NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Aljo ce to nesto skontat, a tu je i Marjan, ako bude te kise, nek s vrati na staro mjesto u lozu...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Zemlja zove Bihac ... zemlja zove Bihac ...Bihac javi se
jedva se izvukosmo
ko bi reko nakon onakvih najava buducih prmierligasa
Cestitke momcima BRAVO BRATSTVO SAMO NAPRIJED

jedva se izvukosmo

Cujem isad se trese precka na golu Mirze Hamzabegovica hahahaha 

www.nkbratstvogracanica.com
-
- Moderator
- Kontakt:
Cekaj ba nisu jos dosli kuci,msm kriv im sudija sto nisu dosli kuci 

Pa šta je, SA JEDNOM NERIJEŠENOM KOD KUĆE, MI SE TREBAMO BORITI ZA OPSTANAK. HAHAHAHA JESTE VI LJUDI ČUDNI LJUBITE GOLMANA ISKRENO VAM KAŽEM, VIDJEĆETE PREGLED KOLA ŠTA JE SVE BRANIO.
Idemo mi i dalje na PL, polaako

Gracanlije izvadite malo, jbg boli ih ionako nemojte vise metati dosta im je za danas xD
Ma cestitke tebi ,ali anonimus jaran izgleda nije bio na utakmici ganjaNKJ je napisao/la:Pa šta je, SA JEDNOM NERIJEŠENOM KOD KUĆE, MI SE TREBAMO BORITI ZA OPSTANAK. HAHAHAHA JESTE VI LJUDI ČUDNI LJUBITE GOLMANA ISKRENO VAM KAŽEM, VIDJEĆETE PREGLED KOLA ŠTA JE SVE BRANIO.
licencu za PL ili jos nije stigao kuci

smazace ga kap

- anonymous001
- Kontakt:
pa nije Bratstvo pobjedilo covijece...ALBOX je napisao/la:Zemlja zove Bihac ... zemlja zove Bihac ...Bihac javi se![]()
jedva se izvukosmoko bi reko nakon onakvih najava buducih prmierligasa
![]()
jedva izvukli bod,Jedinstvo je bilo bolje cijelu utakmicu zato stvarno nema potrebe za ovolikim provociranjem. sad sam sa utakmice dosao! Jedinstvo je i dalje bez poraza i primljenog gola,boze moj sta fali 0:0 ... stvarno je smijesno ovo... ljudi jedva izvukli bod a vi se ponasate kao da su uzeli sva tri!
Kolko je bilo gledalaca ?
PA DE SI LEGENDOOOOOOOOOanonymous001 je napisao/la:pa nije Bratstvo pobjedilo covijece...ALBOX je napisao/la:Zemlja zove Bihac ... zemlja zove Bihac ...Bihac javi se![]()
![]()
jedva izvukli bod,Jedinstvo je bilo bolje cijelu utakmicu zato stvarno nema potrebe za ovolikim provociranjem. sad sam sa utakmice dosao! Jedinstvo je i dalje bez poraza i primljenog gola,boze moj sta fali 0:0 ... stvarno je smijesno ovo... ljudi jedva izvukli bod a vi se ponasate kao da su uzeli sva tri!

de mi reci jesi pokiso

upiso ti 3 boda kad ono

Anonimus uopšte nije iz bihaca, vidi se da je dijete, da samo provocira i da nas ljudi ismijavaju zbog njega ali nema veze
Svrsavate li nakon ovog boda? Ne pisem puno vise jer iskreno mi se gadi sve sto citam na ovoj temi a i na ostalim. Najiskrenije... Bratstvo me je razocaralo danas. Mislio sam da ce biti kao i proslih godina kad ste nas naucili nogometu ali danas ispod moga ocekivanja. Napadac vam odlican. Prosla ekipa sa Mujkom i Efendicem puno vise pokazala nego danasnja. Dobra utakmica, zadovoljan sam i nije mi uopste krivo za gubitkom 2 boda. Poseban selam momcima sto pisu da je Bratstvo mocno, naprotiv nije, mocan je Pantic, Smajlovic i Prljaca. Iako su nam losi bekovi oni cine najbolju odbranu lige. Kazem... Nisam razocaran kao ni ostali navijaci Jedinstva. Sretno Bratstvu u nastavku, bolja ste ekipa od Slobode. Mozemo im zajednicki pozeljeti da nekad budu na nasem mjestu i gol u gostima 

Blago onom ko je vlasnik kafane u Bihacu veceras...koliko ce bolnih casa veceras da proleti kroz rukice Sila NebeskihGracanicaAA je napisao/la:Cekaj ba nisu jos dosli kuci,msm kriv im sudija sto nisu dosli kuci
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
ne kontam? Zbog cega majke ti?PlavoZuti je napisao/la:Blago onom ko je vlasnik kafane u Bihacu veceras...koliko ce bolnih casa veceras da proleti kroz rukice Sila NebeskihGracanicaAA je napisao/la:Cekaj ba nisu jos dosli kuci,msm kriv im sudija sto nisu dosli kuci
MENI MOJE, A VAMA VASE
0-0,težak meč za gledati,strepiš svake sekunde
prečka naša,njihova prečka gdje me presjeklo i šansa Stojanova
ali važno je da nismo primili gol i dalje,a atmosfera,pune tribine,,odlično sve
samo na kraju nije trebala ona tuča,stvarno nepotrebno

prečka naša,njihova prečka gdje me presjeklo i šansa Stojanova

ali važno je da nismo primili gol i dalje,a atmosfera,pune tribine,,odlično sve

samo na kraju nije trebala ona tuča,stvarno nepotrebno

Zadnja izmjena: bazeni, dana/u 05 okt 2013, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymous001
- Kontakt:
jesam pokisao sam pa sta fali haha...ALBOX je napisao/la:PA DE SI LEGENDOOOOOOOOOanonymous001 je napisao/la:pa nije Bratstvo pobjedilo covijece...ALBOX je napisao/la:Zemlja zove Bihac ... zemlja zove Bihac ...Bihac javi se![]()
![]()
jedva izvukli bod,Jedinstvo je bilo bolje cijelu utakmicu zato stvarno nema potrebe za ovolikim provociranjem. sad sam sa utakmice dosao! Jedinstvo je i dalje bez poraza i primljenog gola,boze moj sta fali 0:0 ... stvarno je smijesno ovo... ljudi jedva izvukli bod a vi se ponasate kao da su uzeli sva tri!![]()
![]()
TEBE CEKAMO
![]()
de mi reci jesi pokiso![]()
![]()
![]()
zahebano jelde
upiso ti 3 boda kad ono...
![]()
![]()
ali fakat jbt bez hajke Jedinstvo je bilo bolje danas i Bratstvo je imalo puno srece danas ali cinjenica je da Jedinstvo jos uvijek nije primilo gola a nije Bratstvo pobjedilo nego uzelo bod zato stvarno nema potrebe za ovolikim provociranjem jer nismo izgubili hehe...
ja sam mislio da cemo pobjediti ali jbg sta je tu je nismo izgubili nego remizirali... idemo dalje nije gotovo jos nista!
Kakva tuča?
U 8 UTAKMICA IGRALI STE 5 KUCI ... 3 U GOSTIMA KOD IGMANA MLADOSTI I RADNICKOG...U PRVIH 8 U SLIJEDECOJ POLUSEZONI GOSTUJETE GRADINI TROGLAVU SLOBODI CAPLJINI BRATSTVU....A ONDA BUDUCNOSTI RUDARU I BRANITELJU....PROGNOZA...MOZDA PAR BODOVA U GOSTIMA....anonymous001 je napisao/la:pa nije Bratstvo pobjedilo covijece...ALBOX je napisao/la:Zemlja zove Bihac ... zemlja zove Bihac ...Bihac javi se![]()
![]()
Ne boj se za sljedeću sezonu. O tome ćemo kad ova prodje. Ne boj se, pojačaćemo se mi, pa igraćemo dobro i u gostima