Reprezentacija BiH na EP 2015

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Može li se do drugog kruga?

Možeš izabrati: 1 opciju.

Rezultati

skyisthelimit

Re: Reprezentacija BiH na EP 2015

Post Postao/la skyisthelimit » 08 sep 2015, 22:34

delinjo je napisao/la:ma Dusko mora ostati jednostavno ,ako bas izrazi zelju da ide i ako ne moze vise,Dusko Vujosevic je slobodan probati nesto sa njim dogovoriti,uglavnom treba odmah reagovati i razgovarati sa Ivanovicem :D
Sta ce nam taj psihopata, ludjak, seljacina i primitivac. Jesi mi dobar?
15.10 - 15.06 ...

Rios

Post Postao/la Rios » 08 sep 2015, 22:34

TaRgEt_ je napisao/la:
Rios je napisao/la:Kosarka mi nije neka specijalnost,moze se reci i da sam laik,ali koliko sam upratio mi bi trebali imati protiv Finske prednost u skoku ( koji mi generalno na ovom Euru ne izgleda lose kao nekad ranije ili je to zato sto sam poravnio kad su ocekivanja u pitanju,ne znam ) dok bi oni trebali imati prednost u vanjskom sutu,jesam li upravu? :think: Ili i oni mogu dobro skakati?
E sad,pod uslovom da sam upravu,nase pristojno sutersko izadnje plus ocekivan nadmoc pod kosem bi nam mogla donijeti pobjedu!? :mrgreen:
Svaka cast trebao bi kosarku poceti pratiti :thumbup:
Znaci nisam fulio ipak :mrgreen: Hvala buraz,pratim ja Mirzu i repku ovako kad igra,al nekako sam vise vvezan za fudbal,sto aktivno sto pasivno :D
Sudeci po ovome onda bi prevaga mogli biti Sutalo,Gordic i Alex kao nasi glavni suteri :pray:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 sep 2015, 22:44

skyisthelimit je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma Dusko mora ostati jednostavno ,ako bas izrazi zelju da ide i ako ne moze vise,Dusko Vujosevic je slobodan probati nesto sa njim dogovoriti,uglavnom treba odmah reagovati i razgovarati sa Ivanovicem :D
nama takav i treba ,da pisaju krv,jel ti mislis da je Ivanovic popustljiv,jesi vidio nekad kakvi su treninzi kod njega,krv pisaju vjeruj mi ;)
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 sep 2015, 22:48

delinjo je napisao/la: nama takav i treba ,da pisaju krv,jel ti mislis da je Ivanovic popustljiv,jesi vidio nekad kakvi su treninzi kod njega,krv pisaju vjeruj mi ;)
Nije u pitanju strogoca vec o mentalnoj poremecenosti ovog kojeg prizivate.
Strogoca se iskazuje kroz treninge. Ne mora te kamera snimiti kako davis svog igraca da bi upao u kategoriju strogog.
15.10 - 15.06 ...

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 08 sep 2015, 22:48

delinjo je napisao/la:
nama takav i treba ,da pisaju krv,jel ti mislis da je Ivanovic popustljiv,jesi vidio nekad kakvi su treninzi kod njega,krv pisaju vjeruj mi ;)
Nije to poenta. Duško ima takve treninge, a gospodin je. Ovaj možda ima sličan pristup, ali je barem dvoje od ove 4 imenice kojim je bio počašćen iznad.
Samo naprijed Saraj'vo!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 sep 2015, 22:49

Rios je napisao/la:Znaci nisam fulio ipak :mrgreen: Hvala buraz,pratim ja Mirzu i repku ovako kad igra,al nekako sam vise vvezan za fudbal,sto aktivno sto pasivno :D
Sudeci po ovome onda bi prevaga mogli biti Sutalo,Gordic i Alex kao nasi glavni suteri :pray:
Jaro previse si pojednostavio stvari. Nemoj se ljutiti. :D :D I u prvom i u ovom drugom tekstu sada.

Rios

Post Postao/la Rios » 08 sep 2015, 22:51

Ajax je napisao/la:
Rios je napisao/la:Znaci nisam fulio ipak :mrgreen: Hvala buraz,pratim ja Mirzu i repku ovako kad igra,al nekako sam vise vvezan za fudbal,sto aktivno sto pasivno :D
Jaro previse si pojednostavio stvari. Nemoj se ljutiti. :D :D
Ma ne ljutim se buraz,u postu iznad sam napisao da sam laik za kosarku :lol: I bas tako laicki sam i pisao i gledao omjer u snaga u toj tekmi :mrgreen: Ali valjda sam bar sustinu pogodio :mrgreen:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 sep 2015, 22:54

delinjo je napisao/la: nama takav i treba ,da pisaju krv,jel ti mislis da je Ivanovic popustljiv,jesi vidio nekad kakvi su treninzi kod njega,krv pisaju vjeruj mi ;)
Nije u pitanju strogoca vec o mentalnoj poremecenosti ovog kojeg prizivate.
Strogoca se iskazuje kroz treninge. Ne mora te kamera snimiti kako davis svog igraca da bi upao u kategoriju strogog.
da me ne shvatis drug pogresno da to opravdavam ili nesto,al iiskreno sa bosnjom jedino tako i mozes,jedino batina pali ...opet kazem ne podrzavam to sto radi ali cijenim sto je covjek veliki strucnjak i zato mu treba skinuti kapu :)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 sep 2015, 22:54

