Ne znam, da li znam?!dscile je napisao/la:Znas nesto sto ja ne znam?
KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ja nisam nigdje procitao da dovodimo pojacanje, a i sumnjam da ce se to desiti.. Jeste da je top 16 novi priliv kesa, ali sada novog igraca nemamo gdje ni ubaciti osim na krilnog centra da bude alternativa Mitrovicu. A s obzirom da je Dragovic bio na pripremama sa nama i nisu mu ponudili ugovor, jasno je da ce se isforsirati mladji, tj Mitrovic i Tejic, na toj poziciji.
- alan_kardec
- Kontakt:
nerminh74 je napisao/la:Ne znam, da li znam?!dscile je napisao/la:Znas nesto sto ja ne znam?
pa daj reci ako si nešto čuo/pročitao, šta nas šaltaš bezveze.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
na dva foruma sam procitao, e sada jeli to istina???alan_kardec je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Ne znam, da li znam?!dscile je napisao/la:Znas nesto sto ja ne znam?
pa daj reci ako si nešto čuo/pročitao, šta nas šaltaš bezveze.
zato i pitam vas
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Prva sportska košarkaška gimnazija Koledž Beograd ugostila je prvotimca crveno-belih Čarlsa Dženkinsa. Zvezdin Amerkanac nije bio samo gost već je učenicima Prve sportske košarkaške gimnazije, među kojima je bilo juniora i kadeta Crvene zvezde Telekom koji pohađaju Koledž Beograd, održao veoma zanimljivo predavanje o važnosti obrazovanja, svojim iskustvima sa studiranja u Americi, a strpljivo je odgovarao i na brojna pitanja.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Reci na koja dva foruma i od kojih članova pa ćemo ti reći.nerminh74 je napisao/la: na dva foruma sam procitao, e sada jeli to istina???
zato i pitam vas
Sory ne reklamiram druge forumebraoolyo je napisao/la:Reci na koja dva foruma i od kojih članova pa ćemo ti reći.nerminh74 je napisao/la: na dva foruma sam procitao, e sada jeli to istina???
zato i pitam vas
- alan_kardec
- Kontakt:
nerminh74 je napisao/la:Sory ne reklamiram druge forume
Ma bježi, ako kući imaš šporet na drva, njega loži, svakako je decembar.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
vrijeme ce pokazati da li vas lozimalan_kardec je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Sory ne reklamiram druge forume
Ma bježi, ako kući imaš šporet na drva, njega loži, svakako je decembar.
POČIVAJ U MIRU ALEKSANDRE PETROVIĆU
Počivaj u miru Aco.
Onda reci nickove, bilo bi i to dovoljno.
U svakom slučaju ne vjerujem da će se pojačanje dovoditi dok se definitivno ne obezbijedi Top 16. Možda se kod nas i ne kuka kao ko drugih, ali to ne znači da je finansijska situacija baš idealna.
Jaka reklama...nerminh74 je napisao/la:Sory ne reklamiram druge forumebraoolyo je napisao/la: Reci na koja dva foruma i od kojih članova pa ćemo ti reći.
- alan_kardec
- Kontakt:
nerminh74 je napisao/la:POČIVAJ U MIRU ALEKSANDRE PETROVIĆU
Slava mu
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
#Radonjizam

Ludilo na twitteru

Ludilo na twitteru
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Uvod u vecerasnju tekmu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
TOP 16
Valensija - Crvena zvezda 68:77
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
veliki uspjeh, jedan od najvecih u istoriji...Tribalian je napisao/la:TOP 16
potpuno zasluzeno
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
zvezda iznenađujuće dobra u euroligi
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ove godine su ekipa..ne mogu se oteti utisku da je proslosezonski sastav po imenima dobro jaci, ali sigurno ne bi napravio ovaj rezultat..
i nije to samo faktor Vilijamsa, nego su konacno sklopili tim..jbg razmljivo, ne ide to preko noci koliko god para da ulozis..iako im je taj dobar plej i lider ekipe strasno falio
i nije to samo faktor Vilijamsa, nego su konacno sklopili tim..jbg razmljivo, ne ide to preko noci koliko god para da ulozis..iako im je taj dobar plej i lider ekipe strasno falio
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:ove godine su ekipa..ne mogu se oteti utisku da je proslosezonski sastav po imenima dobro jaci, ali sigurno ne bi napravio ovaj rezultat..
slicnog sam misljenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.