Ne sekiraj se ti za Francuze, jer kako god okrenes oni "moraju" otici na EP ! (Platini)miralem444 je napisao/la:potpis!!!MrShadow je napisao/la:Po meni velike sanse da oderemo i Rumuniju i Albaniju, bez vecih problema, samo ako nasi budu igrali kao sto su protiv Slov/Mex/Ru ..
Ako uzmemo 6 bodova u te 2 utakmice 100% se borimo u Parizu za 1 mjesto.
jer mi bi onda prakticno 2 boda manje od francuza imali,al imaju oni idu bjelorusiji,daoce tu kako kiksat bar remi kakav...
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma nek idu kroz baraz, ko im smeta.Elegant je napisao/la:Ne sekiraj se ti za Francuze, jer kako god okrenes oni "moraju" otici na EP ! (Platini)miralem444 je napisao/la:potpis!!!MrShadow je napisao/la:Po meni velike sanse da oderemo i Rumuniju i Albaniju, bez vecih problema, samo ako nasi budu igrali kao sto su protiv Slov/Mex/Ru ..
Ako uzmemo 6 bodova u te 2 utakmice 100% se borimo u Parizu za 1 mjesto.
jer mi bi onda prakticno 2 boda manje od francuza imali,al imaju oni idu bjelorusiji,daoce tu kako kiksat bar remi kakav...
Gledao sam francuze u par navrata u ovim kvalifikacijama(pored tekme s nama) i nisu me impresionirali uopste tu mislim prvenstveno na napadacki dio igre. Moraju negdje izgubiti koji bod
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Rumunija-BiH 1:3
BiH-Albanija 1:0
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Dosta...ĆeMa je napisao/la:Rumunija-BiH 1:3
Pogotovo sad dok ih pogadjaju ovi skandali oko rasiszma__EmIr__ je napisao/la:Gledao sam francuze u par navrata u ovim kvalifikacijama(pored tekme s nama) i nisu me impresionirali uopste tu mislim prvenstveno na napadacki dio igre. Moraju negdje izgubiti koji bod
ser del barça es el millor que hi ha !
Chivu se oprostio.
Šanse za odličan rezultat u Bukureštu su se upravo povećale..
Rumuni, realno, nemaju igrača koji bi mogao efektno čuvati Džeku. Moraće ga udvajati ko u Zenici, što će ostaviti više nego dovoljno prostora igračima iz drugog plana.
Odlična vijest, odlična!
Šanse za odličan rezultat u Bukureštu su se upravo povećale..
Rumuni, realno, nemaju igrača koji bi mogao efektno čuvati Džeku. Moraće ga udvajati ko u Zenici, što će ostaviti više nego dovoljno prostora igračima iz drugog plana.
Odlična vijest, odlična!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
sami su krivi za to....umjesto da im igraju njihovi "pravi" , bijeli francuzi, a imaju ih dosta kvalitetnih, oni nafataju nakve nigerske izbjeglice iz gabona, dr konga, zimbabwea da im igraju....pa ebote u prvoj postavi, ima jedno 7-8 nigera, ovo ostalo bijelciScof1eld je napisao/la:Pogotovo sad dok ih pogadjaju ovi skandali oko rasiszma__EmIr__ je napisao/la:Gledao sam francuze u par navrata u ovim kvalifikacijama(pored tekme s nama) i nisu me impresionirali uopste tu mislim prvenstveno na napadacki dio igre. Moraju negdje izgubiti koji bod
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Hajde ba...da im nije tih "stranaca" ne bi vidjeli ni tron SP-a, ni EP-a.ĆeMa je napisao/la:sami su krivi za to....umjesto da im igraju njihovi "pravi" , bijeli francuzi, a imaju ih dosta kvalitetnih, oni nafataju nakve nigerske izbjeglice iz gabona, dr konga, zimbabwea da im igraju....pa ebote u prvoj postavi, ima jedno 7-8 nigera, ovo ostalo bijelciScof1eld je napisao/la:Pogotovo sad dok ih pogadjaju ovi skandali oko rasiszma__EmIr__ je napisao/la:Gledao sam francuze u par navrata u ovim kvalifikacijama(pored tekme s nama) i nisu me impresionirali uopste tu mislim prvenstveno na napadacki dio igre. Moraju negdje izgubiti koji bod
Realno, u poslednjih 15 -ak godina ti "Imigranti" su im okosnica reprezentacije.
Zamisli Francusku na SP-u 98' bez Zidana, Thurama, Desailya, Karambeua...
ma ne kazem ja nista u vezi toga....oni bez nigera nebi bili tako jaki....al brate, uredu je imati jednog il dva crnca (stranca), pa hajde, moze se nekako progledat, al ebote, njima je 70 % tima crnci....ne ide da ga ebes....kad je trebao navodno za nas igrati grafite (citaj, crnjo) digla se hampa, niko ga nece..."sta ce nam crnjo u repci", "bolje pruziti priliku nasim mladim igracima" i tako to....bili su nasi komentari....a to sve radi jednog crnca....a ne da ih imamo 10 u timu 
i 4 boda iz te dvije utakmice bi bile dobra stvar..
Bjelorusija vreba iz prikrajka i mislim da cemo se namucit s njima u dvije tekme koje ce vjerovatno odlucit plasman u baraz ...
Ako ste gledali utakmice suseda nam protiv njih u proslim kvalifikacijama ,valjda je jasno...
Ubili su Hrvate zadnjih 20-30 min u Zagrebu ...
Bod u Bukurestu bi bio uspjeh a za pobjedu da ne lafim plaho..
Albaniju bi realno trebali dobit kuci ,jedino ako Miralem jos nije podesio nogu
)
Bjelorusija vreba iz prikrajka i mislim da cemo se namucit s njima u dvije tekme koje ce vjerovatno odlucit plasman u baraz ...
Ako ste gledali utakmice suseda nam protiv njih u proslim kvalifikacijama ,valjda je jasno...
Ubili su Hrvate zadnjih 20-30 min u Zagrebu ...
Bod u Bukurestu bi bio uspjeh a za pobjedu da ne lafim plaho..
Albaniju bi realno trebali dobit kuci ,jedino ako Miralem jos nije podesio nogu
bjelorusija je u apsolutno nikakvoj formi.....protiv hrvata su bili sjajni, al izgleda da je to za njih "past simple" ....zadnje 3 tekme protiv apsolutno bezveze repki, 1 remi i 2 poraza...
bjelorusija-kazahstan 1:1 (prijat.)
albanija-bjelorusija 1:0 (kval.)
bjelorusija-kanada 0:1 (prijat.)
bjelorusija-kazahstan 1:1 (prijat.)
albanija-bjelorusija 1:0 (kval.)
bjelorusija-kanada 0:1 (prijat.)
- SoloJuve26
- Kontakt:
Vi to pricate o utkamici koda smo vec dobili zeleno svjetlo od Fife i Uefe,, 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
mi smo dobili zeleno svjetlo od uefe i fife, al nismo dobili od delegataSoloJuve26 je napisao/la:Vi to pricate o utkamici koda smo vec dobili zeleno svjetlo od Fife i Uefe,,
Ne možeš komparirati slučaj Grafitea sa francuskim igračima stranog porijekla. Svi ti crnci, su dio francuskog društva, francuski državljani, odrasli i rođeni u Francuskoj. Znači, ništa manje Francuzi od bijelaca.ĆeMa je napisao/la:ma ne kazem ja nista u vezi toga....oni bez nigera nebi bili tako jaki....al brate, uredu je imati jednog il dva crnca (stranca), pa hajde, moze se nekako progledat, al ebote, njima je 70 % tima crnci....ne ide da ga ebes....kad je trebao navodno za nas igrati grafite (citaj, crnjo) digla se hampa, niko ga nece..."sta ce nam crnjo u repci", "bolje pruziti priliku nasim mladim igracima" i tako to....bili su nasi komentari....a to sve radi jednog crnca....a ne da ih imamo 10 u timu
Ono, ne bi se bunio da "protjeraju" sve crne igrače iz repke, s obzirom da smo s njima u grupi, dosta bi nam se olakšao posao u Parizu
care, na ovom mjestu samo da te ispravim...znaci, svi ovi crnci su rodjeni u africi...sagna, mvila, makelele, thuram, desailly, clichy itd...ima ih jos, ko ce ih pobrojat....VanBasten je napisao/la:Ne možeš komparirati slučaj Grafitea sa francuskim igračima stranog porijekla. Svi ti crnci, su dio francuskog društva, francuski državljani, odrasli i rođeni u Francuskoj. Znači, ništa manje Francuzi od bijelaca.ĆeMa je napisao/la:ma ne kazem ja nista u vezi toga....oni bez nigera nebi bili tako jaki....al brate, uredu je imati jednog il dva crnca (stranca), pa hajde, moze se nekako progledat, al ebote, njima je 70 % tima crnci....ne ide da ga ebes....kad je trebao navodno za nas igrati grafite (citaj, crnjo) digla se hampa, niko ga nece..."sta ce nam crnjo u repci", "bolje pruziti priliku nasim mladim igracima" i tako to....bili su nasi komentari....a to sve radi jednog crnca....a ne da ih imamo 10 u timu
Ono, ne bi se bunio da "protjeraju" sve crne igrače iz repke, s obzirom da smo s njima u grupi, dosta bi nam se olakšao posao u Parizu... Ali, ove opaske koje se mogu čuti u Francuskoj iz pojedinih desničarskih krugova su školski primjer rasizma. Uzimajući u obzir porast popularnosti ultradesnice ( politički korektan izraz za zapadno - evropske fašiste) presonificiranoj u Le Pennu i njegovoj stranci, nije neko iznenađenje da su ove polemike aktuelne. Ni sadašnji predjednik Sarkozi nije mnogo daleko od mnogih Le Pennovih stavova, što je u neku ruku ironično, jer i sam nije "pravi" Francuz, nego proijekom mađarski židov.
Bacary Sagna Place of birth Bourgogne, France
Gael Clichy Place of birth Toulouse, France
Samir Nasri Place of birth Marseille, France
Zvjezdan Misimović Place of birth Munich, West Germany
Nije bitno gdje ko rođen, bitan je njegov odnos prema zemlji koju "prezentira", a ja nikad ne vidjeh da nijedan od ove četvorice se nije trudio kada je igrao u nacionalnom dresu. Glupa vam je priča.
Gael Clichy Place of birth Toulouse, France
Samir Nasri Place of birth Marseille, France
Zvjezdan Misimović Place of birth Munich, West Germany
Nije bitno gdje ko rođen, bitan je njegov odnos prema zemlji koju "prezentira", a ja nikad ne vidjeh da nijedan od ove četvorice se nije trudio kada je igrao u nacionalnom dresu. Glupa vam je priča.
ma, lapsus digitus, trebalo je pisati "ili".ĆeMa je napisao/la:care, na ovom mjestu samo da te ispravim...znaci, svi ovi crnci su rodjeni u africi...sagna, mvila, makelele, thuram, desailly, clichy itd...ima ih jos, ko ce ih pobrojat....VanBasten je napisao/la:Ne možeš komparirati slučaj Grafitea sa francuskim igračima stranog porijekla. Svi ti crnci, su dio francuskog društva, francuski državljani, odrasli i rođeni u Francuskoj. Znači, ništa manje Francuzi od bijelaca.ĆeMa je napisao/la:ma ne kazem ja nista u vezi toga....oni bez nigera nebi bili tako jaki....al brate, uredu je imati jednog il dva crnca (stranca), pa hajde, moze se nekako progledat, al ebote, njima je 70 % tima crnci....ne ide da ga ebes....kad je trebao navodno za nas igrati grafite (citaj, crnjo) digla se hampa, niko ga nece..."sta ce nam crnjo u repci", "bolje pruziti priliku nasim mladim igracima" i tako to....bili su nasi komentari....a to sve radi jednog crnca....a ne da ih imamo 10 u timu
Ono, ne bi se bunio da "protjeraju" sve crne igrače iz repke, s obzirom da smo s njima u grupi, dosta bi nam se olakšao posao u Parizu... Ali, ove opaske koje se mogu čuti u Francuskoj iz pojedinih desničarskih krugova su školski primjer rasizma. Uzimajući u obzir porast popularnosti ultradesnice ( politički korektan izraz za zapadno - evropske fašiste) presonificiranoj u Le Pennu i njegovoj stranci, nije neko iznenađenje da su ove polemike aktuelne. Ni sadašnji predjednik Sarkozi nije mnogo daleko od mnogih Le Pennovih stavova, što je u neku ruku ironično, jer i sam nije "pravi" Francuz, nego proijekom mađarski židov.
neki su i odrasli na crnom kontinentu, neki u franc....al dobro, to sad nije toliko bitno.....ali uglavnom, mislim i da francuski navijaci se ne ponose kada im izadje repka na teren, a ono, ko eurokrem...samo sto ima vise crne strane
svira im se himna, samo gourcuff i lorris je pjevaju, jer ima i franc. bijelaca koji nisu "pravi francuzi" i koji im ne znaju himnu jer su rodjeni u nekoj drugoj zemlji (nasri, zidane, rami, ben arfa itd)....mislis da je njima drago sto im repka izgleda ko repka Bhutana....ovo sa rasizmom, ako se prosiri i postane ozbiljan proble kod njih, nigerima ne gine izbacivanje
![]()
No, većina jeste i odrasla i rođena u Francuskoj i osjećaju se Francuzima.
Pa, eto, nek ih protjeraju, pa će ubrzo u 3 šešir, zajedno s nama. I to ne samo u fudbalu. Ali bar će im ti pjevati himnu
Kakogod, Francuska mi se sve više i više gadi. Licemjeri, do koske.
-
džakailibu
- Kontakt:
jeste li čuli da chivu neće igrati. sorry na off-u
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
džakailibu je napisao/la:jeste li čuli da chivu neće igrati. sorry na off-u
Jesmo, spomenuto na prošloj stranici.
Najbolja vijest koju sma čuo danas.
Opet će minimalno dvojica morati čuvati Džeku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.