Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

soccerfan
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la soccerfan » 09 jul 2020, 20:13

Osim13 je napisao/la:
09 jul 2020, 18:31
Nema potrebe, našao je Srpkinju za sebe
Eno na Instagramu kazu da su sao drugovi. Vrijeme je da se vratimo teoriji da je derPe :kafa: :kafa:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 12 avg 2020, 20:37

Eno Bičakčić u reklami za nove dresove Hoffenheima. Očigledno računaju na njega.
Izgleda da ga Švabo cijeni puno više od Bošnjaka.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 12 avg 2020, 20:45

DrFilgud je napisao/la:
12 avg 2020, 20:37
Eno Bičakčić u reklami za nove dresove Hoffenheima. Očigledno računaju na njega.
sto ga nece cijeniti, 100 godina tu, nije preskup, ne buni se kad ne igra, krpi rupe. tesko je naci danas tako finog igraca.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 12 avg 2020, 20:47

babino je napisao/la:
12 avg 2020, 20:45
DrFilgud je napisao/la:
sto ga nece cijeniti, 100 godina tu, nije preskup, ne buni se kad ne igra, krpi rupe. tesko je naci danas tako finog igraca.
A lik svoj na svome. Nemaju neke navijace tako da nema pritiska. Fina para boli ga k...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 12 avg 2020, 20:50

Maestro je napisao/la:
12 avg 2020, 20:47
babino je napisao/la:
12 avg 2020, 20:45
DrFilgud je napisao/la:
A lik svoj na svome. Nemaju neke navijace tako da nema pritiska. Fina para boli ga k...
I još da dodamo da je Hoffenheim ozbiljan bundesligaš, iz gornjeg dijela tabele, sa europskim ambicijama i da neće u ekipi držati nekoga ko nije kvalitet. Mogu oni kupiti skoro šta hoće.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 13 avg 2020, 07:28

Nit mirise nit smrdi. Ja nisam zapamtio njegov jedan klizeci start u rep. a primarna pozicija mu je odbrana.
Da ima referencu gledajuci ostale, ima i to kakvu.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 13 avg 2020, 10:07

Drzi i PSG Cupu Motinga ne zato sto je kalibar vec zato sto je tek ok napadac i bespogovorno "voli" sjediti na klupi.
Ja cu opet ponoviti, sramota je tolike godine sjediti na klupi jednog osrednjeg kluba i ne izboriti startnu poziciju...do sada se to trebalo, ako ne zbog kvalitete, onda makar zbog "penzije" u tom klubu.
Valjda se sta promijeni ove godine. A to opet govorimo svake godine.
Najbolje bi bilo da je davno otišao negdje drugdje ali očito da nije bilo neke konkretne zanimacije izuzev Trabzonspora. Malo je cudno da niko iz Bundeslige nije svih ovih godina jace zagrizao za njega.
Nije on slucajno grijao klupu Zuki i Sunjicu u dosta navrata...tako da ne treba pretjerivati sa hvalospjevima jer nema mjesta za to.
Ok stoper koji nasoj reprezentaciji ne nudi neku posebnu dimenziju i to je cinjenica...iako smo mnogi na pocetku se nadali da bi mogao koliko toliko biti nasljednik Spahica..ja medju prvima.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 avg 2020, 10:31

Hoffenheim nije osrednji klub, to je klub iz gornjeg doma 3. najjače lige na svijetu.
Da nam je malo više igrača koji u takvom klubu igraju 5-6 godina, pa makar imali 50% minutaže.

Valjda bi umjesto njega trebalo stavit Šerbečića, jer ima punu minutažu u šampionskoj ekipi. :D

Nego igraće Bičakčić sve dok ne dobijemo dva stopera koji su barem približno njegovog kvaliteta.
Zasad bi s njim u par trebo upasti Hadžikadunić.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 13 avg 2020, 15:43

Naravno da umjesto njega ne bi trebalo staviti Serbecica.
Naravno da ce vjerovatno biti starter u reprezentaciji. Prema trenutnom stanju i treba da bude. Ali da je neki igrac koji daje neku novu dimenziju u reprezentaciji ili sigurnost u zadnjoj liniji, to svakako ne...i to je moja poenta...odnosno da ne zasluzuje nikakve hvalospjeve. Da je standardan u klubu onda bi bila druga prica.
Hoffenheim je osrednji klub.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 13 avg 2020, 15:48

Hoffenheim je jos uvjek svemirski brod za neke Rostove, Malme, Spalove a pogotovo za nasu kaljužu.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 avg 2020, 16:17

hurem je napisao/la:
13 avg 2020, 15:43
Naravno da ce vjerovatno biti starter u reprezentaciji. Prema trenutnom stanju i treba da bude. Ali da je neki igrac koji daje neku novu dimenziju u reprezentaciji ili sigurnost u zadnjoj liniji, to svakako ne...i to je moja poenta...odnosno da ne zasluzuje nikakve hvalospjeve. Da je standardan u klubu onda bi bila druga prica.
O Bičakčiću niko ne piše hvalospijeve, nego je konstantno izložen nipodaštavanju, često i pljuvanju.
Niko ga ne poredi sa vMaldinijem, pa ni sa Spahićem, ali je igrač sa ozbiljnom karijerom za naše standarde.

