FK Rudar Prijedor

Бањалучанин
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Бањалучанин » 05 maj 2011, 00:02

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Lesinari su uspjeli okrenuti se prema Puharskoj i skandirati "Turci".

Jadno!
$ """ " " ?, а $ $ је & $, то је -...
' " $...
Let's go, Fighter!

"!

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 05 maj 2011, 00:07

VAM je napisao/la:
" ? je napisao/la:
VAM je napisao/la:e sad sa ćaršijskim šibicarima pod ruku i u plač :mrgreen:
' ? за ? $ нас, " је ? ¥ " $, " ' се ? " " $ ". Насупрот, ? су пуне ", $ је " $ ", ?, % ? ? ". ' се ' " $ ' се $ нова ?, а $ се, јер - " ", а у " " " ? $ $. % % - & " јер - " ја $ за вас ".
e sad bi ti se svasta nagovorio,ali iz postovanja prima nicku i avataru,ću se suzdržati :mrgreen:
svi znamo da je kod vas danas bio praznik.marićka,jelićka,rasavci...sve se sjatilo u varoš da pomogne rudaru u za njih najbitnoj utakmici sezone(da,nisam se pogresno izrazio jer ma kakvo stanje na tabeli bilo vama je s borcem utakmica sezone,).na vašu žalost i malo,ali samo malo manju žalost već pomenutih ćaršijskih šibicara ne napravište podvig.vidim brines se da nam se ne desi lozana :roll: .i sam znas da je lozana daleko dogurala,te da je igrala grupnu fazu le.eeee šta bi ti dao da se vama desi lozana.
$ " " % ' " ", не " " & $ " ? " то "%". ' везе, у & ? " ' $, " & $ је ?. ;)

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 05 maj 2011, 00:11

zaista misliš da ti je post bio dubokouman :?
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 05 maj 2011, 00:13

banovan je napisao/la:
AltGR je napisao/la:SUĐENJE- Ovo je danas bio cirkus!!! :oops: 'LADAN CIRKUS!!! Sudija bio prejak...ništa živo ne svira za Rudar...svaki kontakt nad igračima Borca-FAUL! :?: 'ALOOO??? Žerić ima loptu...ukliže mu gostujući igrač-FAUL za Borac... Aut izvodi Šodić...kontra Rudara-POGREŠNO IZVEDEN AUT! Đorić i Džafić imaju loptu, guraju ih-NEMA FAULA

Gogi...daj majke ti... Goca odigrao najlošiji meč u svojoj karijeri... :o Šoda nije dva puta probio po boku... Jedino se slažem za Jeftu!
Zar je to moguće da sudija šilji za Borac. Ne mogu da vjerujem. Nisu oni takvi. Sigurno si pogriješio :mrgreen:
a sto nisi kopirao npr ovo >
gogineman je napisao/la: jefte da nije bilo izgubili bi 5 nula...
prijedor je napisao/la: Cestitke Borcu, jedina ekipa koju sam gledao u zadnjih 5 godina da je nadigrala Rudara u Prijedoru...Sve je bilo regularno, Rudar je imao 100% sansu kada je Dzafic izasao sam na golmana 1 na 1 ali ta prokleta precka...Bio je to promasaj za evropu, a onda je uslijedio gol Raspudica, gol za titulu

Navijanje necu komentarisati, nereda je bilo jako puno prije utakmice...Zaista bezpotrebno!...
Ono sto ovaj descko iz prijedora naziva navlacenjem je vjeruj mi samo korektno sudjenje , a sad na sta su oni inace navikli u prijedoru ja ne znam
Zadnja izmjena: jovanbl, dana/u 05 maj 2011, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.

Жика Павловић
Kontakt:

Post Postao/la Жика Павловић » 05 maj 2011, 00:16

VAM je napisao/la:zaista misliš da ti je post bio dubokouman :?
?. ' ' " $ не вара 8-)

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 05 maj 2011, 00:18

" ? je napisao/la:
?. ' ' " $ не вара 8-)
instikt,živorade,instikt... 8-)
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 05 maj 2011, 00:20

VAM je napisao/la:
" ? je napisao/la:
?. ' ' " $ не вара 8-)

Sjedi 1 :lol:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 05 maj 2011, 00:25

e sad će nama lektor srpskog jezika reći kako se pravilno kaže(piše) :mrgreen:

casual1987
Kontakt:

Post Postao/la casual1987 » 05 maj 2011, 00:39

" ? % % $ / " $ ' % у уста?
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 05 maj 2011, 00:39

VAM je napisao/la:
" ? je napisao/la:
?. ' ' " $ не вара 8-)
Bolje bi ti bilo da umjesto utakmica posjećuješ malo više školu. Postaneš pismeniji, onda nađeš solidan posao pa ideš na utakmice i budeš pametan.

