Ne samo Dirk, već i Kidd i Peja koje prati epitet gubitnika. Mavsi imaju dosta iskusnih i prekaljenih igrača kojima je je ovaj PO možda i posljednja šansa za prsten. Nakon ovakvog demoliranja Lakersa teško da ih Grizzlies/Thunder mogu zaustaviti u finalu Zapada.adnan24 je napisao/la:Vec mogu cestitati Dallasu i njegovim navijacima(koliko znam ovdje samo Dino)...iskreno volio bi da odete do kraja zbog Dirka...zasluzio je bar jednu titulu pa da tako zaokruzi odlicnu karijeru...
Sto se tice Lakersa...Kupchak ce definitvno imati posla preko ljeta
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Dirka gotivim...za ova 2 me nije brigaHare_BvB je napisao/la: Ne samo Dirk, već i Kidd i Peja koje prati epitet gubitnika. Mavsi imaju dosta iskusnih i prekaljenih igrača kojima je je ovaj PO možda i posljednja šansa za prsten. Nakon ovakvog demoliranja Lakersa teško da ih Grizzlies/Thunder mogu zaustaviti u finalu Zapada.

Ja vjerujem da ce igrati finale ali pitanje je koliko mogu tamo...
@Kobe
Bynum mi je defitivno pao u ocima...mozes ti biti isfrustriran koliko hoces ali ovo se ne smije raditi...kao da je njemu jedino krivo sto smo izgubili...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sjecas li se jedino smo ti i ja bili da se otjeraju Fisher i Artest i da se izvrsi trade za Carmela , mislim da smo tradali Baynum - Artest - Fisher - Brown za Carmelo + Billaps bili bi jos u igri , ovako ko ce htjeti oce bolide na ljetoadnan24 je napisao/la:Dirka gotivim...za ova 2 me nije brigaHare_BvB je napisao/la: Ne samo Dirk, već i Kidd i Peja koje prati epitet gubitnika. Mavsi imaju dosta iskusnih i prekaljenih igrača kojima je je ovaj PO možda i posljednja šansa za prsten. Nakon ovakvog demoliranja Lakersa teško da ih Grizzlies/Thunder mogu zaustaviti u finalu Zapada.![]()
Ja vjerujem da ce igrati finale ali pitanje je koliko mogu tamo...
@Kobe
Bynum mi je defitivno pao u ocima...mozes ti biti isfrustriran koliko hoces ali ovo se ne smije raditi...kao da je njemu jedino krivo sto smo izgubili...

- alfarouqaminu
- Kontakt:
Dallas demonstrirao silu 

A jbg. sad je kasno u svakom slucaju...na kraju krajeva da je Gasol bio bar priblizno na nivou od prosle sezone mozda bi mi uspjeli i u ovoj seriji "sakriti" losu igru Fishera i Artesta.Sad se nadam de ce preko ljeta odraditi neki dobar trejd jer evidentno ovako ne ide tako da mozda i nije lose sto smo ovo izgubili sa 4-0 jer da je bilo 4-3 ili 4-2 vjerovatno ne bi sve nase mane izasle na vidjelo kao u ovom slucaju.Kobe Bryant je napisao/la: Sjecas li se jedino smo ti i ja bili da se otjeraju Fisher i Artest i da se izvrsi trade za Carmela , mislim da smo tradali Baynum - Artest - Fisher - Brown za Carmelo + Billaps bili bi jos u igri , ovako ko ce htjeti oce bolide na ljeto
@Magica
Sto ispehira nisi normalan

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Neznam vidio sam slabosti ovih lakersa , kao nikad od 2008 , i onda me prevarise sa onom serijom poslije all-starr-a , ali izgleda da je to bio samo privid .
Kucpacku je*em sve , on je sve kriv . precjenjen Gasolov ugovor , Artest umjesto Arize , Blake ??? wtf:? i sl...
Kucpacku je*em sve , on je sve kriv . precjenjen Gasolov ugovor , Artest umjesto Arize , Blake ??? wtf:? i sl...
Ne kontas ocigledno foru sa navijacima Partizana i ZvezdeSaltCityAttack je napisao/la:ako je iko ovdje bio 100ka to su onda Lakersi...pa ebote ljude ste udarali prvo Artest pa sad ovaj idiot...jos zna kako izgleda kada se covjek povrijedi i opet pravi gluposti...ma i zasluzio je da mu karijera bude ovakva kakvu sad dozivljava, jer ovako vidis koliki je idiotMaGiCa je napisao/la:Stoka nas nabila!
P.S. Da pitam samo: Sta je sa @alfarouqaminu-om?