De mi pojasni po kojim je to kriterijima Hoffenheim osrednji klub?

Mislim, možemo reć da Arsenal je osrednji klub u konkurenciji top 20 ekipa u svijetu...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 avg 2020, 17:31

On je pola svojih utakmica u reprezentaciji igrao na desnom beku - nije jednostavno njegova pozicija. On je sve u svemu za nase uslove dosta solidan stoper, i igrac koji ce ako nista uvijek dati 100% na terenu.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 13 avg 2020, 17:49

Goalgetter je napisao/la:
13 avg 2020, 17:31
On je pola svojih utakmica u reprezentaciji igrao na desnom beku - nije jednostavno njegova pozicija. On je sve u svemu za nase uslove dosta solidan stoper, i igrac koji ce ako nista uvijek dati 100% na terenu.
hoce nekad i gujicu okrenuti:-)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 avg 2020, 17:53

DrFilgud je napisao/la:
13 avg 2020, 16:17
hurem je napisao/la:
13 avg 2020, 15:43
O Bičakčiću niko ne piše hvalospijeve, nego je konstantno izložen nipodaštavanju, često i pljuvanju.
Niko ga ne poredi sa vMaldinijem, pa ni sa Spahićem, ali je igrač sa ozbiljnom karijerom za naše standarde.

De mi pojasni po kojim je to kriterijima Hoffenheim osrednji klub?

Mislim, možemo reć da Arsenal je osrednji klub u konkurenciji top 20 ekipa u svijetu...
Hoffenheim jeste osrednji klub kad stavis sve timove iz lige petice. Da je nama vise igraca u ovako osrednjim timovima sa ovoliko minuta kao Bico.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 avg 2020, 18:00

soko je napisao/la:
13 avg 2020, 17:53
Hoffenheim jeste osrednji klub kad stavis sve timove iz lige petice. Da je nama vise igraca u ovako osrednjim timovima sa ovoliko minuta kao Bico.
Pa čak i u konkurenciji svih timova liga 5, Hoffenheim bi sigurno bio u gornjoj polovici.

Međutim glupo je nazivati Hoffenheim osrednjim timom, kad u reprezentativnom rosteru od 30 igrača imamo trojicu koja igraju u boljim ekipama. Domaći šampioni ne mogu doć do baraža za EL, a mi govorimo da su ovi osrednji. :roll:

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 13 avg 2020, 18:14

To sto nasi fudbaleri ne igraju u jakim klubovima ne dize Hoffenheim na stepen iznad osrednjeg evropskog kluba.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 avg 2020, 18:16

Bičakčić da je malo brži bio bi fin stoper, ovako je čisti prosjek. Relativno nizak za stopera i relativno spor i trom za niskog stopera, što ga stavlja u taj prosjek.

Uzet ću kao primjer Domagoja Vidu, koji je fin stoper u svjetskim okvirima, sličnih godina kao Bičakčić, skoro pa iste fizičke konstitucije, ali jedan level iznad Ermina u kvalitetu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 13 avg 2020, 18:18

Niko mi još ne dade argument po kom je Hoffe osrednji europski klub, u konkurenciji od EPL, do BHPL. :kafa:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 avg 2020, 18:23

DrFilgud je napisao/la:
13 avg 2020, 18:18
Niko mi još ne dade argument po kom je Hoffe osrednji europski klub, u konkurenciji od EPL, do BHPL. :kafa:
Ne moze ti dati kad nema. Cuj osrednji evropski tim :rol:

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 13 avg 2020, 18:40

DrFilgud je napisao/la:
13 avg 2020, 18:18
Uzmi u obzir njihove rezultate otkako su s Ibisevicem poceli igrati Bundesligu. U tih 12-13 godina (ili koliko vec) su imali par izleta u LP i bila je ona jedna borba za opstanak kad ih je Salihovic spasio. Generalno su osrednji klub koji se obicno bori za mjesta u rasponu od 5. do 10., tj. stabilan su prvoligas i nista vise od toga.

Btw, govorimo o osrednjem klubu u ligama petice, a nikako u cijeloj Evropi (to se valjda podrazumijeva). Ako ih poredimo s velikanima Madjarske, Ceske ili Poljske, onda su svakako svemirski brod za te klubove.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.