Ovako samo ideš na utakmice :lol:

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 05 maj 2011, 00:43

jovanbl je napisao/la:
banovan je napisao/la:
AltGR je napisao/la:SUĐENJE- Ovo je danas bio cirkus!!! :oops: 'LADAN CIRKUS!!! Sudija bio prejak...ništa živo ne svira za Rudar...svaki kontakt nad igračima Borca-FAUL! :?: 'ALOOO??? Žerić ima loptu...ukliže mu gostujući igrač-FAUL za Borac... Aut izvodi Šodić...kontra Rudara-POGREŠNO IZVEDEN AUT! Đorić i Džafić imaju loptu, guraju ih-NEMA FAULA

Gogi...daj majke ti... Goca odigrao najlošiji meč u svojoj karijeri... :o Šoda nije dva puta probio po boku... Jedino se slažem za Jeftu!
Zar je to moguće da sudija šilji za Borac. Ne mogu da vjerujem. Nisu oni takvi. Sigurno si pogriješio :mrgreen:
a sto nisi kopirao npr ovo >
gogineman je napisao/la: jefte da nije bilo izgubili bi 5 nula...
prijedor je napisao/la: Cestitke Borcu, jedina ekipa koju sam gledao u zadnjih 5 godina da je nadigrala Rudara u Prijedoru...Sve je bilo regularno, Rudar je imao 100% sansu kada je Dzafic izasao sam na golmana 1 na 1 ali ta prokleta precka...Bio je to promasaj za evropu, a onda je uslijedio gol Raspudica, gol za titulu

Navijanje necu komentarisati, nereda je bilo jako puno prije utakmice...Zaista bezpotrebno!...
Ono sto ovaj descko iz prijedora naziva navlacenjem je vjeruj mi samo korektno sudjenje , a sad na sta su oni inace navikli u prijedoru ja ne znam
Samo vrtim film od prošle godine. Naime, onda su "ugroženi" pričali priču koja ja sada pričam(možda i ja postanem ugrožen) :mrgreen: . Trenutno, slična priča više ne važi. Onda je bio dovoljan jedan komentar navijača Veleža da se zaključi da je utakmica u Vrapčićima kupljena. Ne znam zašto ali sada to više ne važi :mrgreen:

Ti prvi govoriš da nam sudije šilje :lol: U zadnje dvije utakmice je zapravo obratno. Volite mantre, šta li je već u pitanju. Navikao mozak :mrgreen:

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 05 maj 2011, 00:49

banovan je napisao/la:Samo vrtim film od prošle godine. Naime, onda su "ugroženi" pričali priču koja ja sada pričam(možda i ja postanem ugrožen) :mrgreen: . Trenutno, slična priča više ne važi. Onda je bio dovoljan jedan komentar navijača Veleža da se zaključi da je utakmica u Vrapčićima kupljena. Ne znam zašto ali sada to više ne važi :mrgreen:

Ti prvi govoriš da nam sudije šilje :lol: U zadnje dvije utakmice je zapravo obratno. Volite mantre, šta li je već u pitanju. Navikao mozak :mrgreen:
da ti pravo kazem malo sam iznenadjen u zadnje vrijeme sa ovim sto vam se desava ;)

lun
Kontakt:

Post Postao/la lun » 05 maj 2011, 01:55

(NE)KULTURA
Ne bih puno komentarisao utakmicu Rudar Prijedor-Borac. Pobjeda Borca nije nezasluzena, mada bi remi, po meni, bio najpravedniji ishod jer je Rudar Prijedor imao 2 zrele sanse dok su Banjalucani imali vise od igre. Sudije, narocito pomocnika do centralnih tribina, ne bih komentarisao.
Ono sto zelim reci je sljedece. Dzaba Borcu titula ako ce uz sebe imati ljude kao sto su odredjeni pojedinci koji su sjedili u lozi za goste i novinare. Na moju veliku zalost, citavim tokom susreta iza mene su sjedile 4 osobe koje su pricale takve gluposti da je to nevjerovatno. Od omalovazavanja Prijedora kao manje sredine u odnosu na Banjaluku, ruznih rijeci o nasem fudbalskom klubu Rudar pa do vrijedjanja Prijedorcana i opstinskog nacelnika. Vrhunac njihovog diletantskog odnosa i ponasanja bio je trenutak kada su zvali covjeka koji prodaje kikiriki, sjemenke i sokove, da bi od njega trazili da im donese dvije produzene uz podrugljiv smijeh. Jedinih 5 minuta kada su sutjeli kao zaliveni bili su nakon dvije stopostotne prilike za Rudar Prijedor oko 70. minute. Zato, "gospodo" u odijelima i suskavim trenerkama i sa salovima Borca oko vrata, spustite se na zemlju ili se vratite tamo odakle ste "sisli" u lijepi grad na Vrbasu. Ako ste Vi ljudi iz uprave kluba ili ga podrzavate, cinite to bez podrugljivih osmijeha i omalovazavanja drugih. Ako je Prijedor za Vas mali grad, pomislite samo sta ste Vi za jedan Beograd ili Zagreb, da ne idemo dalje. Ako zelite dobro Vasem banjaluckom Borcu, sjetite se samo da ce Borac kao prvak BiH biti, siguran sam u to, ponos Republike Srpske, i Prijedora i Trebinja i Doboja i Bijeljine, a ne samo Banjaluke. I bice NAS Borac a ne samo Vas, igrace za sebe ali i za sve fudbalske klubove iz Republike Srpske. Zaista bi mi bilo drago kada bi neko iz uprave banjaluckog Borca procitao ovih par recenica i zapitao se o nekim postupcima ljudi koji su, ne znam cime, zasluzili da se nadju u svecanoj lozi Gradskog stadiona u Prijedoru, kao njegovi simpatizeri. I zapamtite dobro onu staru narodnu poslovicu "nicija nije do zore gorjela".
Sportski pozdrav
Lun

somxxx
Kontakt:

Post Postao/la somxxx » 05 maj 2011, 02:31

% се " ",% ? је " ?." оно % су $ $,поготово " $ " ? $ & " на " " ("¥" ").& ' ? " Европа $ - " на " ",?," " " - вас $ & $ '.
? " се са ?,просто је невероватно ? су $ ? ? $ " у & ?.? су " ? је ? ? пре " 1'0-& $ " & је ? а ? је $." су ? $ је $ $ ? ? по ? " & "." $ " за право $ се % на & ружан "," & ? су " ",".
? сте " & $ је ? & на $ у ? ? свега 1500 $,? $ $ $.То ' & ? сте ? " ? % ' право $ " $,поготово $ се ' у " $ је тај " $ у $ ? 2000 $.$ се ' у " $ је 2000 $ $ " &-$ а 4000 $ $ - & " " % ',' ".
http://ugtips.bloger. hr

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 05 maj 2011, 02:55

somxxx je napisao/la:% се " ",% ? је " ?." оно % су $ $,поготово " $ " ? $ & " на " " ("¥" ").& ' ? " Европа $ - " на " ",?," " " - вас $ & $ '.
? " се са ?,просто је невероватно ? су $ ? ? $ " у & ?.? су " ? је ? ? пре " 1'0-& $ " & је ? а ? је $." су ? $ је $ $ ? ? по ? " & "." $ " за право $ се % на & ружан "," & ? су " ",".
? сте " & $ је ? & на $ у ? ? свега 1500 $,? $ $ $.То ' & ? сте ? " ? % ' право $ " $,поготово $ се ' у " $ је тај " $ у $ ? 2000 $.$ се ' у " $ је 2000 $ $ " &-$ а 4000 $ $ - & " " % ',' ".
Ma da, samo se vi vadite na sudjenje, šta bi mi onda trebali, e ČIST GOL NAM PONIŠTEN PROTIV VAS U BL NA JESEN, SVIRAN NE POSTOJEĆI OFSAJD KAD NAM JE IGRAČ IŠAO SAM PREMA GOLU VAŠEM. Vidim niko ni od igrača, pa trenera i uprave se nije žalio na sudjenje, a i većina vas je priznala da je Borac bio za nešto bolji. A nemoj te vi o posjeti, za vas smo institucija, napunite stadion samo kad vam mi dolazimo, što dosta toga govori o vama, većih ložioničara na Borac u životu nisam vidio. Nas je bilo oko 2000 protiv fenjeraša Budućnosti koja je već ispala, plus tv prenos pa nas je opet bilo oko 2000. Ja ne smatram da je Banjaluka metropola, to je grad srednjoevropske veličine, isto tako ne smatram da je Prijedor čaršija, poslije Banjaluke je najveći uz Bijeljinu, a to što vi imate komplekse od nas i što se specijalno ložite na nas, što je to tako ne znam stvarno niti me zanima. Znam da poraz boli u utakmici sezone za vas, ali pretjerujete brate sa ovim izjavama. Zivo!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 05 maj 2011, 07:23

smiješna je ova **** politika kad uđe u nogomet,na jednoj strani Gavran koji se trudi da sve napravi za Želju i Osima a na drugoj strani osjećaji,al ja bi to juče napisao ovako< ošišani,prevareni i pogaženi kao ljudi.Bilo je ovo previše za jedan mali i ponositi klub i grad .Malo se piše o utakmici i igri,a mislim da je Staka ušao i prljavo odigrao za Borac,a u prošlom djelu je to isto uradio za Želju.Opet kažem politika je odradila posao i onaj transparent je sve rekao.

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 05 maj 2011, 08:08

" ? je napisao/la:
?. ' ' " $ не вара 8-)
pa on je Zika Pavlovic :) Malo mladja raja se ne sjeca svih detalja serijala Zikine dinastije, izmedju ostalog isekt, korektor - rektor...

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 05 maj 2011, 08:34

plavobijeli je napisao/la:smiješna je ova **** politika kad uđe u nogomet,na jednoj strani Gavran koji se trudi da sve napravi za Želju i Osima a na drugoj strani osjećaji,al ja bi to juče napisao ovako< ošišani,prevareni i pogaženi kao ljudi.Bilo je ovo previše za jedan mali i ponositi klub i grad .Malo se piše o utakmici i igri,a mislim da je Staka ušao i prljavo odigrao za Borac,a u prošlom djelu je to isto uradio za Želju.Opet kažem politika je odradila posao i onaj transparent je sve rekao.
Ma da Dodik je nama kupio utakmicu u Prijedoru, kao i sve ostale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 05 maj 2011, 09:36

banovan
ulećeš u rasprave a da ni ne znaš o čemu se radi.shvatam ja da je tvoja ćaršija kulturno osakaćena,ali ipak glupo je uletati u diskusije i pametovati a da nemas pojma zasto je to tako napisano ili rečeno.po običaju provaljuješ se gdje god da se pojaviš :lol: klasični primjer ćaršijskog šibicara.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 05 maj 2011, 09:42

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Lesinari su uspjeli okrenuti se prema Puharskoj i skandirati "Turci".

Jadno!
Ne kenjaj.Nije bilo skandiranja,pojedinacnog dobacivanja jeste,i to SAMO jer ste VI organizovano skandirali "Bice Zeljo novi sampion".A ti mene demantuj ako lazem. ;)

Sto se tice ovih prepucavanja izmedju Prijedora i BL,ja stvarno ne mrzim Prijedor kao grad,cak stavise,bas mi je onako fin gradic.Ne mrzim ni ljude iz Prijedora,znam ih poprilicno.Ali ono sto mrzim,je kada se vi poredite sa nama kao navijackom grupom,ili bilo kojom grupom u BiH.Mislim to je toliko apsurdno,i smijesno,ma ja ne znam...Ja ne kazem,ja bi uzasno volio da ste vi na nasem nivou,ili na nivou neke jace grupe u BiH,ali realno vi ste na nekim samim zacetcima,i jos puno treba rada,puno,puno,puno.Da ne pricam,da je neko,vjerovatno od vasih,clanova,na sajtu wikipedija napisao da grupa Alkohol Bojs,postoji od 1995.godine,i da je organizovano isla u Banjaluku,na finale Kupa RS,i da je to najmasovnije gostovanje te grupe,1200 ljudi. :mrgreen: A svi znamo da ste se oformili po ulasku u Premijer Ligu,prije dvije sezone.I ko onda koga laze?

Isto tako sto se brojnosti tice,vi sebi dajete za pravo da neku grupu prozivate,a eno,juce ako vas je bilo 150 da je navijalo,nek mi odsjeku glavu odmah.A na gostovanju u BL,vas dodje 250,i odmah se trci da se postavi na Youtube(i to latinicom,da se lakse nadje,i da ima vise pogleda klip 8-) ),i ne samo da se postavi,nego se onda govori,ma najjaci smo,kakvi Lesinari,Horde,Ultrasi...Mi smo najjaci. :mrgreen:

Mislim rijesite se tih djecijih boljki,stasajte malo kao grupa,izbacite Zvezdu i Partizan,prvo iz jezgra grupe,a onda ako da Bog iz citavog grada,Prijedora.Neka bude samo Rudar!Prije 10tak godina,i Lesinari su imali tu boljku,ali pogledajte sada grupu,a bogami polagano i BL.Rijetko cete vidjeti nekog u obiljezjima blizanaca u gradu.Bas rijetko.Svi zive za Borac,i to je poenta svake price.Sami ste rekli da je Prijedor nakon Banjaluke,najveci grad u RS.Pa eto,onda,potencijala imate,samo treba volje,i rada,i truda.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 21 gost.