FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Iako Inter ne briljira pod Benitezovim vodstvom, ne vjerujem da će već u novembru dobiti otkaz. Sjećam se da je prije najnesigurniji posao bila klupa Intera, ali je u posljednje vrijeme i to stabilno(doduše, osvajali su se trofeji, pa nije bilo ni potrebe za tjeranjem trenera). I dalje sam mišljenja da Benitez ovo može preokrenuti u svoju korist, ali sam iznenađen brojem povrijeđenih igrača u Interu. Ovo je prevrišilo sve mjere. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
whahahahahahahha

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Unforgotten
- Kontakt:
E jarane i ti pretjera, čuj povreda Chivu-a nije hendikep. Pa ko će bit na klupi. Neko dijete od 16 godina iz Interovog mladog pogona. I onda se ljutiš kad Benitez ubacuje mlađe. Da ubacuje starije, a mlađe ostavlja na klupu opet bi bio protiv. Mourinho vam je otrov'o mozak, jeste on fudbalski stručnjak, al' Bogami vi se ponašate kao da smo na ljeto ojačali ekipu, da nema povreda, da su svi uigrani, da stalno igra isti sastav, pa udri po Benitezu, **** ga, koga ćemo drugog, on je uništio Liverpool. Pa bolje vam je idite malo pogledajte historiju gospona Beniteza i njegove trofeje, gdje je L'pool bio 2003. npr, a gdje je bio prije dvije godine - u borbi za vrh naravno.Interista di cuore je napisao/la:Chivu 2 sedmice out,al ovo nije nikakav hendikep,cak naprotiv...
sto se tice iduce utakmice protiv Chieva ako je istina ovo da ce Rafa dobit nogu ako ne dobije naredne 2 utakmice,onda bi najbolje bilo da ne dobijemo ovu utakmicu...
A Rafa neće dobit otkaz, pa nije Moratti bez mozga, a i da da otkaz, ko će doć', Spaleti možda. Ako će takav "trener" na klupu ovakvog velikana, onda stvarno prestajem pratiti Italijanski nogomet, ionako mi je već dopizdio.
@robovi88
Da je Marco udario Ibru sad bi ovdje pričao kako smo mi ciganski klub zato se kani ove teme i prospaj svoje ublehe negdje drugo.
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
[youtube][/youtube]
lol ovo tek sad vidje haahahah
lol ovo tek sad vidje haahahah

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- Interista di cuore
- Kontakt:
Unforgotten@
ko se bolan buni sto mladi igraju ? o cemu ti ? pa sve i jedan igrac iz Primavere (Natalino,Biraghi...) bi odigrali bolje od Chivua ( najgori igrac u skoro svakoj utakmici od pocetka sezone ),a ovaj je uvijek igrao i zato nije hendikep jer ce Santon na tu poziciju,a gore od njega sigurno ne moze...
a Rafi svaka cast na onome sto je uradio u Valencia-i i na prve 2,3 sezone u Liverpoolu,al ovo sto radi u Interu je katastrofalno,ja ne pricam gluposti..evo ovako :
Atl.Madrid - katastrofa
Roma - katastrofa
Juve - lose
Milan - katastorfa
Tott away - katastrofa
ovo su samo "velike" utakmice i u svim osim u prvom poluvremenu protiv Tottenhama je zakazao,o malim utakmicama necu ni da pricam. ( Bari,Lecce,Bresica,...)
ok,povrede su tu,al vec sam to pisao Inter i sa Primaverom mora da pobijedi Bari,Lecce i Bresciu
i da jos jedna bolna cinjenica je da smo na -6 od prvog mjesta
iskreno se nadam da je iduca,eventualno utakmica nakon iduce zadnja za rumenog u Interu...kreno je sa upropastavanjem,al se nadam da mu Don Massimo nece dozvolit da nastavi sa istim.
pozz...
ko se bolan buni sto mladi igraju ? o cemu ti ? pa sve i jedan igrac iz Primavere (Natalino,Biraghi...) bi odigrali bolje od Chivua ( najgori igrac u skoro svakoj utakmici od pocetka sezone ),a ovaj je uvijek igrao i zato nije hendikep jer ce Santon na tu poziciju,a gore od njega sigurno ne moze...
a Rafi svaka cast na onome sto je uradio u Valencia-i i na prve 2,3 sezone u Liverpoolu,al ovo sto radi u Interu je katastrofalno,ja ne pricam gluposti..evo ovako :
Atl.Madrid - katastrofa
Roma - katastrofa
Juve - lose
Milan - katastorfa
Tott away - katastrofa
ovo su samo "velike" utakmice i u svim osim u prvom poluvremenu protiv Tottenhama je zakazao,o malim utakmicama necu ni da pricam. ( Bari,Lecce,Bresica,...)
ok,povrede su tu,al vec sam to pisao Inter i sa Primaverom mora da pobijedi Bari,Lecce i Bresciu