Ajax je napisao/la:
Jaro previse si pojednostavio stvari. Nemoj se ljutiti. :D :D
Ma jest pojednostavio, ali to je otprilike to.

Gordić i Šutalo će najviše šutira Stipe skakati i valjda nas i second chance pointsi poguraju.

Ipak, odbrana će, kao što i sam Duško kaže, odigrati najvažniji ulogu u sutrašnjoj utakmici, makar što se nas tiće i treba paziti da se Fincima ne namjeste ruke u ranoj fazi utakmice.

Onaj Kaponen pogađa kad je najpotrebniji i ne libi se šutirati nakon 4-5 promašaja, dok našima malo drhti ruka.

Ipak, mislim da imamo šanse zbog tog skoka gdje bi trebali hvatati finske promašaja i naše promašaje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 sep 2015, 22:58

Sta ce nam taj psihopata, ludjak, seljacina i primitivac. Jesi mi dobar?[/quote]
nama takav i treba ,da pisaju krv,jel ti mislis da je Ivanovic popustljiv,jesi vidio nekad kakvi su treninzi kod njega,krv pisaju vjeruj mi ;)[/quote]

Nije to poenta. Duško ima takve treninge, a gospodin je. Ovaj možda ima sličan pristup, ali je barem dvoje od ove 4 imenice kojim je bio počašćen iznad.[/quote]
ma ovo ja pricam u slucaju da Ivanovic nedaj Boze napusti reprezentaciju,nadam se da nece,ali eto i Vujosevic je odlican strucnjak,sad sto nije dobar u glavu to je druga stvar :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 sep 2015, 22:59

Rios je napisao/la:Ma ne ljutim se buraz,u postu iznad sam napisao da sam laik za kosarku :lol: I bas tako laicki sam i pisao i gledao omjer u snaga u toj tekmi :mrgreen: Ali valjda sam bar sustinu pogodio :mrgreen:
Od protivnickog skoka je bitniji elemenat igra pod kosem. I tu bi trebali da budemo jaci od njih i da to bude nasa prednost. Posebno ako se i Kikanovic i Stipanovic raspucaju. ( Albijanic ce biti isto bitan u ovoj utakmici sa svojih 15-20 minuta da nesto uradi kada ovi odmaraju jer imat ce prilika za to ). Sto se tice skoka kao sto je moderator rekao. Kod njih ce svi skakati i to je totalno nepredvidljivo kakvu ce ko imati prednost u skoku. Puno bitnija je igra pod kosem. Druga najbitnija stvar je da se zaustavi njihova brza igra i sutevi znaci odbrana i da im se umrtve, uspore napadi. To je isto jako bitno. Trece da se bar jedan od ( Gordic , Renfroe ) bas razigra i da nas on povede u zavrsnici, kao Gordic neki dan. Cetvrto da nas sreca posluzi da oni imaju losiju ili bar prosjecnu sutersku noc. Zato jer oni zive od suta i brzine. Po meni bi Milosevic trebao da bude dzoker ovu utakmicu. Nije do sada previse pokazao. Ima visinu mogao bi da pravi probleme njihovom krilu.

Znaci imamo poprilicne sanse. Ne treba razmisljati o Rusiji jer nisu oni toliko losi kao sto se ovdje neki pisu niti je FInska toliko jaka. Treba odigrati svom snagom protiv Finaca kao da je finale.

Rios

Post Postao/la Rios » 08 sep 2015, 23:06

Ajax je napisao/la:
Rios je napisao/la:Ma ne ljutim se buraz,u postu iznad sam napisao da sam laik za kosarku :lol: I bas tako laicki sam i pisao i gledao omjer u snaga u toj tekmi :mrgreen: Ali valjda sam bar sustinu pogodio :mrgreen:
Od protivnickog skoka je bitniji elemenat igra pod kosem. I tu bi trebali da budemo jaci od njih i da to bude nasa prednost. Posebno ako se i Kikanovic i Stipanovic raspucaju. ( Albijanic ce biti isto bitan u ovoj utakmici sa svojih 15-20 minuta da nesto uradi kada ovi odmaraju jer imat ce prilika za to ). Sto se tice skoka kao sto je moderator rekao. Kod njih ce svi skakati ti to je totalno nepredvidljivo kakvu ce ko imati prednost. Puno bitnija je igra pod kosem. Druga najbitnija stvar je da se zaustavi njihova brza igra i sutevi znaci odbrana. To je isto jako bitno. Trece da se bar jedan od ( Gordic , Renfroe ) bas razigra i da nas on povede u zavrsnici, kao Gordic neki dan. Cetvrto da nas sreca posluzi da oni imaju losu sutersku noc. Po meni bi Milosevic trebao da bude dzoker ovu utakmicu. Nije do sada previse pokazao. Ima visinu mogao bi da pravi probleme njihovom krilu.

