Sta ne prolazi? Potezici? Boga mi prolaze ali kada igra na svojoj poziciji. Ja sam uvijek bio za 4-3-3 formaciju ali eto neki govore 4-3-1-2 je prava e nije. Ronaldinho je najbolje moguce rjesenje za nas sto se veznjaka/napadaca tice samo da igraju i boateng i flamini od prve a ne seedorf i gatuzo.tony-mortale je napisao/la:svi ste do juče mene napadali kad sam rekao da dinjo nije za tu poziciju a sad odjedno svi ste to znali, neda mi se tražiti po forumu, al ponoviću dinja treba zamjeniti mlađi pravim veznjakom koji će trčati (pogledati pređene km reala i milana i sve je tu jasno), potezići više ne prolaze, samo atletika, ovo se odnosi i na sedorfa i pirla, gatuzo igra 60 min, a bar se trudi i trči ko konj, znači boateng i flamini + jedno pojačanje, naravno da to ovaj trener ne smije uraditi al to je jedini pravi put, uz beka-bekove
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
A_d_0 je napisao/la:Sta ne prolazi? Potezici? Boga mi prolaze ali kada igra na svojoj poziciji. Ja sam uvijek bio za 4-3-3 formaciju ali eto neki govore 4-3-1-2 je prava e nije. Ronaldinho je najbolje moguce rjesenje za nas sto se veznjaka/napadaca tice samo da igraju i boateng i flamini od prve a ne seedorf i gatuzo.tony-mortale je napisao/la:svi ste do juče mene napadali kad sam rekao da dinjo nije za tu poziciju a sad odjedno svi ste to znali, neda mi se tražiti po forumu, al ponoviću dinja treba zamjeniti mlađi pravim veznjakom koji će trčati (pogledati pređene km reala i milana i sve je tu jasno), potezići više ne prolaze, samo atletika, ovo se odnosi i na sedorfa i pirla, gatuzo igra 60 min, a bar se trudi i trči ko konj, znači boateng i flamini + jedno pojačanje, naravno da to ovaj trener ne smije uraditi al to je jedini pravi put, uz beka-bekove
ma prolaze potezići kao npr sad protiv chieva od kojih klub nema ama baš nikakvu korist, bolje da nekog pretrči i asistira nekom za gol neg da gura kroz noge dvaput, to je samo da se neko divi klipovima na youtubu, a sa preko 30 godina ja čisto sumnjam da će odjenom početi trčati, opet se odnosi na sve vezne sa preko 30 god
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
lose lose sramota je da klub koji je trenutno drugi u prvenstvu bude pregazen
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- tony-mortale
- Kontakt:
pregažen sa 2-0 od čeka je jedan gol poslije najblaže rečeno sumnjivog faula i to kroz živi zid, a drugi zabio bonera sam sebi leđima, stvarno upravo definicija gaženja na djelu, real jest pobjedio rutinski al 0 golova iz akcija nemože biti gaženje, al shvatam da neko ko navija za inter sad uživa kao mali krmak u blatuvuvu_zzz je napisao/la:lose lose sramota je da klub koji je trenutno drugi u prvenstvu bude pregazen

a dobro generalno lose, trebali ste popiti 5 komada

Mou je to

- tony-mortale
- Kontakt:
vuvu_zzz je napisao/la:![]()
![]()
a dobro generalno lose, trebali ste popiti 5 komada![]()
Mou je to![]()
čuj trebali, trebala je bih pobjediti albaniju pa nije,
opet kažem 2-0 je za tebe gaženje al samo ako je poražen milan, al kad pogledaš realno vidjećeš da je ovako kako sam napisao u prošlom postu, a ja interu želi sreću sutra, nisam ja jedan od onih koji navijaju protiv nekog, samo jednostavno navijam za svoje, živio
Mislim da bi se Real dosta napatio da sreca nije bila njihov saveznik. Kod oba gola odbrana je reagovala traljavo. Ipak, tu je revans da se crveno crni dokazu, ali znamo kakav je Mou defanzivni takticar. Tesko ce biti Milanu i kod kuce pobjediti Real. 

Nekad ni rezultat nije mjerilo
jednostavno dobro su vas utukli i defanzivno i ofanzivno, al to je zato zato sto ste im to vi dopustili, losa igra Milana, bilo je jos par situacija kad sam vidio loptu u golu, tao da je 2-0 i vise nego zasluzen
jednostavno dobro su vas utukli i defanzivno i ofanzivno, al to je zato zato sto ste im to vi dopustili, losa igra Milana, bilo je jos par situacija kad sam vidio loptu u golu, tao da je 2-0 i vise nego zasluzen
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
ok, losa noc, nemoze uvijek biti magija na djelu
vidjecemo vas u narednih nekoliko kola pa bice i revans i trebalo bi puno bolje
sretno u nastavku
vidjecemo vas u narednih nekoliko kola pa bice i revans i trebalo bi puno bolje
sretno u nastavku

Ovaj sudac je cijelu utakmicu smetao, Seedorfu par puta
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ne znam..
ona odbrana milana mi izgleda nesigurno...i onaj boateng je morao ranije uci da malo osvjezi vezni red..al sad je kasno..
inace dva gola bezvezno primljena,oba poslije gresaka..drugi nekako na frku..al staces..ima revans..
ona odbrana milana mi izgleda nesigurno...i onaj boateng je morao ranije uci da malo osvjezi vezni red..al sad je kasno..
inace dva gola bezvezno primljena,oba poslije gresaka..drugi nekako na frku..al staces..ima revans..

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Interista di cuore
- Kontakt:
niste vi sad odigrali nesto posebno lose,jednostavno zabise vam dva lagana gola i to je to...nego mene zanima sto vi krivite Boneru koji je po meni bio jedan od boljih igraca Milana veceras,veci je problem bio Nesta koji je ispo x puta,dok je Bonera sasvim solidno odradio svoj dio posla. i sramota je da jedan Gattuso sa svojih trideset i nesto godina najvise pretrci i odradi u ekipi...ima tu jos puuuuno mjesta za napredak kod vas.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Kao što sam ja davno na ovoj temi govorio ( prije početka sezone Seria A ) Milan ima staru odbranu, al ne samo odbranu nego i sredinu, prestaru za moj pojam. Nažalost, to vas je večeras i koštalo. Mladići iz Reala su vas trkom i boljim kretanje ubili. Nadam se da ćete se borit sa Ajax-om za osminufinala
Sve najbolje.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- senad_flamin
- Kontakt:
"Pali smo u dvije minute, iako smo nakon toga zaigrali jako dobro. Nismo bili obezglavljeni nakon dva pogotka koja moraju, sama po sebi, ostaviti negativnog traga. Stvarali smo šanse, neke su bile uistinu dobre."
Allegri je na kraju zaključio: "Nije to bio posebno kvalitetan dan 'u uredu', ali mislim da stvarno ne smijemo biti depresivni. Igrali smo s jednim od glavnih kandidata za naslov Lige prvaka i to na gostujućem terenu. Zanemarimo li te dvije minute, bili smo posve ravnopravni."
Allegri je na kraju zaključio: "Nije to bio posebno kvalitetan dan 'u uredu', ali mislim da stvarno ne smijemo biti depresivni. Igrali smo s jednim od glavnih kandidata za naslov Lige prvaka i to na gostujućem terenu. Zanemarimo li te dvije minute, bili smo posve ravnopravni."
-RIVALDO-
Haha ravnopravni. Pa sto ne bude gospodin i ne kaze dobro smo prosli. Onaj faul uopste nije sumnjiv, Pato starta na Xabija sa ledja, da je malo jace isao dobio bi i zuti karton. Realova pobjeda je apsolutno zasluzena, igace se revans, vidjecemo hoce li tamo biti neizvjesnije ali izvjesno je da ce Real biti prvi u grupi i da ce se za drugo mjesto boriti Milan i Ajax. Milanu treba rekonstrukcija tima, napad je odlican ali veza i odbrana su kriticni(prestari)senad_flamin je napisao/la:"Pali smo u dvije minute, iako smo nakon toga zaigrali jako dobro. Nismo bili obezglavljeni nakon dva pogotka koja moraju, sama po sebi, ostaviti negativnog traga. Stvarali smo šanse, neke su bile uistinu dobre."
A sta reci za ovo
[youtube][/youtube]
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
covjek voli svakog ko ima ikakve veze sa interom,pa makar to bio i gradski rival...uskoro ce jose opet u inter
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sad će talijanski tisak napisati:"Ronaldinho prod'o utakmicu Mourinhu".
Helem, sasvim zaslužena pobjeda Reala, ali ko zna šta bi se dešavalo da je uletio onaj slobodnjak Pirla. Milan može i mora puno bolje, ali obzirom na grupu u CL, onda i ne moraju popraviti igru da bi se našli u osmini finala.
Btw, Ibra je sinoć bio indisponiran, a ulazak Inzaghija je baš bio "kec na desetku". Pa smetali su jedan drugome svo vrijeme.

Btw, Ibra je sinoć bio indisponiran, a ulazak Inzaghija je baš bio "kec na desetku". Pa smetali su jedan drugome svo vrijeme.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Hajde svi navijaci Milana realno odgovorite : Sta ocekujete od igraca tipa Pirla, Seedorfa i Bonere? Da sa njima u pocetnom sastavu pobjedimo jedan Real, momke koji bukvalno lete terenom? To necemo nikad dozivjet. Jesmo mozda prosle godine i to nafakaski. Pirlo koji nemoze infuzije hoce da se nadigrava sa jednim Ozilom momkom koji je raketa u odnosu na ovog crva. Pirlo prije 10 godina nije mogao trcati a sada da mogne. Svaki napad uspori. Okrece se ko tramvaj 6 na Skenderiji. Jednostavno NULA. Seedorf 12 puta sam oko njega dulum zemlje prazan da primi loptu odbija se ko od parmak. Neke driblinge pokusava a jedva nosi glavu na ramenima. Bukvalno pojeden od igraca Reala. Bonera pa ovog bi i ja izludio. Prolazi kako ko hoce,kuda hoce,koliko hoce. Kod njega je sve na izvolite. Ali igrac koji me bas negativno iznenadio je Nesta. Ronaldo ga pretrcao milijardu puta. On ko fol ga prati isprati ga do 30 metara od naseg gola ovaj se okrene i ode ko da nikoga nema. Ima covjek 1000 utakmica u nogama i opet kreten ispada.
Realno gledajuci odbrana bez Silve je NULA a sa njim je mozda 1+. Sredina u kojoj zajedno igraju Pirlo i Seedorf nigdje nemoze proci. Nije mi jasno zasto Flamini i Boateng ne pocinju.
Allegri uzima formaciju 4-3-1-2 i stavlja igraca koji najbolje partije u karijeru pruzio na lijevom krilu u sredinu. Pato koj je rodjen za krila jer je previse prodoran igra spica i samo se gusi. Ibrahimovic centarfor ponajbolji na svijetu mora doci na centar po loptu samo zato sto su 2 zadnja vezna markirala Ronaldinha a nasa sredina je toliko sposobna da im treba ceker da iznesu loptu. Umjesto sto smo doveli lutku Robinha koji igra kao cura mogli smo dovesti nekog veznog igraca tj. trkaca da trci za onog Pirla truhlovinu. Bojim se da nas ista patnja ceka i na San Siru odnosno 90 minuta patnje.
Realno gledajuci odbrana bez Silve je NULA a sa njim je mozda 1+. Sredina u kojoj zajedno igraju Pirlo i Seedorf nigdje nemoze proci. Nije mi jasno zasto Flamini i Boateng ne pocinju.
Allegri uzima formaciju 4-3-1-2 i stavlja igraca koji najbolje partije u karijeru pruzio na lijevom krilu u sredinu. Pato koj je rodjen za krila jer je previse prodoran igra spica i samo se gusi. Ibrahimovic centarfor ponajbolji na svijetu mora doci na centar po loptu samo zato sto su 2 zadnja vezna markirala Ronaldinha a nasa sredina je toliko sposobna da im treba ceker da iznesu loptu. Umjesto sto smo doveli lutku Robinha koji igra kao cura mogli smo dovesti nekog veznog igraca tj. trkaca da trci za onog Pirla truhlovinu. Bojim se da nas ista patnja ceka i na San Siru odnosno 90 minuta patnje.
A_d_0 je napisao/la:Pirlo prije 10 godina nije mogao trcati a sada da mogne. Svaki napad uspori. Okrece se ko tramvaj 6 na Skenderiji. Jednostavno NULA. Seedorf 12 puta sam oko njega dulum zemlje prazan da primi loptu odbija se ko od parmak.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ne znas je li smijesno ili zalosno. Meni je zalosno kao navijacu ove ekipe a tebi je smijesno ali vjeruj tako je kako sam i napisao.GunnerS je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:Pirlo prije 10 godina nije mogao trcati a sada da mogne. Svaki napad uspori. Okrece se ko tramvaj 6 na Skenderiji. Jednostavno NULA. Seedorf 12 puta sam oko njega dulum zemlje prazan da primi loptu odbija se ko od parmak.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Baš si me nasmijao sa ovim
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.