i da jos jedna bolna cinjenica je da smo na -6 od prvog mjesta

iskreno se nadam da je iduca,eventualno utakmica nakon iduce zadnja za rumenog u Interu...kreno je sa upropastavanjem,al se nadam da mu Don Massimo nece dozvolit da nastavi sa istim.
pozz...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
vec sam pisao ovdje da me nervijraji pojedinci sa ovim otvorenim stavom netrepeljivosti i mrznje prije svega prema benitezu i chivu , rafa je tek dosao i vecina stvari se veze za slabe rezultate koje je imao u posljednje vrijeme u liverpoolu, covjek je na pocetku sezone kad je preuzimao inter rekao morattiu kako vidi igru intera u buducnosti i predjsjednik se slozio a sad samo benitez kriv , poslije nekih tekmi u kojima je inter prosle godine igrao veoma podredjenu ulogu i to nije bio nogomet koji je stvarao nove fanove u svijetu sto i statistika pokazuje , ove godine je igra intera trebala dobiti napadacki stil i stil igre u kojem inter kontrolise tekmu , posjed lopte i napada svakog protivnika , 3 mjeseca od igre koja se zasnivala na potpuno drugoj filozofiji i sistemu je veoma tesko napraviti tako veliku promjenu a pogotovo kad imas ovako velik broj povrijedjenih igraca , Kad je mourinho dosao u inter rekao je da ekipi treba 9 mjeseci da se adaptiraju u potpunosti na novog trenera i da se uigraju novi igraci ali posto je on ,, najbolji trener na svijetu ,, on ce to napraviti za 6 mjeseci , ako se vec svi slazu da je mourinho najbolji a samim tim i od beniteza onda bi valjda bilo normalno da i njemu damo toliko vremena a valjda bi trebalo i vise jer je on ,, slabiji,, jos kad shvatite da svaki povrijedjeni igrac poslije povratka mora traziti formu onda dodjemo do podatka da igramo sa 4-5 igraca koji su zdravi i u formi , iako i sam smatram mourinha najboljim nisam siguran da bi rezultati bilo puno bolji , cinjenica da za prvim mjestom zaostajemo 6 bodova i nije neki problem ako ekipa uhvati ritam i vrate se povrijedjeni i igraci izvan forme ,
Sto se tice chivua sad ce santon imati priliku pokazati da je bolji i ja bih volio da to dokaze ali nisam bas uvjeren u to , pa i kod mourinha je bio zamjena za chivua , i momak u opste ne igra lose kako to vecina ovdje hoce pokazati i ne razumijem taj linc na njega , u svakom slucaju ja mu zelim brz oporavak jer nam je potreban , kao sto zelim brz oporavak i hvatanje forme svim igracima , a onda ce pobjede dolaziti kao na traci samo sto ce neki onda reci da bi i oni pobjedjivali sa takvim timom .....
FORZA INTER
Sto se tice chivua sad ce santon imati priliku pokazati da je bolji i ja bih volio da to dokaze ali nisam bas uvjeren u to , pa i kod mourinha je bio zamjena za chivua , i momak u opste ne igra lose kako to vecina ovdje hoce pokazati i ne razumijem taj linc na njega , u svakom slucaju ja mu zelim brz oporavak jer nam je potreban , kao sto zelim brz oporavak i hvatanje forme svim igracima , a onda ce pobjede dolaziti kao na traci samo sto ce neki onda reci da bi i oni pobjedjivali sa takvim timom .....
FORZA INTER
- Interista di cuore
- Kontakt:
samo mi nije jasno,zasto branite Rafu kad je vise nego ocigledno da smo pod njegovim vodstvom losi ??? ja bih bio najsretniji da sad uvezemo 10 pobjeda,meni je Inter vazniji od bilo kojeg trenera il igraca,al mislim da je za dobro Intera da on ode,jer ovo sto pokazujemo ove sezone je bruka. ovaj Inter nije "napravljen" da igra lijepo,ovaj Inter nije za eksperimenata...ovo je gotova ekipa koja se samo trebala jos malo ukomponovat,a ne mijenjat sve iz korjena.
pametnije bi bilo da je Beppe Baresi postavljen za trenera...
pametnije bi bilo da je Beppe Baresi postavljen za trenera...
da je moratti ljetos pojacao ekipu sa barem 2 igraca i da nema ovolikih povreda,a da inter igra ovako lose ja bih cista obraza ovdje mogao reci da je rumeni glavni krivac za to,ali posto je i moratti ispao papak pa nije dao pare za igracka osvjezenja a i povrede uzele svoj danak nemogu bit neobjektivan i kriviti samo rafu za nastalu situaciju,ako je iko krivac onda je to moratti koji je morao znati da je ekipa iscrpljena i izmorena da je dala
svoj maximum te da u ovoj sezoni bez osvjezenja moze ici samo silaznom putanjom,stoga glavni krivac po meni je morati zbog prodaje balotelia te zbog toga sto nije prodao maicona i milita koji su u godinama i dali su svoj maximum,a na njihovo mjesto su trebali bit dovedeni mladzi i bolji igraci,tipa dzeko,pastore,krasic...
svoj maximum te da u ovoj sezoni bez osvjezenja moze ici samo silaznom putanjom,stoga glavni krivac po meni je morati zbog prodaje balotelia te zbog toga sto nije prodao maicona i milita koji su u godinama i dali su svoj maximum,a na njihovo mjesto su trebali bit dovedeni mladzi i bolji igraci,tipa dzeko,pastore,krasic...

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Interista di cuore
- Kontakt:
i Coutinho se povrijedio,preskace Chievo i Twente...ovo je strasno vise,ponovo povreda misica,fkt mi nije jasno sta se radi na treninzima pa je ovoliki broj povreda...katastrofa.
Jučer sam malo gledao na Inter Channelu trening i ono šro sam vidio da Cambiasso, Muntari i Matrix treniraju sa ostalom ekipo.Samo je Motta trenirao individualno jedan dio a kasnije se i on priključio ostatku i dobro su podnosili treninig.
Šteta za Coutinha kao da sam ga jučer urekao kada sam spiomenuo da se samo on i Eto'o nisu povrijedili od igrača od početka sezone
Šteta za Coutinha kao da sam ga jučer urekao kada sam spiomenuo da se samo on i Eto'o nisu povrijedili od igrača od početka sezone
- Interista di cuore
- Kontakt:
samo me zanima kakva ce ekipa izac u nedjelju,jer JC nece na gol ni protiv Chieva,al Cambi se vraca...
_________Luca
_Zanetti_Lucio_Cordoba_Santon
____Cambi_Stankovic
_Biabiany_Wes_Pandev
________Eto'o
opet ova ekipa ne izgleda lose,ako ovako bude,Chievo se mora pobijedit
_________Luca
_Zanetti_Lucio_Cordoba_Santon
____Cambi_Stankovic
_Biabiany_Wes_Pandev
________Eto'o
opet ova ekipa ne izgleda lose,ako ovako bude,Chievo se mora pobijedit

imal ko jaci

- Interista di cuore
- Kontakt:
hahaha jake postave 
pozvani za Chievo :
Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 36 Simone Benedetti, 39 Davide Santon, 57 Felice Natalino
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini, 40 Obiora Nwankwo
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec, 88 Ludovic Biabiany

pozvani za Chievo :
Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 36 Simone Benedetti, 39 Davide Santon, 57 Felice Natalino
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini, 40 Obiora Nwankwo
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 31 Denis Alibec, 88 Ludovic Biabiany
- Interista di cuore
- Kontakt:
zvanicni sastavi :
Chievo: 28 Sorrentino; 21 Frey, 3 Andreolli, 12 Cesar, 4 Mantovani; 6 Fernandes, 16 Rigoni, 7 Marcolini; 23 Costant; 77 Thereau, 31 Pellissier.
A disposizione: 18 Squizzi, 5 Mandelli, 11 Granoche, 14 Guana, 20 Sardo, 26 Bogliacino, 80 Moscardelli.
Allenatore: Stefano Pioli.
Inter: 12 Castellazzi; 39 Santon, 6 Lucio, 2 Cordoba, Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 27 Pandev; 9 Eto'o.
A disposizione: 21 Orlandoni, 23 Materazzi, 24 Rivas, 30 Mancini, 31 Alibec, 40 Nwankwo, 57 Natalino.
Allenatore: Rafael Benitez.
Arbitro: Gianluca Rocchi

Chievo: 28 Sorrentino; 21 Frey, 3 Andreolli, 12 Cesar, 4 Mantovani; 6 Fernandes, 16 Rigoni, 7 Marcolini; 23 Costant; 77 Thereau, 31 Pellissier.
A disposizione: 18 Squizzi, 5 Mandelli, 11 Granoche, 14 Guana, 20 Sardo, 26 Bogliacino, 80 Moscardelli.
Allenatore: Stefano Pioli.
Inter: 12 Castellazzi; 39 Santon, 6 Lucio, 2 Cordoba, Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 27 Pandev; 9 Eto'o.
A disposizione: 21 Orlandoni, 23 Materazzi, 24 Rivas, 30 Mancini, 31 Alibec, 40 Nwankwo, 57 Natalino.
Allenatore: Rafael Benitez.
Arbitro: Gianluca Rocchi

Chievo razbija Inter. Santon kriv za gol..
...što je više lome to je volim jače...
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Santon je moro bolje i brze reagovati ..Pellissier 1:0 !
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- Interista di cuore
- Kontakt:
cojk skoci metar i po u zrak,nista onde Santon nije mogo uradit...
FORZA RUMENIIIIIIIIII !
i da Pandev je kralj,uspio je i prazan go profulat
FORZA RUMENIIIIIIIIII !
i da Pandev je kralj,uspio je i prazan go profulat

Moram neke ekipe pocet izbjegavati na kladionici obavezno! 

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
ee ako ti smijes odigrati 2 na INter pored ovoliko ozljedjenih igraca svaka ti cast....tesko ce Inter ovde, cak meni ni Liverpoool jucer nije bio siguran sreca pa cu igrali kuci....haxonja je napisao/la:Moram neke ekipe pocet izbjegavati na kladionici obavezno!
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 21 nov 2010, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
2 igrao zadnji put!meskalin je napisao/la:ee ak oti smijes odigrati 2 na INter pored ovliko ozljedjenih igraca svaka ti cast....tesko ce Inter ovde, cak meni ni Liverpoool jucer nije bio siguran sreca pa cu igrali kuci....haxonja je napisao/la:Moram neke ekipe pocet izbjegavati na kladionici obavezno!

There is only one United!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.