Ja očekujem samo da se ne obrukamo, a poraz nam je neminovanmessilla je napisao/la:Nadam se jednoj odličnoj utakmici sa puno golova i naravno neka bolji pobjedi.Boateng_27 je napisao/la:Čuvajte se, stiže Crveno-crna furija![]()
![]()
![]()
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Boateng_27
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Qrac , vi sad to pričate pa kad nas pobjedite da ispadne da smo vas podcjeniliBoateng_27 je napisao/la: Ja očekujem samo da se ne obrukamo, a poraz nam je neminovan
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
-
realan_coek
- Kontakt:
BAs suprotno barca je uvjek blijeda u grupnoj fazi pogotovo u gostima nebi me iznenadilo da nas dobijete na san siruBoateng_27 je napisao/la:Ja očekujem samo da se ne obrukamo, a poraz nam je neminovanmessilla je napisao/la:Nadam se jednoj odličnoj utakmici sa puno golova i naravno neka bolji pobjedi.Boateng_27 je napisao/la:Čuvajte se, stiže Crveno-crna furija![]()
![]()
![]()
- Boateng_27
- Kontakt:
Sa ovakvim veznim redom teško, Aquilani nam je danas došao, očekuje se do kraja prijelaznog roka još Kaka, ako bi on došao mogli bi se nadat nekom remiju 
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
onako,solidna grupa...bice zapet protiv milana a ove dvije ekipe bi se trebale relativno lak'o dobiti...
ali nikad se ne zna,pogotovo ne volim ove ekipe sto po prvi put igraju ligu prvaka..i opet nama mora neko doci sa istocne strane,sad su to ''beli rusi''...uvijek namuce barcu kad se igra tamo kod njih...ne sumnjam da ce opet tako biti..
ali ipak,ovo ce barca proci,bice perioda kada ce trebati dobro zapeti,ali prolaz nije upitan..
ps:
i sram bilo one novinare,cuj messiju dat nagradu za najboljeg u evropi
ali nikad se ne zna,pogotovo ne volim ove ekipe sto po prvi put igraju ligu prvaka..i opet nama mora neko doci sa istocne strane,sad su to ''beli rusi''...uvijek namuce barcu kad se igra tamo kod njih...ne sumnjam da ce opet tako biti..
ali ipak,ovo ce barca proci,bice perioda kada ce trebati dobro zapeti,ali prolaz nije upitan..
ps:
i sram bilo one novinare,cuj messiju dat nagradu za najboljeg u evropi
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
pu i pravda vise pa zasto messiju zasto ne xaviju zasto koja je to nepravda boze j***** i mesija vise isto ko da je on barca samo on ko da nema drugih jednako dobrih igraca trebali bi barcu preimenovat u f.c messi onda bi bilo sve u redu .Ad0 je napisao/la:
A zasto bi to Xavi trebao dobiti ovo priznanje, okani se gluposti decko je miljama ispred ostalih to kaze i sam Xavi i onda se nadje neki strucnjak i kaze "nepravda"Mentalist je napisao/la: pu i pravda vise pa zasto messiju zasto ne xaviju zasto koja je to nepravda boze j***** i mesija vise isto ko da je on barca samo on ko da nema drugih jednako dobrih igraca trebali bi barcu preimenovat u f.c messi onda bi bilo sve u redu .
Don't hate what you don't understand.
dobro je barem neko da to kazeMonolog je napisao/la:
Ah, da ne zaboravim. Nezasluženo je Messi dobio nagradu za najboljeg igrača.
Ironija (grč. εἰρωνεία, eironeia = hinjeno ignoriranje) jezični je izraz i figura u kome je pravo značenje riječi ili prikriveno ili suprotno doslovnom značenju izraza, upotrijebljenih riječi.
Ironija je forma crnog humora (vidi humor)
Ironija je forma crnog humora (vidi humor)
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
hm cuj ovako prvo xavi je to priznanje zasluzio ,drugo xavi je javna licnost a i igra u istom timu sa messijem i nemoze rec sad hej pa i ja sam tu zasto ja nisam dobio priznanje mislim ispalo ruzno pre ruzno ali eto ti si vidovnjak i znas da je xaviju drago sto messi uzima sve nagrade a njemu ne ostaje nista i trece ovo nisu gluposti messi je dobar igrac i svaka mu cast ali treba biti malo obazriv i pogledati sta je xavi sve doprinjeo i sta sve radi na terenu on je mozak i srce barce i to je jednostavno .........xaviesta je napisao/la:A zasto bi to Xavi trebao dobiti ovo priznanje, okani se gluposti decko je miljama ispred ostalih to kaze i sam Xavi i onda se nadje neki strucnjak i kaze "nepravda"Mentalist je napisao/la: pu i pravda vise pa zasto messiju zasto ne xaviju zasto koja je to nepravda boze j***** i mesija vise isto ko da je on barca samo on ko da nema drugih jednako dobrih igraca trebali bi barcu preimenovat u f.c messi onda bi bilo sve u redu .
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Dalje tvoj post i ne treba čitati. Već si sve rekao.Mentalist je napisao/la: hm cuj ovako prvo xavi je to priznanje zasluzio ,drugo xavi je javna licnost a i igra u istom timu sa messijem
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Šta li nam ti Mentalist pokušavaš objasniti
Čovjek koji je zaslužio ovu nagradu i dobio ju je , bilo kome drugom da su dali bila bi nepravda.
Čovjek koji je zaslužio ovu nagradu i dobio ju je , bilo kome drugom da su dali bila bi nepravda.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
@Mentalist, ne prdi 
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa to sto je on srce i dusa Barce je nebitno u ovom slucaju, al moramo priznati da je Messi proslu sezonu odigro i bolje od Xavia i od curice, zbog toga je dobio ovu nagradu, to je realnostMentalist je napisao/la:hm cuj ovako prvo xavi je to priznanje zasluzio ,drugo xavi je javna licnost a i igra u istom timu sa messijem i nemoze rec sad hej pa i ja sam tu zasto ja nisam dobio priznanje mislim ispalo ruzno pre ruzno ali eto ti si vidovnjak i znas da je xaviju drago sto messi uzima sve nagrade a njemu ne ostaje nista i trece ovo nisu gluposti messi je dobar igrac i svaka mu cast ali treba biti malo obazriv i pogledati sta je xavi sve doprinjeo i sta sve radi na terenu on je mozak i srce barce i to je jednostavno .........xaviesta je napisao/la:A zasto bi to Xavi trebao dobiti ovo priznanje, okani se gluposti decko je miljama ispred ostalih to kaze i sam Xavi i onda se nadje neki strucnjak i kaze "nepravda"Mentalist je napisao/la: pu i pravda vise pa zasto messiju zasto ne xaviju zasto koja je to nepravda boze j***** i mesija vise isto ko da je on barca samo on ko da nema drugih jednako dobrih igraca trebali bi barcu preimenovat u f.c messi onda bi bilo sve u redu .
al i ja bih je prije dao Xaviu, odnosno glaso bi za njega da sam imo priliku...al moramo biti realni...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ma Messi. Miliji su mi i Xavi i Ronaldo od njega, ali zna se ko je najbolji bio prosle godine.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
13. 09. igramo sa Milanom, znaci bice prenos na FTV ili BHT1
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ronaldu dali glas, portugalac naravno, neka zena i armenac
http://www.uefa.com/uefa/uefa-best-play ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.uefa.com/uefa/uefa-best-play ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Don't hate what you don't understand.
Joj bruke dobio samo 3 glasaxaviesta je napisao/la:Ronaldu dali glas, portugalac naravno, neka zena i armenac![]()
DRŽAVA ŽELJO!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
bolje da nije ni ucestvovo...Ad0 je napisao/la:Joj bruke dobio samo 3 glasaxaviesta je napisao/la:Ronaldu dali glas, portugalac naravno, neka zena i armenac![]()
http://www.uefa.com/uefa/uefa-best-play ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
![]()
![]()
jos zamisli da je Messi Portugalac, a curica Argentinac...hehhe
nebi ni 3 glasa dobio...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.