BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Al ga puče đonom za crveni karton Titam.
Samo Saraj'vo.
- prisonbreak
- Kontakt:
Dobra tekma u SB, nije los Siroki, samo sekund vise koncentracije.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Gotal najavio dolazak, kae početni udarac će izvesti i preseliti u vip ložu.HordasOdMalena je napisao/la:
![]()

Dobra utakmica na Pecari. Siroki malo bolji, ali treba dati gol i rijesiti ove Skote na vrijeme.
Željezničar u nijednoj od ove četiri utakmice nije ličio na ekipu, Široki i Zrinjski jesu.PitarBordo je napisao/la:Mene stid podje8avati nekoga moj klub ispao od amatera u prvom pretkolu i uprava okrivila lošu sreću za to.
Zrinjski, Lištica i Željezničar su ličili na ekipe, moj klub koji obično pokaže najviše od sviju u Evropi je ove godine se propisno obrukao.

- PitarBordo
- Kontakt:
Dobro.BelminM23 je napisao/la:Željezničar u nijednoj od ove četiri utakmice nije ličio na ekipu, Široki i Zrinjski jesu.PitarBordo je napisao/la:Mene stid podje8avati nekoga moj klub ispao od amatera u prvom pretkolu i uprava okrivila lošu sreću za to.
Zrinjski, Lištica i Željezničar su ličili na ekipe, moj klub koji obično pokaže najviše od sviju u Evropi je ove godine se propisno obrukao.
Samo Saraj'vo.
Hvala majstore.Mokroguz je napisao/la:Link kome treba:
https://www.youtube.com/watch?v=GocZIMxRrsM

Nema do yt-a, sve ostalo je patnja.

Raspalu Zetu jedva dobili nakon 13 godina neigranja na svom stadionu, revanš nisam gledao, ali 2:2... dobro su prošli. Ove zadnje dvije, Aik se prepao, ćelavog, ali rutinski su to riješili.PitarBordo je napisao/la:
Dobro.
Mi smo bili neuporedivno bolji od Zarie, ali nesretnim okolnostima smo ispali, tri gola bezveze primljena, iz nikakve akcije.
Željezničar kandidat za 4-5 mjesto ove sezone u Premijer ligi. Sarajevo će voditi mrtvu trku sa Zrinjskim i Širokim.
- BatistutA19
- Kontakt:
dobar Siroki svaka im cast i valjda prodju ove skote nekko .mada ce bit tesko sacuvatovaj rezultat ,,,,,dosad Siroki ima najtezeg protivnika od sviju a najbolje igraju ..Sretno Siroki
BelminM23 je napisao/la:Raspalu Zetu jedva dobili nakon 13 godina neigranja na svom stadionu, revanš nisam gledao, ali 2:2... dobro su prošli. Ove zadnje dvije, Aik se prepao, ćelavog, ali rutinski su to riješili.PitarBordo je napisao/la:
Dobro.
Mi smo bili neuporedivno bolji od Zarie, ali nesretnim okolnostima smo ispali, tri gola bezveze primljena, iz nikakve akcije.
Željezničar kandidat za 4-5 mjesto ove sezone u Premijer ligi. Sarajevo će voditi mrtvu trku sa Zrinjskim i Širokim.

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma ja, klasično, mi bili bolji ispali od moldavske selcije zaljubljenika u hortikulturu, a oni slučajno prošli. Daj malo objektivnosti, eto mi sa Čalom i njegovom igrom šatro za titule a ovi šatro 4.-5. mjesto. Djeca nam se ba smiju.BelminM23 je napisao/la:Raspalu Zetu jedva dobili nakon 13 godina neigranja na svom stadionu, revanš nisam gledao, ali 2:2... dobro su prošli. Ove zadnje dvije, Aik se prepao, ćelavog, ali rutinski su to riješili.PitarBordo je napisao/la:
Dobro.
Samo Saraj'vo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne zna se ko ima pichkastijeg trenera mi ili kone. I normalno uvijek jim sreca kriva za slab rezultat
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja odavno nisam vidio da jedan naš tim igra ovako smišljeno i kvalitetno u Europi, i to nije plod slučajnosti nego kontinuiranog rada trenera Sablića koji je od katastrofalne ekipe napravio pravu mašinu.
I zato će Široki proći u treće pretkolo, a i tu će imati sasvim solidne šanse protiv Apollona, ništa manje nego protiv Aberdeena.
PS: Željo ispao od kvalitetnije ekipe sa kojom se moglo igrati, al' da bi se prošle ovakve ekipe ipak se mora malo i napadati, nikako ne igrati na rezultat 180 minuta dvomeča.
I zato će Široki proći u treće pretkolo, a i tu će imati sasvim solidne šanse protiv Apollona, ništa manje nego protiv Aberdeena.
PS: Željo ispao od kvalitetnije ekipe sa kojom se moglo igrati, al' da bi se prošle ovakve ekipe ipak se mora malo i napadati, nikako ne igrati na rezultat 180 minuta dvomeča.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Šta je smiješno? Upravu je.shzna je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Raspalu Zetu jedva dobili nakon 13 godina neigranja na svom stadionu, revanš nisam gledao, ali 2:2... dobro su prošli. Ove zadnje dvije, Aik se prepao, ćelavog, ali rutinski su to riješili.PitarBordo je napisao/la:
Dobro.
Biće mrtva trka, biće mrtvih igrača
Slavko je veći ziheraš od Janjoša, vi ste protiv Zarie bili puno bolj tim u 165 minuta od odigranih 210 u dva meča (računajući produžetke). Nije da se Zaria i AIK mogu porediti, al' sasvim sigurno je da Sarajevo igra ljepši fudbal od Želje, al' imate prelošu realizaciju i poprilično lošu odbranu, i zato Željo ima bolje rezultate od vas, iako je to sve manje više u pet deka.ElCartel11 je napisao/la:Ne zna se ko ima pichkastijeg trenera mi ili kone. I normalno uvijek jim sreca kriva za slab rezultat
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kako su loši ovi. Moraju dati gol da nas ovi amoralci ni u kom smislu ne predstavljaju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zrinjski i Zeljo i Sarajevo i ostali jednostavno nemaju kvalitet... pogotovo da nesto urade u Evropi
Blagojevic, Crnkic, Zeba, Nikolic, Bekic, Pezer, Jazvin, Filipovic, Markovic, Stanic, Semsudin Ahmetovic i tako dalje... ma hajte molim vas
Blagojevic, Crnkic, Zeba, Nikolic, Bekic, Pezer, Jazvin, Filipovic, Markovic, Stanic, Semsudin Ahmetovic i tako dalje... ma hajte molim vas
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la:Zrinjski i Zeljo i Sarajevo i ostali jednostavno nemaju kvalitet... pogotovo da nesto urade u Evropi

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- prisonbreak
- Kontakt:
Uh, uh srece.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Nemoj tako, pojedinci s nase teme pisu da nas je Zarija ubilaRaonffa je napisao/la:Slavko je veći ziheraš od Janjoša, vi ste protiv Zarie bili puno bolj tim u 165 minuta od odigranih 210 u dva meča (računajući produžetke). Nije da se Zaria i AIK mogu porediti, al' sasvim sigurno je da Sarajevo igra ljepši fudbal od Želje, al' imate prelošu realizaciju i poprilično lošu odbranu, i zato Željo ima bolje rezultate od vas, iako je to sve manje više u pet deka.ElCartel11 je napisao/la:Ne zna se ko ima pichkastijeg trenera mi ili kone. I normalno uvijek jim sreca kriva za slab rezultat

Ma AIK je vama bio dobra sansa. Znaju nasi timovi protiv Skandinavaca. Jos stilom su vam cak i odgovarali plus sto ste bilo rastereceniji od njih. Ova prodaja Lendrica vam bila glupa i nepotrebna. Hajd da je neko tezak protiv ala Braga recimo, ali ovako kad imas dobru sansu, dopuatis da ti ode najbolji igrac i jedini koji prema naprijed zna napra iti razliku. Ciato sumnjam da bi cijena pala nakon ovog dvomeca.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Balorda, Bing [Bot], Fudbalmozak2, mosarajvosa83, Proximic i 30 gostiju.