu iznad sam napisao da sam laik za kosarkuAjax je napisao/la:Jaro previse si pojednostavio stvari. Nemoj se ljutiti.Rios je napisao/la:Znaci nisam fulio ipakHvala buraz,pratim ja Mirzu i repku ovako kad igra,al nekako sam vise vvezan za fudbal,sto aktivno sto pasivno
![]()
Sudeci po ovome onda bi prevaga mogli biti Sutalo,Gordic i Alex kao nasi glavni suteri![]()

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
da me ne shvatis drug pogresno da to opravdavam ili nesto,al iiskreno sa bosnjom jedino tako i mozes,jedino batina pali ...opet kazem ne podrzavam to sto radi ali cijenim sto je covjek veliki strucnjak i zato mu treba skinuti kapuskyisthelimit je napisao/la:Nije u pitanju strogoca vec o mentalnoj poremecenosti ovog kojeg prizivate.delinjo je napisao/la: nama takav i treba ,da pisaju krv,jel ti mislis da je Ivanovic popustljiv,jesi vidio nekad kakvi su treninzi kod njega,krv pisaju vjeruj mi
Strogoca se iskazuje kroz treninge. Ne mora te kamera snimiti kako davis svog igraca da bi upao u kategoriju strogog.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma jest pojednostavio, ali to je otprilike to.Ajax je napisao/la:Jaro previse si pojednostavio stvari. Nemoj se ljutiti.Rios je napisao/la:Znaci nisam fulio ipakHvala buraz,pratim ja Mirzu i repku ovako kad igra,al nekako sam vise vvezan za fudbal,sto aktivno sto pasivno
![]()
Sudeci po ovome onda bi prevaga mogli biti Sutalo,Gordic i Alex kao nasi glavni suteri![]()
Gordić i Šutalo će najviše šutira Stipe skakati i valjda nas i second chance pointsi poguraju.
Ipak, odbrana će, kao što i sam Duško kaže, odigrati najvažniji ulogu u sutrašnjoj utakmici, makar što se nas tiće i treba paziti da se Fincima ne namjeste ruke u ranoj fazi utakmice.
Onaj Kaponen pogađa kad je najpotrebniji i ne libi se šutirati nakon 4-5 promašaja, dok našima malo drhti ruka.
Ipak, mislim da imamo šanse zbog tog skoka gdje bi trebali hvatati finske promašaja i naše promašaje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sta ce nam taj psihopata, ludjak, seljacina i primitivac. Jesi mi dobar?[/quote]
nama takav i treba ,da pisaju krv,jel ti mislis da je Ivanovic popustljiv,jesi vidio nekad kakvi su treninzi kod njega,krv pisaju vjeruj mi
[/quote]
Nije to poenta. Duško ima takve treninge, a gospodin je. Ovaj možda ima sličan pristup, ali je barem dvoje od ove 4 imenice kojim je bio počašćen iznad.[/quote]
ma ovo ja pricam u slucaju da Ivanovic nedaj Boze napusti reprezentaciju,nadam se da nece,ali eto i Vujosevic je odlican strucnjak,sad sto nije dobar u glavu to je druga stvar
nama takav i treba ,da pisaju krv,jel ti mislis da je Ivanovic popustljiv,jesi vidio nekad kakvi su treninzi kod njega,krv pisaju vjeruj mi

Nije to poenta. Duško ima takve treninge, a gospodin je. Ovaj možda ima sličan pristup, ali je barem dvoje od ove 4 imenice kojim je bio počašćen iznad.[/quote]
ma ovo ja pricam u slucaju da Ivanovic nedaj Boze napusti reprezentaciju,nadam se da nece,ali eto i Vujosevic je odlican strucnjak,sad sto nije dobar u glavu to je druga stvar

