HŠK Zrinjski
-
Re: HŠK Zrinjski
Ja neću ništa previše pametovati ali mi također nisu jasne promjene i rotacije u ekipi ....Da taj Bradarić ,Balić ili Maglica ne mogu dobiti po poluvrijeme bar isto mora Ćuže , Bilbija i Ćorluka svaku igrati po 90 minuta ...počeo mi je taj Bilbija malo ići na živce trebao bi biti malo ponizniji ....Ako itko jucer nije zasluzio da ga se izvadi to je bio Kis covjek je dijelio lopte kao rukom .....Mali Ramic bi trebao snositi neki vid sankcija za ono jucer jer smo manje vise zbog igraca manje izgubili utakmicu ....
Zvone ako je ovo istina je jako bezobrazan i nije fer ...ako je istina sto se pise ...
Zvone ako je ovo istina je jako bezobrazan i nije fer ...ako je istina sto se pise ...
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Ni meni nije bilo jasno zašto nije barem uveo Zvonu s klupe protiv Legije, ali radi jedne utakmice tražiti raskid ugovora... Smiješno i bezobrazno, ako je istina.
Što se tiče izvođenja Kiša, ne stoji kritika ni malo. Morao je izvesti ili njega ili Bilbiju. Pa neće pri rezultatu 2-1, s igračem manje, kada mora uvesti Sabljića, igrati s 3 napadača i jednim veznim- Ivančićem koji isto nije baš defanzivan. Na šta bi to sličilo. Jedino ako mislite da bi bolje bilo da je izveo Bilbiju, ali ni to ne stoji jer je Kiš u obrambenom dijelu beskoristan, Bilbija barem koliko toliko pritišće i sudjeluje u obrani prekida. Kad smo mi u podređenom položaju nikakve koristi od Kiša nema.
Slažem se da bi Rendulić trebao više rotirati, ja ne znam kako Ćorluka, Bilbija, Slobo, Ćuže više stoje na nogama, ali valjda trener zna od koga može koliko dobiti. Bradarić i kada je ušao protiv Legije je izgledao jako nespreman. Jukiću se daje prilika u ligi, pa evo koliko je koristi. Balića neću ni spominjati.
Nadam se da će barem protiv Čelika trener sve živo izrotirati, dat priliku ovima što ih nema na mapi, pa da znamo na čemu smo s njima. Lukanić, Maglica, N. Marić, Niron, Batarelo, Stanić, Balić itd. Pa i ako ispadnemo, j*bo kup.
Što se tiče izvođenja Kiša, ne stoji kritika ni malo. Morao je izvesti ili njega ili Bilbiju. Pa neće pri rezultatu 2-1, s igračem manje, kada mora uvesti Sabljića, igrati s 3 napadača i jednim veznim- Ivančićem koji isto nije baš defanzivan. Na šta bi to sličilo. Jedino ako mislite da bi bolje bilo da je izveo Bilbiju, ali ni to ne stoji jer je Kiš u obrambenom dijelu beskoristan, Bilbija barem koliko toliko pritišće i sudjeluje u obrani prekida. Kad smo mi u podređenom položaju nikakve koristi od Kiša nema.
Slažem se da bi Rendulić trebao više rotirati, ja ne znam kako Ćorluka, Bilbija, Slobo, Ćuže više stoje na nogama, ali valjda trener zna od koga može koliko dobiti. Bradarić i kada je ušao protiv Legije je izgledao jako nespreman. Jukiću se daje prilika u ligi, pa evo koliko je koristi. Balića neću ni spominjati.
Nadam se da će barem protiv Čelika trener sve živo izrotirati, dat priliku ovima što ih nema na mapi, pa da znamo na čemu smo s njima. Lukanić, Maglica, N. Marić, Niron, Batarelo, Stanić, Balić itd. Pa i ako ispadnemo, j*bo kup.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
- tutankamon1905
- Kontakt:
Za Zvonu ako je istina, hvala za Alkmaar i sretan put
Drag mi je bruka jedna, al ima i neka granica.