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ovu sezonu bi mogli obiljeziti na sljedeci nacin
Svaki igrac i svaka ekipa je u utakmicama protiv nas obarao(la) rekorde i neki klocevi su igrali utakmicu zivota.
Evo sada citam forume i vec su poceli odredjeni prijedlozi za trade igraca, a ko hoce poslat cu mu na PP jer vec znamo reakciju ostalih da je to nemoguce i onda ode tema u neku stvar.
Svaki igrac i svaka ekipa je u utakmicama protiv nas obarao(la) rekorde i neki klocevi su igrali utakmicu zivota.
Evo sada citam forume i vec su poceli odredjeni prijedlozi za trade igraca, a ko hoce poslat cu mu na PP jer vec znamo reakciju ostalih da je to nemoguce i onda ode tema u neku stvar.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Govorio je vama vas Begonja...
Nisu zubi za seljaka, ni Gejkersi za prvaka.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kad nesta posteno razmislim Dallas je bio bolji tim , zasto ? :
1. Bolje je igrao odbranu
2. Imali su "game plan" i drzali se toga
3. Efort lakersa je ocajan , jednostavno su morali pobjediti utakmicu 1 i 3 , samo da su se malo potrudili da nekazem oznojili u zadnje 3 minute
4. Dallas je sutao trice kao na treningu , Terry 9/10
m Peja 6/6
5. Rick je sjajan trener , Phill ide u zasluzenu penziju u Montanu da pusi travu
(hvala mu za sve)
3. Efort lakersa je ocajan , jednostavno su morali pobjediti utakmicu 1 i 3 , samo da su se malo potrudili da nekazem oznojili u zadnje 3 minute
4. Dallas je sutao trice kao na treningu , Terry 9/10

5. Rick je sjajan trener , Phill ide u zasluzenu penziju u Montanu da pusi travu

Kobe Bryant je napisao/la:Kad nesta posteno razmislim Dallas je bio bolji tim , zasto ? :
4. Dallas je sutao trice kao na treningu , Terry 9/10m Peja 6/6
![]()
5. Rick je sjajan trener , Phill ide u zasluzenu penziju u Montanu da pusi travu(hvala mu za sve)
Ma jok nije...Lakersi su bili bolji tim

Terry i Stojakovic na treningu...imaju sve vrijeme svijeta...sutiraju 16 trojki...ako pogode bolje od ovog ja prestajem pratiti kosarku

I ne mogu da vjerujem da je Phil odradi osvoje...nekako mi nestvarno zvuci

Gledas li Begonja veceras Hawkse i njihovu dominaciju. Da te pitam Bullsi demantirase tvoju metlu.Begonja je napisao/la:Govorio je vama vas Begonja...
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Magic Johnson izjavio da je najbolje da se dr.Jerry Buss povuce i ekipu proda nekom novom vlasniku tako da bi se moglo krenuti ka novoj tituli s novim licima. Takodjer je rekao da treba uraditi treade Gasola i Bynuma, a takodjer trazi da Kupchak smisli nesta kako ce dovesti kvalitetnog playa u ekipu jer ne moze Bryant svaku utakmicu igrati playmakera.
Uh samo da vidite kako je na forumu veselo.
Gasol, Bynum, Artest, Brown, Walton i Blake se nalaze na listi igraca koje niko naredne sezone ne zeli da vidi u dresu Lakersa, a od Fishera traze da se povuce i da mu klub obezbijedi neku funkciju u klubu. Po meni ima dosta dobrih ideja za trade koje su i realne no ostaje da vidimo sta ce smisliti Kupchak.
Uh samo da vidite kako je na forumu veselo.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Magica za predsjednika
Ja se slazem sa ovom navedenom listom igraca kojima se treba zahvaliti iako bi mozda ipak izostavio Bynuma pod uslovom da razmisli o svom ponasanju a ovi ostali svakako moraju ici,posebno Artest,Walton i Blake.
Za Fishera cemo da vidimo,ne bi me iznenadilo da je i njemu ovo zadnja utakmcia karijere...

Ja se slazem sa ovom navedenom listom igraca kojima se treba zahvaliti iako bi mozda ipak izostavio Bynuma pod uslovom da razmisli o svom ponasanju a ovi ostali svakako moraju ici,posebno Artest,Walton i Blake.
Za Fishera cemo da vidimo,ne bi me iznenadilo da je i njemu ovo zadnja utakmcia karijere...
- Titova-Juga
- Kontakt:
amardelic1 je napisao/la:bryant samo suta nista ulazi gore ga manji igraci cuvaju moze ih ugurati i kad ovo pomognu na njemu on dalje to produzi i bice vise svega u lakersim prije svega suteva otvorenih i bice laganih poena ali kobe nista to ma ovako igra cjeli zivot sam,sam,sam i sam ali godine su ga uzele pod svoje to stoji
Nista te razumio nisam.
Bez uvrede.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Neznam koji forum citas ?amerosm je napisao/la:Magic Johnson izjavio da je najbolje da se dr.Jerry Buss povuce i ekipu proda nekom novom vlasniku tako da bi se moglo krenuti ka novoj tituli s novim licima. Takodjer je rekao da treba uraditi treade Gasola i Bynuma, a takodjer trazi da Kupchak smisli nesta kako ce dovesti kvalitetnog playa u ekipu jer ne moze Bryant svaku utakmicu igrati playmakera.
Uh samo da vidite kako je na forumu veselo.![]()
Gasol, Bynum, Artest, Brown, Walton i Blake se nalaze na listi igraca koje niko naredne sezone ne zeli da vidi u dresu Lakersa, a od Fishera traze da se povuce i da mu klub obezbijedi neku funkciju u klubu. Po meni ima dosta dobrih ideja za trade koje su i realne no ostaje da vidimo sta ce smisliti Kupchak.
1. Za Buss-a se slazem prestar je , a djeca mu kreteni

2. Play obavezno ako se Phill povuce jer nece biti triangla , onda Kobe je prestar da igra sve
3. Sto se tice ugovora , mogu navijaci imati i muzicke zelje , ovako stvari stoje: http://hoopshype.com/salaries/la_lakers.htm
- Walton 31 god. 6 mil $ po setoni zakljucni sa 2012 , niko ga nece uzeti pogotovo iduce godine garantovano manji sallary cup
- Blake 31 god. 4mil $ po sezoni zaklj. sa 2014 s obzirom na igre ko ce njega tek uzeti ugovor 4 god
- Artest 32 god. 7 mil $ po sezoni zaklj. sa 2014 ni njega bece niko s obzirom na godine i ugovor
- Gasol 31 god. 19 mil $ oi sez. zaklj sa 2014 s obzirom na ugovor ko ce ga ? mislim on je jos uvjek vrjedan igrac ali...
- Sallary cup = Kobe najplaceni igrac lige do 2014 sa 25-30 mil.$ po sez. do 2014 33 god prema tome ?
- Brown i Barnes nisu skupi ali mogu otici slobodno nakon ove god.
- Baynum 24 god nas najvrjedniji igrac sa 15 mil $ do 2013
- Odom 32 god 9 mil $ do 2013 i za njega mozemo dobiti nesta vrjedno jer vrjedi i vise nego ovaj ugovor
Znaci po meni mozemo samo trade-ti Odoma i Baynuma , ako ce mo Gasola onda moramo i primiti neki neracionalan ugocor i sl.
Bolje nista ne trade-at , dovesti kvlatitnog nekog kao MLE i poceti ponovo ili Gasola i Baynuma za D-Willa i Hoearda kada bi to htjeli Orlando i NJ

- majestic24
- Kontakt:
Tesko Bgm da ce se desiti neki veliki trade u Lakersima. Gasol ima 31 godinu,19 mill po sezoni prima. Ko ce dati nekog mladjeg i jeftinijeg igraca za njega?? Mislim da bi Gasola mogli utrapiti Netsima za D Wiliamsa samo ako ovaj pozeli doci u Lakerse i kaze da nece prihvatiti ugovor od Netsa.
Isto ovo vazi i za Bynuma. Samo sto za Bynuma ima jedna opcija...trade za Howarda.
Odoma bi ja ostavio u ekipi,ni ne pomisljam da ga trade-aju. Isto tako Shanon brown bi trebao ostati,neznam sto imate protiv njega. Zahvalan je igrac.
Kobe ostaje naravno.
Ostaje jos pitanje niskog krila. Nisam ljubitelj Artesra niti Barnesa. Pitanje je koja ce budala prihvaiti ovu dvojicu za nekog bolje krilo. Ustvari pitanje je da li bi njih iko prihvatio i za sta.
Isto ovo vazi i za Bynuma. Samo sto za Bynuma ima jedna opcija...trade za Howarda.
Odoma bi ja ostavio u ekipi,ni ne pomisljam da ga trade-aju. Isto tako Shanon brown bi trebao ostati,neznam sto imate protiv njega. Zahvalan je igrac.
Kobe ostaje naravno.
Ostaje jos pitanje niskog krila. Nisam ljubitelj Artesra niti Barnesa. Pitanje je koja ce budala prihvaiti ovu dvojicu za nekog bolje krilo. Ustvari pitanje je da li bi njih iko prihvatio i za sta.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- majestic24
- Kontakt:
Phil Jackson potvrdio odlazak
"Teško mi je riječima izraziti sve ono što je on učinio za mene. Odrastao sam s njim. Danas o mnogim stvarima, u košarci i izvan nje, razmišljam i njima pristupan na način koji sam naučio od njega jer sam toliko dugo vremena proveo s njim. Tako da je za mene malo čudno razmišljati o tome kako će izgledati iduća godina."
Kobe Bryant
"Teško mi je riječima izraziti sve ono što je on učinio za mene. Odrastao sam s njim. Danas o mnogim stvarima, u košarci i izvan nje, razmišljam i njima pristupan na način koji sam naučio od njega jer sam toliko dugo vremena proveo s njim. Tako da je za mene malo čudno razmišljati o tome kako će izgledati iduća godina."
Kobe Bryant
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Kakva lakrdija iz tabora Dallasa, dogovoreno je bilo da nas puste 4:3 i oni to nisu ispostovali! 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.