FK Slavija
Re: FK Slavija
U zadnjih pet dana odigrali smo dvije bas dobre tekme prvo protiv Sarajeva prijateljsku a sad i protiv Zelje za bodove mislim da se definitivno moze reci da smo dobili na cvrstini i da smo takticki dosta napredovali jer realno da imamo jos jednog dobrog napadaca i jednog ofanzivnog veznog mislim da bi mogli biti u rangu ekipama koje ce se boriti za evropu.
-
- Moderator
- Kontakt:
Dobri,sigurni,cvrsti a jos opasni kod prekida!!!!Sigurno bolje pratis prvu ligu fed. reci mi kakvi su ovi iz Orasja sad protiv njih igramo u kupu!!!!Benjo_AFC86 je napisao/la:Aleksić & Mitrović.
-
- Moderator
- Kontakt:
Sigurno da su iz prekida opasni veoma.. dobar tandem.lovcen16 je napisao/la:Dobri,sigurni,cvrsti a jos opasni kod prekida!!!!Sigurno bolje pratis prvu ligu fed. reci mi kakvi su ovi iz Orasja sad protiv njih igramo u kupu!!!!Benjo_AFC86 je napisao/la:Aleksić & Mitrović.
Mislim da će dobiti priliku u vašem timu neki što su manje igrali, a Orašje je slabo tj pasti će fizički nakon prvog poluvremena. Trebali bi vi to lagano uzeti, osim ako labudovi neki bunker ne udare kao u Širokom prošle sezone..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
2-0 protiv Orasja u kupu uz veoma slabu posjetu na tribinama nije bilo ni 100-150 ljudi na stadionu,kontam da je radni dan ali sam iskreno ocekivao vise raje.Nisu igrali Mitrovic,Dudo,Karamatic,Pigi.Maka i Osman su igrali po poluvrijeme i Mahir Karic za kojeg mislim da bi trebao da dobiva vise sanse jer cini mi se da je u boljoj formi od Mamica!!!Realizaciju nikako da popravimo danas jos plus promasen penal j..i ga!!!Morace i napadace nekad da krene jer momci se bore,trce pokusavaju ali lopta bas tesko ulazi u gol!!!!
Ja sta nam ljudi uradise pa to je za nepovjerovati!!!!Tri vrhunske kontre i dvije bas dobro osmisljene akcije kod prekida bas smo ispali smjesni!!!!Slaviju pratim od 95-e i mislim da nas niko i nikad ovako nije osramotio na domacem terenu.Jedina svjetla tacka Sokolovi a najvise me razocarao Tomba za kog sam imao bas lijepo misljenje ne toliko zbog toga sto je kriv za neke golove nago na kraju tekme sto se svadjao sa rajom sa sjevera!!!Ispao je pravi seljak ali nebitno Radnik danas odigrao vrhunski!!!!
a mi sto smo dobili 1:5 dolelovcen16 je napisao/la:Ja sta nam ljudi uradise pa to je za nepovjerovati!!!!Tri vrhunske kontre i dvije bas dobro osmisljene akcije kod prekida bas smo ispali smjesni!!!!Slaviju pratim od 95-e i mislim da nas niko i nikad ovako nije osramotio na domacem terenu.Jedina svjetla tacka Sokolovi a najvise me razocarao Tomba za kog sam imao bas lijepo misljenje ne toliko zbog toga sto je kriv za neke golove nago na kraju tekme sto se svadjao sa rajom sa sjevera!!!Ispao je pravi seljak ali nebitno Radnik danas odigrao vrhunski!!!!

Jeste druze dobili to je bilo kad smo osvojili sedam bodova u polusezoni tad je mali Kubura branio tad je imao 15-16 godina,sjecam se Zeba mu daje gol i grli ga ko veli jeb.ga buraz moram!!!!!Ali ovo danas je proslava 105 godina Slavije i ovakav poraz bas boli!!!!arelinho je napisao/la:a mi sto smo dobili 1:5 dolelovcen16 je napisao/la:Ja sta nam ljudi uradise pa to je za nepovjerovati!!!!Tri vrhunske kontre i dvije bas dobro osmisljene akcije kod prekida bas smo ispali smjesni!!!!Slaviju pratim od 95-e i mislim da nas niko i nikad ovako nije osramotio na domacem terenu.Jedina svjetla tacka Sokolovi a najvise me razocarao Tomba za kog sam imao bas lijepo misljenje ne toliko zbog toga sto je kriv za neke golove nago na kraju tekme sto se svadjao sa rajom sa sjevera!!!Ispao je pravi seljak ali nebitno Radnik danas odigrao vrhunski!!!!
a mogli ste biti 2 na tebeli da ste pobjedili.... šteta.