Lekcija po ko zna koji put da nikom ne treba ozivljavati karijeru. Mislio sam nakon Anicica da smo napokon izasli iz te price, ali ne...imamo bar cetvoricu koje cemo cekat, a kad se oporave i budu u stanju sutnut loptu, a da se pritom ne ozljede, ocekivat ce svaku utakmicu 90 minuta.
Al isto tako Krunu ponekad ne shvacam..sto neko napisa, ne znam kako vise neki igraci na nogama stoje...a kad krenu ozljede onda ce bit kasno mislit o tome

Drag mi je bruka jedna, al ima i neka granica.
Lekcija po ko zna koji put da nikom ne treba ozivljavati karijeru. Mislio sam nakon Anicica da smo napokon izasli iz te price, ali ne...imamo bar cetvoricu koje cemo cekat, a kad se oporave i budu u stanju sutnut loptu, a da se pritom ne ozljede, ocekivat ce svaku utakmicu 90 minuta.
Al isto tako Krunu ponekad ne shvacam..sto neko napisa, ne znam kako vise neki igraci na nogama stoje...a kad krenu ozljede onda ce bit kasno mislit o tome
Ovo jučer oke sve, logično da neće Bilbiju, pa je morao Kiša. E sad Jukić ili Ćuže.. Svježiji je Jukić bio, mada je fulao zicere, a ovaj asist imao, a Franko je svejedno morao ući. Iskreno ja bih ostavio Jukića jer mi je prodorniji i igrač za tranzicije, a napravio zamjenu Ćuže-Franko.Truba1905burazeru je napisao/la: ↑30 okt 2023, 11:59Hajmo reći da se slazem sa svim sto si napisao . Ali evo jedno pitanje kojeg igrača bi ti izveo da si na mjestu trenera ? Treba ti U21 igrač i treba ti klasični vezni da ne kazem DMC igrač ? Bil vadio Bilbiju ?samith je napisao/la: ↑30 okt 2023, 11:43Opet smo upali u malu rezultatsku krizu, ali dobro. Ne sviđa mi se što uvijek jedne te iste stavlja u prvih 11 u ligi, a kad dođe Europa izmišlja sa Zlomislićem, Hrvanovićem, Kiš klupa.. Zar Prskalo ne može ući zadnjih 30 minuta protiv Sloge, Posušja, Igmana ili Tuzle. Zar Ćuže mora igrat svaku utakmicu? Zašto ne probati tandem Senić-Radić. Gdje je Lukanić? Kišu jučer dimilo iz glave koliko je ljut bio kad ga je izveo. Ne bi me čudilo da prvi napusti ekipu sad na zimu zbog svega što mu Rendulić radi.
U ritmu pjesme ljubavne..
-
- Kontakt:
Pa evo i da nije istina vjerovatno je blizu istine.Vidjeli smo da nije bio jučer u protokolu.
Jedino ako ga se klub želi riješit(velika plaća,problem u svlačionici..)pa se nama prezentirala ovakva priča ali sumnjam.
Jedino ako ga se klub želi riješit(velika plaća,problem u svlačionici..)pa se nama prezentirala ovakva priča ali sumnjam.
-
Ne treba odmah ma ove novinarske natpise se hvatati , ako ima nešto između kluba i Zvone možda nije Zvone kriv ....možda ga se iz kluba jednostavno žele riješiti ili nisu ispoštovali neke stvari ...Ja sam bio par puta prisutan u deuštvu nwkih igrača i ljudi iz uprave i slušao što se sve traži da ostanu u klubu konkretno naši kapiteni i dokapiteni ....Ali mi nije jasan Zvone da ne dolazi radi sebe na trening tu ga ne razumijem valjda želi ostati u kakvoj takvoj formi....
