BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Elegant
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Elegant » 21 maj 2011, 15:22

miralem444 je napisao/la:
MrShadow je napisao/la:Po meni velike sanse da oderemo i Rumuniju i Albaniju, bez vecih problema, samo ako nasi budu igrali kao sto su protiv Slov/Mex/Ru ..

Ako uzmemo 6 bodova u te 2 utakmice 100% se borimo u Parizu za 1 mjesto.
potpis!!!
jer mi bi onda prakticno 2 boda manje od francuza imali,al imaju oni idu bjelorusiji,daoce tu kako kiksat bar remi kakav...
Ne sekiraj se ti za Francuze, jer kako god okrenes oni "moraju" otici na EP ! (Platini)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 21 maj 2011, 15:23

Elegant je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:
MrShadow je napisao/la:Po meni velike sanse da oderemo i Rumuniju i Albaniju, bez vecih problema, samo ako nasi budu igrali kao sto su protiv Slov/Mex/Ru ..

Ako uzmemo 6 bodova u te 2 utakmice 100% se borimo u Parizu za 1 mjesto.
potpis!!!
jer mi bi onda prakticno 2 boda manje od francuza imali,al imaju oni idu bjelorusiji,daoce tu kako kiksat bar remi kakav...
Ne sekiraj se ti za Francuze, jer kako god okrenes oni "moraju" otici na EP ! (Platini)
Ma nek idu kroz baraz, ko im smeta. :D

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 21 maj 2011, 15:25

Gledao sam francuze u par navrata u ovim kvalifikacijama(pored tekme s nama) i nisu me impresionirali uopste tu mislim prvenstveno na napadacki dio igre. Moraju negdje izgubiti koji bod
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 21 maj 2011, 15:32

Rumunija-BiH 1:3

BiH-Albanija 1:0
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 21 maj 2011, 15:33

ĆeMa je napisao/la:Rumunija-BiH 1:3

BiH-Albanija 1:0
Dosta... :D

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 21 maj 2011, 15:39

__EmIr__ je napisao/la:Gledao sam francuze u par navrata u ovim kvalifikacijama(pored tekme s nama) i nisu me impresionirali uopste tu mislim prvenstveno na napadacki dio igre. Moraju negdje izgubiti koji bod
Pogotovo sad dok ih pogadjaju ovi skandali oko rasiszma ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 maj 2011, 15:41

Chivu se oprostio.
Šanse za odličan rezultat u Bukureštu su se upravo povećale..
Rumuni, realno, nemaju igrača koji bi mogao efektno čuvati Džeku. Moraće ga udvajati ko u Zenici, što će ostaviti više nego dovoljno prostora igračima iz drugog plana.
Odlična vijest, odlična! :D
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 21 maj 2011, 15:41

Scof1eld je napisao/la:
__EmIr__ je napisao/la:Gledao sam francuze u par navrata u ovim kvalifikacijama(pored tekme s nama) i nisu me impresionirali uopste tu mislim prvenstveno na napadacki dio igre. Moraju negdje izgubiti koji bod
sami su krivi za to....umjesto da im igraju njihovi "pravi" , bijeli francuzi, a imaju ih dosta kvalitetnih, oni nafataju nakve nigerske izbjeglice iz gabona, dr konga, zimbabwea da im igraju....pa ebote u prvoj postavi, ima jedno 7-8 nigera, ovo ostalo bijelci
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 maj 2011, 15:46

ĆeMa je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:
sami su krivi za to....umjesto da im igraju njihovi "pravi" , bijeli francuzi, a imaju ih dosta kvalitetnih, oni nafataju nakve nigerske izbjeglice iz gabona, dr konga, zimbabwea da im igraju....pa ebote u prvoj postavi, ima jedno 7-8 nigera, ovo ostalo bijelci
Hajde ba...da im nije tih "stranaca" ne bi vidjeli ni tron SP-a, ni EP-a.
Realno, u poslednjih 15 -ak godina ti "Imigranti" su im okosnica reprezentacije.
Zamisli Francusku na SP-u 98' bez Zidana, Thurama, Desailya, Karambeua...

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 21 maj 2011, 15:51

ma ne kazem ja nista u vezi toga....oni bez nigera nebi bili tako jaki....al brate, uredu je imati jednog il dva crnca (stranca), pa hajde, moze se nekako progledat, al ebote, njima je 70 % tima crnci....ne ide da ga ebes....kad je trebao navodno za nas igrati grafite (citaj, crnjo) digla se hampa, niko ga nece..."sta ce nam crnjo u repci", "bolje pruziti priliku nasim mladim igracima" i tako to....bili su nasi komentari....a to sve radi jednog crnca....a ne da ih imamo 10 u timu :mrgreen:

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 21 maj 2011, 15:52

i 4 boda iz te dvije utakmice bi bile dobra stvar..
Bjelorusija vreba iz prikrajka i mislim da cemo se namucit s njima u dvije tekme koje ce vjerovatno odlucit plasman u baraz ...
Ako ste gledali utakmice suseda nam protiv njih u proslim kvalifikacijama ,valjda je jasno...
Ubili su Hrvate zadnjih 20-30 min u Zagrebu ...
Bod u Bukurestu bi bio uspjeh a za pobjedu da ne lafim plaho..
Albaniju bi realno trebali dobit kuci ,jedino ako Miralem jos nije podesio nogu :-))

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 21 maj 2011, 15:58

bjelorusija je u apsolutno nikakvoj formi.....protiv hrvata su bili sjajni, al izgleda da je to za njih "past simple" ....zadnje 3 tekme protiv apsolutno bezveze repki, 1 remi i 2 poraza...

bjelorusija-kazahstan 1:1 (prijat.)
albanija-bjelorusija 1:0 (kval.)
bjelorusija-kanada 0:1 (prijat.)

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 21 maj 2011, 16:03

Vi to pricate o utkamici koda smo vec dobili zeleno svjetlo od Fife i Uefe,, ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 21 maj 2011, 16:04

SoloJuve26 je napisao/la:Vi to pricate o utkamici koda smo vec dobili zeleno svjetlo od Fife i Uefe,, ;)
mi smo dobili zeleno svjetlo od uefe i fife, al nismo dobili od delegata ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 maj 2011, 16:17

ĆeMa je napisao/la:ma ne kazem ja nista u vezi toga....oni bez nigera nebi bili tako jaki....al brate, uredu je imati jednog il dva crnca (stranca), pa hajde, moze se nekako progledat, al ebote, njima je 70 % tima crnci....ne ide da ga ebes....kad je trebao navodno za nas igrati grafite (citaj, crnjo) digla se hampa, niko ga nece..."sta ce nam crnjo u repci", "bolje pruziti priliku nasim mladim igracima" i tako to....bili su nasi komentari....a to sve radi jednog crnca....a ne da ih imamo 10 u timu :mrgreen:
Ne možeš komparirati slučaj Grafitea sa francuskim igračima stranog porijekla. Svi ti crnci, su dio francuskog društva, francuski državljani, odrasli i rođeni u Francuskoj. Znači, ništa manje Francuzi od bijelaca.
Ono, ne bi se bunio da "protjeraju" sve crne igrače iz repke, s obzirom da smo s njima u grupi, dosta bi nam se olakšao posao u Parizu :D... Ali, ove opaske koje se mogu čuti u Francuskoj iz pojedinih desničarskih krugova su školski primjer rasizma. Uzimajući u obzir porast popularnosti ultradesnice ( politički korektan izraz za zapadno - evropske fašiste) presonificiranoj u Le Pennu i njegovoj stranci, nije neko iznenađenje da su ove polemike aktuelne. Ni sadašnji predjednik Sarkozi nije mnogo daleko od mnogih Le Pennovih stavova, što je u neku ruku ironično, jer i sam nije "pravi" Francuz, nego proijekom mađarski židov.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 21 maj 2011, 16:34

VanBasten je napisao/la:
ĆeMa je napisao/la:ma ne kazem ja nista u vezi toga....oni bez nigera nebi bili tako jaki....al brate, uredu je imati jednog il dva crnca (stranca), pa hajde, moze se nekako progledat, al ebote, njima je 70 % tima crnci....ne ide da ga ebes....kad je trebao navodno za nas igrati grafite (citaj, crnjo) digla se hampa, niko ga nece..."sta ce nam crnjo u repci", "bolje pruziti priliku nasim mladim igracima" i tako to....bili su nasi komentari....a to sve radi jednog crnca....a ne da ih imamo 10 u timu :mrgreen:
Ne možeš komparirati slučaj Grafitea sa francuskim igračima stranog porijekla. Svi ti crnci, su dio francuskog društva, francuski državljani, odrasli i rođeni u Francuskoj. Znači, ništa manje Francuzi od bijelaca.
Ono, ne bi se bunio da "protjeraju" sve crne igrače iz repke, s obzirom da smo s njima u grupi, dosta bi nam se olakšao posao u Parizu :D... Ali, ove opaske koje se mogu čuti u Francuskoj iz pojedinih desničarskih krugova su školski primjer rasizma. Uzimajući u obzir porast popularnosti ultradesnice ( politički korektan izraz za zapadno - evropske fašiste) presonificiranoj u Le Pennu i njegovoj stranci, nije neko iznenađenje da su ove polemike aktuelne. Ni sadašnji predjednik Sarkozi nije mnogo daleko od mnogih Le Pennovih stavova, što je u neku ruku ironično, jer i sam nije "pravi" Francuz, nego proijekom mađarski židov.
care, na ovom mjestu samo da te ispravim...znaci, svi ovi crnci su rodjeni u africi...sagna, mvila, makelele, thuram, desailly, clichy itd...ima ih jos, ko ce ih pobrojat.... :D neki su i odrasli na crnom kontinentu, neki u franc....al dobro, to sad nije toliko bitno.....ali uglavnom, mislim i da francuski navijaci se ne ponose kada im izadje repka na teren, a ono, ko eurokrem...samo sto ima vise crne strane :mrgreen: svira im se himna, samo gourcuff i lorris je pjevaju, jer ima i franc. bijelaca koji nisu "pravi francuzi" i koji im ne znaju himnu jer su rodjeni u nekoj drugoj zemlji (nasri, zidane, rami, ben arfa itd)....mislis da je njima drago sto im repka izgleda ko repka Bhutana....ovo sa rasizmom, ako se prosiri i postane ozbiljan proble kod njih, nigerima ne gine izbacivanje :mrgreen: :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 maj 2011, 16:38

Bacary Sagna Place of birth Bourgogne, France

Gael Clichy Place of birth Toulouse, France

Samir Nasri Place of birth Marseille, France

Zvjezdan Misimović Place of birth Munich, West Germany

;)

Nije bitno gdje ko rođen, bitan je njegov odnos prema zemlji koju "prezentira", a ja nikad ne vidjeh da nijedan od ove četvorice se nije trudio kada je igrao u nacionalnom dresu. Glupa vam je priča.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 maj 2011, 16:42

ĆeMa je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
care, na ovom mjestu samo da te ispravim...znaci, svi ovi crnci su rodjeni u africi...sagna, mvila, makelele, thuram, desailly, clichy itd...ima ih jos, ko ce ih pobrojat.... :D neki su i odrasli na crnom kontinentu, neki u franc....al dobro, to sad nije toliko bitno.....ali uglavnom, mislim i da francuski navijaci se ne ponose kada im izadje repka na teren, a ono, ko eurokrem...samo sto ima vise crne strane :mrgreen: svira im se himna, samo gourcuff i lorris je pjevaju, jer ima i franc. bijelaca koji nisu "pravi francuzi" i koji im ne znaju himnu jer su rodjeni u nekoj drugoj zemlji (nasri, zidane, rami, ben arfa itd)....mislis da je njima drago sto im repka izgleda ko repka Bhutana....ovo sa rasizmom, ako se prosiri i postane ozbiljan proble kod njih, nigerima ne gine izbacivanje :mrgreen: :D
ma, lapsus digitus, trebalo je pisati "ili".
No, većina jeste i odrasla i rođena u Francuskoj i osjećaju se Francuzima.

Pa, eto, nek ih protjeraju, pa će ubrzo u 3 šešir, zajedno s nama. I to ne samo u fudbalu. Ali bar će im ti pjevati himnu :roll:

Kakogod, Francuska mi se sve više i više gadi. Licemjeri, do koske.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 21 maj 2011, 16:49

jeste li čuli da chivu neće igrati. sorry na off-u
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 maj 2011, 16:50

džakailibu je napisao/la:jeste li čuli da chivu neće igrati. sorry na off-u
:mrgreen:

Jesmo, spomenuto na prošloj stranici.
Najbolja vijest koju sma čuo danas.
Opet će minimalno dvojica morati čuvati Džeku :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []