Uredu drug uvazicu tvoj prijedlog da ipak nije za klupe., da se vise ne zezamo ja i ti hoceli poceti ili, sinoc me nije on jedini iznenadio vidi ovako sinoc je samo Miske imao onaj sut i nista vise, ali sad ima popravni protiv Litve i aBd pobjeda od 4-0(Dzeko 2, Ibisevic, Miske)MrAmani96 je napisao/la:Ja sam gledao tekmu, i nisam ga primjetio. Dzeko je igrao lose, ali je ipak glupo staviti ga na klupi, jer on zna da rjesava utakmicu i da zabije i kad ne igra dobro.DevilS je napisao/la:Drug znam ja da je on najbolji u repki, ali sinoc nije bas zablistao ako si pratio tekmu?![]()
Ja sam fino gore naveo da je ovo moje misljenje.
Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- DzidziMidzi
- Kontakt:
Pogledajte kako se Litvanija napatila u Lihtenstajnu.
Uzimamo ih zgodno ako shvatimo ozbiljno a ne sumnjam da hocemo.
http://eurorivals.net/liechtenstein~lit ... 13-10-2012" onclick="window.open(this.href);return false;
http://eurorivals.net/liechtenstein~lit ... 13-10-2012" onclick="window.open(this.href);return false;
Koja je razlika izmedju Safeta i ovce?
Safet je musko.
Safet je musko.
Jos taj sto je zabio dva lijepa gola neće igrati protiv nas!
Litvanija ako bude ovako igrala protiv nas mogla bi to biti repriza naše utakmice protiv Liechtensteina. Šuplji su ko rešeto u svim linijama. Kada im ovi amateri probijaju obranu, šta će biti kada naši opletu po krilima.DzidziMidzi je napisao/la:Pogledajte kako se Litvanija napatila u Lihtenstajnu.
Ali drugi pogodak je prelijep.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Begovic
Mujdza. Vranjes. Spahic. Lulic
. Zukanovic
Stevanovic Pjanic Salihovic
Dzeko Ibisevic
nebi bilo lose ni ovako protiv litvanije..
Mujdza. Vranjes. Spahic. Lulic
. Zukanovic
Stevanovic Pjanic Salihovic
Dzeko Ibisevic
nebi bilo lose ni ovako protiv litvanije..
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 13 okt 2012, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel iko osim Dzeke kod nas zuti dobio? 
Ja mislim da jeste samo ne mogu se sjetiti da me **** sad bgm drug.Donnie Darko je napisao/la:Jel iko osim Dzeke kod nas zuti dobio?
.....In David we trust.....
- Goalgetter
- Kontakt:
Jos je Vranjes dobio zuti.Donnie Darko je napisao/la:Jel iko osim Dzeke kod nas zuti dobio?
Jeste VranjesDevilS je napisao/la:Ja mislim da jeste samo ne mogu se sjetiti da me **** sad bgm drug.Donnie Darko je napisao/la:Jel iko osim Dzeke kod nas zuti dobio?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dzeko i Ogi..DevilS je napisao/la:Ja mislim da jeste samo ne mogu se sjetiti da me **** sad bgm drug.Donnie Darko je napisao/la:Jel iko osim Dzeke kod nas zuti dobio?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Opet se pocelo sa pricama pregazit cemo ih lako, tako su neki i protiv Grcke govorili, čeka nas vrlo teska utakmica, nismo ih pregazili ni kad smo igrali jos davno sa njima u kvalifikacijama, nisu ih ni slovaci pregazili tamo, necemo ni mi lako sa njima.....
Normalno da neće igrati isto. Protiv nas očekujem totalni bunker, jer znaju i oni šta ih čeka ako ih rano načnemo. Uvijek se lakše braniti nego organizovati napade, tako da ova njihova utakmica protiv bankara ne daje pravi uvid u njihovu igru. Ja očekujem utakmicu sličnu kao protiv Latvije. Mi ćemo držati loptu i pritiskati, oni čekati naše greške i vrebati iz kontri i prekida.revan je napisao/la:Litvanija ako bude ovako igrala protiv nas mogla bi to biti repriza naše utakmice protiv Liechtensteina. Šuplji su ko rešeto u svim linijama. Kada im ovi amateri probijaju obranu, šta će biti kada naši opletu po krilima.DzidziMidzi je napisao/la:Pogledajte kako se Litvanija napatila u Lihtenstajnu.
Ali drugi pogodak je prelijep.
Deremo litvaniju sa 3 razlike 100 %.
Raja gdje ste vis nasli statistiku o zutima kartonima njhiovih igraca. Je evo guglam sat vremena i nemogu da nadzem nigdje kompletnu listu njihovih kartona u ovim klafikacijama.
Mislim naravno na Litvaniju.
Ja sam našao na fotmob, app za iPhone, tu imaju podaci svih utakmica i pregledao sam ko je dobijao kartone u njihova 3 meča, 2 igrača im neće igrati, ovaj sto je dao dva gola te jos jedan!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Probaj naci na fifa.com..dinoze je napisao/la:Raja gdje ste vis nasli statistiku o zutima kartonima njhiovih igraca. Je evo guglam sat vremena i nemogu da nadzem nigdje kompletnu listu njihovih kartona u ovim klafikacijama.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- muhamedhulk
- Kontakt:
Evo da i ja napisem svoje prognoze za utorak.. 
Ocekujem pobjedu, kao i 99,99% ostalih navijaca (tri razlike).. Ali, se samo plasim umora nasih, jer je utakmica u Grckoj bila izuzetno teska, kako fizicki tako i psihicki.. Bojim se da ne padnemo fizicki i u koncentraciji u drugom poluvremenu (nadam se da cemo do tada vec osigurati pobjedu aBda)..
Sto se tice sastava, dao bih priliku Zukanovicu da odigra otpocetka..makar jedno poluvrijeme.. Lulica vratio u odbranu, Pjanica stavio umjesto Medunjanina i Stevanovica umjesto Misketa:
Begovic - Mujdza, Spahic, Zukanovic, Lulic - Stevanovic, Zahirovic, Pjanic, Salihovic - Dzeko, Ibisevic.
@dinoze: Ovdje imas tabele.. Kad nadjes Litvaniju, imas desno kako su igrali, samo klikni i pokazace ti se statistika sa meca..
http://www.****/utakmica/O2bZB ... le;overall
Ocekujem pobjedu, kao i 99,99% ostalih navijaca (tri razlike).. Ali, se samo plasim umora nasih, jer je utakmica u Grckoj bila izuzetno teska, kako fizicki tako i psihicki.. Bojim se da ne padnemo fizicki i u koncentraciji u drugom poluvremenu (nadam se da cemo do tada vec osigurati pobjedu aBda)..
Sto se tice sastava, dao bih priliku Zukanovicu da odigra otpocetka..makar jedno poluvrijeme.. Lulica vratio u odbranu, Pjanica stavio umjesto Medunjanina i Stevanovica umjesto Misketa:
Begovic - Mujdza, Spahic, Zukanovic, Lulic - Stevanovic, Zahirovic, Pjanic, Salihovic - Dzeko, Ibisevic.
@dinoze: Ovdje imas tabele.. Kad nadjes Litvaniju, imas desno kako su igrali, samo klikni i pokazace ti se statistika sa meca..
http://www.****/utakmica/O2bZB ... le;overall
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Evo nasao sam
Protiv nas ne igraju:
Edgaras CESNAUSKIS
Gediminas VICIUS
Saulius MIKOLIUNAS
Za ovog nisam siguran on ima crveni ali neznam od koje utakmice, Tadas LABUKAS
Protiv nas ne igraju:
Edgaras CESNAUSKIS
Gediminas VICIUS
Saulius MIKOLIUNAS
Za ovog nisam siguran on ima crveni ali neznam od koje utakmice, Tadas LABUKAS
Smatram da Zahirovic i Vranjes nisu za prvih 11 kada igramo protiv Grcke i Slovacke, dok bi mozda i mogli biti protiv ostalih reprezentacija u grupi.
Treba dati sansu Zukanovicu, mozda cak vec protiv Litvanije, i takodjer pozvati Edina Cocalica kao zamjenu za Rahimica odnosno Zahirovica.
Cocalic je vise iskusniji od Zahirovica, a to i treba za poziciju koju je igrao Rahimic.
Treba dati sansu Zukanovicu, mozda cak vec protiv Litvanije, i takodjer pozvati Edina Cocalica kao zamjenu za Rahimica odnosno Zahirovica.
Cocalic je vise iskusniji od Zahirovica, a to i treba za poziciju koju je igrao Rahimic.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Blek_Stena
- Kontakt:
Gledam statistiku sa sinosnje utakmice i ne mogu da vjerujem da su grci napravili samo 7 prekrsaja 
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.