Eno na Instagramu kazu da su sao drugovi. Vrijeme je da se vratimo teoriji da je derPe

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Eno na Instagramu kazu da su sao drugovi. Vrijeme je da se vratimo teoriji da je derPe
A lik svoj na svome. Nemaju neke navijace tako da nema pritiska. Fina para boli ga k...
I još da dodamo da je Hoffenheim ozbiljan bundesligaš, iz gornjeg dijela tabele, sa europskim ambicijama i da neće u ekipi držati nekoga ko nije kvalitet. Mogu oni kupiti skoro šta hoće.
O Bičakčiću niko ne piše hvalospijeve, nego je konstantno izložen nipodaštavanju, često i pljuvanju.hurem je napisao/la: ↑13 avg 2020, 15:43Naravno da umjesto njega ne bi trebalo staviti Serbecica.
Naravno da ce vjerovatno biti starter u reprezentaciji. Prema trenutnom stanju i treba da bude. Ali da je neki igrac koji daje neku novu dimenziju u reprezentaciji ili sigurnost u zadnjoj liniji, to svakako ne...i to je moja poenta...odnosno da ne zasluzuje nikakve hvalospjeve. Da je standardan u klubu onda bi bila druga prica.
Hoffenheim je osrednji klub.
hoce nekad i gujicu okrenuti:-)Goalgetter je napisao/la: ↑13 avg 2020, 17:31On je pola svojih utakmica u reprezentaciji igrao na desnom beku - nije jednostavno njegova pozicija. On je sve u svemu za nase uslove dosta solidan stoper, i igrac koji ce ako nista uvijek dati 100% na terenu.
Hoffenheim jeste osrednji klub kad stavis sve timove iz lige petice. Da je nama vise igraca u ovako osrednjim timovima sa ovoliko minuta kao Bico.DrFilgud je napisao/la: ↑13 avg 2020, 16:17O Bičakčiću niko ne piše hvalospijeve, nego je konstantno izložen nipodaštavanju, često i pljuvanju.hurem je napisao/la: ↑13 avg 2020, 15:43Naravno da umjesto njega ne bi trebalo staviti Serbecica.
Naravno da ce vjerovatno biti starter u reprezentaciji. Prema trenutnom stanju i treba da bude. Ali da je neki igrac koji daje neku novu dimenziju u reprezentaciji ili sigurnost u zadnjoj liniji, to svakako ne...i to je moja poenta...odnosno da ne zasluzuje nikakve hvalospjeve. Da je standardan u klubu onda bi bila druga prica.
Hoffenheim je osrednji klub.
Niko ga ne poredi sa vMaldinijem, pa ni sa Spahićem, ali je igrač sa ozbiljnom karijerom za naše standarde.
De mi pojasni po kojim je to kriterijima Hoffenheim osrednji klub?
Mislim, možemo reć da Arsenal je osrednji klub u konkurenciji top 20 ekipa u svijetu...
Pa čak i u konkurenciji svih timova liga 5, Hoffenheim bi sigurno bio u gornjoj polovici.
Uzmi u obzir njihove rezultate otkako su s Ibisevicem poceli igrati Bundesligu. U tih 12-13 godina (ili koliko vec) su imali par izleta u LP i bila je ona jedna borba za opstanak kad ih je Salihovic spasio. Generalno su osrednji klub koji se obicno bori za mjesta u rasponu od 5. do 10., tj. stabilan su prvoligas i nista vise od toga.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.