Eurobasket 2015
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Eurobasket 2015
Nisi ni ti dobar, al ono najozbiljnijeppppp je napisao/la:Ti si onda jedan jako tužan i depresivan čovjekEpidaurus je napisao/la:Kolko god meni Italijani dragi bili, u polufinale je prosla jedna prije svega EKIPA koja ima ogromnu tradiciju kosarke koja ce je gurati cak i kada nisu najjaci. Ogroman naklon za Lietuvu i za trojac Kalnietis-Maciulis-Valanciunas![]()
![]()
![]()
@pppp jesam i ja jedan od onih koji uvijek navijaju kontra Srba i koji se raduje njihovim porazima ?
mislim da ovaj pppp prije spavanja pogleda u ormar i ispod kreveta ima li ovih sto ne navijaju za Srbiju...
Možda ti se čini,nije tako.Pomalo se samo zaj.ebavamo na tu temu i to ne sa svima nego sa pojedincimageoxx je napisao/la:mislim da ovaj pppp prije spavanja pogleda u ormar i ispod kreveta ima li ovih sto ne navijaju za Srbiju...
Haj eto majke ti de ti meni reci samo na osnovu cega si zakljucio da navijam protiv Srbije na ovom prvenstvu ? Vec sam jednom pisao, apsolutno me zaboli k.u.r.a.c za tu reprezentaciju. Iskreno, drazi su mi od njih na prvenstv bili i Spanci (najdraza ekipa od svih poslije moje drzave), Italijani, Nijemci i Hrvati prije svih dok prema onim ostalim imam totalnu k.u.r.c.o.b.o.lj.u. Vise mi na zivce ides kako svakom zivom ko napise jednu jedinu negativnu rijec za Srbiju spocitavas da se jede od muke sto Srbija dobija i sto istu kao "mrze". Evo ljudino haj ti meni nadji da sam ja jednu jedinu bljuvotinu za Srbiju napisao za vrijeme ovog prvenstva slicnu onima kakve su pisali oni bolesnici na avangardinom forumu kad su nasi kadeti osvojili zlato i kako su ocjenjivali Lazara i Njegosa kao "lazne Srbe" jer igraju za FBiH.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Navijajte za Srbiju pa da kolektivno slavimo titulu evropskog sampiona.
Od toga nema nista
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nemoj matere ti,ovi pojedini za koga se opredijele taj ti ga puši u roku od 24 hTribalian je napisao/la:Navijajte za Srbiju pa da kolektivno slavimo titulu evropskog sampiona.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mozda da je u Banjoj Luci zajedno i proslavimo svi, Bosanci i Srbijanci zajedno 
Italijani
Pretpostavljam da slijedeci ispadaju Litvanci i Francuzi kao "favoriti publike". A u finalu ce biti tijesno.
Pretpostavljam da slijedeci ispadaju Litvanci i Francuzi kao "favoriti publike". A u finalu ce biti tijesno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Biće interesantna oba 1/2 u prvom veće šanse dajem Španiji u drugom bara/baramessilla je napisao/la:Italijani![]()
Al i ti furas pilu naopako, prvo za Novaka pa i ovdje.
Realno Srbija ja favorit, da igraju osminu finala rekao bih veliki favorit ali ajde, ono polufinale je. Ali bez ikakve sumnje kvalitetnija ekipa.
I ne znam bas na osnovu cega veca sansa Spancima, osim ako citav post nije šala.
Realno Srbija ja favorit, da igraju osminu finala rekao bih veliki favorit ali ajde, ono polufinale je. Ali bez ikakve sumnje kvalitetnija ekipa.
I ne znam bas na osnovu cega veca sansa Spancima, osim ako citav post nije šala.
Hrvati namjerno izgubili da izbjegnu Djordjevica
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ne znam,neki predosjećaj,željni su osvete ai Francuzi me nešto nisu pretjerano oduševili + duža klupa+polako podižu formu+bez pritiska sugeoxx je napisao/la:Al i ti furas pilu naopako, prvo za Novaka pa i ovdje.![]()
Litvance ako prosere šut kao što zna...+ pod košem su jači tako da 50:50
Bosanski česi na aparatima. 
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
Re: Odg: Eurobasket 2015
Najvise bi volio da Litavci osvoje, ali to je tesko moguce. Rasut ce ih komsije. Simpaticni su jbes ga, zemlja kosarke 
Samo da cigani ne odu u finale.
Samo da cigani ne odu u finale.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- djoleprijedor
- Kontakt:
Pored 1/2f ,koja ce biti u fokusu,bitne meceve za OI kvalifikacije sutra igraju Grcka-Letonija i prekosutra,Ceska-Italija.Pobjednici ce obezbjediti kvale i igrace za prestiz(5.mjesto),porazeni ce imati jos jednu sansu(mec za 7.mjesto).
Ja to vidim ovako;5.Grcka 6.Italija 7.Ceska 8.Letonija
Ja to vidim ovako;5.Grcka 6.Italija 7.Ceska 8.Letonija
Mens sana in corpore sano.
Epi, mrzitelju svega srpskog, neka te je stid!
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- alan_kardec
- Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Haj eto majke ti de ti meni reci samo na osnovu cega si zakljucio da navijam protiv Srbije na ovom prvenstvu ? Vec sam jednom pisao, apsolutno me zaboli k.u.r.a.c za tu reprezentaciju. Iskreno, drazi su mi od njih na prvenstv bili i Spanci (najdraza ekipa od svih poslije moje drzave), Italijani, Nijemci i Hrvati prije svih dok prema onim ostalim imam totalnu k.u.r.c.o.b.o.lj.u. Vise mi na zivce ides kako svakom zivom ko napise jednu jedinu negativnu rijec za Srbiju spocitavas da se jede od muke sto Srbija dobija i sto istu kao "mrze". Evo ljudino haj ti meni nadji da sam ja jednu jedinu bljuvotinu za Srbiju napisao za vrijeme ovog prvenstva slicnu onima kakve su pisali oni bolesnici na avangardinom forumu kad su nasi kadeti osvojili zlato i kako su ocjenjivali Lazara i Njegosa kao "lazne Srbe" jer igraju za FBiH.
Ne bijaše mi mrsko da se vratim par desetina strana unazad na ovoj temi, konkretno strane 89,90,91.
Srbi su puni ironičnih podsmijeha pogotovo Smraduljica i Sale... Kalina nenormalno odvratan..., srpski navijači na većini foruma su bahati i prepotentni, Kuzmara i Simon ne bi forumskoj ekipi sa mnom na krilnom centru od metar devedeset mogli dat 20 poena... bezveznim igračima Štimcu i Kuzmiću srpski menadžerski i trenerski lobi obezbjeđuje fine angažmane, Krstić odvratan, Erceg odvratan...
Epidaurus je napisao/la: Vjerujem da ima bruka normalnih likova ko sto ste vi ovdje na forumu al s kojim god da sam Srbinom dosad o kosarci pricao (od kojih je jos vecina trenirala) slusao sam price kako ste u punom sastavu jaci od Amera jer su oni nikakvi suteri i igraju na snagu, da je NBA k.u.r.a.c jer nema nikakve taktike i sve je individualno, da je Bogdan veci talenat od Darija i Jusufa (tobejarabi) i da je Bobi bolji od Gasola (na ovo se nisam mogao prestat smijati).
Epidaurus je napisao/la:na jednom forumu je lik uvjeravao sve da Srbija ima najveci ofanzivni potencijal na prvenstvu (dakle veci od Spanaca i Italijana) i govorio da svaki igrac Srbije ime 20 poena u rukama ukljucujuci SImonovica, Milosavljevica, Milutinova i Kuzmica ...
Epidaurus je napisao/la:Evo ljudino haj ti meni nadji da sam ja jednu jedinu bljuvotinu za Srbiju napisao za vrijeme ovog prvenstva slicnu onima kakve su pisali oni bolesnici na avangardinom forumu kad su nasi kadeti osvojili zlato i kako su ocjenjivali Lazara i Njegosa kao "lazne Srbe" jer igraju za FBiH.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Alan Kardec rijetko iskompleksirani dječačić mekog srca. 
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Ma pusti sve, bitno da je ovde normalna atmosfera.Momciluk je napisao/la: Ti su najgori, 10 puta vise moraju svoj patriotizam dokazivat, samo na glup nacin dokazuju, a iskreno zao mi tih hodajucih mrtvaca bez mozga. A sigurno da je takvih najmanje u Srbiji, vise ih ima u RS..
@pppp ima profesionalnu deformaciju podyebavanja, navikao grobarima da zagorcava zivot pa se tesko prilagodjava na drugim temama.

Za Litvaniju bih mogao da navijam samo u slucaju da igraju protiv Albanije.Lillard je napisao/la:Najvise bi volio da Litavci osvoje, ali to je tesko moguce. Rasut ce ih komsije. Simpaticni su jbes ga, zemlja kosarke
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.