BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

samson
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la samson » 08 sep 2013, 12:17

Vahid Halilhodzic??? Taj bi se prije vratio Mamicu na koljena, covjeku koji mu je mamu spominjao, za milijoncic dollara nego dosao pomoci svojoj drzavi. Kada su ga dovodili u vezi sa nasom ekipom, odgovor je bio da je jos uvjek premlad za reprezentaciju, a vidim da nije neiskusan za africke selekcije. Vec druga mu u nizu ... Vaha je pravi Hercegovac, mutikasa na visokom levelu. Neka ga sto dalje od BiH, dovoljan je kakav intervju svako toliko i neka na tome ostane ...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 sep 2013, 12:20

kinder_jaje je napisao/la:Ma ja sve sto je nase nevalja,nemam nista protiv Papeta ali mislim da ce nas kostati ovog SP.
I Safet je naš ako ćemo tako, nemam ništa ni ja protiv Vahe, samo znam da njega boli **** za BIH, smijem se kladiti i da ne gleda utakmice naše reprezentacije, svi su se nudili da pomognu dok je bio stari saveze, Vaha je uvijek gledo samo svoj interes ;)

Elegant je napisao/la: Susic prima 5.000 KM, najslabije plalcen selektro. Nije da njemu fali para ima on zaradio je tokom zivota, ali covjek je preuzeo poziciju radi drzave i ljubavi prema istoj to niko ne moze da porekne.
Nije tačno, on je repku preuzeo da mu bude dobra odskočna daska za buduću trenersku karijeru, sam je tako rekao, zvali su me i prije ali nisam htio jer nismo imali dobru ekipu, sad imamo dobru ekipu i ja sam pristao, selektorska funkcija mi može puno značiti u daljnjoj trenerskoj karijeri ;)
Na stranu sve to, niko ne garantuje da bi sa Wahom bilo bolje ili cak gore ne daj Boze, tako ni sa ostalim selektorima, kao sto se ne zna hocemo li uspjeti sa Susicem. Ja se nadam da hocemo vec u utorak. ;)
Rezultati bi bili isti ili slični , bolje od ovog do Slovačke nam nije ni trebalo, možda bi Vaha koji je donekle iskusniji trener nešto promjenio nakon poluvremena ali nije ni Vaha odavno na nivou kao npr u Lilu dok je bio, dosta je i on ofalio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 sep 2013, 12:22

Meni nikad nije bila jasna taktika Susica, ali sam vjerovao u bilo koju ekipu koju on izvede.
Lijevo se Lulic i Salihovic smjenjuju na beku i btb veznjaku, Medo je promasaj u ovoj formaciji, nema nikakve funkcije a tu bi Pjanic trebao igrati uparen sa kakvim defanzivnim veznjakom ( Zahom ).

Slabo se trcalo, skroz slabo. To je jedan od glavnih razloga lose igre, a Medunjanin ne moze igrati zadnjeg veznog koji prekida napade a uz to biti i kreator igre. Pjanic je kreator i treba mu destruktivac.

Igraci su se bili previse opustili i vjerovatno je to jedan od razloga manjeg zalaganja, a nadam se da ce sada to biti dosta bolje i da ce Safet ubaciti kakvog defanzivnog veznjaka umjesto Mede.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 sep 2013, 12:25

L_blancos je napisao/la:nadam se da ce sada to biti dosta bolje i da ce Safet ubaciti kakvog defanzivnog veznjaka umjesto Mede.
Neće, vidiš da naš vrli selektor otkriva karte 3 dana pred utakmicu, k'o da je prijateljska. Yebem te robijo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 sep 2013, 12:27

I Salihovic vala u zadnje vrijeme nista ne pokazuje.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 sep 2013, 12:28

Pa iznenadio je sa Vrsom :D

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 08 sep 2013, 12:29

samson je napisao/la:Vahid Halilhodzic??? Taj bi se prije vratio Mamicu na koljena, covjeku koji mu je mamu spominjao, za milijoncic dollara nego dosao pomoci svojoj drzavi. Kada su ga dovodili u vezi sa nasom ekipom, odgovor je bio da je jos uvjek premlad za reprezentaciju, a vidim da nije neiskusan za africke selekcije. Vec druga mu u nizu ... Vaha je pravi Hercegovac, mutikasa na visokom levelu. Neka ga sto dalje od BiH, dovoljan je kakav intervju svako toliko i neka na tome ostane ...
Ne seri. Mislim da se moze dogovoriti sa Savezom da mu se plaća ta svota novca, neka je i velika za naše standarde ukoliko će donijeti rezultate, ne treba da imamo nista protiv toga.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 sep 2013, 12:30

