NBA Playoffs

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

lumani
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la lumani » 02 jun 2013, 03:32

bosh je najgori igrac na terenu :oops: pa slijedi west :oops: pa wade :oops: ......

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 02 jun 2013, 03:33

Normalno da je Memphis bolji od Indiane. Bolji su na svim pozicijama osim na trici. Da ne pricamo o smijesnoj klupi Indiana, Memphis barem ima onog Baylessa koji zna povuci.
A sto se tice Miamia. to je trenutno prosjecna ekipa sa astronomskim Lebronom i to je to...kako i nece biti kad se Bosh a pogotovo Wade ne vide
Zadnja izmjena: Balon, dana/u 02 jun 2013, 03:34, ukupno mijenjano 1 put.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 02 jun 2013, 03:33

Titova-Juga je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Poslje game 1 ja sam ko pricao "da nam je West umjesto Booza" a ovaj ispade gori od njeg. Al prvu utakmicu je odigrao zmajevski. U biti West makar igra odbranu za razliku od naseg nosonje.

U pravu si, ovaj barem odbranu igra, ali je brate paglu igrač ko racku!!!!!!
Covjek je B O L E S T A N citaj,igrao je dobro citavu seriju vcrs malo zapelo jbg.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 02 jun 2013, 03:35

James ce imati Bryantovsku noc - 30 i vise suteva ce sigurno uputiti

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 jun 2013, 03:36

emir18 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Poslje game 1 ja sam ko pricao "da nam je West umjesto Booza" a ovaj ispade gori od njeg. Al prvu utakmicu je odigrao zmajevski. U biti West makar igra odbranu za razliku od naseg nosonje.

U pravu si, ovaj barem odbranu igra, ali je brate paglu igrač ko racku!!!!!!
Covjek je B O L E S T A N citaj,igrao je dobro citavu seriju vcrs malo zapelo jbg.
To što sam rekao nije bazirano samo na večerašnjoj utakmici, West je svejedno paglu igrač koji nedovoljno dobro koristi svoj talenat baš kao i Boozer, a svakako je postao igrač zbog C.P-a.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 02 jun 2013, 03:36

NEZALAGANJE je napisao/la: Barem necemo bacati loptu kao sto ovi bacaju i barem cemo imati neku akciju...Pa ljudi gube u utakmici gdje je protivnik grogiran i to vec drugu noc uzastopno! :o Svaka iole ozbiljna ekipa ovdje bi imala min +10 protiv ovakvog MIA...
Problem je što svaka ekipa ne može natjerati Miami da igra ovako loše u napadu, nego bi bili nafilovani sa svih strana.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 jun 2013, 03:37

Balon je napisao/la:Normalno da je Memphis bolji od Indiane. Bolji su na svim pozicijama osim na trici. Da ne pricamo o smijesnoj klupi Indiana, Memphis barem ima onog Baylessa koji zna povuci.
A sto se tice Miamia. to je trenutno prosjecna ekipa sa astronomskim Lebronom i to je to...kako i nece biti kad se Bosh a pogotovo Wade ne vide
Svaka ti cast!Da ne pricam da ljudi nemaju AKCIJE i da ne bacaju loptu po cijeloj dvorani!Za onog ko zeli da me demantuje,nek mi da breakdown jedne akcije IND za cijelo poluvrijeme,jer je ja nisam vidio...
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 02 jun 2013, 03:41, ukupno mijenjano 1 put.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 jun 2013, 03:37

Pazi stručnjaka.West ili ti ga jedan od 5 najinteligentnijih igrača lige(ispred su LeBron,Duncan i još neki)je glup :lol:

Memphis je daleko bolja ekipa od Indiane,Pacersi samo imaju dobrog trenera.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 jun 2013, 03:38

LBJ MVP je napisao/la:Pazi stručnjaka.West ili ti ga jedan od 5 najinteligentnijih igrača lige(ispred su LeBron,Duncan i još neki)je glup :lol:

Memphis je daleko bolja ekipa od Indiane,Pacersi samo imaju dobrog trenera.

Ti si inače ispunjen logikom... s tobom svak' gubi raspravu odmah na prvoj rečenici :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 02 jun 2013, 03:39

NEZALAGANJE je napisao/la:
Balon je napisao/la:Normalno da je Memphis bolji od Indiane. Bolji su na svim pozicijama osim na trici. Da ne pricamo o smijesnoj klupi Indiana, Memphis barem ima onog Baylessa koji zna povuci.
Svaka ti cast!Da ne pricam da ljudi imaju AKCIJE i da ne bacaju loptu po cijeloj dvorani!Za onog ko zeli da me demantuje,nek mi da breakdown jedne akcije IND za cijelo poluvrijeme,jer je ja nisam vidio...

sto zi zapeo za jednu utakmicu ;) igraju protiv najboljih,nije lako :!: Memphis je pokazao pravo lice protiv vas,prije toga su mogli,jer nije bilo russa.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 jun 2013, 03:39

work je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Barem necemo bacati loptu kao sto ovi bacaju i barem cemo imati neku akciju...Pa ljudi gube u utakmici gdje je protivnik grogiran i to vec drugu noc uzastopno! :o Svaka iole ozbiljna ekipa ovdje bi imala min +10 protiv ovakvog MIA...
Problem je što svaka ekipa ne može natjerati Miami da igra ovako loše u napadu, nego bi bili nafilovani sa svih strana.
Jedino sto oni tjeraju defanzivno u ovoj seriji je Bosh,ali covjek svakako zivi od skok suta,sto je i pokazala utakmica br.3.Kad ga ide ide,kad ne ide,ne ide...Battier ne igra dovoljno zbog loseg matchupa,a Wade je los sam po sebi...Ray Allen promasuje otvorene trojke...
@lumani Ovakav MIA nije najbolji i ovo nije ona ekipa koja je imala niz u RS i ovo nije samo jedna utakmica.Ovakvi su bili i proslu kad je MIA isto bio grogiran,a ovi to nisu znali iskoristiti pa ja James poludio u 3/$

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 02 jun 2013, 03:46

Samo sa ovim dunkovima su prokockali 6 poena. plus 2,3 promašena zicera Westa.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 jun 2013, 03:57

Hill je x faktor ove IND...

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 02 jun 2013, 03:59

NEZALAGANJE je napisao/la: Jedino sto oni tjeraju defanzivno u ovoj seriji je Bosh,ali covjek svakako zivi od skok suta,sto je i pokazala utakmica br.3.Kad ga ide ide,kad ne ide,ne ide...Battier ne igra dovoljno zbog loseg matchupa,a Wade je los sam po sebi...Ray Allen promasuje otvorene trojke...
@lumani Ovakav MIA nije najbolji i ovo nije ona ekipa koja je imala niz u RS i ovo nije samo jedna utakmica.Ovakvi su bili i proslu kad je MIA isto bio grogiran,a ovi to nisu znali iskoristiti pa ja James poludio u 3/$
Ljudi općenito imaju tendenciju da mali broj poena, loše procente, teške šuteve i slično pripisuju neraspoloženju igrača i istovremeno zanemaruju uticaj protivničke odbrane. Indiana bukvalno ima 5 vrlo dobrih individualnih defanzivaca u prvoj petorci, a igraju i odličnu timsku odbranu.
U prvom poluvremenu su pokušali nekoliko puta zarobiti Jamesa i natjerati Miami na izgubljenu loptu i bili su kažnjeni pasom na otvorenog čovjeka i trojkom. Nije Miami u ovoj seriji promašivao mnogo otvorenih trojki. Šuteri su im odlično zatvoreni i većina šuteva je contested. Isto tako nije slučajnost da je Indiana jedna od najboljih defanzivnih ekipa po pitanju protivničkog procenta za 3.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 jun 2013, 04:01

Nije dugo flopao. :D :D :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 jun 2013, 04:02

Flop Jamesa?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 jun 2013, 04:02

Kraljica PONOVO u flop stilu :lol:

Smrt nacionalizmu !!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 jun 2013, 04:03

Carlo je napisao/la:Flop Jamesa?
Potvrdjen!Ni blizu glave! ;)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 jun 2013, 04:05

Ovo mora biti najmanje +10 na kraju cetvrtine za IND!

Luminary
Kontakt:

Post Postao/la Luminary » 02 jun 2013, 04:05

Titova-Juga je napisao/la:Kraljica PONOVO u flop stilu :lol:
Evo ti prilika za novih 100 postova

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.