Znaci imamo poprilicne sanse. Ne treba razmisljati o Rusiji jer nisu oni toliko puno losiji. Treba odigrati svom snagom protiv Finaca kao da je finale.
:thumbup:
Ne znam u kakvoj je formi trenutno,ali nas je Persic znao nekad u proslosti fino pogurati sa poenima,ako se dobro sjecam protiv Gruzije u onoj utakmici u gostima je bio jedan od najboljih,valjalo bi da i sutra ponovi isto.
Bitno je da imamo dobre sanse,ova ekipa ima moje simpatije jer se bori,izgara,a onda je sve moguce..Primjer je tekma sa Izraelom,od minus 15 do pobjede :salut:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 08 sep 2015, 23:06

Maksimalno usporit tempo, nikako se u trku ne upuštat. Rusi su ih pod košem ubili, vjerujem da ćemo i mi. Mora još neko proradit, Šutalo? Nadati se da ih neće ići šut i za 50% šanse rastu za pobjedu a ako krene za 100% opadaju :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

High

Post Postao/la High » 08 sep 2015, 23:07

Valjda sutra, u dvorani, bude nešto više naših navijača. Našim je potrebna podrška. :bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 sep 2015, 23:09

Otelo je napisao/la:Ipak, mislim da imamo šanse zbog tog skoka gdje bi trebali hvatati finske promašaja i naše promašaje.
Imamo sanse zbog skoka i visine samo nije ni Kikanovic neki vrhunski skakac. Skok jeste bitan samo ne mozes bazirati igru na tome. Treba sve druge elemente i prednosti da iskoristis a poslje ako jos budes imao i bolji skok toliko bolje. Samo ne mozes prije utakmice racunati na bolji skok kao neki adut za pobjedu. Kao sto si i rekao odbrana i igra po kosem to su nasi aduti. Kao i Dusko naravno :D :D :D :D :D
Rios je napisao/la: Ne znam u kakvoj je formi trenutno,ali nas je Persic znao nekad u proslosti fino pogurati sa poenima,ako se dobro sjecam protiv Gruzije u onoj utakmici u gostima je bio jedan od najboljih,valjalo bi da i sutra ponovi isto.
Ovo sto sam gledao nemam neko veliko povjerenje u Perisica, Sutala i Pasalica. Ali eto ova pobjeda bi trebala da im da krila samo opet nisam tu neki optimista. Jedino da krene Gordica i Renfroa. I njihovi vanjski igraci su brzi tesko ce ova prva trojica stici da nesto naprave. I zaboravio sam jako ce biti bitno da Stipanovic zaustavi Murphya. A Kikanovic bi trebao da bude covjek odluke jer jedino tu su tanki i da pazi na licne.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 sep 2015, 23:18, ukupno mijenjano 2 puta.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 08 sep 2015, 23:12

Dusko je nas najveci adut, ljudi moji kakvog mi selektora imamo :bih: :bih:

Jos da se hoce osisati :lol: :lol: :lol:

High

Post Postao/la High » 08 sep 2015, 23:18

VGS je napisao/la:Dusko je nas najveci adut, ljudi moji kakvog mi selektora imamo :bih: :bih:

Jos da se hoce osisati :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]

Dule Utjerivač u pozorište (samo starija varijanta). :clap: :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 08 sep 2015, 23:26

High je napisao/la:Valjda sutra, u dvorani, bude nešto više naših navijača. Našim je potrebna podrška. :bih:
Kikanovic kaze ocekuje 5 hiljada Finskih navijaca sutra, otkut toliki Finci? :shock:
This time next year we'll be millionaires.

High

Post Postao/la High » 08 sep 2015, 23:29

Momciluk je napisao/la:
High je napisao/la:Valjda sutra, u dvorani, bude nešto više naših navijača. Našim je potrebna podrška. :bih:
Kikanovic kaze ocekuje 5 hiljada Finskih navijaca sutra, otkut toliki Finci? :shock:
Najatili se. :D Našim je i u Sloveniji nedostajalo podrške, ali vidjet ćemo sutra - iako sumnjam da će biti bogzna kakva.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 sep 2015, 23:31

Povest' ce @tracy armiju navijaca sa sobom :D
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.