Steta kralju i jeste ali sigurno je najteze dobiti vec upisana tri boda pa mi smo juce bili za neprepoznati a sad dva mozda najteza gostovanja prvo Zrinja pa Borac a da crnjak bude veci dolazi Siroki poslije toga sve u svemu bice zanimljivo pratiti Slaviju u narednih nekoliko kola!!!!!Sto kazes bili bi drugi mozda su se toga i prepali,imamo dobru i borbenu ekipu ali realno nismo za sam vrh,mozda od 5-7 mjesta bar po meni!!!!Bistrik je napisao/la:a mogli ste biti 2 na tebeli da ste pobjedili.... šteta.
Druze je li moguce da su vam ovi nasi prodali onakve dve akcije kod prekidalovcen16 je napisao/la:Ja sta nam ljudi uradise pa to je za nepovjerovati!!!!Tri vrhunske kontre i dvije bas dobro osmisljene akcije kod prekida bas smo ispali smjesni!!!!Slaviju pratim od 95-e i mislim da nas niko i nikad ovako nije osramotio na domacem terenu.Jedina svjetla tacka Sokolovi a najvise me razocarao Tomba za kog sam imao bas lijepo misljenje ne toliko zbog toga sto je kriv za neke golove nago na kraju tekme sto se svadjao sa rajom sa sjevera!!!Ispao je pravi seljak ali nebitno Radnik danas odigrao vrhunski!!!!

Kralju vidio si ovi nasi stoje isto ko na ceteresnici,dobar Radnik meni se licno najvise svidio ovaj mali Obradovic,mada su Nikic i onaj drugi spic nisam mu zapamtio ime dali po dva komada!!!Puno srece vam u nastavku!!!!!Reakcija je napisao/la:Druze je li moguce da su vam ovi nasi prodali onakve dve akcije kod prekidalovcen16 je napisao/la:Ja sta nam ljudi uradise pa to je za nepovjerovati!!!!Tri vrhunske kontre i dvije bas dobro osmisljene akcije kod prekida bas smo ispali smjesni!!!!Slaviju pratim od 95-e i mislim da nas niko i nikad ovako nije osramotio na domacem terenu.Jedina svjetla tacka Sokolovi a najvise me razocarao Tomba za kog sam imao bas lijepo misljenje ne toliko zbog toga sto je kriv za neke golove nago na kraju tekme sto se svadjao sa rajom sa sjevera!!!Ispao je pravi seljak ali nebitno Radnik danas odigrao vrhunski!!!!? Vidim nas Nikic se proslavio ovo kolo
De, ne pravi se Sasa Matic, kad nisi. Pustili ste Radniku i to je to. Bas se mora biti natprosjecno ogranicen, pa da se vjeruje da je Radnik zasluzeno uzeo..koja smijurija od golova braco mila i draga ccc
Zeljeznicar za zivot cijeli!!!
I krv svoju za plavu boju!!!
Najtrofejniji klub BiH - Zeljeznicar!!!
Ma kralju i kad pustas pustis jedan eventualno dva ali ljudi su uvalili pet,opet nelogicno da pustis jer sa tom pobjedom djelis drugo mjesto sa pitarima i rijesio si jesenji dio sezone,jos jedna nelogicnost a to je da sad vezes dva mozda najteza gostovanja Zrinjski i Borac pa dolazi Siroki pa skontaj koliko bodova mozes ocekivati u te tri tekme dalje taj dan u nedelju je organizovana proslava 105 godina kluba pa ko ce pustiti tekmu a organizovati godisnjicu kluba!!!!!Slazem se sa tobom u potpunosti da je smijurija od golova posebo oni golovi poslije prakida ono bi mi raja ispred haustora odbranili a ne profesionalni fudbaleri.5-2 GUBIMO ALI TI PJEVAMO JER TE VOLIMO....OOOOOOO......5-2 GUBIMO ALI TI PJEVAMO JER TE VOLIMO.....OOOO....5-2 GUBIMO ALI TI PJEVAMO JER TE VOLIMO!!!!!Pjevalo se poslije tekme pa yebi ga druze ljubav je slijepa!!!!!Dobar ti fazon za Saleta!!!!Poz!!!Odin je napisao/la:De, ne pravi se Sasa Matic, kad nisi. Pustili ste Radniku i to je to. Bas se mora biti natprosjecno ogranicen, pa da se vjeruje da je Radnik zasluzeno uzeo..koja smijurija od golova braco mila i draga ccc
Ove godine je red da i Slavija ispadne iz lige, dosta su se provlacili i izvlacili.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ma drug to je nerealno ima puno losijih ekipa a za razliku od tebe ja sigurno bi volio da Sloboda udje u premijer ligu jer grad Tuzla to zasluzuje!!!!Mi smo imali samo jednu losu sezonu kad smo se direktno sa vama borili za premijer ligaski status ostale smo bili zlatna sredina ili pri vrhu!!!fukara87 je napisao/la:Ove godine je red da i Slavija ispadne iz lige, dosta su se provlacili i izvlacili.
Na stadionu Slavije ce u oktobru da bude odigrane tri utakmice kvalifikacionog karaktera za igrace u U-17 kategorije.8 okt. igraju HRVATSKA-CRNA GORA,10 okt.CGRNA GORA-PORTUGAL i 13 okt. BIH-CRNA GORA!!!!!!
Nekako mi se cinis kao dobar covjek, tako da ne zasluzujes neka podyebavanja s moje strane.lovcen16 je napisao/la:Ma kralju i kad pustas pustis jedan eventualno dva ali ljudi su uvalili pet,opet nelogicno da pustis jer sa tom pobjedom djelis drugo mjesto sa pitarima i rijesio si jesenji dio sezone,jos jedna nelogicnost a to je da sad vezes dva mozda najteza gostovanja Zrinjski i Borac pa dolazi Siroki pa skontaj koliko bodova mozes ocekivati u te tri tekme dalje taj dan u nedelju je organizovana proslava 105 godina kluba pa ko ce pustiti tekmu a organizovati godisnjicu kluba!!!!!Slazem se sa tobom u potpunosti da je smijurija od golova posebo oni golovi poslije prakida ono bi mi raja ispred haustora odbranili a ne profesionalni fudbaleri.5-2 GUBIMO ALI TI PJEVAMO JER TE VOLIMO....OOOOOOO......5-2 GUBIMO ALI TI PJEVAMO JER TE VOLIMO.....OOOO....5-2 GUBIMO ALI TI PJEVAMO JER TE VOLIMO!!!!!Pjevalo se poslije tekme pa yebi ga druze ljubav je slijepa!!!!!Dobar ti fazon za Saleta!!!!Poz!!!Odin je napisao/la:De, ne pravi se Sasa Matic, kad nisi. Pustili ste Radniku i to je to. Bas se mora biti natprosjecno ogranicen, pa da se vjeruje da je Radnik zasluzeno uzeo..koja smijurija od golova braco mila i draga ccc
Iskreno, niko na ovom svijetu me ne moze ubijediti da niste pustili Radniku, kao ni Olimpik Zvijezdi, kao ni sto je Mladost napravila lom 1/2 sa Borcem.
A razlog zasto 2-5...druze moj, vjerujem da bar donekle pratis kladionicu, u nasoj ligi u velikoj vecini utakmica 3+ ti je oko 2.50, manje vise..7+ je kvota oko 30..Ostatak price, kao i motiv za rezultat 2-5 vjerujem da pretpostavljas. A ne brini se ti za gostovanja, protiv Zrinjskog najvjerovatnije gubite, plafon je remi, ali vas zato cekaju bodovi u BL..ziv bio pa vidio

Zeljeznicar za zivot cijeli!!!
Ma zezam se malo, Slavija ima ekipu da bi ostala i ove godine, realno ima bas slabijih ekipa, a mozda se vratimo ove sezone, ako ne onda sigurnoo sledece.lovcen16 je napisao/la:Ma drug to je nerealno ima puno losijih ekipa a za razliku od tebe ja sigurno bi volio da Sloboda udje u premijer ligu jer grad Tuzla to zasluzuje!!!!Mi smo imali samo jednu losu sezonu kad smo se direktno sa vama borili za premijer ligaski status ostale smo bili zlatna sredina ili pri vrhu!!!fukara87 je napisao/la:Ove godine je red da i Slavija ispadne iz lige, dosta su se provlacili i izvlacili.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Slavija če ostati u ligi. i bit če oko sredine ili čak pri vrhu. dakle u donjem dijelu sigurno neče biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.