legenda reala je napisao/la:
Elegant je napisao/la: Susic prima 5.000 KM, najslabije plalcen selektro. Nije da njemu fali para ima on zaradio je tokom zivota, ali covjek je preuzeo poziciju radi drzave i ljubavi prema istoj to niko ne moze da porekne.
Nije tačno, on je repku preuzeo da mu bude dobra odskočna daska za buduću trenersku karijeru, sam je tako rekao, zvali su me i prije ali nisam htio jer nismo imali dobru ekipu, sad imamo dobru ekipu i ja sam pristao, selektorska funkcija mi može puno značiti u daljnjoj trenerskoj karijeri ;)

+1
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 sep 2013, 12:30

LenBias je napisao/la:valja nam opet u baraz :evil:
slika
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 sep 2013, 12:34

Consigliere je napisao/la:
LenBias je napisao/la:valja nam opet u baraz :evil:
slika
slika

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 08 sep 2013, 12:36

Pa eto vam sad domoljub koji prima placu od 5hiljada pa cemo opet gledat SP bez nase repke.
Samo je trebalo jos da i ovaj znalac prima 10hiljada eura placu.
A pare ne mogu biti prekretnica ako vec i san marino, andora, lihtenstajn daju puno vece plate od nas pa sto i mi ne bi vahi onda dali? Ni te amaterske repke i savezi ne seru pare.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 08 sep 2013, 12:37

PIKE je napisao/la:
samson je napisao/la:Vahid Halilhodzic??? Taj bi se prije vratio Mamicu na koljena, covjeku koji mu je mamu spominjao, za milijoncic dollara nego dosao pomoci svojoj drzavi. Kada su ga dovodili u vezi sa nasom ekipom, odgovor je bio da je jos uvjek premlad za reprezentaciju, a vidim da nije neiskusan za africke selekcije. Vec druga mu u nizu ... Vaha je pravi Hercegovac, mutikasa na visokom levelu. Neka ga sto dalje od BiH, dovoljan je kakav intervju svako toliko i neka na tome ostane ...
Ne seri. Mislim da se moze dogovoriti sa Savezom da mu se plaća ta svota novca, neka je i velika za naše standarde ukoliko će donijeti rezultate, ne treba da imamo nista protiv toga.
Kada se naucis malo kulturnije komunikacije, odgovoricu ti. Do tada, dovoljan ti je i ovaj odg ...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 sep 2013, 12:42

Goalgetter je napisao/la:slika
ova slika sve govori .. niko neće da se druži sa Izetom .. Edin naredio .. a osmjesi su im fake najveći :D
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 08 sep 2013, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 sep 2013, 12:43

A ko garantuje da bi mi imali rezlutate sa nekim drugim selektorom, npr. Wahom za razliku od Susica ?

To niko ne moze reci sa sigurnoscu, moze nam sto puta biti gore ali isto tako i bolje !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 sep 2013, 12:44

JTS je napisao/la: ova slika sve govori .. niko neće da se druži sa Izetom .. Edin naredio .. a osmjesi su im fake najveći :D
slika

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 sep 2013, 12:45

Drug mi je bio na trenigu,i kaze fakat sa Izetom gotovo niko ne prica...
1946

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 08 sep 2013, 12:47

Goalgetter je napisao/la:
JTS je napisao/la: ova slika sve govori .. niko neće da se druži sa Izetom .. Edin naredio .. a osmjesi su im fake najveći :D
slika
:lol: :lol: :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 sep 2013, 12:48

Sarajlijc@ je napisao/la:I Salihovic vala u zadnje vrijeme nista ne pokazuje.
Meni je ovaj Salihovic postao smijesan igrac, ali iskreno. Igra u Bundesligi, a svaka dvadeseta mu lopta dobra (i to da dode napadac u poziciju da je zahvati).

Vidite jednu stvar, onaj ko je igrao nogomet svatit ce o cemu pricam. Naime, u Bundesligi se igra sa adidas loptama, a mi igramo utakmice repke sa nike loptama. Jbg, ovo zna biti veliki problem nekada. Mozda je ovo problem. Realno, igra covjek bundesligu a ne moze centrirati kako treba.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 08 sep 2013, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 08 sep 2013, 12:49

JTS je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:slika
ova slika sve govori .. niko neće da se druži sa Izetom .. Edin naredio .. a osmjesi su im fake najveći :D
:lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 sep 2013, 12:55

mozda bi trebali i naredne utakmice da se malo pripremaju na HRASNICI :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []