to je problem svih manjih klubova..taj prevelik zalogaj za plesanje jedne sezone u miki maus ligi..sad ce vam trebat 5 da se dozovete i povratite..zar nije bolje bit stabilan prvoligas nego odigrat tu jednu sezonu i onda dno...ovo nije samo za vas nego generalno...mislim i da viteza ceka ista prica..i oni su na nogama,euforija,stadion,opstenarodno veselje,pojacanja....bageri su odavno trebali da bruje i prave stadion al nista konkretno za sad....ako izgube korak u prvih 5,6 kola a hoce jer ce 10 tekmi igrat na strani postaju poput vas topovsko mesoBenjo_AFC86 je napisao/la:Prošle godine u ovo vrijeme smo se radovali ulasku u Premijer ligu i cijeli Srebrenik je bio na nogama.
- Danas je prema riječima Suada Jašarevića , sa sjednice općinskog vijeća, upitno da li će Gradina započeti narednu sezonu u Prvoj ligi FBiH.
- https://www.facebook.com/ofkgradina.fan ... ts&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
joj nemogu ove gluposti..staragarda je napisao/la:to je problem svih manjih klubova..taj prevelik zalogaj za plesanje jedne sezone u miki maus ligi..sad ce vam trebat 5 da se dozovete i povratite..zar nije bolje bit stabilan prvoligas nego odigrat tu jednu sezonu i onda dno...ovo nije samo za vas nego generalno...mislim i da viteza ceka ista prica..i oni su na nogama,euforija,stadion,opstenarodno veselje,pojacanja....bageri su odavno trebali da bruje i prave stadion al nista konkretno za sad....ako izgube korak u prvih 5,6 kola a hoce jer ce 10 tekmi igrat na strani postaju poput vas topovsko mesoBenjo_AFC86 je napisao/la:Prošle godine u ovo vrijeme smo se radovali ulasku u Premijer ligu i cijeli Srebrenik je bio na nogama.
- Danas je prema riječima Suada Jašarevića , sa sjednice općinskog vijeća, upitno da li će Gradina započeti narednu sezonu u Prvoj ligi FBiH.
- https://www.facebook.com/ofkgradina.fan ... ts&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
oni što malo duže prate Gradinu znaju da je uvijek ista priča..nema se,upitno ovo,ono...nebitno kakve rezultate klub pravi,dal se ulazi u viši rang il se ispada,nebitno koja uprava,uvijek je ova ista priča..
pare iz budzeta općine će se prebacit klubu..priblizno ista svota kao i ovih predhodni godina..trenutno u klubu ima jedno 20 fudbalera koji kvalitetno mogu igrat federalnu ligu..nek deset njih napusti opet možemo bit prosječan prvoligaš..
kako sam čuo Gaši će sve uzet u svoje ruke..rastjerat će ove što su mu se miješali u rad prošlu polusezonu..Nakon dugo vremena iz kluba bi mogao bit najuren i Ibo Ibrić.. :)Umjesto njega bi mogao doć Svjetlan Bešić..
OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:
ako izgube korak u prvih 5,6 kola a hoce jer ce 10 tekmi igrat na strani postaju poput vas topovsko meso
Ne bih se složio, ne mora značiti da će Vitez gubiti na Kamberovića polju.
Oni koji su gledali u Gradačcu naše utakmice znaju kakva je situacija bila.. dominiraš i onda primiš glup gol.
Tako isto je krenulo protiv GOŠK-a, iako smo imali veoma kvalitetnu ekipu i u većini utakmica bili ravnopravan protivnik.
Sezona u Prvoj ligi kad smo ušli, imali smo sreće dosta.. i na snagu se išlo, protivnik se izmori a mi na Damčeta i Brzog golove na kontre. Eh, isto to nam se odbilo od glavu u Premier ligi.. ta sreća, koliko smo je imali u prvoj ligi jedno 10 put više je NISMO imali u PL

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Emir Selimovic? Moze li nesto o njemu opsirnije posto je presao u Radnik.
pravo ste se usrećili..Bijeljina055 je napisao/la:Emir Selimovic? Moze li nesto o njemu opsirnije posto je presao u Radnik.

OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Emir Selimović - proba Radnik
Elvedin Aletić - ide u Zagreb za par dana
Mahir Vejzović - proba Zvijezda Gradačac
Pirić - ide na probu u Mons
Jahić - proba Osijeka, zadovoljio, pitanje je da li će za njih potpisati
Muminović - Navodno ima ponude iz 2. Švedske lige, Čelika i Prijedora , mada ne vjerujem nešto u to
Likić - trenutno se nalazi u Švicarskoj na odmoru, ako povećaju uslove mogao bi ostati u suprotnom ...
Mujo - Spominje se Čelik, ali ništa zvanično
Brčkalić - Ima par ponuda, ali ne vjerujem da će ići zato što je dobio dijete i tu mu je blizu sve
Udovičić - otišao
Zukić - ostaje
Hodžić - ostaje
Škahić - Imao ponudu Veleža, ali nije prihvatio. Vrlo moguće da će ovde ostati
Damče - Nemam blage šta je sa njim, možda i sa Slobodom pregovara
Popara - ostaje vjerovatno
Beki - nije sigurno da li će ostati
Tirle - ostaje
i još ima par juniora koji su sad tu.. Andrić, Selimović, Džaferović itd
Ove igrače niko nije kontaktirao od kraja sezone, zadnja plata im nije isplaćena, momci čekaju poziv ali ništa.. niko neće čekati zadnji vagon da bi ostao u Gradini, svi odoše za bolje sutra logično iako bi imali volju tu ostati. Da makar neko nazove i kaže kad šta kako gdje ikome .... A igrače sa strane garant sa ovakvim primanjima dovesti ne možemo.
DIVNA SITUACIJA!
Elvedin Aletić - ide u Zagreb za par dana
Mahir Vejzović - proba Zvijezda Gradačac
Pirić - ide na probu u Mons
Jahić - proba Osijeka, zadovoljio, pitanje je da li će za njih potpisati
Muminović - Navodno ima ponude iz 2. Švedske lige, Čelika i Prijedora , mada ne vjerujem nešto u to
Likić - trenutno se nalazi u Švicarskoj na odmoru, ako povećaju uslove mogao bi ostati u suprotnom ...
Mujo - Spominje se Čelik, ali ništa zvanično
Brčkalić - Ima par ponuda, ali ne vjerujem da će ići zato što je dobio dijete i tu mu je blizu sve
Udovičić - otišao
Zukić - ostaje
Hodžić - ostaje
Škahić - Imao ponudu Veleža, ali nije prihvatio. Vrlo moguće da će ovde ostati
Damče - Nemam blage šta je sa njim, možda i sa Slobodom pregovara
Popara - ostaje vjerovatno
Beki - nije sigurno da li će ostati
Tirle - ostaje
i još ima par juniora koji su sad tu.. Andrić, Selimović, Džaferović itd
Ove igrače niko nije kontaktirao od kraja sezone, zadnja plata im nije isplaćena, momci čekaju poziv ali ništa.. niko neće čekati zadnji vagon da bi ostao u Gradini, svi odoše za bolje sutra logično iako bi imali volju tu ostati. Da makar neko nazove i kaže kad šta kako gdje ikome .... A igrače sa strane garant sa ovakvim primanjima dovesti ne možemo.
DIVNA SITUACIJA!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
moze li malo vise informacija o Mahiru Vejzoviću
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
staragarda je napisao/la:
to je problem svih manjih klubova..taj prevelik zalogaj za plesanje jedne sezone u miki maus ligi..sad ce vam trebat 5 da se dozovete i povratite..zar nije bolje bit stabilan prvoligas nego odigrat tu jednu sezonu i onda dno...ovo nije samo za vas nego generalno...mislim i da viteza ceka ista prica..i oni su na nogama,euforija,stadion,opstenarodno veselje,pojacanja....bageri su odavno trebali da bruje i prave stadion al nista konkretno za sad....ako izgube korak u prvih 5,6 kola a hoce jer ce 10 tekmi igrat na strani postaju poput vas topovsko meso
uz to niti sam vidio da slave ulazak u PL (slike/video) ama baš ništa.
izgleda da im je ova "titula" kao dobar dan

