BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Beduin
- Kontakt:
Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Tacno kad vidim Cimirota (ako bude) u prvoj postavi, a Tahirovica na tribinama, dodje ni odmah da pozelim da ispadnu ne bi li po ko zna koji put se pokazalo kakva nam je sredina sa Gojkom. Fujj.
Razumijem da i u Ajaxu je sad klupa, razumijem i to da poslije ovog baraza sigurno ide smjena generacije u reprezentaciji, ali ovakvog momka na tribinu slati pored nekih dokazanih jazavaca je bas fujj.
Razumijem da i u Ajaxu je sad klupa, razumijem i to da poslije ovog baraza sigurno ide smjena generacije u reprezentaciji, ali ovakvog momka na tribinu slati pored nekih dokazanih jazavaca je bas fujj.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kako misllis dozvoljavamo?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 12:58Zato im mi po Tuzli dozvoljavamo zastave RSa i Herceg Bosne![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa prije godinu - dvije, zastave RS-a i Srbije na Brčanskoj kružile tokom svatova. Šahovnice i zastave HB se redovno vijore svako ljeto kad god je svadba kakva dijasporaša.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Jel realno da je Tahirovica poslao na tribine haha kakve ublehe vode ovaj savez i repku ovo nije realno,kao da smo Bayern pa imamo bolje momke od onih koji igraju u Ajaksu
Krunic i Cimirot moze odma 3 0 potpisat sa dva dizelasa iskreno se nadam Huseinbasicu
-
- Kontakt:
Ti nas napadao nesto? Ja repku nemogu mrzit nikad,medjutim ovo sve sto rade ne odnosi se na Tahirovica je dno dna,milimetar nikad necemo naprijed.Beduin je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:01Tacno kad vidim Cimirota (ako bude) u prvoj postavi, a Tahirovica na tribinama, dodje ni odmah da pozelim da ispadnu ne bi li po ko zna koji put se pokazalo kakva nam je sredina sa Gojkom. Fujj.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Podrška našem trenerskom magu Savi Miloševiću!
Tahirović je s razlogom na tribinama.
Tahirović je s razlogom na tribinama.
Veoma izdvojeni incidenti, mada tu ako ima ikakvog krsenja zakona je trebao reagovat MUP TK, vjerovatno ih ne mogu kaznit pa je zato i "pusteno".baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:04Pa prije godinu - dvije, zastave RS-a i Srbije na Brčanskoj kružile tokom svatova. Šahovnice i zastave HB se redovno vijore svako ljeto kad god je svadba kakva dijasporaša.
Ne znam kako gradjanin Tuzle je to mogao sprijecit, da se izvadi pistolj i puca na svatove?
Hajde da ne duzimo...
VOLIM TE BOSNO

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Da, ali to je za ramazanski post. A Hamulić posti i golgeterski post, pored ramazanskog, a to stvarno nije lako izdržati
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- ArtemisFowl
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:14Da, ali to je za ramazanski post. A Hamulić posti i golgeterski post, pored ramazanskog, a to stvarno nije lako izdržati

-
- Kontakt:
Ovdje se ljudi bunili sto treniramo u Sarajevu zbog putovanja u Zenicu na dan utakmice, a Ukrajinci iz Zenice dosli u Sarajevo da proštaju, pa će opet nazad u Zenicu 

-
- Kontakt:
Sve se to zna ko ce proci,to je vec odluceno. I ovo je samo jedan od pokazatelja.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:27Ovdje se ljudi bunili sto treniramo u Sarajevu zbog putovanja u Zenicu na dan utakmice, a Ukrajinci iz Zenice dosli u Sarajevo da proštaju, pa će opet nazad u Zenicu![]()
Ja to tri puta citao, sve kontam da sam pogresno procitao19vendetta87 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:27Ovdje se ljudi bunili sto treniramo u Sarajevu zbog putovanja u Zenicu na dan utakmice, a Ukrajinci iz Zenice dosli u Sarajevo da proštaju, pa će opet nazad u Zenicu![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ni meni nije bilo jasno na prvu. Bas bih volio vidjeti kletve i psovke da su nasi ovo igraci ovo uradiliDamirT je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:30Ja to tri puta citao, sve kontam da sam pogresno procitao19vendetta87 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:27Ovdje se ljudi bunili sto treniramo u Sarajevu zbog putovanja u Zenicu na dan utakmice, a Ukrajinci iz Zenice dosli u Sarajevo da proštaju, pa će opet nazad u Zenicu![]()
![]()

Ne svidja mi se Cimirot, nadam se da nece igrat...
U karijeri nije dodao loptu dalje od dva metra.
U karijeri nije dodao loptu dalje od dva metra.
Horde ih ugostile.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:27Ovdje se ljudi bunili sto treniramo u Sarajevu zbog putovanja u Zenicu na dan utakmice, a Ukrajinci iz Zenice dosli u Sarajevo da proštaju, pa će opet nazad u Zenicu![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Je li realno da je Tahirovic toliko 'dobar' da se nadje na tribinama, pored svih drugih koji su 50% vec rekreativci? Ne mogu da vjerujem sta likovi rade reprezentaciji.
Jesu samo ti Ukrajinci za sada to prenijeli? Sve se nadam da nije provjereno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Tahirovic na tribinama,vjerovatno razlog tome je sto ne igra u Ajaxu(klupa).
Bolje da je bio na klupi,pa tamo u 70.oj da osvjezi vezni red.
Mozda selektor racuna da moze bez ove trojice dobiti tekmu pa ce njih koristit u iducoj tekmi isto da mi imamo roster kao Francuska.
Cimirot ako dobije sansu,to moze biti da dobro placaju (igrac/manager)za mjesto u ekipi.
Bolje da je bio na klupi,pa tamo u 70.oj da osvjezi vezni red.
Mozda selektor racuna da moze bez ove trojice dobiti tekmu pa ce njih koristit u iducoj tekmi isto da mi imamo roster kao Francuska.
Cimirot ako dobije sansu,to moze biti da dobro placaju (igrac/manager)za mjesto u ekipi.
Da je trebo Benjo - trebo je. Da nam se uzdat u Gojka - uzdat se.
Ajmo Cimi majstore začepi nam usta svima.
Idemo na euro jeboteee

Ajmo Cimi majstore začepi nam usta svima.
Idemo na euro jeboteee
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, meecko i 8 gostiju.