BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
ne ganja se challenger finale po ATP turnirima
-
thelightblue
- Kontakt:
Znam, zato sam rekao da Basic ide na WTFshminka je napisao/la:ne ganja se challenger finale po ATP turnirima
St Remy, Istanbul, Izmir, Agri, Orleans, Mons, Sharm el Sheikh, Rennesthelightblue je napisao/la:Pariz-Bercy, Bec/Basel, Moskva i WTF - dvorana...Biki je napisao/la:Nije nenormalno to ocekivati, smiri strasti! Mirza je vec negdje na Race to London 134 u svijetu a posto je dvoranski sezone koji dolazi njegov najdrazi i u uvjetima gdje je postigao najvise uspjeha, zasto se ne nadati tome!? Mislim da je posljednji na tom Ch Finals prosle godine (M.Gonzalez) bio blizu 110 na listi! Treba li ti jos neki argument?
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ide na 4 WTFathelightblue je napisao/la:Znam, zato sam rekao da Basic ide na WTFshminka je napisao/la:ne ganja se challenger finale po ATP turnirima
Nije nemoguće izboriti završni challanger turnir, ali je malo vjerovatno...treba prvo vidjeti jel titula u Recenatiju neko pravilo ili izuzetak
ne treba ni zaboraviti da je konkurencija na dvoranskim challengerima barem duplo teža od ove koju ima na prethodna 3 turnira
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zar i ovaj ima challenger? Znam za ITF Futures, ima ih k'o i Antalije.Forster je napisao/la:St Remy, Istanbul, Izmir, Agri, Orleans, Mons, Sharm el Sheikh, Rennesthelightblue je napisao/la:Pariz-Bercy, Bec/Basel, Moskva i WTF - dvorana...Biki je napisao/la:Nije nenormalno to ocekivati, smiri strasti! Mirza je vec negdje na Race to London 134 u svijetu a posto je dvoranski sezone koji dolazi njegov najdrazi i u uvjetima gdje je postigao najvise uspjeha, zasto se ne nadati tome!? Mislim da je posljednji na tom Ch Finals prosle godine (M.Gonzalez) bio blizu 110 na listi! Treba li ti jos neki argument?
Jest teško ali nije ni nemoguće. Valjda imamo pravo da se nadamo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ima od ove godineUnofficialpage je napisao/la:Zar i ovaj ima challenger? Znam za ITF Futures, ima ih k'o i Antalije.Forster je napisao/la:
St Remy, Istanbul, Izmir, Agri, Orleans, Mons, Sharm el Sheikh, Rennes
Jest teško ali nije ni nemoguće. Valjda imamo pravo da se nadamo.
Ima i Brescia, Ortisei, Eckental, a u tim sedmicama moze birati jos po 1-2 turnira s istom podlogom, indoor hard! Dakle, do njega je!
Mislim da sam ja napisao do Novembra šta se igra, nisam imao snage dalje da gledamBiki je napisao/la:Ima i Brescia, Ortisei, Eckental, a u tim sedmicama moze birati jos po 1-2 turnira s istom podlogom, indoor hard! Dakle, do njega je!
Ima opcija, bit' ce jos koja titula
Danas ce izuzetno biti tesko protiv Zemlje, Mirza ga je mlatno na onom zadnjem CH u Skenderiji kada je Beck sprijecio BH finale.
Hoce li se Slovenac danas revansirati vidjet cemo, Mirza mora uci skoncentrisano i popraviti igru na mrezi, ne nasjedati na provokoacije sudaca i drzati svoj servis, pa sta bude.
Hoce li se Slovenac danas revansirati vidjet cemo, Mirza mora uci skoncentrisano i popraviti igru na mrezi, ne nasjedati na provokoacije sudaca i drzati svoj servis, pa sta bude.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
oldtown1990
- Kontakt:
Dea i Jelena u 1/2 finalu u Tunisu. Ukoliko pobijede u 1/2 finalu gledat cemo BIH finale, mislim da se to jos nikad nije desilo. Treba napomenuti da je Dea danas pomela svoju protivnicu sa 6-0 6-0.

Jelena okrenula 3-6 1-5oldtown1990 je napisao/la:Dea i Jelena u 1/2 finalu u Tunisu. Ukoliko pobijede u 1/2 finalu gledat cemo BIH finale, mislim da se to jos nikad nije desilo. Treba napomenuti da je Dea danas pomela svoju protivnicu sa 6-0 6-0.![]()
![]()
Nek i mi imamo nekog mentalno sposobnog za preokret, uz Mirzu koji je okrenuo novu stranicu kada su preokreti u pitanju u zadnje vrijeme
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ti si covjek levat koji mrzi. To je tvoj problem.thelightblue je napisao/la:Da li ste vi normalni ja pitam? Basic i Challenger Tour Finals??????
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Pusti ga kraju bolan bolan.shminka je napisao/la:ne ganja se challenger finale po ATP turnirima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BosnaE
Jesam nesto nervozan pred vecerasnji mec,kao da igra finale ATP turnira
nek udje maksimalno koncetrisano i uz dovoljno motiva i ja mislim da ce pobjediti Zemlju.
FK Sarajevo !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Počinje Mirza
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Klasa je Grega za Mirzu, samo ga neki fizički kolaps može koštati pobjede
Jak je ko zemlja.
Bravo Mirza, brate. Ribrejk odmah.
Ajde Miki u dva seta. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.