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Od protivnickog skoka je bitniji elemenat igra pod kosem. I tu bi trebali da budemo jaci od njih i da to bude nasa prednost. Posebno ako se i Kikanovic i Stipanovic raspucaju. ( Albijanic ce biti isto bitan u ovoj utakmici sa svojih 15-20 minuta da nesto uradi kada ovi odmaraju jer imat ce prilika za to ). Sto se tice skoka kao sto je moderator rekao. Kod njih ce svi skakati i to je totalno nepredvidljivo kakvu ce ko imati prednost u skoku. Puno bitnija je igra pod kosem. Druga najbitnija stvar je da se zaustavi njihova brza igra i sutevi znaci odbrana i da im se umrtve, uspore napadi. To je isto jako bitno. Trece da se bar jedan od ( Gordic , Renfroe ) bas razigra i da nas on povede u zavrsnici, kao Gordic neki dan. Cetvrto da nas sreca posluzi da oni imaju losiju ili bar prosjecnu sutersku noc. Zato jer oni zive od suta i brzine. Po meni bi Milosevic trebao da bude dzoker ovu utakmicu. Nije do sada previse pokazao. Ima visinu mogao bi da pravi probleme njihovom krilu.Rios je napisao/la:Ma ne ljutim se buraz,u postu iznad sam napisao da sam laik za kosarkuI bas tako laicki sam i pisao i gledao omjer u snaga u toj tekmi
Ali valjda sam bar sustinu pogodio
Znaci imamo poprilicne sanse. Ne treba razmisljati o Rusiji jer nisu oni toliko losi kao sto se ovdje neki pisu niti je FInska toliko jaka. Treba odigrati svom snagom protiv Finaca kao da je finale.
Ajax je napisao/la:Od protivnickog skoka je bitniji elemenat igra pod kosem. I tu bi trebali da budemo jaci od njih i da to bude nasa prednost. Posebno ako se i Kikanovic i Stipanovic raspucaju. ( Albijanic ce biti isto bitan u ovoj utakmici sa svojih 15-20 minuta da nesto uradi kada ovi odmaraju jer imat ce prilika za to ). Sto se tice skoka kao sto je moderator rekao. Kod njih ce svi skakati ti to je totalno nepredvidljivo kakvu ce ko imati prednost. Puno bitnija je igra pod kosem. Druga najbitnija stvar je da se zaustavi njihova brza igra i sutevi znaci odbrana. To je isto jako bitno. Trece da se bar jedan od ( Gordic , Renfroe ) bas razigra i da nas on povede u zavrsnici, kao Gordic neki dan. Cetvrto da nas sreca posluzi da oni imaju losu sutersku noc. Po meni bi Milosevic trebao da bude dzoker ovu utakmicu. Nije do sada previse pokazao. Ima visinu mogao bi da pravi probleme njihovom krilu.Rios je napisao/la:Ma ne ljutim se buraz,u postu iznad sam napisao da sam laik za kosarkuI bas tako laicki sam i pisao i gledao omjer u snaga u toj tekmi
Ali valjda sam bar sustinu pogodio
Znaci imamo poprilicne sanse. Ne treba razmisljati o Rusiji jer nisu oni toliko puno losiji. Treba odigrati svom snagom protiv Finaca kao da je finale.

Ne znam u kakvoj je formi trenutno,ali nas je Persic znao nekad u proslosti fino pogurati sa poenima,ako se dobro sjecam protiv Gruzije u onoj utakmici u gostima je bio jedan od najboljih,valjalo bi da i sutra ponovi isto.
Bitno je da imamo dobre sanse,ova ekipa ima moje simpatije jer se bori,izgara,a onda je sve moguce..Primjer je tekma sa Izraelom,od minus 15 do pobjede

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Maksimalno usporit tempo, nikako se u trku ne upuštat. Rusi su ih pod košem ubili, vjerujem da ćemo i mi. Mora još neko proradit, Šutalo? Nadati se da ih neće ići šut i za 50% šanse rastu za pobjedu a ako krene za 100% opadaju 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Valjda sutra, u dvorani, bude nešto više naših navijača. Našim je potrebna podrška. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Imamo sanse zbog skoka i visine samo nije ni Kikanovic neki vrhunski skakac. Skok jeste bitan samo ne mozes bazirati igru na tome. Treba sve druge elemente i prednosti da iskoristis a poslje ako jos budes imao i bolji skok toliko bolje. Samo ne mozes prije utakmice racunati na bolji skok kao neki adut za pobjedu. Kao sto si i rekao odbrana i igra po kosem to su nasi aduti. Kao i Dusko naravnoOtelo je napisao/la:Ipak, mislim da imamo šanse zbog tog skoka gdje bi trebali hvatati finske promašaja i naše promašaje.

Ovo sto sam gledao nemam neko veliko povjerenje u Perisica, Sutala i Pasalica. Ali eto ova pobjeda bi trebala da im da krila samo opet nisam tu neki optimista. Jedino da krene Gordica i Renfroa. I njihovi vanjski igraci su brzi tesko ce ova prva trojica stici da nesto naprave. I zaboravio sam jako ce biti bitno da Stipanovic zaustavi Murphya. A Kikanovic bi trebao da bude covjek odluke jer jedino tu su tanki i da pazi na licne.Rios je napisao/la: Ne znam u kakvoj je formi trenutno,ali nas je Persic znao nekad u proslosti fino pogurati sa poenima,ako se dobro sjecam protiv Gruzije u onoj utakmici u gostima je bio jedan od najboljih,valjalo bi da i sutra ponovi isto.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 sep 2015, 23:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Dusko je nas najveci adut, ljudi moji kakvog mi selektora imamo

Jos da se hoce osisati

Jos da se hoce osisati

[youtube][/youtube]VGS je napisao/la:Dusko je nas najveci adut, ljudi moji kakvog mi selektora imamo![]()
Jos da se hoce osisati![]()
![]()
Dule Utjerivač u pozorište (samo starija varijanta).

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kikanovic kaze ocekuje 5 hiljada Finskih navijaca sutra, otkut toliki Finci?High je napisao/la:Valjda sutra, u dvorani, bude nešto više naših navijača. Našim je potrebna podrška.

This time next year we'll be millionaires.
Najatili se.Momciluk je napisao/la:Kikanovic kaze ocekuje 5 hiljada Finskih navijaca sutra, otkut toliki Finci?High je napisao/la:Valjda sutra, u dvorani, bude nešto više naših navijača. Našim je potrebna podrška.

Povest' ce @tracy armiju navijaca sa sobom 

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.