HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

bayer 04
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la bayer 04 » 28 okt 2009, 23:28

antipolitika2 je napisao/la:svi ste vi zalutali nije tema suzivot u bih niti navijanje za bih bh hrvata niti islamisticke zastave na bh stadionima,imate chat pa tamo se lijepo dopisujte,sve je to bajno i krasno ,pobijate jedni druge u nekim cinjenicama,al istina je da ce 90% hrvata gledat na bosnjake kao na srbe i hrvate koji su prodali svoju vjeru u vrijeme turskih osvajanja ,dovoljno je prezimena samo pogledat kojima su pridodata islamska imena,ok svi znamo povjest,istina je da ce 90 % bosnjaka gledati na hrvate kao ustase koji nisu iz hrvatske vec bosnjaci katolici,istina je da milorada boli kur... i za bosnjake i hrvate jer ne zivi malte ne s njima u federaciji vec ima republiku sumsku,i to je istina nase svima zajednice BiH!
za bih se ne moze navijat barem ne u nas jer njeni igraci slave pod tuđim zastvama pobjede tipa ljiljani i slicno,jer pretezito 99% navijaca na stadionu je muslimanskog zivlja i sl,a zasto je to tako zato sto je bio prokleti rat a hrvati htjedose u veliku hrvatsku a srbi u jos vecu veliku srbiju,kanite se tih nabuloza i politickih i nacionalnih pitanja ,boli mene neka stvar kako mene netko tamo dozivljava evo npr kao ovaj nick MOSTAR ISTOK,znam da mi je sutra u 8 na posao,zaradit za zivot,otic na utakmicu,osigurat financijsku stabilnost,a moje nacionalno pitanje sto se mene tice ne mora se ni rjesit,znam tko sam znam sto sam,znam odakle sam:klub Zrinjski Mostar 1905,Repka: Hrvatska,nacionalnost hrvat,Drzavljanstvo Hrvatsko i BiH,putovnica HR,osobna BiH,imam sve sto trebam!
Prijatelju...Pročitaj ovo što sam ti podebljao,pa onda i ostatak svoga teksta...Sam sebi kontriraš! ;)

Ima ljudi u BIH koji su navijali za Tursku protiv Hrvatske,a ima ljudi koji to nisu...Ima ljudi koji su izviždali Tursku himnu u Zenici,a ima i onih koji su je pristojno pozdravili aplauzom...
Ovi pocrnjeni navodi se odnose na iste ljude...Dakle,isti ti što su navijali za Tursku par mjeseci kasnije joj zvižde himnu...To su ti ljudi koji idu iz krajnosti u krajnost!
Izgleda da mi moramo prihvatiti da su današnji navijači,većinom,budale i neškolovani hajvani,pa nam ne smiju stadioni biti mjerilo odnosa ljudi... :)

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 28 okt 2009, 23:29

tanzla glupo je pricati ciji je,tko zna kako ce vas rudar docekati kod kuce ,jos vi niste sigurni polufinalisti :D
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 okt 2009, 23:30

antipolitika2 je napisao/la:tanzla glupo je pricati ciji je,tko zna kako ce vas rudar docekati kod kuce ,jos vi niste sigurni polufinalisti :D
Jedino ako Messija dovedu na posudbu proci ce nas! :D Vi nam dolazite u polufinalu i tu vam je kraj! 8-)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 28 okt 2009, 23:33

tanzla je napisao/la:
antipolitika2 je napisao/la:tanzla glupo je pricati ciji je,tko zna kako ce vas rudar docekati kod kuce ,jos vi niste sigurni polufinalisti :D
Jedino ako Messija dovedu na posudbu proci ce nas! :D Vi nam dolazite u polufinalu i tu vam je kraj! 8-)
Ma navikli smo mi Zelju redovno uzbacivat iz utrke za trofeje ima nekih 5 godina! 8-)

Prosinečki
Kontakt:

Post Postao/la Prosinečki » 28 okt 2009, 23:33

antipolitika2 je napisao/la:aj prosinecki ti meni objasni sta to znaci takvi poput mene,pa druze ja sam ostao u bih ,radim u bih ,borim se da prezivim u bih,iskorijenit sa nasih ognjista?!kojih bolan ognjista,o cemu ti?vidim tko je zg a tko u mostaru,sta ima veze sto je komsic predsjednik hrvata,trebao bi plakati,jesi ti uopce upucen kako je doslo do toga ,zbog razjedinjenih politickih stranaka u bih sa hrvatskim predznakom,sta njih brigam,njihova djeca studiraju u zagrebu ,sta njih bolan briga za obicnu raju,sto se mene tice mogu mi svi hrv politicari pusit kitu,lako je iz zagreba pametovat o jedinstvenoj bih sa 3 tv,3 kantona,1 predsjednikom i punom blagajnom,nego ti lijepo na trg bana jelacica i setaj se a ja cu po svome mostaru i ne pametuj na temu HSK Zrinjski Mostar!
Aha, lijepo! Jadno je da se čupaš na to što nam ti iz Zagreba pametuješ! Ja ne pametujem ništa, ali ne dajem ti za pravo da sebe stavljaš ispred mene samo na osnovu mjesta trenutnog prebivališta! Pod prvo nemaš pojma tko sam, koji posao obavljam u Zagrebu i da li je moj posao vezan za nas BiH Hrvate! Na kraju krajeva sve da sam na baušteli u Zagrebu nemaš pravo mene kinjit na osnovu toga! Ja sam Bosanski Hrvat gdje god živio! Takvim razmišljanjem poput tvog sami sebi jamu kopamo! Kažeš hrvatske stranje razjedinjene! Pa kako bolan ne bile kad si ti mene sad razjedinio od bosanskog hrvatskog korpusa radi mjesta prebivališta! Teška tema, kasni sati, samo ta tvoja logika mi ne da mira! Kao pusti kraju, bit će kako bude! Tiha voda nosi breg, a nas je svake godine u Bosni sve manje! Dosta od mene o ovoj temi, od sad će moji postovi biti vezani za Zrinjsk! Pozzz