Po meni bi u kupu trebalo svih 11 igrača zamijeniti pa nek igraju ako treba i žrtvovati kup jer previse je na 3 fronta....
Ali sam siguran poprilično da će Ćorluka i Bilbija i protiv Čelika biti u prvoj postavi.
Ismailgeci redovno igra za Balkani i igrao je u prvoj postavi bio protiv Dinama kad su pobjedili ...valjda će vratiti samopouzdanje
Po meni bi u kupu trebalo svih 11 igrača zamijeniti pa nek igraju ako treba i žrtvovati kup jer previse je na 3 fronta....
Ali sam siguran poprilično da će Ćorluka i Bilbija i protiv Čelika biti u prvoj postavi.
Ismailgeci redovno igra za Balkani i igrao je u prvoj postavi bio protiv Dinama kad su pobjedili ...valjda će vratiti samopouzdanje
Ja nista ne vjerujem novinarčićima i piskaralima,svi znamo i da se već ove sezone nekoliko puta pokazalo kao čiste izmišljotine i laži.Ako ima problem na Šulenti i Lasiću je da to odmah riješe ,nitko nije iznad kluba.Zvone mi je drag ,domaći je dečko i AZ mu nikad necu zaboraviti ali svi znamo da nije spreman za vise od poluvremena i da je u ovih par mjeseci imao dvije povrede .Ni ja nekad Krunu ne razumijem ali mi ne znamo stanje iznutra ,povrede ,formu ,taktiku.Ja sam mislio da je poludio kad je Zlomu stavio protiv Legije ali bio je u pravu .Ramića treba i klub kazniti za ovo jučer ,da se ne ponovi a Kiš nazalost koliko god je naprijed vrijedan i dobar u defanzivi šteka.I istina je sto je Kruno rekao na poluvremenu je realan rezultat trebao biti 3-1 za nas ali yebiga ….
Volim Mostar pa makar i vaki
Da je itko drugi osim Zvone bio bih i ja skeptican..ali ovako teskoMarko1905 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 23:38Ja nista ne vjerujem novinarčićima i piskaralima,svi znamo i da se već ove sezone nekoliko puta pokazalo kao čiste izmišljotine i laži.Ako ima problem na Šulenti i Lasiću je da to odmah riješe ,nitko nije iznad kluba.Zvone mi je drag ,domaći je dečko i AZ mu nikad necu zaboraviti ali svi znamo da nije spreman za vise od poluvremena i da je u ovih par mjeseci imao dvije povrede .Ni ja nekad Krunu ne razumijem ali mi ne znamo stanje iznutra ,povrede ,formu ,taktiku.Ja sam mislio da je poludio kad je Zlomu stavio protiv Legije ali bio je u pravu .Ramića treba i klub kazniti za ovo jučer ,da se ne ponovi a Kiš nazalost koliko god je naprijed vrijedan i dobar u defanzivi šteka.I istina je sto je Kruno rekao na poluvremenu je realan rezultat trebao biti 3-1 za nas ali yebiga ….
Ma sretan put svakome ko sebe ne vidi u Zrinjskom,igrao 10 ili 90 minuta po utakmici ili nikako moraš se podrediti klubu a postoji vrijeme,mjesto i ljudi sa kojima se trebaju riješiti eventualni problemi.Ne kažem da je Zvone u krivu jer u stvari ja i ne znam postoji li problem i ako postoji o čemu se radi,možda je on u pravu.stanaaa je napisao/la: ↑01 nov 2023, 16:54Da je itko drugi osim Zvone bio bih i ja skeptican..ali ovako teskoMarko1905 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 23:38Ja nista ne vjerujem novinarčićima i piskaralima,svi znamo i da se već ove sezone nekoliko puta pokazalo kao čiste izmišljotine i laži.Ako ima problem na Šulenti i Lasiću je da to odmah riješe ,nitko nije iznad kluba.Zvone mi je drag ,domaći je dečko i AZ mu nikad necu zaboraviti ali svi znamo da nije spreman za vise od poluvremena i da je u ovih par mjeseci imao dvije povrede .Ni ja nekad Krunu ne razumijem ali mi ne znamo stanje iznutra ,povrede ,formu ,taktiku.Ja sam mislio da je poludio kad je Zlomu stavio protiv Legije ali bio je u pravu .Ramića treba i klub kazniti za ovo jučer ,da se ne ponovi a Kiš nazalost koliko god je naprijed vrijedan i dobar u defanzivi šteka.I istina je sto je Kruno rekao na poluvremenu je realan rezultat trebao biti 3-1 za nas ali yebiga ….
Sutra treba ovo riješiti u ZE i ako oni koji budu igrali uđu sa 100 % neće biti problema
Volim Mostar pa makar i vaki
- Antipolitika3
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:

Prvi put napustio Zrinjski radi bolje ponude od NK Siroki Brijeg i Mije Jelica,drugi put napustio HSK Zrinjski radi propustene utakmice protiv Legije iako je imao par dana prije virozu.
ZVONIMIR KOZULJ jedan je od onih igraca koji nisu dostojni dresa Zrinjskog jer pljuniti na grb dva puta nebi ni zakleti neprijatelj,bilo bi mu dovoljno prvi put.
Upravo kad je postao u gradu opet netko i nesto nakon Alkmaara i kad je poceo dobivati sve vecu minutazu i polako vracati formu gdje bi nakon zimskih priprema vjerovatno postao alfa i omega sredine terena on kao uvrijedjena mlada pljune na klub koji ga je vratio u zivot i omogucio mu da igra europu,srami se .
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kao sto rekoh, hvala za AZ i sretno..siroko ti polje bilo. Pamet u glavu jer s ovakvim razmisljanjem i potezima tvoja karijera je gotova.
Stop spasavanju karijera gotovim igracima !!
Stop spasavanju karijera gotovim igracima !!
I to napustio prvi put radi 100km vise ponudeAntipolitika3 je napisao/la: ↑04 nov 2023, 12:45
Prvi put napustio Zrinjski radi bolje ponude od NK Siroki Brijeg i Mije Jelica,drugi put napustio HSK Zrinjski radi propustene utakmice protiv Legije iako je imao par dana prije virozu.
ZVONIMIR KOZULJ jedan je od onih igraca koji nisu dostojni dresa Zrinjskog jer pljuniti na grb dva puta nebi ni zakleti neprijatelj,bilo bi mu dovoljno prvi put.
Upravo kad je postao u gradu opet netko i nesto nakon Alkmaara i kad je poceo dobivati sve vecu minutazu i polako vracati formu gdje bi nakon zimskih priprema vjerovatno postao alfa i omega sredine terena on kao uvrijedjena mlada pljune na klub koji ga je vratio u zivot i omogucio mu da igra europu,srami se .
Sta se događa sa terenom, ovo nije ni h od hibrida. Od ovih u Bih novih ubjedljivo nam je najgori teren. Bolji je bio stari teren nazalost
-
-
Svaki puta kada smo posjetili radove na stadionu sretali smo njega kako pazi da bude sve u redu. Nije se libio ni da pomogne svojim radnicima kada je to trebalo, i to treba istaći ma koliko drugi šutjeli o tome...

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Igra li još on kod nas ili grije tribine

Sa budalama ne valja raspravljati, prvo te spuste na svoj nivo, a zatim te dokrajče iskustvom.
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...
Ostaviti nekog bez teksta i bez odgovora neprocjenjivo...
- morsecode
- Kontakt:
Izvinite sto upadam...radim edit za FM pa mi treba par informacija. Ko je sportski direktor i ko su clanovi upravnog odbora ? Vidim da vam je internet stranica jos uvijek pod izradom a na tm nema bas puno informacija a vala ni google mi nije prijatelj
"To je jednostavno SARAJEVO"
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Paromlinac i 19 gostiju.