$ """ " " ?, а $ $ је & $, то је -...grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Lesinari su uspjeli okrenuti se prema Puharskoj i skandirati "Turci".
Jadno!
' " $...
$ """ " " ?, а $ $ је & $, то је -...grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Lesinari su uspjeli okrenuti se prema Puharskoj i skandirati "Turci".
Jadno!
$ " " % ' " ", не " " & $ " ? " то "%". ' везе, у & ? " ' $, " & $ је ?.VAM je napisao/la:e sad bi ti se svasta nagovorio,ali iz postovanja prima nicku i avataru,ću se suzdržati" ? je napisao/la:' ? за ? $ нас, " је ? ¥ " $, " ' се ? " " $ ". Насупрот, ? су пуне ", $ је " $ ", ?, % ? ? ". ' се ' " $ ' се $ нова ?, а $ се, јер - " ", а у " " " ? $ $. % % - & " јер - " ја $ за вас ".VAM je napisao/la:e sad sa ćaršijskim šibicarima pod ruku i u plač![]()
svi znamo da je kod vas danas bio praznik.marićka,jelićka,rasavci...sve se sjatilo u varoš da pomogne rudaru u za njih najbitnoj utakmici sezone(da,nisam se pogresno izrazio jer ma kakvo stanje na tabeli bilo vama je s borcem utakmica sezone,).na vašu žalost i malo,ali samo malo manju žalost već pomenutih ćaršijskih šibicara ne napravište podvig.vidim brines se da nam se ne desi lozana.i sam znas da je lozana daleko dogurala,te da je igrala grupnu fazu le.eeee šta bi ti dao da se vama desi lozana.
a sto nisi kopirao npr ovo >banovan je napisao/la:Zar je to moguće da sudija šilji za Borac. Ne mogu da vjerujem. Nisu oni takvi. Sigurno si pogriješioAltGR je napisao/la:SUĐENJE- Ovo je danas bio cirkus!!!'LADAN CIRKUS!!! Sudija bio prejak...ništa živo ne svira za Rudar...svaki kontakt nad igračima Borca-FAUL!
'ALOOO??? Žerić ima loptu...ukliže mu gostujući igrač-FAUL za Borac... Aut izvodi Šodić...kontra Rudara-POGREŠNO IZVEDEN AUT! Đorić i Džafić imaju loptu, guraju ih-NEMA FAULA
Gogi...daj majke ti... Goca odigrao najlošiji meč u svojoj karijeri...Šoda nije dva puta probio po boku... Jedino se slažem za Jeftu!
gogineman je napisao/la: jefte da nije bilo izgubili bi 5 nula...
Ono sto ovaj descko iz prijedora naziva navlacenjem je vjeruj mi samo korektno sudjenje , a sad na sta su oni inace navikli u prijedoru ja ne znamprijedor je napisao/la: Cestitke Borcu, jedina ekipa koju sam gledao u zadnjih 5 godina da je nadigrala Rudara u Prijedoru...Sve je bilo regularno, Rudar je imao 100% sansu kada je Dzafic izasao sam na golmana 1 na 1 ali ta prokleta precka...Bio je to promasaj za evropu, a onda je uslijedio gol Raspudica, gol za titulu
Navijanje necu komentarisati, nereda je bilo jako puno prije utakmice...Zaista bezpotrebno!...
?. ' ' " $ не вараVAM je napisao/la:zaista misliš da ti je post bio dubokouman
instikt,živorade,instikt..." ? je napisao/la:?. ' ' " $ не вараVAM je napisao/la:zaista misliš da ti je post bio dubokouman
VAM je napisao/la:instikt,živorade,instikt..." ? je napisao/la:?. ' ' " $ не вараVAM je napisao/la:zaista misliš da ti je post bio dubokouman
Bolje bi ti bilo da umjesto utakmica posjećuješ malo više školu. Postaneš pismeniji, onda nađeš solidan posao pa ideš na utakmice i budeš pametan.VAM je napisao/la:instikt,živorade,instikt..." ? je napisao/la:?. ' ' " $ не вараVAM je napisao/la:zaista misliš da ti je post bio dubokouman
Samo vrtim film od prošle godine. Naime, onda su "ugroženi" pričali priču koja ja sada pričam(možda i ja postanem ugrožen)jovanbl je napisao/la:a sto nisi kopirao npr ovo >banovan je napisao/la:Zar je to moguće da sudija šilji za Borac. Ne mogu da vjerujem. Nisu oni takvi. Sigurno si pogriješioAltGR je napisao/la:SUĐENJE- Ovo je danas bio cirkus!!!'LADAN CIRKUS!!! Sudija bio prejak...ništa živo ne svira za Rudar...svaki kontakt nad igračima Borca-FAUL!
'ALOOO??? Žerić ima loptu...ukliže mu gostujući igrač-FAUL za Borac... Aut izvodi Šodić...kontra Rudara-POGREŠNO IZVEDEN AUT! Đorić i Džafić imaju loptu, guraju ih-NEMA FAULA
Gogi...daj majke ti... Goca odigrao najlošiji meč u svojoj karijeri...Šoda nije dva puta probio po boku... Jedino se slažem za Jeftu!
gogineman je napisao/la: jefte da nije bilo izgubili bi 5 nula...Ono sto ovaj descko iz prijedora naziva navlacenjem je vjeruj mi samo korektno sudjenje , a sad na sta su oni inace navikli u prijedoru ja ne znamprijedor je napisao/la: Cestitke Borcu, jedina ekipa koju sam gledao u zadnjih 5 godina da je nadigrala Rudara u Prijedoru...Sve je bilo regularno, Rudar je imao 100% sansu kada je Dzafic izasao sam na golmana 1 na 1 ali ta prokleta precka...Bio je to promasaj za evropu, a onda je uslijedio gol Raspudica, gol za titulu
Navijanje necu komentarisati, nereda je bilo jako puno prije utakmice...Zaista bezpotrebno!...
da ti pravo kazem malo sam iznenadjen u zadnje vrijeme sa ovim sto vam se desavabanovan je napisao/la:Samo vrtim film od prošle godine. Naime, onda su "ugroženi" pričali priču koja ja sada pričam(možda i ja postanem ugrožen). Trenutno, slična priča više ne važi. Onda je bio dovoljan jedan komentar navijača Veleža da se zaključi da je utakmica u Vrapčićima kupljena. Ne znam zašto ali sada to više ne važi
![]()
Ti prvi govoriš da nam sudije šiljeU zadnje dvije utakmice je zapravo obratno. Volite mantre, šta li je već u pitanju. Navikao mozak
Ma da, samo se vi vadite na sudjenje, šta bi mi onda trebali, e ČIST GOL NAM PONIŠTEN PROTIV VAS U BL NA JESEN, SVIRAN NE POSTOJEĆI OFSAJD KAD NAM JE IGRAČ IŠAO SAM PREMA GOLU VAŠEM. Vidim niko ni od igrača, pa trenera i uprave se nije žalio na sudjenje, a i većina vas je priznala da je Borac bio za nešto bolji. A nemoj te vi o posjeti, za vas smo institucija, napunite stadion samo kad vam mi dolazimo, što dosta toga govori o vama, većih ložioničara na Borac u životu nisam vidio. Nas je bilo oko 2000 protiv fenjeraša Budućnosti koja je već ispala, plus tv prenos pa nas je opet bilo oko 2000. Ja ne smatram da je Banjaluka metropola, to je grad srednjoevropske veličine, isto tako ne smatram da je Prijedor čaršija, poslije Banjaluke je najveći uz Bijeljinu, a to što vi imate komplekse od nas i što se specijalno ložite na nas, što je to tako ne znam stvarno niti me zanima. Znam da poraz boli u utakmici sezone za vas, ali pretjerujete brate sa ovim izjavama. Zivo!somxxx je napisao/la:% се " ",% ? је " ?." оно % су $ $,поготово " $ " ? $ & " на " " ("¥" ").& ' ? " Европа $ - " на " ",?," " " - вас $ & $ '.
? " се са ?,просто је невероватно ? су $ ? ? $ " у & ?.? су " ? је ? ? пре " 1'0-& $ " & је ? а ? је $." су ? $ је $ $ ? ? по ? " & "." $ " за право $ се % на & ружан "," & ? су " ",".
? сте " & $ је ? & на $ у ? ? свега 1500 $,? $ $ $.То ' & ? сте ? " ? % ' право $ " $,поготово $ се ' у " $ је тај " $ у $ ? 2000 $.$ се ' у " $ је 2000 $ $ " &-$ а 4000 $ $ - & " " % ',' ".
pa on je Zika Pavlovic" ? je napisao/la:?. ' ' " $ не вараVAM je napisao/la:zaista misliš da ti je post bio dubokouman
Ma da Dodik je nama kupio utakmicu u Prijedoru, kao i sve ostaleplavobijeli je napisao/la:smiješna je ova **** politika kad uđe u nogomet,na jednoj strani Gavran koji se trudi da sve napravi za Želju i Osima a na drugoj strani osjećaji,al ja bi to juče napisao ovako< ošišani,prevareni i pogaženi kao ljudi.Bilo je ovo previše za jedan mali i ponositi klub i grad .Malo se piše o utakmici i igri,a mislim da je Staka ušao i prljavo odigrao za Borac,a u prošlom djelu je to isto uradio za Želju.Opet kažem politika je odradila posao i onaj transparent je sve rekao.
Ne kenjaj.Nije bilo skandiranja,pojedinacnog dobacivanja jeste,i to SAMO jer ste VI organizovano skandirali "Bice Zeljo novi sampion".A ti mene demantuj ako lazem.grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Lesinari su uspjeli okrenuti se prema Puharskoj i skandirati "Turci".
Jadno!