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 28 okt 2009, 23:35

E vala ako onakvu ekipu nemozemo proci poslije 3:0 kuci onda nam je mjesto u Kantonalnoj sa vrbanjusom i Vratnikom. :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 28 okt 2009, 23:37

moze prosinecki,pametno bi ti to bilo,odi se vrati u svoju bosnu i jajce i zasnuj obitelj da nas sto vise na nasim ognjistima bude,buraz 300 000 i vise od toga nemoze tek tako iselit iz BiH,kao NEKI!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 okt 2009, 23:38

antipolitika2 je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
Ma navikli smo mi Zelju redovno uzbacivat iz utrke za trofeje ima nekih 5 godina! 8-)
Prerano ste se navikli 8-) , malo pretjerujes. Kako god, ove godine ste bez trofeja! :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ditalix
Kontakt:

Post Postao/la ditalix » 28 okt 2009, 23:39

uuuuuuuuuuu
pa ovaj Zrinjski juriša na duplu krunu, ako ste igrali kao i protiv Sarajeva a pobjedili ..........sramota za Slogu, kakva ih ekipa pobjedi
toliko

Red Bull

Post Postao/la Red Bull » 28 okt 2009, 23:41

Samo se vrtite ukrug...nego kao što pročitah gore treba egzistenciju osigurati, to je bitno. Kada bi standard u BiH bio veći, npr. prosječna plata oko 1000 KM vjerujte da bi bilo manje netrepeljivosti, čovjek se prestane zamarati glupostima tipa Ko? šta? gdje? kako? zašto? Materijalno se obezbijediš i zaboli te neka stvar za "naši", "njihovi", "mi", "oni" itd. sve je to bzze. Shvatit ćete. Neko prije, neko kasnije. Ja sam hvala Bogu uspio i želim svima isto...pozz
Bez dlake na jeziku

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 28 okt 2009, 23:44

Red Bull je napisao/la:Samo se vrtite ukrug...nego kao što pročitah gore treba egzistenciju osigurati, to je bitno. Kada bi standard u BiH bio veći, npr. prosječna plata oko 1000 KM vjerujte da bi bilo manje netrepeljivosti, čovjek se prestane zamarati glupostima tipa Ko? šta? gdje? kako? zašto? Materijalno se obezbijediš i zaboli te neka stvar za "naši", "njihovi", "mi", "oni" itd. sve je to bzze. Shvatit ćete. Neko prije, neko kasnije. Ja sam hvala Bogu uspio i želim svima isto...pozz
manje bi i provokatora bilo tipa ovog iznad tebe i sl,potpis za post!
manijaci sta se raspravljamo zrinjski ce bit 2,zeljo 3 ,finale kupa zrinja-zeljo i svi sretni,moze tako? :D

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 30 okt 2009, 13:39

:) Napokon istekao ban :)

17. TV Emisija ZRINJSKI INFO

1.dio

[youtube][/youtube]

2.dio

[youtube][/youtube]

3.dio

[youtube][/youtube]

IDEMO PO NOVE POBJEDE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 30 okt 2009, 13:52

18. TV Emisija ZRINJSKI.INFO

1.dio

[youtube][/youtube]

2.dio

[youtube][/youtube]

3.dio

[youtube][/youtube]

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 30 okt 2009, 15:43

1/8 finala kupa BiH, Srijeda, 15 h : HŠKZ - Sarajevo 0:0 (1:1)

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Nakon što smo slatko izbacili komšije,izbacili smo i uz malo sreće Sarajevo i plasirali se dalje.

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 30 okt 2009, 16:26

Nakon kupa ponovo utakmica sa sarajlijama,ali sad su nam uzeli 2 boda :evil:

HŠK Zrinjski - Sarajevo 1:1

slika
slika
slika
slika
slika
slika

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 30 okt 2009, 17:31

slika
Hahahhahahaahaha, da nije smijesno bilo bi zalosno. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 30 okt 2009, 18:05

KUP

Sloga - HŠK Zrinjski 0 - 2

slika

slika

slika

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 30 okt 2009, 18:22

Har3 je napisao/la: Hahahhahahaahaha, da nije smijesno bilo bi zalosno. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:) Drago mi je da sam te oraspoložio ;)

Pozz

ZRINJSKI

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 30 okt 2009, 18:42

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
Har3 je napisao/la: Hahahhahahaahaha, da nije smijesno bilo bi zalosno. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:) Drago mi je da sam te oraspoložio ;)

Pozz
Ako nisi skonto, covjek govori o Portugalksoj zastavi na slici. Ja kao Hrvat vam govorim da ste jadni.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 30 okt 2009, 18:43

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Nakon kupa ponovo utakmica sa sarajlijama,ali sad su nam uzeli 2 boda :evil:
Vi ste njima ''uzeli'' 2 boda 8-)

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.