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Moderator
- Kontakt:
Skupština kluba je zakazana za subotu, 29.06, pod uslovom ako Općina prebaci pare na račun kluba za platu koja se duguje igračima.
Ako ne ''legnu pare na račun'' ništa od skupštine
Ako ne ''legnu pare na račun'' ništa od skupštine
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Gorki je napisao/la:staragarda je napisao/la:
to je problem svih manjih klubova..taj prevelik zalogaj za plesanje jedne sezone u miki maus ligi..sad ce vam trebat 5 da se dozovete i povratite..zar nije bolje bit stabilan prvoligas nego odigrat tu jednu sezonu i onda dno...ovo nije samo za vas nego generalno...mislim i da viteza ceka ista prica..i oni su na nogama,euforija,stadion,opstenarodno veselje,pojacanja....bageri su odavno trebali da bruje i prave stadion al nista konkretno za sad....ako izgube korak u prvih 5,6 kola a hoce jer ce 10 tekmi igrat na strani postaju poput vas topovsko meso
Oces da ti ubacim par videa sa proslave na trgu,slika.nisam stigao ****,imam drugih obaveza,nije mi forum zivot.uglavnom bila je proslava na trgu

idete malo u off topic..tema je OFK Gradina a ne NK Vitez..nkvitez je napisao/la:Gorki je napisao/la:staragarda je napisao/la:
Oces da ti ubacim par videa sa proslave na trgu,slika.nisam stigao ****,imam drugih obaveza,nije mi forum zivot.uglavnom bila je proslava na trgu

OFK Gradina Srebrenik
Raja traži veselo, ko će bolan slušati tuđu mukuBrcko87 je napisao/la:idete malo u off topic..tema je OFK Gradina a ne NK Vitez..nkvitez je napisao/la:Gorki je napisao/la:

Neka ih

-
- Moderator
- Kontakt:
izgleda da od skupštine ponovo neće biti ništa, naaajs
a s obzirom da su poznata imena svih koji će nastupati za nas narednu sezonu tim bi ovako trebao izgledati
----------------------------------------
-----
-----
----
---------
-------------------------
--------
------------------------------------
-----------
----------
----------------------------- 
a s obzirom da su poznata imena svih koji će nastupati za nas narednu sezonu tim bi ovako trebao izgledati
----------------------------------------

---------

----------

Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 28 jun 2013, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ovaj veznjak mi je odnekud poznat!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Čuo sam da ima neke kontakte svama.. Lović pregovara, ali vidjeti ćemo.. nadamo se njegovom ostankuCasp3r je napisao/la:Ovaj veznjak mi je odnekud poznat!!!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
@Benjo_AFC86 baš se to u ostali ekipa iz ove lige zna ko će nastupat u narednoj sezoni??
Kod nas je većina igrača pod ugovorom do 31.07.2014. i ako odu klub će dobit neke pare što kod većine klubova iz ove lige nije slučaj..
Kod nas je većina igrača pod ugovorom do 31.07.2014. i ako odu klub će dobit neke pare što kod većine klubova iz ove lige nije slučaj..
OFK Gradina Srebrenik
Mozel mi samo neko rec koliko godina ima ovaj Delic , hvala 

www.nkbratstvogracanica.com
Date of birth: 19.05.1983cesc4 je napisao/la:Mozel mi samo neko rec koliko godina ima ovaj Delic , hvala

OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Da, pogledaj teme pa vidi kako pišu sastave. Bar znaju ko će ostati sigurno a ko je otišao i to većinom odu 3-4 igrača,a dođe dobrih pojačanja.Brcko87 je napisao/la:@Benjo_AFC86 baš se to u ostali ekipa iz ove lige zna ko će nastupat u narednoj sezoni??
Kod nas se ne zna ni ko će ići ni ko ostati.. tačnije većina će ić.
''Kako se saznaje od GRACANICKE radio stanice prvoligas BRASTVO se pojacaje sa nekoliko nogometasa iz SREBRENIKA naime blizu potpisa su za njihov klub su fudbaleri SMAJLOVIC DELIC SKAHIC koji ce najvervatnije pojacati ovu ekipu za narednu sezonu''
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys