BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Vahid Halilhodzic??? Taj bi se prije vratio Mamicu na koljena, covjeku koji mu je mamu spominjao, za milijoncic dollara nego dosao pomoci svojoj drzavi. Kada su ga dovodili u vezi sa nasom ekipom, odgovor je bio da je jos uvjek premlad za reprezentaciju, a vidim da nije neiskusan za africke selekcije. Vec druga mu u nizu ... Vaha je pravi Hercegovac, mutikasa na visokom levelu. Neka ga sto dalje od BiH, dovoljan je kakav intervju svako toliko i neka na tome ostane ...
- legenda reala
- Kontakt:
I Safet je naš ako ćemo tako, nemam ništa ni ja protiv Vahe, samo znam da njega boli **** za BIH, smijem se kladiti i da ne gleda utakmice naše reprezentacije, svi su se nudili da pomognu dok je bio stari saveze, Vaha je uvijek gledo samo svoj intereskinder_jaje je napisao/la:Ma ja sve sto je nase nevalja,nemam nista protiv Papeta ali mislim da ce nas kostati ovog SP.
Nije tačno, on je repku preuzeo da mu bude dobra odskočna daska za buduću trenersku karijeru, sam je tako rekao, zvali su me i prije ali nisam htio jer nismo imali dobru ekipu, sad imamo dobru ekipu i ja sam pristao, selektorska funkcija mi može puno značiti u daljnjoj trenerskoj karijeriElegant je napisao/la: Susic prima 5.000 KM, najslabije plalcen selektro. Nije da njemu fali para ima on zaradio je tokom zivota, ali covjek je preuzeo poziciju radi drzave i ljubavi prema istoj to niko ne moze da porekne.
Rezultati bi bili isti ili slični , bolje od ovog do Slovačke nam nije ni trebalo, možda bi Vaha koji je donekle iskusniji trener nešto promjenio nakon poluvremena ali nije ni Vaha odavno na nivou kao npr u Lilu dok je bio, dosta je i on ofalioNa stranu sve to, niko ne garantuje da bi sa Wahom bilo bolje ili cak gore ne daj Boze, tako ni sa ostalim selektorima, kao sto se ne zna hocemo li uspjeti sa Susicem. Ja se nadam da hocemo vec u utorak.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Meni nikad nije bila jasna taktika Susica, ali sam vjerovao u bilo koju ekipu koju on izvede.
Lijevo se Lulic i Salihovic smjenjuju na beku i btb veznjaku, Medo je promasaj u ovoj formaciji, nema nikakve funkcije a tu bi Pjanic trebao igrati uparen sa kakvim defanzivnim veznjakom ( Zahom ).
Slabo se trcalo, skroz slabo. To je jedan od glavnih razloga lose igre, a Medunjanin ne moze igrati zadnjeg veznog koji prekida napade a uz to biti i kreator igre. Pjanic je kreator i treba mu destruktivac.
Igraci su se bili previse opustili i vjerovatno je to jedan od razloga manjeg zalaganja, a nadam se da ce sada to biti dosta bolje i da ce Safet ubaciti kakvog defanzivnog veznjaka umjesto Mede.
Lijevo se Lulic i Salihovic smjenjuju na beku i btb veznjaku, Medo je promasaj u ovoj formaciji, nema nikakve funkcije a tu bi Pjanic trebao igrati uparen sa kakvim defanzivnim veznjakom ( Zahom ).
Slabo se trcalo, skroz slabo. To je jedan od glavnih razloga lose igre, a Medunjanin ne moze igrati zadnjeg veznog koji prekida napade a uz to biti i kreator igre. Pjanic je kreator i treba mu destruktivac.
Igraci su se bili previse opustili i vjerovatno je to jedan od razloga manjeg zalaganja, a nadam se da ce sada to biti dosta bolje i da ce Safet ubaciti kakvog defanzivnog veznjaka umjesto Mede.
Neće, vidiš da naš vrli selektor otkriva karte 3 dana pred utakmicu, k'o da je prijateljska. Yebem te robijo.L_blancos je napisao/la:nadam se da ce sada to biti dosta bolje i da ce Safet ubaciti kakvog defanzivnog veznjaka umjesto Mede.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I Salihovic vala u zadnje vrijeme nista ne pokazuje.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa iznenadio je sa Vrsom 
Ne seri. Mislim da se moze dogovoriti sa Savezom da mu se plaća ta svota novca, neka je i velika za naše standarde ukoliko će donijeti rezultate, ne treba da imamo nista protiv toga.samson je napisao/la:Vahid Halilhodzic??? Taj bi se prije vratio Mamicu na koljena, covjeku koji mu je mamu spominjao, za milijoncic dollara nego dosao pomoci svojoj drzavi. Kada su ga dovodili u vezi sa nasom ekipom, odgovor je bio da je jos uvjek premlad za reprezentaciju, a vidim da nije neiskusan za africke selekcije. Vec druga mu u nizu ... Vaha je pravi Hercegovac, mutikasa na visokom levelu. Neka ga sto dalje od BiH, dovoljan je kakav intervju svako toliko i neka na tome ostane ...
legenda reala je napisao/la:
Nije tačno, on je repku preuzeo da mu bude dobra odskočna daska za buduću trenersku karijeru, sam je tako rekao, zvali su me i prije ali nisam htio jer nismo imali dobru ekipu, sad imamo dobru ekipu i ja sam pristao, selektorska funkcija mi može puno značiti u daljnjoj trenerskoj karijeriElegant je napisao/la: Susic prima 5.000 KM, najslabije plalcen selektro. Nije da njemu fali para ima on zaradio je tokom zivota, ali covjek je preuzeo poziciju radi drzave i ljubavi prema istoj to niko ne moze da porekne.![]()
+1
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Consigliere
- Kontakt:
LenBias je napisao/la:valja nam opet u baraz

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Goalgetter
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:LenBias je napisao/la:valja nam opet u baraz

Pa eto vam sad domoljub koji prima placu od 5hiljada pa cemo opet gledat SP bez nase repke.
Samo je trebalo jos da i ovaj znalac prima 10hiljada eura placu.
A pare ne mogu biti prekretnica ako vec i san marino, andora, lihtenstajn daju puno vece plate od nas pa sto i mi ne bi vahi onda dali? Ni te amaterske repke i savezi ne seru pare.
Samo je trebalo jos da i ovaj znalac prima 10hiljada eura placu.
A pare ne mogu biti prekretnica ako vec i san marino, andora, lihtenstajn daju puno vece plate od nas pa sto i mi ne bi vahi onda dali? Ni te amaterske repke i savezi ne seru pare.
Kada se naucis malo kulturnije komunikacije, odgovoricu ti. Do tada, dovoljan ti je i ovaj odg ...PIKE je napisao/la:Ne seri. Mislim da se moze dogovoriti sa Savezom da mu se plaća ta svota novca, neka je i velika za naše standarde ukoliko će donijeti rezultate, ne treba da imamo nista protiv toga.samson je napisao/la:Vahid Halilhodzic??? Taj bi se prije vratio Mamicu na koljena, covjeku koji mu je mamu spominjao, za milijoncic dollara nego dosao pomoci svojoj drzavi. Kada su ga dovodili u vezi sa nasom ekipom, odgovor je bio da je jos uvjek premlad za reprezentaciju, a vidim da nije neiskusan za africke selekcije. Vec druga mu u nizu ... Vaha je pravi Hercegovac, mutikasa na visokom levelu. Neka ga sto dalje od BiH, dovoljan je kakav intervju svako toliko i neka na tome ostane ...
ova slika sve govori .. niko neće da se druži sa Izetom .. Edin naredio .. a osmjesi su im fake najvećiGoalgetter je napisao/la:
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 08 sep 2013, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
A ko garantuje da bi mi imali rezlutate sa nekim drugim selektorom, npr. Wahom za razliku od Susica ?
To niko ne moze reci sa sigurnoscu, moze nam sto puta biti gore ali isto tako i bolje !
To niko ne moze reci sa sigurnoscu, moze nam sto puta biti gore ali isto tako i bolje !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
JTS je napisao/la: ova slika sve govori .. niko neće da se druži sa Izetom .. Edin naredio .. a osmjesi su im fake najveći

Drug mi je bio na trenigu,i kaze fakat sa Izetom gotovo niko ne prica...
1946
Goalgetter je napisao/la:JTS je napisao/la: ova slika sve govori .. niko neće da se druži sa Izetom .. Edin naredio .. a osmjesi su im fake najveći
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Meni je ovaj Salihovic postao smijesan igrac, ali iskreno. Igra u Bundesligi, a svaka dvadeseta mu lopta dobra (i to da dode napadac u poziciju da je zahvati).Sarajlijc@ je napisao/la:I Salihovic vala u zadnje vrijeme nista ne pokazuje.
Vidite jednu stvar, onaj ko je igrao nogomet svatit ce o cemu pricam. Naime, u Bundesligi se igra sa adidas loptama, a mi igramo utakmice repke sa nike loptama. Jbg, ovo zna biti veliki problem nekada. Mozda je ovo problem. Realno, igra covjek bundesligu a ne moze centrirati kako treba.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 08 sep 2013, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
- tyler durden
- Kontakt:
JTS je napisao/la:ova slika sve govori .. niko neće da se druži sa Izetom .. Edin naredio .. a osmjesi su im fake najvećiGoalgetter je napisao/la:
- tuzlak1987
- Kontakt:
mozda bi trebali i naredne utakmice da se malo pripremaju na HRASNICI 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.