Prijatelju...Pročitaj ovo što sam ti podebljao,pa onda i ostatak svoga teksta...Sam sebi kontriraš!antipolitika2 je napisao/la:svi ste vi zalutali nije tema suzivot u bih niti navijanje za bih bh hrvata niti islamisticke zastave na bh stadionima,imate chat pa tamo se lijepo dopisujte,sve je to bajno i krasno ,pobijate jedni druge u nekim cinjenicama,al istina je da ce 90% hrvata gledat na bosnjake kao na srbe i hrvate koji su prodali svoju vjeru u vrijeme turskih osvajanja ,dovoljno je prezimena samo pogledat kojima su pridodata islamska imena,ok svi znamo povjest,istina je da ce 90 % bosnjaka gledati na hrvate kao ustase koji nisu iz hrvatske vec bosnjaci katolici,istina je da milorada boli kur... i za bosnjake i hrvate jer ne zivi malte ne s njima u federaciji vec ima republiku sumsku,i to je istina nase svima zajednice BiH!
za bih se ne moze navijat barem ne u nas jer njeni igraci slave pod tuđim zastvama pobjede tipa ljiljani i slicno,jer pretezito 99% navijaca na stadionu je muslimanskog zivlja i sl,a zasto je to tako zato sto je bio prokleti rat a hrvati htjedose u veliku hrvatsku a srbi u jos vecu veliku srbiju,kanite se tih nabuloza i politickih i nacionalnih pitanja ,boli mene neka stvar kako mene netko tamo dozivljava evo npr kao ovaj nick MOSTAR ISTOK,znam da mi je sutra u 8 na posao,zaradit za zivot,otic na utakmicu,osigurat financijsku stabilnost,a moje nacionalno pitanje sto se mene tice ne mora se ni rjesit,znam tko sam znam sto sam,znam odakle sam:klub Zrinjski Mostar 1905,Repka: Hrvatska,nacionalnost hrvat,Drzavljanstvo Hrvatsko i BiH,putovnica HR,osobna BiH,imam sve sto trebam!

Ima ljudi u BIH koji su navijali za Tursku protiv Hrvatske,a ima ljudi koji to nisu...Ima ljudi koji su izviždali Tursku himnu u Zenici,a ima i onih koji su je pristojno pozdravili aplauzom...
Ovi pocrnjeni navodi se odnose na iste ljude...Dakle,isti ti što su navijali za Tursku par mjeseci kasnije joj zvižde himnu...To su ti ljudi koji idu iz krajnosti u krajnost!
Izgleda da mi moramo prihvatiti da su današnji navijači,većinom,budale i neškolovani hajvani,pa nam ne smiju stadioni biti mjerilo odnosa ljudi...